Sari la conținut

Ioana 0737292759


Postări Recomandate

am vorbit la telefon cu ea si are acelasi management ca al Alexei si al Laurei. Nu am testat-o inca, dar o voi testa cu siguranta cat mai curand. Daca a vizitat-o cineva, asteptam o descriere a intalnirii. Am primit deasemenea asigurari la receptia unui motel, ca tipa arata foarte bine.

Link spre comentariu
am vorbit la telefon cu ea si are acelasi management ca al Alexei si al Laurei. Nu am testat-o inca' date=' dar o voi testa cu siguranta cat mai curand. Daca a vizitat-o cineva, asteptam o descriere a intalnirii. Am primit deasemenea asigurari la receptia unui motel, ca tipa arata foarte bine.[/quote']toate trei au acelasi management,asta e clar din modul in care pun problema, vizavi de luatul camerei in avans....asa cum am mai spus,mi se pare o porcarie sa obligi clientul sa ia intai camera,si numai atat,doar la un anume motel!!!!e evident ca sunt mana in mana cu conducerea motelului, iar motivul pt care iti cer sa iei camera acolo este acela ca trebuie sa se scoata si proprietarii motelului,nu?
Link spre comentariu

Nu cred ca este obligatoriu la acel motel, intrucat toate trei mi-au zis ca pot lua camera si la alt motel, insa trebuie sa le platesc taxiul pana acolo. Problema care ma deranjeaza pe mine, este ca nu le pot vedea pana nu iau camera, altfel spus, daca nu-mi place fata, raman cu banii dati pe camera, sau in cel mai bun caz, trebuie sa gasesc o alta fatuca pentru cele 2 ore platite. Asta nu mi se pare ok, desi am primit garantii ca fetele arata bine, de la receptia unui alt motel, deci nu cel in cauza, ceea ce ma face sa cred ca asa este. Destul de delicata pare problema cu ele acum la inceput, insa dupa prima intalnire, voi sti cu cine am de a face. De aceea cred ca singura solutie este sa le testez pe toate, dupa care sa fac "selectia"!:D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...