tibanu21 Reputație: 522 Postat Noiembrie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Hai nu te mai "chinui"sa dregi ce au scris colegii mai sus.Faptul ca unii termina in 10 minute nu are nimic de-a face cu stilul tau mecanic.Asta e stilul tau...asta e, nu mai incerca sa arunci pisica pe altii...ca tot mecanic faci oralul si la altii care termina in 30 de min. 2 Link spre comentariu
shokeru Reputație: 25 Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Recunosc la corp arata bine dar la fata e urata cu spume,bn nu ar fi aasta problema ca nu o iau de nevasta ,dar daca se implica un pic ar fi fost ok si poate as fi revenit la ea 1 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Recunosc la corp arata bine dar la fata e urata cu spume,bn nu ar fi aasta problema ca nu o iau de nevasta ,dar daca se implica un pic ar fi fost ok si poate as fi revenit la eaFiecare cu gusturile lui ;) Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Disponibilă :* 1 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 5, 2017 :* :* Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nu stiu cu altii cum e, dar cu mine e bine.Cand am chef de o miniona (daca e si creola si tatuata e si mai bine) si daca ar face si fk ar fi si mai bine...sun la adina.A fost acum cca 3 saptamani, la locatia ei din tomis+, o locatie de nota 10! Aspectul: e cel din poze, unii spun ca are sanii lasati, carnea moale si pielea prea aspra. Mie mi.e bine si asa, tinand cont si de varsta d.rei si de alte treburi...Micuta, la cca 150, nici n.o simti nici pe tine nici sub tine, faci cam ce vrei cu ea, in limita bunului simt. Fundulet mic, priveliste frumoasa in doggy, pasarica micuta si pufoasa, curata, epilata.mai da si cate o contra, una alta. Doar gemetele sunt usor exagerate.O finalizare corecta la 100 lei cam acolo se incadreaza.Locatie 10Baie 10Aspect fata 8Corp 9 Oral 7.5 nu face deepNormal 9 Moment personal 8.5 Eu revin, desi nu pot spune ca imi fac abonament. ;) 2 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2017 <p>Data viitoare fac si deep daca vrei . ;) :*</p> 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2017 <p>Data viitoare fac si deep daca vrei . ;) :*</p>Tu fa-l! :)Nu trebuie intrebat omu' daca vrea sau nu, ca sigur vrea! Crezi ca se sperie vreunu ca i.a disparut cucu si ca tu lacrimezi ca nu mai are cu ce sa faca sex?:) 3 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Tu fa-l! :)Nu trebuie intrebat omu' daca vrea sau nu, ca sigur vrea! Crezi ca se sperie vreunu ca i.a disparut cucu si ca tu lacrimezi ca nu mai are cu ce sa faca sex? :):))) Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Disponibilă :* :* 1 Link spre comentariu
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Eu cred ca usor, usor se va incadra in standardele noastre. Cred ca va intelege ca noi ca si clienti suntem obsedati dupa femei frumoase si sex bun. Succes draga mea si mult noroc 1 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 15, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Eu cred ca usor, usor se va incadra in standardele noastre. Cred ca va intelege ca noi ca si clienti suntem obsedati dupa femei frumoase si sex bun. Succes draga mea si mult norocmultumesc :* Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 16, 2017 disponibila :* 1 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2017 :* :* Link spre comentariu
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Ma inscriu pe lista doar pentru tatuajele superbe. Sper sa avem experieta placuta Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Ma inscriu pe lista doar pentru tatuajele superbe. Sper sa avem experieta placutate astept cu cea mai mare placere.... :* Link spre comentariu
m0ntana15 Reputație: 23 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 19, 2017 ti-ai mai schimbat si revizuit atitutidinea daca da se merita pentru aspect cel putin pentru mine daca stai mult cu ciori din palazu de-asta se ia virusu comprende? 1 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 19, 2017 ti-ai mai schimbat si revizuit atitutidinea daca da se merita pentru aspect cel putin pentru mine daca stai mult cu ciori din palazu de-asta se ia virusu comprende?nu,chiar nu inteleg....ce treaba au persoanele din palazu? Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Hmmm... deci nu contești!? 🤨🤨🤔 1 Link spre comentariu
m0ntana15 Reputație: 23 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ce e greu de inteles ca te mai si afisezi cu pesti din palazu toate ciorile obosite mai te dai si mirata nebuno stai flexata e viata ta dar numai fura curent :) `` ie ciori astia domne Link spre comentariu
m0ntana15 Reputație: 23 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 20, 2017 nu,chiar nu inteleg....ce treaba au persoanele din palazu? am trecut atitudinea si astea pe seama la serparie intelegi macar daca tot iti place cu baboi ia-ti unii mai culti nu ciori infecte ce sa inveti arsuri si ciorisme dar cine stie poate te atrag ciorile :D ca esti zambareata in preajma maine poimaine te trezesti ca te baga in traista daca nu esti in undita deja sora mea aia e..:D u know better Link spre comentariu
m0ntana15 Reputație: 23 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Hmmm... deci nu contești!? Nu contesta guru ca, pur si simplu n-are ce si nici cum :D n-are rost sa vehiculez nume si astea ea stie foarte bine la ceea ce ma refer doar ca sa-si dea 1 update iar prinde tanc potential inca este nu e panica dar odata ce iti intra in comportament ciorismele e mai greuts dar nu e panica daca vrei schimbi 1 timp aerul daca te simti in stare si poti sa fii altceva daca nu poate asa te simti mai bine :D Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Nu contesta guru ca, pur si simplu n-are ce si nici cum :D n-are rost sa vehiculez nume si astea ea stie foarte bine la ceea ce ma refer doar ca sa-si dea 1 update iar prinde tanc potential inca este nu e panica dar odata ce iti intra in comportament ciorismele e mai greuts dar nu e panica daca vrei schimbi 1 timp aerul daca te simti in stare si poti sa fii altceva daca nu poate asa te simti mai bine :D:)))...ha ha ha...ma amuz maxim,acum am vazut comentariile. Pentru cunostinta voastra generala am prieteni,prieteni,ma repet,din toate categoriille,mie imi este egal daca este peste ,tigan sau director de banca,atata timp cat stie sa se comporte in prezenta mea. Si comportamentul nu mi-l pot schimba din cauza nimanui pentru ca am cei 7 ani de acasa,chiar am primit o educatie foarte foarte ok :P Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Te cred, însă nu prea...Trebuie sa fii bipolara sau ceva asemanator sa poți avea prieteni din toate categoriile enumerate de tine... 1 Link spre comentariu
adina rebecca Reputație: 417 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 20, 2017 si stati linistiti ca nu "ma baga nimeni in traista"...daca n-am fost bagata pana acum....e greu de acum incolo...stii ce zic !? :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum