cretu4 Reputație: 3 Postat Iulie 10, 2022 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 10, 2022 A fost cineva ? Link spre comentariu
maverick0000 Reputație: 1 Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 e buna de lins in pizda? 1 Link spre comentariu
Vizitator Sarpong Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Am fost de mai multe ori la ea . Chiar merge pentru ceva rapid. Nu e chiar comunicativa însă are bun simț și face un oral destul de bun . In ciuda aparențelor nu e de etnie ,că am întrebat-o . Ca și minusuri e puțin cam larga însă pleci cu o impresie ok de la ea . Alt minus e că dacă nu ii place de vocea ta la telefon sau ce zici nu mai răspunde la telefon dupa.Mi-a povestit că a fost in vacante prin Egipt ,produce. Unii spun că mergi la aia de 50 -100lei , dar ele fac într-o oră cat fac majoritatea intr-o zi așa că nu e chiar un tarif derizoriu Link spre comentariu
olimpianul Reputație: 17 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 On 03.12.2022 at 12:34, Guest Sarpong said: Am fost de mai multe ori la ea . Chiar merge pentru ceva rapid. Nu e chiar comunicativ însă are bun simț și face un oral destul de bun . In ciuda aparențelor nu e de etnie ,că am întrebat-o . Ca și minusuri e puțin cam lungă însă pleci cu o impresie ok de la ea . Alt minus e că dacă nu ii place de vocea ta la telefon sau ce zici nu mai răspunde la telefon după.Mi-a povestit că a fost in vacante prin Egipt ,produce. Unii spun că mergi la aia de 50 -100lei , dar ele fac într-o oră cat fac majoritatea intr-o zi așa că nu e chiar un tarif derizoriu Interesant ți-a zis ea ca nu e de etnie 🤣🤣🤣 dar tu să-ți dai seama nu poți. Tu la ce te uiți? Nu ai văzut ce sfarcuri negre are și ce pizda neagra are Link spre comentariu
mesia777 Reputație: 464 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Doamna aceasta e de mult in domeniu, a avut locatii la d-na Ghica, Colentia, Obor si vad ca s-a aciuat de mai mult timp pe Racari, cred ca e traficul mai mare in zona. Prima data am mers din curiozitate, nu mi-a placut, dupa mi-am luat teapa din cauza ca ii schimba nr de telefon si pozele. Pretul ei era de 50-60lei/fin, ultima data am sunat la un anunt si era cu 100 iar cand am ajuns la locatie si am vazut cine e am facut stanga imprejur. La aspect e o doamna mai impanata, nu grasa...avea sanii frumusei dar alceva bun nu prea mai gasesti la ea. Oralul e slab, fara artificii....ce imi aduc aminte era ca la normal strangea din picioare sa nu o bagi toata , ofta sa termini samd. Nu prea ai ce sa discuti cu ea, se vede clar ca nu ii place ce face si multi au calarit-o. La banii astia gasesti ceva mai bun in cartier. Nu o mai vizitez, nu merita. Note: Aspect: 6 OP: 5 NP: 3 GFE: 0 1 Link spre comentariu
ionutyfg Reputație: 82 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Februarie 1, 2023 Când era în Colentina avea o colega tunsa scurt bruneta cu o freza ciudata.....niște sani frumoși.....mai știe cineva de ea?? Link spre comentariu
Unu_acolo Reputație: 12 Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Salutare, Am fost zilele astea a doua oara la ea. Mai fusesem o data acum vreun an, cand mi a facut o muie decenta. De data asta insa, pe langa faptul ca mi s a parut mai urata ca data trecuta(e si cocosata, si de etnie), m a si grabit cand a vazut ca dupa 5 min de laba cu pula n gura, nu imi dau drumu. A trebuit sa o pun sa mi dea limbi in cur ca sa ma rezolve, nu a mai facut-o din proprie initiativa, ca prima oara. Observ ca in randul multor dame de consumatie, scade calitatea serviciilor din ce in ce mai rau.. Mi a specificat de cum am intrat pe usa ca face doar o finalizare(80 Ron), asadar i s a cam luat de meserie si nu mai are rabdare sa stea dupa toti fraierii sa si dea drumu de 2 ori, nu mai lucreaza la ora... Pt astea ca ea, clientul ideal este ala precoce, care variaza in pantaloni cand o vede, plateste si pleaca.. In concluzie, a prestat si prost si m a si grabit. De revenit, in nici un caz! 2 1 Link spre comentariu
madmax01 Reputație: 84 Postat Octombrie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4 Acum 16 ore, Unu_acolo a spus: Salutare, Am fost zilele astea a doua oara la ea. Mai fusesem o data acum vreun an, cand mi a facut o muie decenta. De data asta insa, pe langa faptul ca mi s a parut mai urata ca data trecuta(e si cocosata, si de etnie), m a si grabit cand a vazut ca dupa 5 min de laba cu pula n gura, nu imi dau drumu. A trebuit sa o pun sa mi dea limbi in cur ca sa ma rezolve, nu a mai facut-o din proprie initiativa, ca prima oara. Observ ca in randul multor dame de consumatie, scade calitatea serviciilor din ce in ce mai rau.. Mi a specificat de cum am intrat pe usa ca face doar o finalizare(80 Ron), asadar i s a cam luat de meserie si nu mai are rabdare sa stea dupa toti fraierii sa si dea drumu de 2 ori, nu mai lucreaza la ora... Pt astea ca ea, clientul ideal este ala precoce, care variaza in pantaloni cand o vede, plateste si pleaca.. In concluzie, a prestat si prost si m a si grabit. De revenit, in nici un caz! subscriu la ce a zis aici colegu...extrem de dezinteresata , trup deformat (gen pui de casalot ) , muie extrem de slaba pret :80 lei . NU RECOMAND !!!! Link spre comentariu
Uohopon Reputație: 3 Postat Octombrie 17 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 17 A făcut și asta 80 de lei ? Am fost de mai multe ori la ea, când era cu 50-60, s-a comportat ok atunci, de aceea am și tot revenit, dar dacă a crescut prețul și a scăzut calitatea nu mai merită deloc 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum