Sari la conținut

Ema blondy-O. Goga 0727614446

Postări Recomandate

Vizitator didu_tzu
Reputație: 0
Postat

De la ce ora incepi programul?

• Oras:europa
  • Oras:europa
Postat

Ai trasaturi misto,pacat ca esti prea grasa.

nu ma pot abtine, mario83: ai simt estetic, pacat ca esti prea grobian.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai trasaturi misto,pacat ca esti prea grasa.

Pentru tine poate e grasa,pentru altii.nu...nu da tu verdicte.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Dragii mei începând cu ziua de azi o voi avea colega pe Lora puișor,pentru câteva zile,va așteptam la un show erotic,pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr din topic,o zi buna! Va atașam si doua poze pentru a va incita privirile! :*

post-161923-0-82325500-1475663090_thumb.jpeg

post-161923-0-67479800-1475663108_thumb.jpeg

• Like 10
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Dragii mei începând cu ziua de azi o voi avea colega pe Lora puișor,pentru câteva zile,va așteptam la un show erotic,pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr din topic,o zi buna! Va atașam si doua poze pentru a va incita privirile! :*

Cât mă costă un mènage à trois ?

Rog prețuri de bun simț ;)

• Telefon: lorapuisor6969
  • Telefon: lorapuisor6969
Postat

Cât mă costă un mènage à trois ?

Rog prețuri de bun simț ;)

Buna tariful este de 400 de lei timp de o ora Te așteptam cu drag
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Ce include show-ul?

• Like 1
Postat

Ce include show-ul?

atingeri ,mângâieri ,sărutări corporale :*
Postat

Mare-i grădina... ce pula mea caută astea două impreună? Cică show erotic? Lora Puișor e genul de pitzi cu miau-miau-miau "totul protejat", ailaltă e genul "prea bun, prea ca la țară"...

Hai că dacă Lora se aduna cu Andreea (aka Rebeca) tot avea un sens: ziceai că-s surorile Sisters, cele mai tari la frecții mici.

Iar Ema blondy să se ia de mână cu Alexandra "silicoane proaste" - măcar una are atitudine, ailaltă are țâțe...

Zic și eu... :rax2 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mare-i grădina... ce pula mea caută astea două impreună? Cică show erotic? Lora Puișor e genul de pitzi cu miau-miau-miau "totul protejat", ailaltă e genul "prea bun, prea ca la țară"...

Hai că dacă Lora se aduna cu Andreea (aka Rebeca) tot avea un sens: ziceai că-s surorile Sisters, cele mai tari la frecții mici.

Iar Ema blondy să se ia de mână cu Alexandra "silicoane proaste" - măcar una are atitudine, ailaltă are țâțe...

Zic și eu... :rax2

Mai bine taci! 

• Like 4
Postat

Dupa multa vreme, mi-am dat seama ca am fost prin primavara pe la domnisoara Ema si spre rusinea mea n-am comentat nimic pe aici. Anyway, corectez acum. :)

Pur si simplu intr-o seara ploioasa, cand plecam de la munca, imi dau seama ca ar prinde bine o finalizare orala, daca nu poti sa-ti vezi mostenitorii pe buzele sefei din cauza ca nu ti se scoala de naspa ce e tipa, macar sa faci asta utilizand buzele unei profesioniste. Anyway, intru frumos pe anunturi, caut, dau de Ema, sun, raspunde rapid si stabilim intalnirea in cca 30 de minute.

Ma ghideaza cum sa ajung la locatie (nu stiu daca este aceeasi sau s-a schimbat), asa ca nu intru in mai multe detalii. Urc sus, dupa usa o bucatica destul de planturoasa, dar nimic de comentat, ca nici eu nu sunt tocmai mic.

Fiind frig afara ma cer imediat la dus, atat pentru igienizare cat si la fel de mult pentru incalzire, ies in prosop si ma duc in camera. Stam un pic la povesti, reconfirmam ce si cum si se apuca domnisoara de treaba la ala micu.

Mai repede, mai incet, mai pe laterala, mai un pic de lins, decent dar fara nimic genial. Se intoarce si ea catre mine sa imi arate gauricile de actiune, o gadil un pic dar nu aveam chef decat de oral asa ca o las sa continue acolo, dupa vreo cateva minute termin, ia tot ce era de luat in gurita, un pic zambitoare, fuge la baie. Eu mai raman cateva secunde sa ma sterg si cam gata. Iau ceva de baut si ma fac spre usa si de acolo spre casa.

Notele:

Ema: fizic 7, companie 6 (no click, nada)

Igiena: 9, n-am mirosit cu prea multa atentie mijloacele de productie ale doamnei, dar pareau in regula

Oral: 7, decent si atat

Normal/anal: n/a

De revenit nu prea, cel putin nu in cazul meu, vad ca altii au avut experiente mult mai bune.

Platit 150 de dolarei mioritici pentru o finalizare, stat cam 30 minute cu totul.

• Like 1
Postat

Ms frumos dar din păcate din câte ai spus nu prea coincide nimic...mai ales ca mai vizitat in primăvara dar sincer de-obicei am o memorie foarte buna

Postat

Nu-i bai, probabil ca totul a fost reciproc, nimic remarcabil de nici o parte. Again, relatez strict experienta mea, clar diferita de a altora. 

Postat

Ms frumos dar din păcate din câte ai spus nu prea coincide nimic...mai ales ca mai vizitat in primăvara dar sincer de-obicei am o memorie foarte buna

Când apare o recenzie nu tocmai favorabilă, gata "nu coincide" :slap2

• Like 1
Postat

Când apare o recenzie nu tocmai favorabilă, gata "nu coincide" :slap2

dragul meu cred ca ai înțeles greșit cine a spus ca este o recenzie nefavorabila? E o recenzie si atat..click-ul dintre mine si oricare partener nu poate fi același. Eu respect recenziile atat nefavorabile cat si pe cele favorabile....doar ca nu imi amintesc de aceasta întâlnire...dar cum a spus si Cristi probabil din cauza was no atraction
  • Like 1

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

dragul meu cred ca ai înțeles greșit cine a spus ca este o recenzie nefavorabila? E o recenzie si atat..click-ul dintre mine si oricare partener nu poate fi același. Eu respect recenziile atat nefavorabile cat si pe cele favorabile....doar ca nu imi amintesc de aceasta întâlnire...dar cum a spus si Cristi probabil din cauza was no atraction

Eu tiam zis sa iti aduc maimuța mea din Dubai dar nai vrut :))) lăsai sa scrie , oricum lumea e nebuna nebuna de tot si plus de asta sint si fete nebune , unele pe care le si cunoastem , care probabil trebuie sa te porti urat ca sa fie ok ... ma amuza tare un aspect cand nu vrea sa sau stiu eu sa vb cu tine ma rog !!! Eu ii urez sa fie bine cu iubi si cu salonul ;)!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...