Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1372 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Aprilie 19, 2015 Am deschis topicul doar din curiozitatea de a vedea daca exista macar cativa fani si pe aici. In caz ca da, merita sa vedeti cursa din Argentina (incheiata acum 30 min) chiar si in reluare - personal mi-a sarit hertz-ul de suspans! there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2015 Noua ne arde de sex si tu ne spui de curse de cai
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 19, 2015 Am deschis topicul doar din curiozitatea de a vedea daca exista macar cativa fani si pe aici. In caz ca da, merita sa vedeti cursa din Argentina (incheiata acum 30 min) chiar si in reluare - personal mi-a sarit hertz-ul de suspans! Cat ai pariat?
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 19, 2015 Mai mult F1 dar si Moto GP.Am inteles ca a fost o demonstratie de forta a lui Rossi la cei 36 de ani pe care ii are.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Pechito Lopez ce parere are !?
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1372 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Autor Membru Premium Postat Aprilie 20, 2015 @trollesco: Nu pariez de fel, dar cota cred ca a fost detul de mare. Nimeni nu dadea sanse de castig celor de la Yamaha pe acest circuit, si mai ales nu lui Rossi care nu a prins podium in Argentina pana acum. Mai mult F1 dar si Moto GP.Am inteles ca a fost o demonstratie de forta a lui Rossi la cei 36 de ani pe care ii are.Da, cursa a fost intr-adevar palpitanta - ultimele 12 tururi le-am vizionat din picioare, ca nu mai aveam stare Daca sunteti aficionado al sporturilor pe doua roti, e o cursa care merita a fi vazuta si se poate descarca de aici, (1.16GB) there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum