Sari la conținut

nu aruncati bani pe asa ceva


Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

0754 536 506

Alisa Roscata fierbinte !

Sunt tanara si doritoare de aventura. Ofer: Sex total.+orice fantezie care nu ti.a fost indeplinita cu succes. Domnior generosi si cuplurilor doritoare de aventura. La locatia mea sau la hotel. Rog seriozitate.igiena si in primul rand discretie.Mai multe informati la telefon. Poze reale 100%.garantez in ati plati drumul in caz ca pozele nu corespund.Te astept nu RATA ocazia de a ma vizita !!

am fost din greseala la aceasta .....nu stiu cum sa ii spun.locatie pe cetatii vsv bioclinica.sunat programat la ora 17 si intrat in locatie la 18.dupa multe amanari.

Locatia murdara si cu un miros innebunit de ceapa prajita .in locatie duduia la prima vedere ok insa mai avea o colega cat casa scantei di buc.care a iesit la mine cu tigaia.mers in camera de joaca cer sa fac un dus. Imi spune ca nu se poate.zic ok hai la treaba .un oral protejat care era de lapt o laba mai mult.sa trecem la normal zic eu se urca pe mine si zice ca nu e bine asa.hai la un anal zic eu ea nu pot ca e prea mare ok hai capra nu ca e prea mare hai ca vin eu deasupra nu ca e prea mare. Atunci cum zic eu ea intre sani . Si asa am terminat cu o laba intre sani pe corpul ei.

Halatul 100 ron.

Concluzia mea este ca daca o aveti mai mare de cat degetul aratator sau cel mic sa evitati aceasta CREATURA.

Notele nu mai au sens dar daca e regula sa fie o medie liniara de 2.si sa rămână repetenta.

PS . Imi cer scuze dar scriu de pe mobil.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj

prieteni,evitati sa ramaneti la tipe care spun ca nu se poate face dus. E primul semn ca e ceva "putred in danemarca". E clar ca e o jegoasa,banda rulanta si are ascuns si un pestisor in baie. E plina tinisoara de fete faine, nu mergeti si nu dati banii unor astfel de femei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...