liviu04 Reputație: 241 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2019 Concediu cu plata pisii?sau fara plata? :)) Link spre comentariu
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 Da un fel de concediu :) in pauza de la supt pula, sugi pula(gratis) 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 30, 2019 in pauza de la supt pula, sugi pula(gratis)Brett pensionarul, suna mai frumos :) 1 Link spre comentariu
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 Brett pensionarul, suna mai frumos :) ar fi o stupiditate sa te mai platesc cand am vazut ce mascarici te-au futut pe gratis 1 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 ar fi o stupiditate sa te mai platesc cand am vazut ce mascarici te-au futut pe gratiscum ar fi ? Link spre comentariu
georgeschengen Reputație: 6 Postat Martie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2019 Keep going, sounds interesting :) Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 nu ma, doar e labarul ala de galatean brett care este un fustrat ca trebuie sa plateasca pentru sex ! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 30, 2019 ar fi o stupiditate sa te mai platesc cand am vazut ce mascarici te-au futut pe gratisBat-man-bat-man ;) Link spre comentariu
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 Bat-man-bat-man ;) repeti ca papagalu cretinisme de pe net fara sa stii cand tb sa le zici si cand nuramai aceeasi tiganca care cand merge sa se distreze se fute cu cine apuca Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 30, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Martie 30, 2019 repeti ca papagalu cretinisme de pe net fara sa stii cand tb sa le zici si cand nuramai aceeasi tiganca care cand merge sa se distreze se fute cu cine apuca las-o frate in pace ca arata bine-n poze. nu stie engleza si romana, si? are toate sansele sa ajunga prim ministru :)te duci s-o futi, nu s-o iei de nevasta. Link spre comentariu
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 las-o frate in pace ca arata bine-n poze. nu stie engleza si romana, si? are toate sansele sa ajunga prim ministru :)te duci s-o futi, nu s-o iei de nevasta. partial zici bine, de la abdomen in jos e buna tarecand am fost la ea am tinut-o numai capra sau in pozitii similaredaca ii vezi fatza si tzatzele scade pofta :laugh2 Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1743 Postat Martie 30, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 30, 2019 "soft and strong face features " cum are delia - este ceva specific fotomodelelor 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 30, 2019 partial zici bine, de la abdomen in jos e buna tarecand am fost la ea am tinut-o numai capra sau in pozitii similaredaca ii vezi fatza si tzatzele scade pofta :laugh2 ar fi o stupiditate sa te mai platesc cand am vazut ce mascarici te-au futut pe gratisTe contrazici singur, nu stau sa îmi bat capul cu un frustrat :) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 30, 2019 Și să mori tu de invidie, uite ca nu mai îmi iau concediu ! Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 brett recunoaste ca ai interdictie de la DeliaPisi si nu te primeste, cand a vazut ca esti un galatean rupt in cur ! :laugh2 1 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 pana si Deea.masaj ti-a dat flit, cand a vazut ca bulangiu rujat esti, cauti nod in papura la toate tipele. Tot cu sorta in Piata Sudului stai ? :))) 1 Link spre comentariu
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 Te contrazici singur, nu stau sa îmi bat capul cu un frustrat :) esti semiretardata, erai bata la liceu Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 Te contrazici singur, nu stau sa îmi bat capul cu un frustrat :)hahaha 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2019 :* 13 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22498 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Extrem de sexy Delia ! 2 Link spre comentariu
ultrravox Reputație: -57 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Extrem de sexy Delia !De unde știi ?Iar când Pipilică și ai lui o făceau în fel și chip nu te-am auzit/văzut să zici ceva. Tăceai chitic.Mai bine ține-o tot așa. Adică taci.Și tu și ceilalți milogi 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22498 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Pentru ca o stiu pe Delia de aia zic. De restul a zis Delia tot ce era de zis. Si a fost suficient. 4 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 De unde știi ?Iar când Pipilică și ai lui o făceau în fel și chip nu te-am auzit/văzut să zici ceva. Tăceai chitic.Mai bine ține-o tot așa. Adică taci.Și tu și ceilalți milogi panarama si pupparo asta, tace chitic si fute in loc sa se bage si el in scandaluri 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Aprilie 1, 2019 faza e foarte simpla, securistul e foarte ranchinos; asta este o replica a ce s-a scris pe topicul Emei outcall. Nu am putut crede ca exista oameni de asa "calitate" ! 2 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 lolba tu esti ultimu prost =)) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum