calin04 Reputație: 808 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Pai asta este ideea, eu nu trebuie și nu vreau sa conving pe nimeni :)) Cine vrea sa mă viziteze o face și cu și fără recenzii, și crede mă ca au facut-o deja și uite ca nu au lăsat recenzii :)Eu cand o sa vin o sa fqc o recenzie din respect pt toti colegii de pe aici. Pt asta este facut forumul pt informare Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Eu cand o sa vin o sa fqc o recenzie din respect pt toti colegii de pe aici. Pt asta este facut forumul pt informareEste decizia ta ce faci cu timpul tău :) Link spre comentariu
calin04 Reputație: 808 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2019 :*Apropo ai niste buze toooop Link spre comentariu
brett marinaru Reputație: 1 Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Este decizia ta ce faci cu timpul tău :) depinde daca e pupinbasista Link spre comentariu
vasile1 Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Apropo ai niste buze toooop Are neste buze toooooop? vai de capu meu de labagiu )) Link spre comentariu
calin04 Reputație: 808 Postat Aprilie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Are neste buze toooooop? vai de capu meu de labagiu ))Ba e bine ca recunosti ca esti labagiu:) 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2019 am fost aspect 8.5 / 9muie 8,5tits fuck 9,5sex 8gfe 5pret 500 de mers iarash.... 50% da 50% nuPoți lasă o recenzie explicabila și plauzibila, mulțumim :)Cum am spus, in caz contrar v-oi șterge anumita “recenzie” Mulțumesc ! Link spre comentariu
legionarul 08 Reputație: -105 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Poți lasă o recenzie explicabila și plauzibila, mulțumim :) ce recenzie sa îți facă haladit-o, nu vezi ca e lumea sictirita de mutra ta...te întreba lumea ce servicii ai și tu spui la fel....lipsa de ,,profesionista ce eștiâ€ai început sa simți puțin gustul banului dar ai bășici pe limba de la mădulare...😎vrei recenzii detaliate 🤫🙈 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2019 ce recenzie sa îți facă haladit-o, nu vezi ca e lumea sictirita de mutra ta...te întreba lumea ce servicii ai și tu spui la fel....lipsa de ,,profesionista ce eștiâ€ai început sa simți puțin gustul banului dar ai bășici pe limba de la mădulare...vrei recenzii detaliateAlo 2-10 ai uitat ca te milogeai de mine să te primesc ?🤔Vrei sa iți pun posturile înapoi sa iți aduc aminte ? 🤔Vedeți de mucii din fasolea ta! ;)Ce te fute pe tine grija cum răspund eu lumii ? Când te fute grija ai și orgasm ? 🤔 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 8, 2019 ce recenzie sa îți facă haladit-o, nu vezi ca e lumea sictirita de mutra ta...te întreba lumea ce servicii ai și tu spui la fel....lipsa de ,,profesionista ce ești”ai început sa simți puțin gustul banului dar ai bășici pe limba de la mădulare...vrei recenzii detaliate * haladito ... 4 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 8, 2019 ce recenzie sa îți facă haladit-o, nu vezi ca e lumea sictirita de mutra ta...te întreba lumea ce servicii ai și tu spui la fel....lipsa de ,,profesionista ce ești”ai început sa simți puțin gustul banului dar ai bășici pe limba de la mădulare...vrei recenzii detaliate boschetare, inca mai plangi ca ultimul catel ca nu te primeste ? pai aveam pretentie la tine ca esti barbat vanjos si nu vreun purtator ilegal de pula precum xoxo 3 Link spre comentariu
brett 10 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 * haladito ... picon circarul forumului Link spre comentariu
baiatdotat93 Reputație: 14 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Maine lucrezi ? Link spre comentariu
danielhart Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Buna, lucrezi saptamana asta? (15-18.04) Multumesc Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Nu am niciodată un program stabil. Cine dorește sa afle disponibilitatea din ziua respectiva mă suna. Mulțumesc. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 ❤️ 3 Link spre comentariu
andreidinho Reputație: 25 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2019 am vazut pozele tale si arati perfect dar ai si spirit intreprinzator . esti propriul tau sef . o intrebare off-topic.... Cate cereri de casatorie ai primit pana acum ? ( nu neaparat de la clienti ci asa in general ) pe langa aspect mai sunt importante Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat – Yves Saint Laurent 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 am vazut pozele tale si arati perfect dar ai si spirit intreprinzator . esti propriul tau sef . o intrebare off-topic.... Cate cereri de casatorie ai primit pana acum ? ( nu neaparat de la clienti ci asa in general ) pe langa aspect mai sunt importante Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat – Yves Saint Laurent Hmm :) ce întrebare drăguța :D Sincer nu am primit nicio cerere in căsătorie, deoarece cine m-a cunoscut a observat ca nu sunt o tipa ca oricare alta :))) Cum ai spus și tu mai sus, sunt propriul meu șef :D :))) Link spre comentariu
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 15, 2019 KF? Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 KFC Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 KF?BNE, tu kf ? Link spre comentariu
duducatanu Reputație: 12 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Vi la Brasov ? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Vi la Brasov ?Nuu :)) Cine a spus așa ceva :)) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Indisponibilă câteva zile, anunț când revin :* Link spre comentariu
brett14 Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 KFC drapere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum