Sari la conținut

Motorsports, MotoGP etc

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:sibiu
Postat

Am deschis topicul doar din curiozitatea de a vedea daca exista macar cativa fani si pe aici. In caz ca da, merita sa vedeti cursa din Argentina (incheiata acum 30 min) chiar si in reluare - personal mi-a sarit hertz-ul de suspans! :)

there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix

dwwtIQc.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Noua ne arde de sex si tu ne spui de curse de cai  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Am deschis topicul doar din curiozitatea de a vedea daca exista macar cativa fani si pe aici. In caz ca da, merita sa vedeti cursa din Argentina (incheiata acum 30 min) chiar si in reluare - personal mi-a sarit hertz-ul de suspans! :)

Cat ai pariat?

Postat

Mai mult F1 dar si Moto GP.Am inteles ca a fost o demonstratie de forta a lui Rossi la cei 36 de ani pe care ii are.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pechito Lopez ce parere are !?

• Membru Premium
Postat

@trollesco: Nu pariez de fel, dar cota cred ca a fost detul de mare. Nimeni nu dadea sanse de castig celor de la Yamaha pe acest circuit, si mai ales nu lui Rossi care nu a prins podium in Argentina pana acum.

Mai mult F1 dar si Moto GP.Am inteles ca a fost o demonstratie de forta a lui Rossi la cei 36 de ani pe care ii are.

Da, cursa a fost intr-adevar palpitanta - ultimele 12 tururi le-am vizionat din picioare, ca nu mai aveam stare :) Daca sunteti aficionado al sporturilor pe doua roti, e o cursa care merita a fi vazuta si se poate descarca de aici, (1.16GB)

there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix

dwwtIQc.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...