Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salutare cotizanti,am incercat in urma recenziilor sa ajunga la madamma ,am stabilit ora am ajuns la ora stabilita dar surpriza!!!nu a mai raspuns..m-a sunat dupa 3o minute(apreciez asta) dar plecasempt mine domnisoara a fost neserioasa,motiv pt care nu voi mai incerca

am luato si eu in aceelasi mod

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut domnilor. Am fost si eu ieri, incitat de noile poze.

 

post-108930-0-80619200-1392571775_thumb.jpgpost-108930-0-78502700-1392571791_thumb.jpg

 

Blocul de garsoniere din Dristor, etaj superior.

Vreau sa va spun ca am fost intampinat exact cu, costumatia din poze, inclusiv pantofii. De asemenea, pozele sunt din locatie, recunosc gresia de pe jos si mobilierul.

Desi venisem pentru o muie scurta, la vederea caprioarei am platit pentru o ora (100 lei). Aici s-a intamplat o chestie pe care nu o comentez: m-a rugat sa dea un telefon si a amanat un client care tocmai era pe drum...

Prima repriza: oral neprotejat (la cererea mea) cu o tehnica pe care n-am mai intalnit-o pana acum: parca imi insuruba ceva pe pula. Am facut si un 69, dupa care a revenit intre picioarele mele si-am terminat CIM (a avut rabdare pana am decartat tot, apoi a plecat la baie).

Pauza: o tigara si un masaj scurt.

Repriza a doua: oral neprotejat pentru revigorarea sculei din dotare (executat cu acelasi talent, dar mai lent) dupa care eu am luat initiativa sa punem caneciucul pe care l-a montat cu gura. Am pus-o mama iezilor si ma delectam cu imaginea bucilor invelite in body. Intre timp, cu mana printre picioarele ei, imi mangaia coitele. Senzatie deosebita care m-a condus la final in cauciuc.

Igienizare (baia sub medie, dar nu suntem instalatori...), inca o tigara impreuna, pupic si plecat. Meciul a durat in jur de 50 de minute.

Eu, sincer am s-o mai calc pe dom'soara Adina.

 

Note:

Locatie: 7-8.

Aspect fizic si comunicare: 8-9 (poate sunt subiectiv, mie-mi plac fetele mai inalte, gen calut).

Oral: 9 (perfectiune nu exista).

Normal: 7 (sta cumintica, dar nu se implica in mod deosebit...diferenta mare fata de prestatia orala).

Overall: 8.

 

Cu stima,

victorino.

 

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe unde apucam
  • Oras:Pe unde apucam

Salut,

 

 

Am sunat si eu la ea, m-am programat ... si ca ajung in 30min... a spus sa sun din nou cand ajung la Metrou Titan pentru a ma indruma catre locatie si ghiciti: NU A MAI RASPUNS, am asteptam 5min am sunat .... nimic .... am mai stat vreo 5min si am sunat si nimic.

 

NASPA !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Solar System
  • Oras:Solar System

Dupa o sapatamana intensa de munca m-am gandit ca o partida de relaxare in compania domnisoarei Adina nu ar strica. Impulsionat de comentariile confratilor despre oralul deosebit pe care il presteaza am purces sa o apelez dar mi a trebuit ceva  rabdare ca sa ajung sa dau de ea. Mai exact cam 3 zile. Nu a avut telefonul inchis dar probabil ca am nimerit fix in momentele in care alti fericiti erau pe calea extazului si nu putea raspunde.
Dar cum in cele mai multe cazuri perseverenta este cheia succesului , in ziua de vineri mi-a raspuns. Am anuntat-o ca urmeaza sa o vizitez in 30 de min, urmand sa o resun din apropierea statiei de metrou Titan.
Asa am si facut dar ...surpriza nu a mai raspuns la tel. Intrucat curiozitatea  m-a indemnat sa insist si nu ma inarmasem cu alte variante de rezerva, am mai sunat odata dupa alte 10 min. Doar nu era sa raman cu problema nerezolvata, doamne fereste.
De data asta s-a intamplat minunea, s-a scuzat ca fost o alta vizita inopinata si ca se va termina in 10 min. Am rugat sa imi dea ea beep cand e ok ca sa nu revin eu la nimereala.
Am primit beepul si restul de indicatii, blocul pare a fi de garsoniere, pozitia in imediata apropiere a restaurantului Paunita. Culoar lung in ambele directii pornind de la lift si cam intuneric inauntru. Am nimerit totusi repede.

Despre locatie: o garsoniera mobilata minim, nu cred ca locuieste acolo, a si precizat ca sta pana in jur de ora 20. Fata de pozele din AT, recunosc foliile lipite pe geamul de la camera si parca cate ceva din mobilier. Focusul meu este setat  de obicei pe fata si pe actiune, nu mi-am batut capul cu detaliile.
Fata cam la 30-33 de ani, inalta 1.70-1.72, par negru si lung. Lenjeria cu care m-a intampinat a fost asemanatoare cu cea din poze. Apropo de poze cine le-a facut este foatrte indeminatic pentru ca nu se vede deloc burtica. Nu pot sa bag mana in foc nici ca sunt false nici ca nu. Tipa e departe de slim dar nu pot vorbi de forme rubensiene. La fata nu este o frumusete insa reuseste sa atraga atentia. Fundul este interesant ca format.
Igiena a fost ok, nu am sesizat mirosuri suspecte.
Am retinut spusele unui coleg la un post anterior, "se grabeste fara insa sa te grabeasca" incercand sa imi dau seama cum reuseste sa faca asta dar nu am reusit. Nu m-am simtit grabit deloc.

Desfasurarea actiunii. S-a scuzat ca a trebuit sa astept. M-a invitat sa ma fac comod. Am cerut sa fac un dus de igienizare, la baie fiind gel si sapun dar nu si lumina. Revenit in camera de lucru am optat pentru un oral neprotejat. Nu a sarit direct in maciuca, a inceput cu mangaieri si sarutari usoare pe piept si pe burta. Ajunsa la locul principal al actiunii s-a ocupat constincioasa de treaba,cu limbi date pe oua, ceva incercari de deep, si o tehnica buna de vidare a obiectului. Ritm bun de exercitare a actiunii incat am simtit ca nu mai e prea mult pana sa explodez. Are un stil ametitor parca te trage intr-un vartej. Am rugat-o sa montam gumita pentru ceva actiune. A reusit sa faca asta cu gura, apreciez asta la escorte. La normal nu a mai fost totul la fel de spectaculos, oralul este de departe mai bun. Dupa nitica actiune, am revenit din nou la oral unde a continuat cu aceeasi tehnica buna pana mi-am dat drumul in gurita ei. A asteptat pana am deversat tot si ulterior s-a dus la baie. Nu pot confirma daca CIM este inclus sau face doar cu cine vrea ea.
Ca si atitudine m-a impresionat in mod placut, stie sa poarte o conversatie. In timpul actiunii nu i-a sunat telefonul, are un televizor in camera dat fara sonor. Am mai ramas cateva minute la taclale despre diverse. A parut receptiva la solicitari daca stii cum sa i le adresezi si sa te porti. Nu se pisiceste, e intr-o bucata, dar nimic deranjant pentru mine. Per total o fata corecta, nu ai senzatia ca esti cu prietena/iubita/ dar te face sa te simti bine. D

Evaluare.
Locatie 7.5, acceptabila, patul nu scartie, urasc asta. La baie am avut gel, sapun si prosop curat. Singura in locatie.
Aspect fata 6.5, nu e o frumusete, imi place faptul ca e inalta 1.70-1.72, o strica burtica insa.    
Igiena 9
Atitudine 9 , scad 1 punct pentru problema de la inceput cu programarea, probabil a avut si clienti neseriosi, si merge pe principiul ce e in mana nu-i minciuna, clientul ce o contacteaza si va ajunge primul la ea va intra primul. In rest foarte ok, ai ce sa vorbesti cu ea, are bun simt, stie sa se faca placuta.
GFE 5.5 , ok dar nu te face sa te simti ca si cu amanta ta pasionala. La ea mergi sa te simti bine si cam atat.
Oral 9, punctul ei forte, tehnica deosebita, CIM inclus, pare sa ii placa mai mult decat normal.
Normal 6, diferenta vizibila fata de oral, nu foarte stramta.
De anal nu am intrebat, la ce oral face nu m-a mai interesat.

Pret 60/finalizare, neceruti, lasati de mine din proprie initiativa la sfarsit, alt lucru pe care il apreciez cu +.
Raportul pret/prestatie foarte bun.

Este de revenit in mod cert.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut! Am trecut si eu pe la d-soara prestatoare de servicii acum o saptamana. Incantat de ce am citit in recenziile anterioare cu privire la tehnicile cu care executa oralul am zis sa incerc. Luat nr sunat raspuns imi spune unde trebuie sa ajung( titan in blocul din spatele restaurantului paunita). Ajuns in fata blocului sun din nou dar... nu imi raspunde.Zic hai sa astept cat sa fumez o tigara dar nimic. Injurand in gand dau sa plec moment in care ma suna zicandu-mi ca-si cere scuze dar a fost cineva pe la ea sa-i faca niste poze etc. Urc ajung in fata usii bat discret si-mi deschide. La prima vedere am vrut sa fug. Domne e urata (dar imi vine in gand treaba aia cu " tehnicile"),undeva pe la 1,70 si cam 60-65. Zic hai ca raman. Optez pt un oral np decartez amenda(nu mi-a cerut ea )ma intreaba daca vreau sa se dezbrace complet si ii spun ca da. Ma intind in pat ,ea langa mine si ma apuc sa ma joc un pic cu sanii ( ii are destul de mari dar cam ciudati sunt extrem de tari dar si destul de lasati) ,coborand pana la fofo( nu pot sa ma abtin sa nu dau o limba). Nu am detectat mirosuri, neepilata complet cam de 2-3 zile. Dupa vreo 2-3 min imi spune ca vrea sa se ocupe ea de mine( lucru care m-a cam deranjat lasandu-mi impresia ca vrea sa scape repede de mine),zic ok si se apuca de treaba: te ia usor cu saruturi pe gat piept in timp ce isi trece sanii peste scula va dati seama ca gogu s-a trezit imediat si se apuca de supt. Aici intr-adevar pot spune ca are o tehnica aparte nu stiu cum sa explic o suge in timp ce ii da si limbi pe cap si rotind-o in gura rotaind-o usor( m-a intrebat daca ma deranjeaza ceva eu i-am raspuns ca nu ,de apreciat aici). Nu a trecut mult si am terminat direct in gurita( a tinut-o si a supt-o pana la sfarsit). Acum note:

Locatie: 6.5 apartament si mobila veche la baie nu stiu cum arata venind de acasa dusat

Fata: corp 5,5 burtica destul de mare sani tari dar lasati. Fata in schimb strica cam tot,pozele ori sunt mai vechi ori photoshopate

Atitudine: 6,5 in general ok mai putin faza la care am facut referire

Gfe:6 nu e genul langa care te poti simti ca si langa prietena ta

Fk: nu stiu si nici nu am fost curios

Oral: 7-8 aici e punctul ei forte( cu dt si cim)

Normal:-

Halat:60 o finalizare

Cu siguranta nu am sa mai revin

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Adina si punctul ei forte este oralul. Are o tehnica cum nu am mai intalnit. La normal nu este stramta. De revenit doar pt oral. Nu sunt schimbari in privinta serviciilor. Singura schimbare e ca sa ingrasat foarte mult fata de pozele postate pe topic. Este bbw.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tuturor!Gasind anuntul ei pe aici mi am amintit ca am fost prin toamna si eu la ea(undeva pe la jumatatea lui noiembrie).La telefon mi a raspuns din prima,f amabila,a raspuns la tot ce am intrebat-o.Daca o intrebi de poze spune ca sunt ale ei(desi ma indoiesc),dar ca sunt mai vechi...Am stabilit ca ajung cam intr o ora,si ca revin cu tel.cand sunt in zona(Titan,blocul de langa Mega Image situat intre Barajul Dunarii si intersectia de la Titan).Ajuns la Mega Image,am parcat masina chiar in parcarea supermarketului.Sunat,raspuns,si m a indrumat catre bloculcu pricina(nu mai retin etajul).Mi-a deschis usa putin timida,si am avut tendinta de a ma intoarce cand am vazut ca realitatea nu seamana cu pozele.I am spus asta si a spus ca nu e nici o probl daca nu vreau sa raman,insa parca ceva m a indemnat sa raman si bine am facut.Din pt meu de vedere nu e o tipa f urata asa cum au spus altii(fiecare cu gusturile lui),iar dezbracata are un fund misto,maricel,gen brazilianca,si sani frumosi,cu care m am tot jucat pe perioada prestatiei.Mers la dus ea,eu venisem deja fresh de acasa,si purces la treaba.In garaoniera generoasa,un pat la fel de generos,undeva la 1,80 pe 2 metri,unde te poti desfasura in voie.M a intrebat daca raman o ora sau o finalizare,am optat pt o finalizare.I am spus ca vreau sa incepem cu un oral si cand am sa i zic eu sa trecem la normal.M a intrebat daca oralul in vreau protejat sau neprotejat si am optat pt pro.Inainte de a mi monta caciulita,am inceput sa o sarut pe sani,pe gat si am ajuns in dreptul gurii,unde a ezitat un pic la inceput,probabil crezand ca nu vreau chiar un french kiss,dar in scurt timp limbile noastre erau impreunate intr un sarut aproape salbatic...I am dus mana inspre jucarie si am indemnat o sa ma maseze usor,conformandu se imediat...Ne am sarutat asa pret de 2-3 minute...apoi a inceput nebunia...Fratilor,n o fi ea prea frumoasa,aratoasa(desi e o tipa inaltuta,cu o tinuta misto),dar face un oral senzatie,si stiu ce zic ca am beneficiat la cei 37 de ani ai mei de destule....Atenta cu el,il ia usor la inceput,timid de zici ca nu stie cu ea,dar pe masura ce o suge il baga din ce in ce mai mult,si ajungi in scurt timp sa beneficiezi de un deeepthroat veritabil.Imaginea cu ea infipta de tot in gat,de nu mi se mai vedeau decat coaiele m a facut sa o las sa continuie cu oralul mai mult decat imi propusesem...Nu am simtit o nici un pic ca nu i ar placea ce face,sau sa ma grabeasca,sau sa intrebe daca schimbam pozitia sau ceva.La inceput am stat intins pe pat si am lasat o sa mi o suga stand deasupra mea,iar apoi am pus o in fund pe marginea patului si din picioare am incercat un facefuck dar cu ritm lent,am lasat o pe ea sa stabileasca viteza cu care ii futeam gura...Lins pe oua,scuipat din cand in cand pe ea,fara sa se ajute de maini,fara sa simt dinti sau ceva,chiar a fost un oral reusit si ii multumesc pt asta.Simtind ca nu mai am mult pana explodez,am intors o pe pat,am pus o apoi capra(sa i vad fundul ala maricel in toata splendoarea),si am inceput s o iau la pula.N am mai tinut cont si am inceput sa dau in ea ca animalul dar n am simtit o deranjata de asta,din contra,gemea si dadea si cate o contra din cand in cand...Am luat o asa pe la spate,cu tatele in mainile mele si i am dat pana am simtit cum ma eliberez in balon...Repet,nu m a grabit niciun pic desi cred ca oralul a durat undeva peste 20 de min,iar normalul inca vreo 15.Mers apoi la baie(unde mi s a parut curat,geluri de dus,apa calda,prosoape la discretie). Nu stiu daca mai trebuia sa precizez dar este absolut singura in locatie.Modalitate de contact,telefonul din anunt.Program de lucru nu mai tin minte,dar parca de la un 9-10 pana seara pe la 19-20.Si acum notele desi cred ca era suficient romanul pe care l am scris ðŸ˜: Oral:9(aproape perfect). Normal 7(eram oricum super excitat). French Kiss(la greu),nota 8. Gfe:9(comunicativa,docila,amabila) Platit 60 ron pt o finalizare ce a durat circa 40 de min cu dusul de dupa/pt omora cu 2 finalizari costa 100 ron. In speranta ca v am fost de folos va urez o seara buna si cunoscuta expresie deja"ciocane tari"!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:UE
  • Oras:UE

Salutare,salutare!

Am testat-o și eu pe Adina.

Locație: intersecția Titan,lângă supermarket Mega lmage.

Aspect:ofemeie la 38-39 de ani plinuță,carne tare pe ea,înaltă.Nu este vre-o frumusețe,dar are o atitudine foarte ok,este curată și foarte atentă să te simți bine.Nu răspunde la telefon în timp ce ești cu ea,nici măcar nu am văzut telefonul.

Punctul ei forte este oralul,are o tehnică foarte bună,în timp ce o suge,are niște mișcări cu limba,de te urci pe pereți.schimbări de ritm,atentă la oo .Face și finalizare orală.

La normal..... cam lărguță

 

Note: ON-9

NP-7

GFE-8

Preț:60/120

 

O recomand,pentru un oral de excepție și o descărcare rapidă. Nu te grăbește,nu stă cu ochii pe ceas.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...