Sari la conținut

Masaj Erotic Tao 0746439913 si 0733144491


Vizitator shnip

Postări Recomandate

Vizitator shnip
Reputație: 0

Salut. Am intalnit recent o reclama la salonul de masaj erotic Tao, situat undeva in cartierul Europa. Poate cineva sa ofere mai multe detalii, poate un mic review ?Nu am mai incercat acest tip de masaj si sunt curios daca merita.:huh:Mersi

Link spre comentariu

Fost, vazut.. de doua ori. Fetele ok. Insa abia ai voie sa le atingi. Partea f nasoala e ca au in cel putin intr-una din incaperile de masaj, camera ascunsa de luat vederi(Lucru observat din greseala de mine) Nu am mai calcat pe acolo si nici nu am intrebat de frica sa nu invart in kk. NU stiu, poate gresesc... Ramane sa va convingeti singuri:)

  • Like 1
Link spre comentariu

se pare ca pe la majoritatea saloanelor sunt camere ascunse mai mult sau mai putin, e bine ca sunt in general tipe bunicele si sunt controlate putin, nasol ca abia poti sa le atingi iar la banii astea avem asteptari mai mari... poate o sa inteleaga asta si patronii inainte sa dea faliment....

Link spre comentariu
Vizitator dobostoni20
Reputație: 0

stie cineva nr de telefon a maseuzei GABRIELA care a lucrat la MASAJ EROTIC TAO.inainte a lucrat la salonul de masaj IL PARADISO DI VENERE.sau stie cineva unde lucreaza acuma.mi-a placut foarte mult masajul cu ea

Link spre comentariu
Vizitator JanXI
Reputație: 0

Am trecut pe la acest salon, mai bine zis am avut onoarea sa fiu masat de catre domnisoara Mihaela, prestatie de nota 9, dar cu foarte multe minusuri. Deloc comunicativa, foarte zgarcita la cuvinte , nu a schitat nici un zambet, iar la masajul final m-a atentionat fara sa o ating in zona intima ca doar ea cere asa un 50 lei in plus daca doresc sa o ating in zona intima, am refuzat ,am plecat foarte nemultumit de serviciile oferite.E doar un zvon auzit din mai multe parti ca atentie se cam atinge de bani daca lasati in timpul cat sunteti la baie.Nu o recomand, e fitoasa arata foarte bine la corp, dar nu are cultura si bun simt.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am trecut si eu de doua ori pe la acest salon . Prima data , am fost foarte curios de oferta lor , plus ca informatiile de pe site , pareau tentante.

Am intrat su Stefania , o blonda inalta si slabuta , cu niste sanii foarte mari , dar frumosi. Actiunea propriu zisa , a constat in masaj de relaxare 15 minute ( executat destul de bine ) apoi , s-a continuat cu un masaj erotic executat cu ajutorul sanilor domnisoarei. Am trait aceleasi sentimente , descrise de colegii mei. Fata nu te lasa sa-i atingi vrabiuta , poti in schimb sa o atingi pe sani. Nu e deloc comunicativa , iti da impresia ca face totul mecanic , lucrul pe care i l-am si comunicat. Singulrul MARE plus , la acest salon ( dupa parerea mea ) sunt oglinzile din camera de masaj ( asezate in fata , staga , dreapta si pe tavan ) , lucru care iti permite sa privesti intreaga actiune a masajului si iti da posibilitatea sa admiri funduletul obraznic al maseuzei.

Si pentru ca nu m-am invatat minte , am mai trecut odata pe acolo ( din lipsa de altceva ). De data aceasta am ales o alata fata ( nu-i mai retin exact numele) , satena , la 26 de ani declarati , unguroaica si cu prieten. Acelasi masaj executat , mecanic , nimic pasional , nimic atractiv. Mai mult de atat , aceasta , nu accepta nici macar sa o atingi pe sani , pe motivul ca o......irita. La finalul masajului , am rugat-o sa-i transmita sefei ( patroanei ) fedback-ul meu despre salonul lor.

Platit.........plecat...........nu am mai revenit.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Intamplarea ce o voi povesti s-a intamplat mai pe la inceputul varii, inainte sa va gasesc. C-o durere de spate si c-un stres acumulat la munca am vrut sa experimentez masajul erotic. Dupa o cautare rapida pe net am gasit site-ul celor de la Tao si, pentru ca mi s-a parut OK, am sunat si mi-am facut o programare dupa ce soarele a mers la culcare.

Odata ajuns la locatia stabilimentului, in cartierul Europa, am fost putin reticent deoarece dupa ce-am sunat la usa am fost rugat sa mai astept vreo 10-15 minute pana sa pot intra ca sa nu ma intalnesc cu clientul anterior. Am stat in masina, am fumat o tigara si dupa ce l-am vazut pe cel dinainte plecand le-am dat fetelor ragaz inca 5 minute sa se pregateasca. Usa mi-a fost deschisa de o tipa mica si simpatica, dar care parea timida si reticenta; in fine... Am fost invitat sa iau loc pe o canapea, am fost intrebat daca vreau un pahar cu suc din partea casei (asta chiar mi-a placut) au aparut 4 fete din camera de vis-a-vis. Intrebat fiind daca le-am mai trecut pragul sau daca macar am mai fost la astfel de saloane le-am raspuns foarte sincer ca e prima experienta de acest gen. Mi-au fost explicate regulile casei care sunt, dupa cum stiti, "Noi oferim doar masaj de relaxare combinat cu mangaieri si finalizare prin tehnici de masaj; noi nu oferim sex - daca doriti sex sunt alte saloane care ofera acest lucru!" (Oare care sunt alea?). Preturile sunt de 120 lei/h-topless si 150 lei/h-nud; eu am ales a doua varianta. Am fost rugat sa-mi aleg o partenera de "dans" si orbit de romantism mi-am intreptat privirea spre o domnisoara cu privirea suava. Ajungand in camera am fost rugat sa trec pe la dus si aici le dau nota 10 pentru ca in momentul in care am fost la dus, domnisoara a iesit din camera inchizand usa cu cheia care mi-a fost data, deci fetele nu pot fi acuzate ca te buzunaresc sau fac alte lucruri de genul asta. Masajul a inceput destul de bine cu 10 minute de atentie la talpi, gambe si pulpe si apoi cu atingeri timide ale feselor; eu am insistat sa dea atentie si spatelui lucru ca de altfel s-a si intamplat. Domnisoara a fost destul de comunicativa si chiar ii puteai spune ce si cum sa te atinga daca vroiai atentie mai deosebita. Dupa vreo 15-20 de minute motanul a intrat in erectie si astfel am fost rugat sa ma intorc pe spate pentru a primi si el atentie lucru care m-a bucurat nespus. :) Tind sa cred ca fata chiar are ceva cursuri de masaj pentru ca nu s-a grabit si mi-a executat un masaj - da, masaj - de nota 9 spre 10. Spre finalul orei observand ca sunt pe culmile extazului m-a rugat s-o avertizez cand v-a avea loc "explozia". Avertizata din timp a stiut sa directioneze jetul spre sani lucru care iarasi m-a bucurat si ca n-am terminat asa cum am auzit de la altii ca s-ar termina in astfel de locatii - in servetel. :P

Per general, experienta a fost de nota 8,50 pentru ca dupa dus n-am mai reusit sa stau in compania fetelor nici macar 5 minute pentru motivul ca urmatorul client asteapta afara. Notele finale sunt:

Locatie - 10

Masajul propriu zis - 9,50

Fata - 9 (la atitudine si corp)

Finalizare - 9,50 (exploziva)

Atmosfera - 8 (in afara camerei de ostilitati - s-ar putea sta mai mult in compania fetelor si inainte si dupa masajul propriu-zis)

 

Numai bine,

R.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

La recomandarea prietenului meu, R., am vizitat si eu acest stabiliment. Dupa cum stiti zona e de nota 10... in cartierul Europa. Dupa o programare ce a avut loc cu doar 15-20 de minute am fost primit de cele 5 fete ce "muncesc" acolo. Am fost rugat sa iau loc pe canapea, dar fara a mi se oferi un cico. Regulile mi-au explicate pe repede inainte si cele mai importante sunt "fara sex" si "fata se atinge in limita bunului simt". Am ales-o pe "Stefania" si dupa ce-am intrat in camera m-a rugat sa merg la baie si sa fac un dus. Un lucru care mi-a placut a fost faptul ca a iesit din camera, a inchis usa si mi-a dat cheia. Dupa ce-am intrat in camera m-a rugat sa ma intind pe burta sa-mi faca masaj de relaxare in talpi, timp in care am socializat si parca chiar se si pricepea la ceea ce facea; acesta a durat undeva la vreo 15 minute. La un moment dat, urcand spre fese, m-a atins ca din greseala in zona intima cerandu-si scuze. Mi-a placut rolul de timida pe care-l juca, lucru pentru care ii dau un 9, iar din cauza ca nu prea m-a lasat sa-i ating pusilica ii dau doar un 7 si deci o medie de comportament de 8. Dupa ce m-a intors pe spate i-am masat doar sanii frumosi si cam atat. O alta chestie care m-a deranjat a fost ca folosea ulei cu zgarcenie si avea pielea destul de uscata si nu prea aluneca prea bine. Am rugat-o sa-si foloseasca sanii mai mult in masaj dar m-a refuzat ca e prea obosita si nu prea are chef lucru pentru care ii dau maxim 6. Spre final m-a anuntat sec ca ar fi bine daca as vrea sa ma termin ca nu prea mai avem timp, lucru care m-a dezamagit profund. Partea de final a fost foarte mecanica si fara prea mult sentiment. :( Stiu in aceasta recenzie am repetat de multe ori comportamentul deplorabil al tipei dar chestia asta mi-a stricat toata seara.

 

Note:

Locatie: 10

Tipa: 9 (la corp) 7 (comportament)

Masaj: 7

Finalizare: 6

 

Per total: 7,50 (cu indulgenta) Concluzie... DE EVITAT! (cel putin tipa)

 

C.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@lubric sau stimate R si C.

Va rog sa nu mai folositi aceasi username amandoi (daca sunteti persoane diferite,dar sincer am ceva dubii in privinta acestui lucru)

Asa consider numai postari,recenzii duble si de acum in colo o sa primesti(primiti) cate un -1 daca mai apare vreo recenzie din acest gen.

 

Va sfatuiesc sa alegeti (unu dintre voi)un username asemanator ca sa stim despre cine e vorba,de exemplu lubric2.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:no
  • Oras:no

Bun gasit!

 

Cu cateva luni intarziere revin cu un review la acest salon.

 

Povestea incepe dupa o zi grea de lucru cand ma hotarasc sa benefiiciez de serviciile sexuale ale damezelor din Oradea. Ora era destul de tarzie si nici o escorta n-a binevoit sa-mi primeasca oasele obosite. In disperare de cauza gasesc acest salon de masaj pe net dar nefiind din zona si habar n-avand unde este dau mai intai un telefon sa ma asigur ca exista. Booon, mi se raspunde, aflu cu bucurie retinuta ca salonul este deschis si voi fi asteptat cu mult drag. Ok, bagat adresa in GPS, evident ca nu exista pentru ca era un cartier nou si hartile mele sunt praf, in fine cu chiu cu vai ma tarasc pana in fata locatiei. Penetrez usa la intrare unde sunt primit de-o receptionera mica si zambitoare. Sunt servit cu un pahar de apa si mi se explica de la inceput ca in aceasta locatie canci sex! Bine, bine, hai plimba ursu' si adu fetele!

 

Si iata-le aparand, doua gazele, una slaba dar cu niste tate senzationale (poze mai jos) iar cealalata cu carne numa' buna de pleznit pana la inrosire. Tot ce-am retinut a fost numele tatoasei, Stefania. Sunt informat ca exista pe rol o oferta de nerefuzat, masaj nud cu amandoua la incredibilul pret de 200 RON. Avand un feeling ca n-o sa capat pasarica in seara aia accept oferta. Dupa vreo 15 minute, dusat proaspat, iata-ne toti trei in camera ostilitatilor, echipata cu o oglinda si o saltea groasa intinsa pe jos. Sunt rugat sa ma intind si fetele purced a ma framanta generos incepand cu copitele. Tatoasa foarte vorbareata , unguroaica inconfundabila. Evident ca am propus sex pe bani dar sunt refuzat categoric. Plm, c'est la vie!

 

Partea frumoasa a masajului a inceput cand tatoasa s-a uns generos cu ulei si a inceput sa alunece ca un sarpe pe mine manacai-ar mandea sanii aia ai ei, frumosi, tari si "cu greutate". Cealalta gazela lua o pauza si dupa vreo 5 minute fac schimb pentru ca Stefania obosise. Au mai facut un schimb de aparate si la sfarsit am propus sa imi fie ingaduit sa umplu cu copii tatele senzatiodementialoincredibile alo bozgoroaicei. Am fost refuzat si pana la urma, frecat de una, am finalizat pe cealalta. Am plecat de acolo destul de satisfacut si va spun sincer ca multe nopti m-a bantuit vedenia Stefaniei.....

 

Nu e ea o maseuza senzationala (nota 8), cu GFE-ul sta prost (6.5), locatia e de rahat dupa parerea mea (cartier Europa,n-am gasit-o pe GPS), viluta e draguta (9) dar tatele alea trebuie sa alunece macar o data pe pielea oricarui barbat.....

 

http://www.masaj-tao...a.ro/index.html, telefoane: 0746439913, 0733144491, program 14:00 - 00:00

 

Spor!

post-17258-0-56307900-1349899612_thumb.jpg

post-17258-0-67486400-1349899677_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...

După ce am fost a 5 a oară la acest salon pot sa imi dau o părere. Ultima chiar in aceasta seara. Sun la nr 0746439913 fac programare cu 30 min înainte. Ajung, mă întâmpina o femeie blonda frumoasa, care cred e si proprietara. Aleg o tipa blonda, corp frumos..Sonya. Plătit 150 lei, urcat in camera, dus, apoi masaj de relaxare cu ulei din pli. Unul f bine făcut. De fapt fata zicea ca are curs de masaj făcut, apoi masaj cu sânii, sâni mici frumosi de unguroaica.. :) finalizare manual cu ulei din plin bine făcută. Plecat mulțumit cu zâmbetul pe buze. De fiecare data am încercat si altceva dar nu sa putut. Concluzii si note:

Locatie cartier Europa o vila frumusica concretă si curată 9/10

Preț 150 lei ..cam scump 8/10

Fetele 9/10 toate arată bine ( nu top model)

Restul nu e cazul

Concluzie..dac vrei o ora de masaj cu finalizare manual e ok. Dacă vrei altceva pierzi timpul de pomana si banii.

 

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Locatie - 10

Masajul propriu zis - 9,50

Fata - 9 (la atitudine si corp)

Finalizare - 9,50 (exploziva)

Atmosfera - 8 (in afara camerei de ostilitati - s-ar putea sta mai mult in compania fetelor si inainte si dupa masajul propriu-zis)

 

Numai bine,

R.

 

Multumesc. Care fata ai selectat?

 

Am fost la Tao si am selectat Alina. O fata foarte frumoasa dar nu foarte amabila.

 

Nota

Fata 10/ 10 (in jurul meu)

Finalizare 7/10

Atmosfera 10/10

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania

Din punctul meu de vedere nu e un stabiliment la care as reveni. Inafara masajului de relaxare (aprox. 15 min) care a fost de nota 10 nu am fost multumit. Nici de aspectul fetelor, nici de raportul oferta/pret, nici de cum arat baia si mai ales de ineptiile pe care le debitau damele. Total NEPROFESIONIST

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Din punctul meu de vedere nu e un stabiliment la care as reveni. Inafara masajului de relaxare (aprox. 15 min) care a fost de nota 10 nu am fost multumit. Nici de aspectul fetelor, nici de raportul oferta/pret, nici de cum arat baia si mai ales de ineptiile pe care le debitau damele. Total NEPROFESIONIST

Ok, mie se pare Tao e cel mai profesionist salon in Oradea. Care salon e mai bine?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

@SuperX: Sincer, nu-mi mai aduc aminte care fata a fost si, din pacate, nu le-am mai trecut pragul de multa vreme. Cred ca ar fi cazul sa le mai fac o vizita. :) Si totusi, paremi-se ca a fost o blonda tunsa scurt.

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Salutari.Scriu si eu prima mea recenzie,avand in vedere ca am fost o data la acest salon.Sunat inainte cu vreo 1 ora pt programare,cand am ajuns am intrat direct.M-a intampinat o blonda frumoasa.Dintre dame am ales-o pe Sonya f frumoasa,blonda nud la 150.Inceput finut,cu mult ulei,din pacate nu m-a lasat sa o atinga la pusilica,nimic.Finalizat masajul dupa vreo 50 min mecanic si sictirita fatuca.Nu pot sa zic ca voi reveni si a doua oara.Multi bani pentru nimic.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salut. am fost si eu de vre-o 3 ori la tao, cam acum un an si, sincer, a fost de vis! am ales-o pe d-soara blonda (n-o sa-i spun numele, k sa nu fiu nesimtit si oricum, nu mai activeaza...cel putin aici) si am fost invitat la dus, apoi in camera. si in camera, totul aranjat foarte incitant, iar daca in peisaj a mai fost si d-soara, totul perfect. a inceput cu un masaj la talpi, cateva minute, apoi a urcat spre coapse, fese. totul destul de ferm, dar nu dureros ci relax si placut. apoi un masaj, care parca a fost prea scurt, al spatelui, iar dupa...eroticul. sanii si sfarcurile excitate pe spatele meu m-au scos din minti! intors pe spate, era evident ca eram in culmea excitarii...vladutz al meu statea k steagu lu Mihai Viteazu cand o batut armata turcilor :)). spre final, cam cu vre-o 15-20 de min inainte de incheierea sedintei, d-soara ma intreaba: "nu vrei ceva in plus? te costa un pic mai mult...". normal k am raspuns afirmativ. a luat-o d-soara in guritza, a facut ce stie ea mai bine cu ea...pana in laringe cred k a bagat-o, a avut grija de toate zonele adiacente, tangente si apropiate si cam dupa vre-o 10-15 min am terminat, evident tot in guritza ei. m-a surprins si m-a excitat la maxim intamplarea. m-a costat ceva in plus, dar nu a cerut ea ci mi-a spus sa-i dau cam cat cred eu ca merita. si a meritata! mi-a dat nr de tel personal si ne-am mai vazut si in afara orelor de program ale ei. sincer am fost multumit si incantat de locatie. acum, din cate inteleg din spusele colegilor, fetele sunt mai neincrezatoare si poate le-a fost mai ingradita libertatea care o aveau inainte. as mai merge intr-o vizita, sa vad ce fetite si-au mai adus, chiar daca experiente anterioara nu s-ar mai repeta. spor in toate!

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

salut. am fost si eu de vre-o 3 ori la tao, cam acum un an si, sincer, a fost de vis! am ales-o pe d-soara blonda (n-o sa-i spun numele, k sa nu fiu nesimtit si oricum, nu mai activeaza...cel putin aici) si am fost invitat la dus, apoi in camera. si in camera, totul aranjat foarte incitant, iar daca in peisaj a mai fost si d-soara, totul perfect. a inceput cu un masaj la talpi, cateva minute, apoi a urcat spre coapse, fese. totul destul de ferm, dar nu dureros ci relax si placut. apoi un masaj, care parca a fost prea scurt, al spatelui, iar dupa...eroticul. sanii si sfarcurile excitate pe spatele meu m-au scos din minti! intors pe spate, era evident ca eram in culmea excitarii...vladutz al meu statea k steagu lu Mihai Viteazu cand o batut armata turcilor :)). spre final, cam cu vre-o 15-20 de min inainte de incheierea sedintei, d-soara ma intreaba: "nu vrei ceva in plus? te costa un pic mai mult...". normal k am raspuns afirmativ. a luat-o d-soara in guritza, a facut ce stie ea mai bine cu ea...pana in laringe cred k a bagat-o, a avut grija de toate zonele adiacente, tangente si apropiate si cam dupa vre-o 10-15 min am terminat, evident tot in guritza ei. m-a surprins si m-a excitat la maxim intamplarea. m-a costat ceva in plus, dar nu a cerut ea ci mi-a spus sa-i dau cam cat cred eu ca merita. si a meritata! mi-a dat nr de tel personal si ne-am mai vazut si in afara orelor de program ale ei. sincer am fost multumit si incantat de locatie. acum, din cate inteleg din spusele colegilor, fetele sunt mai neincrezatoare si poate le-a fost mai ingradita libertatea care o aveau inainte. as mai merge intr-o vizita, sa vad ce fetite si-au mai adus, chiar daca experiente anterioara nu s-ar mai repeta. spor in toate!

domnisoara blonda mai activeaza?????

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Draga  " futacke " , pentru inceput da-mi voie sa iti spun bun venit printre noi....avand in vedere ca esti inscris doar de 3 zile pe site .....voi trece cu vederea recenzia facuta de tine......totusi spre binele tau  , pe viitor citeste modul in care trebuie facuta o postare.

Chiar daca nu ai dorit sa spui numele maseuzei ( e logic , de ce ) , puteai totusi sa  mentionezi intervalul  de timp al vizitelor tale la acest salon ( e posibil ca domnisoara sa nu mai fie pe acolo ) , in plus , este  de buna credinta sa ne comunici si noua , celor de aici , care a fost " cadoul "  (sau halatul , cum zice un coleg ) oferit de tine....acest lucru ne poate ajuta sa nu o subestimam pe domnisoara in cauza.......

 

imi trece prin gand  , o poezioara invatata la .....gradinita...... " cand fu(tache) , nu fu(tica) , cand fu(tache) si fu(tica) , nu fu(tus) la gaurica...."

 

scuze pt offtopic..... :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor

 Citind cele scrise de futacke ma gandeam eu sant oare asa ghinionist? am vizitat si eu de mai multe ori acest salon dar nu am primit oferta de extra niciodata din pacate :no2 ,acum cateva randuri despre salon, locatie ok usor de gasit fete frumusele dar serviciile depind de starea fetelor deci poti avea o experienta foarte ok ori poti parasi salonul cu un gust amar am avut parte de ambele situatii dar per ansamblu pot sa zic ca e o experienta pozitiva.
 Actiunea se desfasoara dupa un sablon bine stabilit ti se prezinta fetele si serviciile alegi varianta decartezi contravaloarea esti condus in camera,dezechipare ,prosop curat,dus inainte de action (baia nu e una de lux)in timpul dusului fata inchide usa primesti cheia camerei(probabil au fost probleme si au luat aceasta masura de securizare)masajul incepe de la picioare urmat de body masaj si in ultima parte happy end-ul executat manual urmat din nou de dus,toata treaba dureaza cca 1 ora.

plusuri:fete frumusele,prosop curat,camere aranjate cu lumanari ,oglinzi,curatenie.

minusuri:pe site au tot felul de promotii daca nu intrebi de ele nimeni nu zice nimic te lasa sa platesti "bilet intreg"deci e un fel de pacaleala sa te atraga clienti de ex pe site zice ca dupa 4 vizite ai o tura gratuit am intrebat de mai multe ori daca contorizeza vizitele mele m-au asigurat ca da dar nici vorba nefrecventand f des  nu am tinut contabilitatea vizitelor dar sant sigur ca am fost peste pragul de 4 vizite dar ......nimic la fel cu happy hour (100 ron in loc de 150 pana la ora 18 masaj nud 1 maseuza)prima data nu am zis nimic pe urma am pomenit de cele scrise pe site si mi sa raspuns "aaaa da e doar 100"as mai putea continua dar ma opresc aici cu speranta sa mai imbunatateasca serviciile si sa avem parte de cat mai multe fete frumoase.... :bow2

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...