Sari la conținut

Izabela in vizita la buzau - 0741351588


Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Incepand de joi 16.04 voi fi in orasul vostru.Durata vizitei mele va fi in functie de cererile voastre. Serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele:
- 100 lei - 30 min - 1 fin - O (p/n) + N(P)
- 200 lei - o ora - 2 fin - O(p/n) + N (P)
Alte servicii : 69, masaj relaxare,uro (doar activ) COB si mici fantezii in limita bunului simt.

NU FAC : ANAL, CIM, COF

Va astept cu drag sa ne relaxam xat mai placut impreuna.
 

post-151608-0-87531100-1429041051_thumb.jpg

post-151608-0-61961700-1429041060_thumb.jpg

post-151608-0-94030400-1429041067_thumb.jpg

post-151608-0-60909600-1429041072_thumb.jpg

post-151608-0-87863800-1429041076_thumb.jpg

post-151608-0-91762800-1429041082_thumb.jpg

post-151608-0-78254100-1429041087_thumb.jpg

post-151608-0-34824900-1429041091_thumb.jpg

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

E prima recenzie de acest gen, asa c-o s-o postez pe 2 topice...sper sa nu gresesc...mai bine de 2 ori acelasi lucru, decat lipsa, zic eu!...Despre ce este vorba? Pai...aflandu-ma (a  cata oara....oare?  :laugh2 ) la ora  de ”nustiunicieucevreau”, am luat la pachet oferta Larisa21+Isabela.Si nu mi-a parut rau !

Daca e s-o iau cu ...startul, cam asa as incepe: PM la Sultana mamaia/tatiana, pentru cateva detalii despre cele doua domnite mai sus mentionate...primesc destul de repejor, adica in cateva ore, detaliile respective, printre acestea fiind si zona aproximativa a locatiei. Dupa ora cand oamenii se intorc de la diverse activitati zilnice, gen serviciu, afaceri private sau ce-or mai fi facand ei ca sa castige un ban ( iar unii sa-l dea apoi pe activitatea care face obiectul scrierii mele :laugh2 ), tastez numarul si o apelez pe Larisa21. Auaileu, am uitat sa zic: eram deja in zona respectiva, cu o treaba rezolvata ... si-mi raspunde in 3 secunde: ”Da, anuntul e valabil !”. Voce interesanta, cu posesoarea surprinsa un pic de faptul ca eram in tema cu ...locatia, dar o lamuresc repede cum si in ce fel. Si-mi raspunde afirmativ la intrebarea mea „ esti si cu izabela?”. Imi indica apoi exact scara blocului, interfonul, etajul si....ma mai ghideaza cu replica „Foloseste liftul, ca merge !”. Ma infiintez in fata usii, ciocanesc discret cu gandul la vecini...deschide una bucata gazela, tanara, imbracata in jeansi si tricou ( cred si eu, ca la ce viteza m-am infiintat in apartament, nici Speedy Gonzales nu se putea echipa rapid in altceva  :laugh2 ). Se recomanda Larisa. Demarez cu „Ce caldura mare azi !”... „Da, da”, si chiar a fost, nu minteam niciunul, ca sa fie asa, de complezenta :laugh2 !. Si mi-a prezentat-o apoi pe Izabela, care statea la vreo 2 metri in linie dreapta, mai precis in bucatarie...costumata la fel. Mai retinuta in aplomb decat Larisa..chiar cu un zambet timid, care din start m-a intrigat.

Si ne apucam toti de „tigara/apa plata/etc. de socializare”, inainte sa ne apucam de altceva. Le spun ce as vrea, spun ca platesc inainte, dar...cum sa zic...ora aia de „nu stiuce..” era deja ora de „nustiudelacine..”. Asa ca eu am decis, nedecis totusi :laugh2 , sa fim ..trei, vreo ½ ora, si mai vedem ! Si lucrurile au decurs firesc. Larisa ma roaga sa ma bag in dus...ma execut..ies...platesc 200 lei. Intru in dormitor...muzica „ pentru sex ”  emana dintr-un note book, semiintuneric, pat mare, veioza... fetele ma invita sa ma fac comod...ca lumea totul...Caprioarele dispar si ele cateva momente la dus. Si vin in sir indian, se dezbraca... totul OK... conform cu tineretea lor. Si french kiss in picioare si apoi in pat cu ambele, si mangaieri pe tot corpul ( meu)...si nu mai stiam unde sa pun mana ( pe tot corpul..lor :laugh2 )..Ba ma trezeam cu un sfarc in gura, ba cu altul in palma, ba cu doi pe bascula, ba cu niste dinti pe tatze (ale mele), sau cu o limba la oo. O entropie ..organizata, stil jam- session... in traducere deosebit de libera, „ da-i la ce pica si vedem ce-o iesi !”. Hai ca a iesit bine ca preludiu threesome, imi zic! Sa vedem mai departe...Si am vazut-o, asa de inceput, pe Izabela in lady on top, protejat. Iar am uitat, dar revin: inainte de asta, Larisa ma „intarise” cam 5 minute, profesionist, cu ruperi de ritm adica, si aproape deep throat.  O paranteza: acum, cand scriu, observ ca imi merit bine de tot nick-ul :laugh2 .  O obosesc, cred, vreo 10 minute pe Izabela, asa cum incepusem. In timp ce, „in scurt, asa”, Larisa era intr-un semi69 cu subsemnatul. Ca sa nu se plicti, ii zic Larisei „ ia preia tu, n-o vezi pe colega ca e gata sa transpire?”. Si-mi trece numita Larisa in aceeasi pozitie, demonstrandu-mi ca are un pic mai multa experienta, pe care i-o laud pe loc ! Cu zambetul ala „intrigant”, Izabela se ocupa in timpul asta de alte parti anatomice ale mele...cam de la buze in jos, asa...Si da-i ritm, si da-i rasete, glumite, si...gata... am cedat in balon, chiar in timp ce glumeam cu ele ! Ideea este ca m-am simtit superbine spre excelent.

 

Si pentru ca asa trebuie:

Locatie: 10. Usor de ajuns in 10-20 de minute din orice colt al orasului. Pentru cei cu auto: parcati in incinta Autogarii Nord sau la Mall Galleria, sunati la telefon si sunteti la ele in locatie in 3 minute. Care locatie este un apartament numai bun pentru asa ceva... baie cu apa calda, pat confortabil...e OK.

 Corp: Larisa: 9   Izabela: 9. Croite de la natura cam pe acelasi calapod: inaltime medie, bine facute, nu plinutze, insa ai pe ce pune mana...sani medii spre mari ambele, epilate, ojate, intretinute..fetele se respecta, nu-s de la tzara.

Igiena: 10.  Am primit prosop curat, dusuri toti inainte si dupa, mirosuri frumoase... peste tot.

GFE: Larisa: 9,5 – mai vorbareata, mai deschisa  Izabela: 9, dar are zambetul ala pe care, na, il pomenesc in recenzie a 3-a oara!!! Si pentru care i-am spus c-o s-o mai vizitez. M-au servit cu ce-am vrut ( apa plata adica) inainte si dupa. Fara figuri in cap sau aere de dive care fac vreo favoare clientilor.

Oral: am vrut neprotejat  Larisa: 9,5   Izabela: 9,5..Am mentionat ca nu doresc CIM.

NP: Larisa: 9,5   Izabela: 9,5 O pozitie am vrut cu amandoua ( LOT), pe-aia am „lucrat-o” cu ambele...cu toate „artificiile” posibile in threesome. Cred ca fac orice ( e o chestie care trebuie discutata la fata locului, parerea mea), in afara de anal.  

Cadou: cum scrie in topic- 200 lei ½ ora cu ambele. M-am incadrat in timpul regulamentar, cred..nu stiu asta exact...m-am uitat la ceas cand am iesit....trecusera cam 45-50 de minute door to door. La plecare Larisa mi-a zis ca a vazut ca sunt un pic grabit, si ca data viitoare..asteapta mai mult de la mine :laugh2 .

 De recomandat: sigur ca da. Concluzie: au atitudine pro- client. Sunt tinere, amabile, glumete, deschise.

 Am intrebat cat mai stau in oras si mi-au zis ca cel putin doua saptamani. Ca modalitate de contact: sa sun inainte cu ½ ora si vedem cum ne punem de acord asupra intrevederii. 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Nu a patit nimic. Am sa va spun ce sa intamplat.

 

A mintit-o pe larisa ca merge pana jos sa-si cumpere apa de gura, a astepta pe hol sa intre larisa in programare, si-a luat bagajele , ATENTIE, faza cea mai tare urmeaza... i-a furat bani, o geaca de piele si o vesta de blugi, larisei si dusa a fost. Dupa putin timp larisa vazand ca nu mai vine sa gandit ca si voi ca i sa intamplat ceva. A incercat sa o sune de mai multe ori dar ai dadea respingere de apel si intr-un final ia trimis un sms in care i-a spus sa no mai sune ca a plecat acasa la parinti. Larisa cand a verificat prin casa a constatat lipsurile care le-am mentionat.

Deci... daca va mai aparea pe piata aceasta excroaca , indiferent de orasul in care va aparea, atentie dragi futaciosi la portofele sa nu va treziti fara bani.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Ți-a fugit "protejata".... Nasol moment, uite așa scad veniturile....

Nici macar nu o cunosc f bine pe aceasta fata, am stat de vb cu ea de 3 ori. Asa ca nu e protejata mea. Nu am protejate si nici nu imi doresc sa ma leg la cap cu asa ceva. Un exemplu bun e cel de fata.

 

Sfinxul tie nici nu ma obosesc sati dau replica ptr ca nu existi.

Link spre comentariu
  • Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
  • Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani

Nici macar nu o cunosc f bine pe aceasta fata, am stat de vb cu ea de 3 ori. Asa ca nu e protejata mea. Nu am protejate si nici nu imi doresc sa ma leg la cap cu asa ceva. Un exemplu bun e cel de fata.

Sfinxul tie nici nu ma obosesc sati dau replica ptr ca nu existi.

TATIANA las-o jos ca măcăne.... Cum se explica faptul ca tu postezi tot ce tine de fetele astea doua, poze, servicii si s.a.m.d, si nu ne insulta inteligenta spunandu-ne ca ele nu au acces la internet, sau nu au laptop....
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

E problema voastra ce credeti si nu am sa mai incerc sa ma justific cu nimic. Dar am si eu o curiozitate de la cei care au recenzato pe izabela sami spuna de unde au luat nr ei de tel corect ptr ca acum am realizat ca nr de tel trecut in titlu nu e corect. Astept cu mare nerabdare sami spuna cei care au recenzato de unde au nr ei corect. Asta ca dovada ca nici macar nr ei de tel corect nu i lam retinut, dar sa mai fie protejata mea, nici nu se pune problema.

Link spre comentariu

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Din ce mi-spus larisa fata nu mai lucreaza deloc. Iar daca va veni ea personsl cu anunt , eu am vrut sa trag semnal de alarma ptr posibilii clienti care o vor vizita, sa aibe grija la portofele ca fata fura. Daca nu ar fi fost adevarat, nu as fi tras acest semnal de alarma si v-as fi lasat sa va arda la buzunar. Si ce interes as avea sa mint, stimate domn? Larisa mi-a spus ce i s-a intamplat, eu doar am relatat aici ptr a va proteja pe voi de excroace aparute peste noapte ca asa zise escorte.

 

Un sennal de alarma trag si ptr fetele care isi cauta colege, feriti-va fetelir de ea daca nu vreti sa ramaneti fara bani si fara lucruri.

 

Si cu acestea spuse, eu voi opri discutia aici si rog adminu sa inchida topicul si sa-l treaca la inactive.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...