Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Berceni

Sărăcie esti tu ca nu iti permiți nici măcar la alea de 50 de RON sa ajungi , noroc ca ai ai pe "dreapta " aia te mai salvează ;)

La astea merg ăstia după ce pleacă de la tine ca sa aiba parte de o experienta mai de calitate și să uite pe ce au aruncat banii crezând că luxul înseamnă o rahoveancă cu siliconae

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

La astea merg ăstia după ce pleacă de la tine ca sa aiba parte de o experienta mai de calitate și să uite pe ce au aruncat banii crezând că luxul înseamnă o rahoveancă cu siliconae

Sincer nu ma așteptam sa fi așa de prost =))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Măcar recunoști si tu ca mergi acolo =))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Sa ai cont de 5-6 zile si sa ai 224 de postări , asta inseama sa fi milog =))

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu eram sigur ca esti asa de proastă

Dar mai prost de atât nu poti fi , crezi ca dacă faci spume pe aici scad prețul sa poti veni si tu =)) dar cei 2 neuroni ai tai , nu își da seama ca topicul meu este ținut sus tot tipul datorită tie =))

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Curva de duzina sau nu , si in momentul de fata ai vrea sa ajungi la savarina mea !

Mergi la psihiatru că ai început să te crezi o Divă internațională râvnită de toată lumea.

Crezi ca dacă te vizitează 4-5 sclavi modificați genetic,toata lumea te dorește? Îți garantez eu ca majoritatea nu dă un muc pe tine.

• Like 10
Link spre comentariu

Mergi la psihiatru că ai început să te crezi o Divă internațională râvnită de toată lumea.

Crezi ca dacă te vizitează 4-5 sclavi modificați genetic,toata lumea te dorește? Îți garantez eu ca majoritatea nu dă un muc pe tine.

Noi toți credem ca tu esti ala ce trebuie sa ajungă acolo , ca ai devenit un mos frustrat !

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dar mai prost de atât nu poti fi , crezi ca dacă faci spume pe aici scad prețul sa poti veni si tu =)) dar cei 2 neuroni ai tai , nu își da seama ca topicul meu este ținut sus tot tipul datorită tie =))

Nu uita ca te-ai întors la supt pula cu silicoanele lipite cu scotch,foamea nu ți-ai permis sa mai stai câteva zile să-ți revii complet.

• Like 10
Link spre comentariu

Nu uita ca te-ai întors la supt pula cu silicoanele lipite cu scotch,foamea nu ți-ai permis sa mai stai câteva zile să-ți revii complet.

Imi permit sa stau cat vreau unde vreu , pe cand tu ai strâns din Dinți cand a trebuit sa plătești 8€ pentru un cont =)) Moș labar ce esti ;)

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Imi permit sa stau cat vreau unde vreu , pe cand tu ai strâns din Dinți cand a trebuit sa plătești 8€ pentru un cont =)) Moș labar ce esti ;)

Din gură toți își permit orice.Dovada clara ca ești ruptă-n cur de foame este că te-ai întors la muncă cu silicoanele prinse in pioneze,ca plângi în pula clienților că te dor cauciucurile.Restul e doar Can Can.

• Like 8
Link spre comentariu

Din gură toți își permit orice.Dovada clara ca ești ruptă-n cur de foame este că te-ai întors la muncă cu silicoanele prinse in pioneze,ca plângi în pula clienților că te dor cauciucurile.Restul e doar Can Can.

Tu cand te prostituai , tot nu iti permiteai nimic ? Ai rămas o curva ieftină si acum ;)

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Sa ne pișăm pe ea, zic :)

Ca sa aiba lingaii ce linge după =))

• Minus 1
Link spre comentariu

Care voi ? Ai vedenii prostituată ?

Puponcuristi tai sunt cu limba în alte găoaze acum dar stai față grija ca nu tes-au uitat fă

Măcar ei își permit sa aibă o femeie , voi inafara de stânga si dreapta nu ați avut nimic ;) ;) din acest motiv sunteți frustrați!

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...