Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Mai puțin, mult mai puțin ca la tine! Incomparabil mai puțin. Treci pe topicul care te-a consacrat ca lingerică fruntaș.

 

 

daca facem comparatie la recenzie???ce crezi??daca dau si eu o recenzie  mai jmerchera aici .....picoane, sari in aer?

Dragii mei, ce puteam, sau ce as putea să mai spun?

Am rămas uimită de cele auzite, si cu teama în inima si-n suflet,  mi-am notat cele auzite.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

daca facem comparatie la recenzie???ce crezi??daca dau si eu o recenzie  mai jmerchera aici .....picoane, sari in aer?

Dragii mei, ce puteam, sau ce as putea să mai spun?Am rămas uimită de cele auzite, si cu teama în inima si-n suflet,  mi-am notat cele auzite.

Ce fumezi?
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Motto:

"Diferența dintre a face sex și a fute, este că poți fute fără să faci sex, dar nu poți face sex fără să fuți". ( P.Icon - Scrieri alese)

 

      Dracii moșului, până la urmă, am vizitat-o pe Delia cea țâtoasă și pizda ei fermecată! Toată tevatura de pe acest topic, toată nebunia și hărțuiala, toate acestea m-au hotărât să verfic cu pula mea, să vază ochiu' și să simță organu'. Evenimentul s-a produs cu mai bine de o lună în urmă, la ceas de seară, fiind cred, ultimul pacient din acea zi. Programarea s-a făcut cu vreo 3 ore înainte, confirmare cu oră. Locația e cam departe, nu departe de Dristor. Nu am avut la ora aceea, probleme cu parcarea. Locația este într-un bloc nou, hogeacul fiind aranjat bine pentru activități fornicatorii, curat lună, modern, baia fiind dotată cu mai multe geluri de duș, practic, nu prea ai ce reproșa.

      Am ajuns așadar, am sunat-o pentru a-mi da detaliile exacte, am ajuns în fața garsonierei și mi-a deschis căpreoara cea țâțoasă, echipată sexy (chiloței, bustieră ...)și cocoțată pe papainoage. Delia are cam 1,70 m (apreciez eu), slim, cu craci și cur într-adevăr mișto. Țâțele ... celebrele țâțe ... bine modelate de nenea chirurgu', mari (cam prea mari, după gustul meu), tari (cam prea tari, după gustul meu), sunt visul umed al amatorilor de piți tunate. Eu aș fi preferat, sincer, vechiul design. La chip, arată bine, părul negru, lung, încadrându-l plăcut, buzele botoxate (cam prea botoxate, după chipul meu), întregind aspectul de piți al Deliei. Fata e veselă, haioasă, știe să te facă să te simți bine și confortabil și, în același timp, să te ațâțe, țâțoasa  :laugh2 , într-un cuvânt, haladită. Este foarte îngrijită, mani-pedi impecabile, solar, cremuită și mirosind frumos.  Am stat câteva minute la taclalele de tatonare, ea adoptând niște posturi provocatoare, care m-au făcut să mă cer repede la duș. După mine, s-a dus și ea la baie, revenind și începând atacul din picioare, cu mângâieli și săruturi pe gât și piept, până ajungem la pat. Acolo, a continuat cu alintatul, sărutându-mă pe gât, piept, pântece, pe lung, pe lat (a cam avut de muncă) :laugh2 , a coborât, lucrându-mi piconelul cu geamandurile alea ( cu care m-am jucat înainte după pofta inimii, fără să mă port ca un animal), de-mi venea să explodez. În cele din urmă, a ajuns la subiect, pe care l-a pipăit ușor cu buzele și limba, introducându-l încet, milimetru cu milimetru în gură. Nu a făcut chiar deep, dar sincer, nici nu am simțit nevoia. Oral soft-mediu, cu presiune, cu schimbări de ritm, cu supt, lins, ouțe dezmierdate, contact vizual pervers. În cele din urmă, a pus guma și a trecut la butoane deasupra mea, cu țâțele la botul calului.  :laugh2  A intrat ușor, ondulându-se lasciv și gemând ușor. După 2-3 minute de acomodare, a mărit strocul, până la stadiul de rodeo, agitându-se și gemând frenetic. Mi-a dat și vreo câteva țâțe peste meclă, de parcă mă lovise Kliciko. :cry2  Delia este, așa cum am spus, haladită, știe să se manifeste atâțător și geme frumos, dar nu exagerat, nu teatral. Am trecut apoi la căpriță, frumos și sexos, terminând cu bunul și bătrânul misionar, unde am și înscris, în gumar. Am mai stat un pic la taclale, ocazie cu care i-am spus cine sunt, părând surprinsă, deși avea ea o bănuială. Am achitat amenda de 450 lei, pupic de rămas-bun și am plecat mulțumit și cu coaiele golite, în noaptea ce se lăsase. Ajuns acasă, m-am hidratat serios, deși mă servise li ea cu o apă plată rece, nedesfăcută. M-a lucrat zdravăn, nemernica! Data viitoare, o fut eu pe ea. :laugh2

Și acum, regulamentarele ...

 

       Note

 

- hogeac: 9,00

- chip: 8,50 

- corp: 9,00

- oral: 8,50 (lipsă CIM)

- normal: 9,00 . Au fost discuții mai demult că face nazuri la anumite poziții, din cauza    sânilor. Atunci, era operația proaspătă, când am fost eu, nu mai era cazul și nu am întâmpinat aceste probleme.

- GFE/PSE/atitudine: 8,50. Lipsa FK-ului și un ușor stil rutinier.

- curățenie/igienă: 10,00.

 

Concluzii: 

 

              Delia este după mine, o escortă care trebuie vizitată măcar o dată. Asta, datorită faptului că arată bine cu tuningurile alea, amatorii de pițipoance (ăsta e stilul pe care l-a adoptat ea și și-l asumă, nu e o jignire) găsind la ea ceea-ce își doresc și făcând probabil, cărare la ea. Pentru noi, ceștilalți, cărora ne place mai degrabă naturalul, este un must, măcar o dată. Eu voi reveni, totuși, pentru că, așa cum am spus, vreau s-o fut, nu să fiu futut. :blushing2  Un aspect delicat e raportul preț/calitate. La capitolul plus, notez aspectul fizic și faptul că este extrem de îngrijită, atitudinea și calitatea prestației( ceea-ce face, face foarte bine). La capitolul minus, notez meniul restrâns (nu FK - pentru amatori, nu CIM, nu anal. Având în vedere cele de mai sus, apreciez că raportul preț/calitate e relativ bun. Deși pe piață găsești fete cu nimic mai puțin arătoase, cu servicii complete, la prețuri egale sau mai mici, o recomand, măcar o dată. Eu voi reveni.

 

Așa că, dragi colegi, 

 

FUTEȚI-O FRAȚILOR, C'AȘA-I TREBUIE!

Un cacat de recenzie in stilul lui Mos Flocea :slap2

Cine dracu te mai crede ba pe tine ?

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

KENT:))))))tu legale stiu:))))

 

picoane, si tu vrei sa cred ca ai bagat pula in gonflabile???

Băiețică, ești prost de bubui! Chiar nu am ce discuta cu tine! De fapt, e logic, având în vedere că ai făcut facultatea, unde ai făcut-o. 

Hai, vezi-ți de treaba ta!

 

Un cacat de recenzie in stilul lui Mos Flocea :slap2

Cine dracu te mai crede ba pe tine ?

Puțică, nu trebuie să mă creadă puști cordiți ca tine, ci bărbații adevărați. Btw ... Trolle nu a făcut recenzie, pentru că nu mai face, dar recomandări pe privat și nu numai, a dat. Dacă citești pagina anterioară, vei vedea. Și el e Moș Flocea? Nici el nu e credibil? Hai, spune tu, cu cuvintele tale, ce părere ai despre el? 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sefule, nu trebuie să mă creadă baietii destepti ca tine, ci fraierii adevărați. Btw ... Trolle nu a făcut recenzie, pentru că nu mai face, dar recomandări pe privat și nu numai, a dat. Dacă citești pagina anterioară, vei vedea. Și el e Moș Flocea? Nici el nu e credibil? Hai, spune tu, cu cuvintele tale, ce părere ai despre el? 

Lasa vrajeala, mosule =))

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

In timpul liber, atunci cand nu eliberez sclavii din marile orase, cand Drogon pleaca la dracu in praznic saptamani bune, ca sa mai uit de armata de sute de mii de zombie din nord, care ne va ucide pe toti, imi place sa citesc povesti erotice, cat sunt singura in cada. Una din ele, este despre legendarul ser querty, si suna cam asa:

 

In curand schimb prefixul, am fost injunghiat violent de cei pe care ii consideram aliati, cel mai mare dusman al meu din invidie si ura mi-a aplicat in inima peste 3000 de lovituri. Sunt pe moarte, nu stiu ce voi face, asta cadou de ziua mea.... mai bine ma duc intr-o taverna, comand cel mai scump vin spumant al lor si ma bucur de ultimile momente de viata beat intr-un canal. Ajung in taverna, iau sticla, ma asez undeva departe de vazul lumii, ma simt slabit, asta este firiar sa fie, nici macar nu ma pot bucura de vinul asta de ziua mea, oh zeilor! De ce m-ati abandonat. Totul se incesoceste...

Acum,nu stiu daca halucinez, beat nu am apucat sa fiu, dar am vazut in fata o silueta, a unei femei cu forme apetisante, voluptoasa, imi sopteste la ureche ”am eu grija de tine”. O intreb ”ai venit sa ma termini?” Imi raspunde: ”de mai multe ori”

 

Dupa aceea ma trezesc in rai cred, cred ca murisem, si daca asta era raiul, intr-o locatie de lux super amenajata, intr-un apartament nou, pe un pat comfortabil, imi placea. Ea era la marginea patului, inbracata in alb, cu un tank top alb si chiloti albi cu inimioare negre. Adusese chiar si sticla de spumant impreuna cu mine. Dezbracat de haine, ma cer la dus, ma uit in piept si unde erau rani acuma sunt cicatrici. Revin si ma uit la ea si exclam: ”tu esti Zeita Sexului pe care regina Targaryan a declarat-o!” Ea raspunde: ”tu esti legenda pe care toti o numesc qwerty, trebuie sa continue legenda”

Dupa niste mangaieri si preludiu lasciv, ma pun pe spate unde zeita pisi continua cu sarutari si mangaieli pe tot corpul, jucandu-se cu sanii aceia divini pe pula o ia intre ei, apoi incepe un oral in genunchi senzual, umed trupul meu care era rece cateva minute incepea sa se incalzeasca datorita guritei ele calde, caldura radind din pula in restul corpului, eu imbratisand-o cu picioarele in jurul ei in timpul asta. Dupa cateva momente ii spun ca doresc sa ii gust fructul pasiunii, ea se suie peste mine si facem un 69, ea continuand cu tente de deep si eu facand de asemenea cu limba deep in pizda ei calda, acuma eram incalzit din cap pana in pula. Din nou dupa un timp, cand ea incepea sa geama convingator, ba chiar sa aiba cateva contre din bazin in timp ce ii lingeam pasarica suculenta, era clar ca trebuia sa ma salveze ca lumea de la pericol, asa ca pune o membrana ciudata pe pula, probabil ceva nou creat de marii mesteri, si ma calareste, tradandu-ma cu spatele... dar in modul bun, nu stiu ce s-a intamplat clar dupa, pentru ca m-a rupt efectiv, cu miscari de bazin, contre, tot tacamul. Defapt stiu ce s-a intamplat clar dupa ce am schimbat pozitia in misionar, dupa cateva clipe au revenit gemetele acelea si gafaielile pe care numai ceva apropriat de un orgasm ar fi indemna-o sa le scoata, eu gandindu-ma ca un simplu muritor ca mine poate provoca o zeita ca ea sa simta asftel de lucururi, ma iau iemotile inainte si capitulez in membrana al carui scop l-am aflat.

 

Mai schimbam niste vorbe, ea spunandu-mi ca sunt al ei timp de 2 ore si ca inca nu sunt vindecat in totalitate, mai discutam despre marile mele aventuri si despre ce inseamna sa fi o divinitate si venerata de sute de barbati, lucururi normale pe care le-as discuta si la o taverna dupa 10 halbe de bere... Legat de alcool, mi-a spus sa beau din vinul spumant, ca ma va ajuta la vindecare, a adaugat ea in el niste elixiluri binefacatoare, avea un gust divin, probabil ca inainte sa il atinga era o posirca, oricum urma sa mor acum cateva ore, pentru mine probabil ca posirca aia parea cel mai divin lucru de pe lume, inainte sa fi aparut zeita sexului in fata mea. Vinul m-a facut mai puernic si mi-a crescut potenta, asa ca am continuat terapia de vindecare, de data aceata cu ceva special: cand m-am dus la dus, ea a venit dupa mine, si ne-am spalat unul pe altul, permitandu-mi sa fur cateva saruturi pe sanii aceaia mari si frumosi, si cateva mangaieri la trandafirul inflorit complet dintre picioarele ei. Apoi ne-am pus pe pat, din nou cu un oral din partea ei, la fel de umed si senzual, ca primul, cu tente de deep, si cu joaca peste capul pulii cu un mic inel din argint din limba ei. De data asta dupa aplicarea membranei a fost randul meu sa o iau la calarire, prin pozitia caprei, cu palme la sfantul fund facatorul de minuni, deja nu mai aveam nicio durere, numai placere, la fel si ea, Am trecut apoi la misionar unde am continuat sa o fut apasat si pasional, cu gemete din partea amandurora, de data asta nu am mai capitulat, ea mandra de asta, imi zice ca am obosit si ca se va ocupa ea de actul final. M-am pus pe spate si din nou, m-a calarit cum nici mama dragonilor nu a putut sa il calareasca pe Drogon vreodata... pozitia asta este pozitia in care orice barbat cedeaza in fata zeitei, la fel si eu, dupa explozie ea a mai ramas infipta cu pizda acea stramta calda si umeda catev clipe in pula.

 

Am mai discutat dupa acest frumos moment o vreme, ea m-a intrebat ce voi face acum ca dusmanii tradatori ma stiu mort? I-am spus ca este timpul sa o vizitez pe regina Daenerys, sa o insintez asupra tradatoriilor si a ororilor vazute de mine fata de oamenii liberi si a regatului ei. Asa ca ne-am imbratisat de ramas bun, m-am imbracat. Mi-a spus ca imi ofera un dar, ca sa ma ajute in drumeriile mele si pentru femei: darul pulei magice, Asa ca mi-am transformat pula intr-un armasar cu aripi, efectiv calarindu-l fara sa mai ma sui pe el, si dus am fost!

 

Si de aceea dragi slujitori, in timp ce eu ma bucur de baita mea, voi nu stiti cate pericole si tradatori se afla printre noi, de la patroni de bordeluri pana la banditi si criminali ai bunulu simt. Datorita lui ser qwerty am aflat si eu despre aceste mizerii ce au loc in regatul meu, oricum mesterul care a redactat povestea aceasta a facut o treaba buna, ii acord un modest 8/10.

Pana data viitoare, va las sa credeti ce vreti voi din legenda intalnirii lui ser qwerty cu Zeita Sexului deliapisi

  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vă rog frumos sa nu mai sunați inafara orelor de program . Nu răspund după ora 22 și nici la 6-7-8 dimineața .

Nu fac nici un fel de discount pentru absolut nimeni , este același preț pentru toată lumea , același timp , aceleași finalizararii , aceleași servicii . Sper ca m-am făcut înțeleasă , Mulțumesc :)

 

Azi sunt la birou începând cu ora 14:00 pana diseară :) va :*

post-158603-0-45592100-1506680325_thumb.jpg

  • Like 42
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...