Sari la conținut

Salon Zeita Afrodita - 0747521079 / 0742809092


Vizitator Artist

Postări Recomandate

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Cat ai cotizat ? Nu ti-a/i-ai propus ceva extra contra extra bani ? Eu asa m-am intepat cu urata si nesimtita de Iasmin/ Jasmine whatever :D:)
Am cotizat 75 ron pt un masaj nud, fiind marti cu reducere. N-am incercat sa-i propun o extra suma, aveam eu asa o presimtire ca nu o sa accepte. Dar cine stie, poate m-am inselat. Orcum, nu ma inspira acel loc, poate si din cauza asta n-am depus eforturi.
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Am cotizat 75 ron pt un masaj nud' date=' fiind marti cu reducere. N-am incercat sa-i propun o extra suma, aveam eu asa o presimtire ca nu o sa accepte. Dar cine stie, poate m-am inselat. Orcum, nu ma inspira acel loc, poate si din cauza asta n-am depus eforturi.[/quote']te-ai inselat dar nu ai pierdut nimic.... nici macar banii :)
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
te-ai inselat dar nu ai pierdut nimic.... nici macar banii :D
Vrei sa spui ca Ina ofera si mai mult decat masaj? Afirmi asta din propria experienta sau ce te face sa fi atat de ferm si hotarat? Sa nu ma intelegi gresit, nu ma leg de tine, doar te rog, daca ai informatii concrete, imparte-le cu noi, te rog:)
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
cristics' date=' vorbesti in ghicitori.[/quote']a fost o experienta nasoala....i-am dat la jasmin ( caci de ea era vorba ) 100 lei extra si m-a executat nornal lady on top. A fost un fast fut. Miscare nasoala, talie zero, implicare zero , ambienta zero si as putea contiunua.... poate ma simteam mai bine daca o lasam sa imi faca o laba... nu recomand
Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Mersi pt. informatie. Consoleazate, nu esti primul barbat care a luat decizii proaste in lipsa de sange in creierul de sus.Nu te supara ca insist, a fost cu prezervativ? Nu ma intereseaza asta in sine ci faptul ca avand prezervative acolo s-ar putea ca si alte fete sa fie pregatite pt. asa ceva. (Sigur, sunt si tipi paranoici care cer laba cu prezervativ.) Foarte mic, dar posibil sa fie totusi un indiciu. Sau ai dus tu prezervativul?

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
i-am dat la jasmin ( caci de ea era vorba ) 100 lei extra si m-a executat nornal lady on top.
Ei, vezi, eu am fost cu Ina, si poate ca ea nu ar fi fost de acord. Mai mult decat sigur. Nici eu nu m-am nascut ieri, cam am idee cu cine merita sa incerci si cu cine nu. In rest, asa ca o rugaminte generala, mai incercati si voi sa nu luati sub acelasi acoperis pe toate fetele care presteaza intr-un cuib. Daca una face, nu inseamna ca face si a doua. Si incercati si voi sa retineti numele fetelor care au avut o prestatie buna, ca in conditiile actuale in care intr-un salon lucreaza 15-20 de fete, degeaba scriem recenzii pozitive despre salonul X, doar pentru ca cineva s-a simtit bine cu o fata. Asta nu inseamna ca si restul sunt ok. Din pacate la noi inca nu se aplica regula ca numele salonului sta ca garantie pentru calitate, si la oricare ai nimeri, ai fi multumit.
Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Econix, si eu am intrebat-o pe Ina si nu a zis nu. A inceput cu dume de genul cam ce m-am gandit sa facem, etc. Insa mi se parea ca doar intreba informativ si nu ar fi facut nimic.

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Econix' date=' si eu am intrebat-o pe Ina si nu a zis nu. A inceput cu dume de genul cam ce m-am gandit sa facem, etc. Insa mi se parea ca doar intreba informativ si nu ar fi facut nimic.[/quote']In fine, nu vroiam sa investesc mai multi bani in clipa aia, ca la urma sa ma aleg cu un futut mecanic. Dupa ce te-ai futut cu Tania, parca nu-ti mai vine sa stai si sa vezi cum cineva isi bate joc de banii tai mimand ceva tentativa de futut.
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Cred ca daca ar face-o' date=' ar face-o bine. Cel putin cat se poate acolo in camera aia.[/quote']Tu ai reusit sa obtii ceva de la ea, un sarut macar, sau sa te lase sa o saruti in zonele ei intime?
Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Nu, doar atingeri acolo, dar si aia cu chiu cu vai. Tind sa cred ca nu va face nimic in plus, dar as aprecia ca este speranta cam 5 %. Poate cu insistente multe si prinzand momentul oportun. Dar cum sugerai si tu, poate nu merita din moment ce in alta parte se gaseste mult mai usor.Si cum am observat a delasat tipa si la serviciile de masaj si scurteaza din timp.

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Mersi pt. informatie. Consoleazate' date=' nu esti primul barbat care a luat decizii proaste in lipsa de sange in creierul de sus.Nu te supara ca insist, a fost cu prezervativ? Nu ma intereseaza asta in sine ci faptul ca avand prezervative acolo s-ar putea ca si alte fete sa fie pregatite pt. asa ceva. (Sigur, sunt si tipi paranoici care cer laba cu prezervativ.) Foarte mic, dar posibil sa fie totusi un indiciu. Sau ai dus tu prezervativul?[/quote']da a fost protejat. prezervativul a fost de la ea
Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Am inteles in sfarsit cum se fac pozele care sunt pe site-ul acestui salon. Cred ca se fac chiar la inceputul "carierei" domnisoarelor. Am fost cam de doua sapt. la Ina si m-am speriat. A devenit la fel de uzata ca si toate celelalte fete de acolo. Arata orbil la fata (fardata strident, obosita, umflata), a inceput sa se ingrase, aducea foarte mult a colegele sale. Nu mai lipseste mult si va arata fix la fel. Si serviciul a scazut mult in calitate. Intre timp vad ca a disparut complet din peisaj, poate e mai bine asa pt. ea. Este totusi sambure de adevar ca acest job consuma substanta.Am incercat s-o conving la mai mult, insa nu am reusit. Desi am plusat cu sume mari.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

A apărut o fată nouă la salon : Maya. Am intrat cu ea. Are o faţă tristă tot timpul .După spusele ei e de pe lângă Cluj. Are însă corp frumos şi sâni foarte frumosi. Masajul insă e foarte slab. Deşi am plătit pentru nud nici măcar nu ma atins cu corpul ei. Am reusit să-i aplic doar câteva sărutări pe sâni şi pe gât. Am vrut să o sărut şi jos, dar nu am avut nici o şansă. Notă pentru prestaţie 5 cu indulgenţă. Nu recomand.

 

Toate bune!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Acum o saptamana din lipsa de "timp" am apelat si eu la serviciile acestui salon . Maya era cea mai buna alegere la prima vedere ,restul fetelor fiind ori mai plinute ori urate la fata. Insa masajul cum a zis colegul de mai sus e dezamagitor. Masajul de relaxare a fost de fapt o ungere cu ulei . La masaj erotic statea pur si simplu in fund si imi scutura scula. Am reusit spre final sa o fac sa se craceasca un pic sa ma joc cu pusilica ei sa ma pot termina. Probabil plusat face si altceva dar nu am incercat

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost si eu de cateva ori la acest salon faimos si vreau sa va spun ca descrierile in legatura cu locatia sunt perfect reale,de asta din cate am inteles de la 1 septembrie isi schimba locatia,cred cu una mai buna, dar nu stiu unde,nu au anuntat pe site inca.Cea mai draguta fata mi s-a parut Ale la care am fost, blonda, corp superb, sani frumosi, fundulet bestial,masajul destul de bine facut cu putin ulei nu cantitati exagerate,finalizare sani,manual, nota 9 pentru prestatie.La Maya e buna descrierea facut de pif si HcK deci numai repet,doar nota 6 pentru prestatie.Per total la raport calitate-pret merita,dar daca urca preturile eu zic ca se inchide in 2 sapt. Am vazut ca au aparut 2 fete noi Daniela si Samira a fost careva la ele sa vada cum e?

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Câteva cuvinte despre Dana. Este din Bacău studentă la Cluj. Se simte accentul. Se laudă că învaţă foarte bine. Are întradevăr 20 de ani 1,65 si 52 de Kg conform descrierii de pe site. Zice că a făcut sport , balet. La corp e ok. Si la faţă este draguţă dar are ceva pistrui . Masajul de relaxare este un pic mai hard. Se implica şi cu corpul, cu sânii nu foarte mari. Are un GFE destul de ridicat. Te lasa să o săruti chiar , pâna la buze. Jos nu e voie. Şi la finalizare e un pic mai dură, aşa ca încercaţi să o domoliţi dacă e cazul.

Per ansamblu e OK , doar un pic cam din topor. La sfârşit iţi dă chiar şi un pupic pe obraz. Mi-e mi-a plăcut îi dau nota 8, şi o recomand.

Toate bune !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna !Am fost ieri la ,,Afrodita " ,in noua locatie.Este in zona Real,pe str.Oasului ,.o vila cu etaj ,in comparatie cu vechea locatie e un progres semnificativ sunt mai multe camere,curat si relativ nou...problema insa este ca e un pic mai departe ,iar drumul este foarte rau ,se si lucreaza,sunt si semafoare din aceasta cauza,cam nasol de ajuns .Cica sunt 7 fete,eu am vazut doar trei,printre care si nelipsita Jasmine,am ales ci Isa.Isa este draguta,are 20 de ani,studenta la kinetoterapie ,este din Botosani.Fata are cam 1,65 , 55kg ,sani maricei,un pic lasati dar e ok ,in ansamblu e draguta,vorbareata,atitudine buna.Ieri masajul toples a fost 50 lei ,nud 70 ,fiind joi au o reducere de 20%.Prestatia a fost normala,nimic iesit din comun ,masaj de relaxare apoi finalizarea ,manuala bineinteles ,tipa are un stil mai aparte,o tine intre ambele palme si asa te rezolva,fara sa se grabeasca ,iar apoi face curatenie cu multa migala.In ansamblu o experienta placuta,nimic spectaculos ,dar la pretul acesta e acceptabil .Ca note :locatia 9-problema e drumul pana acolo ,aspectul fetei:8,prestatia:9.Va doresc cele bune !

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost si eu in noua locatie intr-o vineri,zi de tombola.Locatia este curata,camerele amenajate cu bun gust.Am castigat la tombola un dans turcesc cu 2 d-re.Am ales-o pe Andra si pe Tania la un succesiv,100 lei.Andra, 24 ani e mai inalta,bruneta,un corp superb,Tania, cam 20 ani e draguta,are sanii mari.Masaj de relaxare si erotic foarte bun.Nota 10 amandoua.Miercurea au o fata bonus.Drumul e bun doar ca trebuie sa stai la semafor.

  • Like 1
Link spre comentariu

Locatia noua este pe Oasului,zona Real.Fetele m-au primit intr-un living spatios,m-au servit cu un suc si am stat putin la vorba.Mi-a placut ambianta,fetele erau deschise,mi-au dat o dispozitie buna.Erau 6 fete: Isa,20 ani,inalta,blonda,parul prins in doua codite,era imbracata in scolarita,Tania 20-22 ani blonda cu sanii mari,cu o privire destul de perversa,Dana,22 ani,o moldoveanca draguta,slabuta,Yasmin,blonda,mai plinuta,care am inteles ca e mai veche pe acolo,Alina,inalta,satena,par lung,destul de tinerica.Andra 24 ani,inalta,bruneta.Am ales-o pe Andra si peTania la un succesiv,100 lei,fiind vineri aveau ceva bonus,tombola.Dupa ce am extras un biletel am castigat un dans turcesc,fetele m-au condus sus in camera,am mers la dus,iar cand m-am intrors erau costumate pentru dans.M-au incantat cu dansul lor,mi-au spus ca fac pregatiri inainte.A ramas Tania cu mine si mi-a facut masaj de relaxare,apoi cel erotic care a fost f placut mai ales cand i-am simtit sanii pe spatele meu.Mi-a facut o finalizare,peste o jumatate de ora a venit Andra,care si ea mi-a facut masaj de relaxare,m-a masat cu degetele,cu sanii,iar la sfarsit mi-a facut si ea finalizarea cu mainile si cu sanii.

 

Multumesc pentru ca ai revenit cu recenzia solicitata. :) +1 pentru inceput.

  • Like 1
Link spre comentariu

body bikini 70 lei

body nud 90 lei

succesiv 100 lei

 

bonusuri: Marti & Joi 20% reducere,Miercuri-la un masaj pt o fata,poti sa intri cu 2,vineri tombola

6 fete:Isa,20 ani,inalta,blonda,parul prins in doua codite,era imbracata in scolarita,Tania 20-22 ani blonda cu sanii mari,cu o privire destul de perversa,Dana,22 ani,o moldoveanca draguta,slabuta,Yasmin,blonda,mai plinuta,care am inteles ca e mai veche pe acolo,Alina,inalta,satena,par lung,destul de tinerica.

Fetele m-au primit in living,m-au servit cu un suc si am stat de vorba.Am urcat apoi sus in camera,unde au venit costumate pentru dans,si mi-au spus ca fac si pregatiri pentru asta.Masajul a fost relaxant si senzual in acelasi timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...