Sari la conținut

Night club / strip club


iKNa

Postări Recomandate

Buna,Am un client care vine maine si joi in Cluj, ar fi interesat de o iesire intr-un night club. Ce este cel mai bun din Cluj ? Am auzit de Sugar ?Eventual, daca intr-unu este mai usor de nu a se duce singur acasa... :DMultumesc !

Link spre comentariu
Buna' date='Am un client care vine maine si joi in Cluj, ar fi interesat de o iesire intr-un night club. Ce este cel mai bun din Cluj ? Am auzit de Sugar ?Eventual, daca intr-unu este mai usor de nu a se duce singur acasa... :DMultumesc ![/quote']http://sugarclub.ro/Asta e pagina si meniul de la sugarclub. Asta e cel mai OK club dintre cele din Cluj, in sensul ca la preturi nu te omoara , in sensul ca e vreo 80 de lei o sticla de vin, 20-30 de lei o bere, 10 lei o cola, etc.In plus 100 % nu iti umfla nota si poti sa achiti consumatia dupa fiecare comanda, ca sa nu te trezesti ca in alte locuri cu "alte servicii".Ai si optiunea de dans privat. Se dezbraca complet ,poti sa o saruti pe tipa.Dezavantaje:- sanse 0,001 % sa nu pleci singur acasa- daca nu iei dans privat , nu le vezi nici macar sanii ... nu e striptease propriu zis (d-ala clasic)Concurenta.Mai sunt hotelurile de lux, Onix si Premier. La Premier sigur nu veti avea nici o sansa zilele astea , ca s-a cazat Steaua la el , deci e rezervat pentru Jiji&Comp.La Onix, scorurile incep de la 30 de lei o cola, e mult mai scump, e gol in timpul saptamanii. Politica e : un rand de consumatie, un dans (danseaza pe ring)... evident ca atunci cand nu sunt clienti , nu prea danseaza.Dupa aia iti vin fetitele la masa, iti cer ceva de baut (de obicei fetele "beau" doar whiskey cu redbull sau sampanie). Preturi astronomice. Nu ai nici o sansa sa o imbeti pe fata , fiindca nu bea whiskey ci nestea :). O sa te ia cu vrajeli : (I-am o sampanie si discutam). Dupa aia preturi de la 100E in sus ,de obicei 200. + camera + spaga la receptie. Intr-un cuvant sanse mari de teapa si tepe astronomice.In alta ordine de idei, sunt destule solutii non-stop. Sursa locala:Piata -AZ.
Link spre comentariu

Incerc si eu prima postare, asa ca va rog sa nu fiti extrem de critici. De asemenea felicitari pt recenziile bine formulate si recomandarile de pe acest site!Am incercat aseara cu trupa de amici o retraire a unor experiente placute din anii trecuti de prin night-cluburile din oras.Oferta fiind limitata am incercat urmatoarele:1) Sugar. Aici danseaza o singura tipa, Ana parca. Draguta, usor masiva, sani mari, curata, parfum bun, placuta la conversatie. Faza "naspa" este ca tipa nu se dezbraca decat in separeu. O melodie, cca 6 min, 85 lei. Cam scump....dar am incercat. Se dezbraca complet si e f incitanta.....dar atat. Pacat! Nimic suplimentar nu se poate....nici acolo si nici altundeva. Preturile la consumatie sunt ok....o bere 15 lei.2) Galant ..am auzit ca mai functioneaza dela taximetrist. Nu a deschis nimeni.3) Premier. 4 fete care teoretic danseaza....dar doar 3 dintre ele au evoluat. Dragute, cam 1,65, sani mici spre medii, curate. Preturile sunt in schimb astronomice. Imediat te preseaza pt un cognac....la 200 lei, si asta doar ca sa tina companie la masa. Cat despre separeu....acolo cica se dezbraca complet si atat.....900 lei (era sa fac infarct!). Deci le-am admirat si atat! Niciuna nu preteaza extra in afara localului....sau cel putin asa mi-au zis. La plecare unul dintre amici a uitat usa deschisa si una dintre ele (care parea destul de draguta) a iesit sa ne apostrofeze....mai mai ca ne-a injurat. Sigur nu am sa mai revin!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...