drian Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2015 Postat Aprilie 18, 2015 Tanar discret si curat ofer companie doar doamnelor si domnisoarelor0764421609Bucuresti
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2015 Salut , o intrebare... Fimiu face marti 6 anisori si ma gandeam sa ii fac o surpriza....Crezi ca te poti costuma intr`un clown si sa faci glume de genu "Gigolo" sunt sigur ca o sa captezi atentia altor mamici... cu fizicul pe care il ai .... si ..... Cine stie.... ?!
drian Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Autor Postat Aprilie 19, 2015 Salut , o intrebare... Fimiu face marti 6 anisori si ma gandeam sa ii fac o surpriza....Crezi ca te poti costuma intr`un clown si sa faci glume de genu "Gigolo" sunt sigur ca o sa captezi atentia altor mamici... cu fizicul pe care il ai .... si ..... Cine stie.... ?! Daca sunt interesate mamicile au nr aici
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Daca sunt interesate mamicile au nr aiciTe a silit sa fii dur
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 19, 2015 Daca sunt interesate mamicile au nr aici baga-le pula in cur la mamicile care sa cer.si la fraierica ala da-i putina muie! 1 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Te a silit sa fii dur =))
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 eu chiar vb serios ! Si cat despre asta care catalogeaza lumea "fraierica" din spatele monitorului si el arata ca "Dexter" din desene , mesaju meu suna cam asa : Stai drq pot ... ca daca iti dau o palma iti divorteaza ochii cumetre ! Ciucurel i`am pus numele si lu asta al meu :">
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Te a silit sa fii dur :
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 20, 2015 eu chiar vb serios ! Si cat despre asta care catalogeaza lumea "fraierica" din spatele monitorului si el arata ca "Dexter" din desene , mesaju meu suna cam asa : Stai drq pot ... ca daca iti dau o palma iti divorteaza ochii cumetre ! Ciucurel i`am pus numele si lu asta al meu :"> hmmmm zici ce esti dur Dexter?fii cuminte ca este aici un coleg care iti sparge castronu.:
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 hmmmm zici ce esti dur Dexter?fii cuminte ca este aici un coleg care iti sparge castronu.: Tu vorbesti cu mine de foame !? Sau in ce categorie sa te incardrez ? Eu sunt cuminte ma Dexter dar stii vorba aia "Canta la alta masa k nu ma atrag barbati" k nu avem glume in program ? Si cu castrone si spart farfuri si restu .... nu sunt italian nu stiu traditiile tale
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 hmmmm zici ce esti dur Dexter?fii cuminte ca este aici un coleg care iti sparge castronu.: Castron? A zis cineva castron?
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Castron? A zis cineva castron? ciumidel mai sus
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 ciumidel mai sus Aaaa zis așa pt că știe că expresia cu "Băga-mi-aș pula în castronul lui X, Y, etc" este patentată de mine. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 20, 2015 Castron? A zis cineva castron? da da vezi ca Dexter asta alex are nevoie de castron .nu vezi ca numai kkkk-uri scrie pe aici!
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 20, 2015 Tu vorbesti cu mine de foame !? Sau in ce categorie sa te incardrez ? Eu sunt cuminte ma Dexter dar stii vorba aia "Canta la alta masa k nu ma atrag barbati" k nu avem glume in program ? Si cu castrone si spart farfuri si restu .... nu sunt italian nu stiu traditiile tale nu trebuuie sa fi italian sa iei o pwla in castron stai linistit.iti excplica colegu cu este cu castroanele.
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 da da vezi ca Dexter asta alex are nevoie de castron .nu vezi ca numai kkkk-uri scrie pe aici!Ce minte ai cumetre.... Daca NU te bagai in seama cu "muie lu fraierica" crezi k ziceam ceva la adresa ta ?! In fine ti.am acordat prea multa atentie pentru animalul meu de companie ce esti .... Eu o sa incetez nu ca esti tu mai destept .... ca sunt eu
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 nu trebuuie sa fi italian sa iei o pwla in castron stai linistit.iti excplica colegu cu este cu castroanele. ma faci sa rad ! Frati , surori mai ai ?! Si daca Da.... stii continuare <3
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 20, 2015 Ce minte ai cumetre.... Daca NU te bagai in seama cu "muie lu fraierica" crezi k ziceam ceva la adresa ta ?! In fine ti.am acordat prea multa atentie pentru animalul meu de companie ce esti .... Eu o sa incetez nu ca esti tu mai destept .... ca sunt eu mai citeste inca odata ce am scris acolo,nici decum nu am avut treaba cu tine dar daca tu esti atita de tampit si o iei in gura fara ca sa ti-o dau ce sa iti fac?nu pot sa zic nimic doar atit ca esti o fraierica geamantan.
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 mai citeste inca odata ce am scris acolo,nici decum nu am avut treaba cu tine dar daca tu esti atita de tampit si o iei in gura fara ca sa ti-o dau ce sa iti fac?nu pot sa zic nimic doar atit ca esti o fraierica geamantan.Multumesc ! E de la lucru manual , gandirea ta ?! Despre ce fraierica vb atunci mai "atita de tampit" ca eu sunt singuru care a postat ?! Iar cataloghezi lumea aiurea.... imi spui mie ce esti tu ?!
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 20, 2015 Multumesc ! E de la lucru manual , gandirea ta ?! Despre ce fraierica vb atunci mai "atita de tampit" ca eu sunt singuru care a postat ?! Iar cataloghezi lumea aiurea.... imi spui mie ce esti tu ?! :)haha hadeci ti-ai dat seama ca tu ai fost ala fraierica,vezi ca recunosti cine esti!
alexutz87 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 :)haha hadeci ti-ai dat seama ca tu ai fost ala fraierica,vezi ca recunosti cine esti! Esti jalnic ! Dar ma bucur cand vad ca mai exista dastia ca tine ..... esti un fel de "ROMAN Destept" pe youtube ! Mai "Dexter" vezi daca nu ai avut jucarii cand erai mic .... ajungi la o varsta cand crezi ca poti face "fraier" pe un forum , o persoana pe care probabil ti.ai dori sa iti dea ceva sa te joci .... gata k NU meriti REPLY
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 20, 2015 Esti jalnic ! Dar ma bucur cand vad ca mai exista dastia ca tine ..... esti un fel de "ROMAN Destept" pe youtube ! Mai "Dexter" vezi daca nu ai avut jucarii cand erai mic .... ajungi la o varsta cand crezi ca poti face "fraier" pe un forum , o persoana pe care probabil ti.ai dori sa iti dea ceva sa te joci .... gata k NU meriti REPLYnu stiu care este mai dexter dintre noi ,si vorba de jucarii sa sti ca chiar am avut ff multe jucarii pe care tu nici macar in vis nu le-ai avut.
drian Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2015 Autor Postat Aprilie 21, 2015 Mi-ar place sa nu va mai certati aici si topicul sa revina la discutia de baza
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 21, 2015 Mi-ar place sa nu va mai certati aici si topicul sa revina la discutia de bazareveniti la recenzii va rog!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2015 Postat Aprilie 21, 2015 Predau legatura in studio.....................
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum