Sari la conținut

Jasmine 0746398245


Postări Recomandate

Sper ca asta e numarul, ca am scos cartela din tel....sunat, dat indicatii si ajuns...apartamentul relativ curat, dar cica se muta, deci nu e fff relevant (pe Dacia)un numar 30 min 50 lei oral si normal (80 lei pt oral np)este o olteanca de 23 ani cam 165 cm la 57 kgsani mari si frumosi, fund rotund si putina burtita, la fata e medie, nu fugi dar nici fotomodel, oralul placut dar nu prea inghite scula, la normal se revanseaza, saruta si ii place ce face, chiar m-am simtit bine.... si culmea 30 min la ea face chiar 30 min.pet total un 8-8,5 din 10 si chiar de revenit.bafta futaciosi.

Link spre comentariu
Vizitator s1nn0cence
Reputație: 0

Nu vrei poze. Descrierea e destul. Am fost si eu la ea, pot confirma cele spuse pana acum. E ..patimasa. ^^ Oricand, cu placere.trolling = cont inchis

Link spre comentariu
discret72 fata asta e singura in apartament? La oral neprotejat accepta si CIM?
de fapt se pare ca eu am vb la tel cu o alta, cu care am si asteptat cam 3 min pana a venit Jasmin, era o bruneta cu par scurt, draguta dar cu burtica (suspecta de "graviditate"), dar care a si disparut pe cand am inceput actiunea. Parca la oral np are retineri si nu prea o inghite...
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

salut all,Azi am vizitat-o pe domnisoara de la numarul asta sau mai bine zis pe una din ele.Deci tipa are 23 de ani, bruneta cu parul scurt, un pic creola, la 1 55- 1 60 si cam 55 60 kg .. deci are ceva burtica si deaspura de ea sani mari.Acum desfasurarea actiunii: O sun, stabilim tariful (50 oral+normal protejat sau 80 neprotejat ) si imi spune locatia .. undeva in spatele pietei rogerius.Ajung la destinatie, ma intampina intr-o bluza si pantaloni scurti si ma intreaba frumos daca vreau sa raman, decid sa raman si purcedem inspre dormitor, acolo unde are o perina cu kama-sutra... am murit de ras:)). In fine aleg varianta combi protejat deci 50 ron ... si incepem, ne dezbracam si il ia pe ala micul la un handjob .. intre timp eu sarutand-o pe sani. Se excita ff tare si si sani desi sunt ff putin lasati se se intaresc f tare atunci cand o saruti pe ei, pe mama lor:P.Imi pune protectia si cand sa o iau la umeri craci suna telefonul ....canta GUTA nicolaie :P) ... in fine suna de vreo 2 ori si pana la urma ea raspunde, asta dupa ce in prealabil se scuzase. Ce m-a amuzat in schimb ff tare ca la telefon a zis ca sa revina in 5 minute ca termina in 5 minute. In fine incepem futaiul partea a 2-a si o iau la umeri craci apoi misionar, apoi pe la spate in pat dupa care ea cere o mica pauza in care imi face un combi ceva intre oral+handjob.. vede ca nu ma termina si ma pune iar la treaba. Ea in pat capra eu jos Taur:P continui asa vreo 15 minute in care ea imi zice sa i-o dau mai incet, eu am inteles ca mai tare :D) si am dat ca surdu in tobe.Ce mi-a placut ff mult este ca pe tot parcursul partidei a gemut asa placut, iar daca la inceput cred ca a fost fake spre sfarsit cand nivelul decibelilor a crescut sunt convins ca fost pe bune.Apoi o ridic si o pun iar la un oral de data asta eu din picioare. Dupa cateva minute in care a realizat probabil ca nu o sa ma termin asa in veci, mi-a scos prezervativul si a inceput tornada. Limbi pe oua, Supt de oua, handjob, blowjob, intre tate .. toate fara prezervativ. Intr-un final ma terminat pe sani ei si in gemetele sale, parca eram in filme porno. Dupa care am mers amandoi la baie acolo unde sapunul,hartia si prosopul lipseau.M-am spalat cu apa chioara si am plecat, amandoi multumidui celuilalt pentru minunata jumatatea de ora petrecuta impreauna, si asta fiind un aspect importat si anume faptul ca nu te grabeste.Bafta tuturor si spor la futut!

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Intr-una din zilele trecute, hotarat sa dau curs unei intense dorinte de desfranare, am pus mana cu elan patriotic pe telefon. Prinzand-o libera pe aceasta dsoara , stabilim o programare "peste 15 minute" . Dupa ce m-a orientat spre spatele pietii Rogerius, strada Cantacuzino, pornesc vijelios. Ajuns acolo exact la timp o sun de langa bloc dar zana spune ca ar trebui sa mai astept un pic, pret de vreo 10 minute, cu promisiunea ferma ca ma va apela. OK, ma gandesc fara ranchiuna, e vreun cordaci in forma maxima. Peste douazeci si ceva de minute o sun, dupa o plimbare pe langa casa mov si restul zonei, si sfios ii amintesc de programarea mea. -Aaa, zice am uitat de tine! Nu mai astepti putin? -Cat? intreb candid. -Nu stiu, vine raspunsul iritat, pai tot cam atat. Tzeapa!Atunci mi-am dat seama ca pierd vremea, am pus mana pe telefon sunand-o pe Claudia, pe care am vizitat-o si a carei scurta recenzie o voi face in curand pe threadul ei. Deci aceasta raluka26 este, in primul rand o tepara, care, indifernt de ce ai vorbit cu ea, te lasa balta, nu pierde nici un client. In al doilea rand este nesimtita pentru ca a luat si al doilea client stiind ca altcineva asteapta afara. Eu cand stabilesc o programare la telefon ma asigur ca totul este limpede si clar, pentru ca am mai patit-o. Dar dupa ce traversezi orasul la o ora de varf, si pe deasupra iti pierzi o gramada de timp plimbandu-te, e greu sa nu te enervezi, chiar daca e vorba despre curve.

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

acu vreo saptamana, cu treaba fiind prin Rogerius m-am gandit sa-i dau o sansa de reabilitare numitei Raluka, cea care-mi daduse teapa cu o ocaie anterioarazis si facut, o sun, raspunde, fac programare peste 10 minute si cum n-avea altul (sau nu ajunsese:dodgy:) intru cam in 5 min in apartamentul de la parterul unui bloc de pe Cantacuzinocuratenia la un nivel acceptabil, baia asa si asa, camera ostilitatilor aproape rezonabilaAcum despre printesa: mica, pe la 1,55 corp indesat, neatragator, in cazul meu a fost curata, piele ok. Nu-s convins ca e genul care face dus dupa fiecare client, eu totusi am prins-o cu dusul facut. Tunsa scurt, la fata ciudata in sensul ca mi s-a parut asimetrica, parca ar fi facut sparring cu Bute, privirea tampa. Totusi ea nu e deloc tampa, doar chitita pe bani, vizita la ea e ceva de genul fast-food. Scurt, ieftin si nimic memorabil. Nu m-ar mira sa fi facut si centura la viata ei.Am cerut direct varianta protejata, pret 50 lei. Oral relativ banal ajutat de mana, am trecut apoi peste ea ca un adevarat misionar insa privelistea avea darul de a-mi anula erectia. Ca urmare am intors-o, pe la spate arata mai bine si am reusit sa termin. Totul cam 15, maxim 20 de minute. Ca o paranteza, am observat, in ceea ce ma priveste, ca daca tipa e pe gustul meu imi doresc sa stau la ea cat mai mult depasind adesea timpul disutat initial, daca e medie sau uratica(cazul de fata) incerc sa termin rapid si sa plec, iar daca e nepriceputa ori ii iese in timpul futaiului un miros mai nasol din scorbura mi se cam taie maioneza si fac eforturi mari sa inchei onorabil cu un sloboz chinuit.In final, concluzia e ca pe Cantacuzino sigur nu te vei indragosti, nici nu-ti doresti sa revii. O singura data ajunge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...