Sari la conținut

Kitty masaj - kittykittilina @ gmail.com (Pantelimon)


Vizitator KittyKat

Postări Recomandate

Vizitator KittyKat
Reputație: 0

Buna seara domnilor!Da, am revenit si am inceput sa lucrez la Artemis. Preturile nu le stabilesc eu asa ca nu cred ca as putea comenta despre acest lucru. In schimb pot spune ca-mi place foarte mult ambianta de aici si va astept la o sedinta de masaj si de pisiceala :)Vreau sa va multumesc pentru ca nu m-ati uitat si ati continuuat discutia chiar daca am lipit nemotivat si subit. Imi cer scuze ca nu sunt mai vorbareata acum dar sunt la salon si am putintica treaba... Astept intrebari daca aveti.Kisses,Kitty[/code]

Link spre comentariu

Am fost la fata asta cu putin timp inainte sa-si ia vacanta. M-am simtit foarte bine desi nu arata a model. Are intuitia de a sti ce sa faca pentru a destinde atmosfera, reusind sa creeze senzatii de futai desi este frectie cu ulei. Mi-a lipsit pentru ca avea un pret bun pentru ce oferea. Sincer ma duceam la ea si daca majora la 150 pentru ca mi-a prins lungimea de unda. Cred ca a sarit prea sus acum si ma refer strict la pret. Din pacate pentru mine si posibil si pentru ea nu o sa ne mai vedem in astfel de conditii. Ramane sa caut noi talente la preturi mai simtite.

Link spre comentariu
Buna seara domnilor!Da' date=' am revenit si am inceput sa lucrez la Artemis. Preturile nu le stabilesc eu asa ca nu cred ca as putea comenta despre acest lucru. In schimb pot spune ca-mi place foarte mult ambianta de aici si va astept la o sedinta de masaj si de pisiceala :)Vreau sa va multumesc pentru ca nu m-ati uitat si ati continuuat discutia chiar daca am lipit nemotivat si subit. Imi cer scuze ca nu sunt mai vorbareata acum dar sunt la salon si am putintica treaba... Astept intrebari daca aveti.Kisses,Kitty[/code']
La domiciliul clientului lucrezi? Daca da, la ce valoare se ridica meritatul cadou?
Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

@Arm1n: Fac DOAR masaj. Si in scurta perioada cat am lucrat singura dar si acum cand lucrez la Artemis fac masaj fara tarife si servicii "speciale". @Euflo96: Ce urat ai facut sa sune! Da, finalizarea este prin tehnicile masajului deci implicit si cu mainile. Dar senzatiile pana in punctul finalizarii sunt cele care conteaza.

Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0
Buna Kitty....o fii sunand urat ce a spus confratele Euflo96' date=' dar din pacate este o realitate....nu contest calitatile tale de a face masaj, dar totusi....contactul intim nu se compara cu nici un masaj :)[/quote']Nu se pot compara dar se poate inlocui cu succes un contact sexual cu un masaj erotic. Chiar vreti sa intram in polemici legate de masaj? Va spun de pe acum ca nu aveti cum sa ma contraziceti :)P.S. Care vine azi la un masaj sa vada despre ce vorbesc?
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Eu din pacate am halit ţeapă de multe ori cu masajul erotic. Acum nu contest faptul că există şi fete care stiu meserie şi care probabil merită vizitate, însă am rămas cu niste sechele şi multe păreri de rău pt. bănuţii aruncaţi în vânt şi efectiv sunt foarte reticent la aşa ceva.Acum ceva vreme am fost dispus să merg la Kitty pentru o şedinţă, însă a dispărut chiar când stabilisem totul şi urma să o sun pt. o programare. Având în vedere că pretul s-a dublat de când este la salon, chiar nu mi se mai pare competitiv. Sorry Kitty, e o realitate faptul că-ţi vei pierde anumiţi clienţi din cauza preţului mult mai mare de la salon, iar daca salonul nu-ti va putea asigura un flux constant pentru că e o competitie destul de acerbă, vă trebui să iei niste decizii pentru binele tău.

Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

Stiu ca pretul de aici nu este chiar pe placut tuturor dar nu acesta a fost criteriul dupa care mi-am ales salonul (sincer, nici nu m-am gandit la asta). Mi-a placut pt ca este recent deschis (fata de restul) si stiu ca in perioada asta sunt anumite standarde si conceptii care imi plac mie. Imi dau silinta sa ofer servicii pe masura pretului si sa fac din fiecare sedinta de masaj un moment unic, atat pentru domnul cu care intru in camera cat si pentru mine. Ciocan, imi pare rau ca nu am apucat sa ne intalnim si sa te fac sa-ti schimbi parerea despre masajul erotic. Cat despre viitorul meu legat de masaj... am unele idei dar pana nu le concretizez nu zic nimic.

Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0
Daca incepi sa lucrezi si acasa' date=' da-ne de stire.Suntem multi care te asteptam... :([/quote']Stiu, mi-am dat seama ca nu as fi dus lipsa de domni doritori de sedinte de masaj dar momentan raman la salon. Daca e sa revin in afara salonului o voi face cu o surpriza. Dar nu dezvalui momentan.Te pupic pe musteata :*
Link spre comentariu
Vizitator euflo96
Reputație: 0
@Arm1n: Fac DOAR masaj. Si in scurta perioada cat am lucrat singura dar si acum cand lucrez la Artemis fac masaj fara tarife si servicii "speciale". @Euflo96: Ce urat ai facut sa sune! Da' date=' finalizarea este prin tehnicile masajului deci implicit si cu mainile. Dar senzatiile pana in punctul finalizarii sunt cele care conteaza.[/quote']@KittyKat,nu pot sa te contrazic in legatura cu senzatiile la care faci referire, am vrut sa fiu mai scurt si am zis "laba",pana la urma asa e finalizarea, prin handjob :) ,indiferent de cata tehnica si senzatii misto ar exista.
Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

@ wiseguy0328 : Domiciliu-domiciliu nu. Hotel doar. Nu stiu exact restrictiile la locatiile in afara salonului pentru ca dupa ce termin cu actele pot merge si la hotel de aceea pana acum nu m-a interesat detaliile. Daca vrei detalii mai repede si sigure, suna si colegele de la receptie te vor ajuta.@ euflo96 : Pana si handjob suna mult mai bine decat celalalt cuvant folosit de tine. Cu putina implicare si din partea domnului, pot si "alta parte a trupului"-job. Depinde de fantezii, dorinte... ( Amintire funny: pana sa ma dezvirginez, numeam tehnicile astea de satisfacere sex pe uscat :) ) Cine vrea sa incerce, miercuri sunt disponibila si va astept cu drag la salon!

Link spre comentariu

Buna Kitty !Cred ca toti confratii mei ar prefera sa beneficieze de serviciile tale in particular... adica ar fi de preferat sa te intorci la lucratul pe cont propriu, nu numai din punctul de vedere financiar (totusi e criza si salonul respectiv taxeaza grav), dar cred ca este vorba si de intimitate, siguranta, etc. Anyway...daca te intorci pe cont propriu, voi fi printre primii tai clienti, de asemenea ma recunosc intrigat de treaba cu "surpriza".Toate cele buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...