Sari la conținut

Monica matura 43 Pantelimon Armenesc 0726566223


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

A fost cineva la doamna din titlu?

 

Anuntul din AT spune asa:

MONICA, doamna draguta, 43 ani ofer masaj relaxare, curatenie, seriozitate, soseaua Pantelimon, Cimitirul Armenesc

 

In AT nu sunt poze, dar pe net la numarul de telefon din titlu am gasit fotografiile atasate.

 

Am sunat-o, mi-a raspuns o voce placuta si am aflat ca face sex oral si normal la 60 lei o finalizare si 100 de lei ora (parca). Sexul normal este protejat, iar cel oral poate fi neprotejat "in functie de igiena".

 

Programul de lucru este de la orele 7:30-8:00 pana la 18. Din cate am inteles, inclusiv in weekend.

Locatia este pe soseaua Pantelimon f. aproape de cimitirul Armenesc. Este colega cu Andreea:

https://nimfomane.com/forum/topic/26832-andreea-0764227422-1-mai/

https://nimfomane.com/forum/topic/40134-0764740405%C2%A0cimitir-armenesc/

Apropo, daca un moderator citeste asta, rog sa uneasca cele doua topicuri.

 

De fapt, cunosc locatia fiindca acum cateva saptamani am fost la Andreea deja (voi scrie o recenzie).

 

Fiindca stau chiar prin zona, doresc sa-mi cunosc "vecinele", dar m-am gandit sa intreb intai daca a fost cineva la Monica.

Daca nu a fost nimeni, sau daca a fost si e de bine, planuiesc sa merg saptamana viitoare la ea.

post-164415-0-26822900-1429997357_thumb.jpg

post-164415-0-61826800-1429997357_thumb.jpg

post-164415-0-88746700-1429997357_thumb.jpg

post-164415-0-14284300-1429997358_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu stiu cat de bine arata, desi s-au mai vazut cazuri fete mai urate care presteaza bine.

Dar daca Monica presteaza bine, fiind aproape, as avea mai multe oportunitati sa ajung acolo fara sa dau multe explicatii acasa.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Nu stiu cat de bine arata, desi s-au mai vazut cazuri fete mai urate care presteaza bine.

Dar daca Monica presteaza bine, fiind aproape, as avea mai multe oportunitati sa ajung acolo fara sa dau multe explicatii acasa.

Fa o vizita doamnei si scrie aici ptr curvari. :)
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare colegi!

In cautarea de mature noi in piata am purces la d-na de mai dus. Sunat , programat si ajuns in locatia in care activeaza Andreea ( cimitir Armenesc). Doamna placuta ca o gaina crescuta cu boabe de la tara : grasa si frumosa! Astepta pe tocuri si in rochie mulata , cam 1.56 , roscata si in obraji, sanatoasa, cam 70kg de sanatate. Oricum femeia gospodara si ospitaliera m-a poftit la baie, insa ea nu s-a poftit... Am revenit in camera , am discutat cu ea ca si cu o soacra , placuta , vesela. A inceput oral de scurta durata dupa care a cerut pe la spate. M-a atentionat sa stau in genunchi ca sunt cam mare. A durat ceva pomparea5-7 minute , am mangaiat-o si pe spate si pe sanii 3-4 la marime, sani gravitationali-traditionali-bio.

Notele:

Doamna : 6.50; are cam 45de ani

Locatia: 7,curatenie , prosop, sapun lichid, apa ...

ON:5 scurt

NP: 6,50

Halat: 60

Timp: 20min , fara graba

De revenit? Nu am de ce , am facut damblaua

Poze: avantajoase pt doamna. Burtica proieminenta se vedea si la poze daca erau din profil, sincer nu se vedea nici pe la spate :)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

am vrut sa o vizitez pe doamna dar teapa ,nu a mai raspuns la tel asa ca am cautat in zona si am gasit-o pe Monica

70 L

MIRELA, 39 de ani, doamna blonda cu experienta ofer masaj de relaxare, conditii ireprosabile, seriozitate si discretie maxima. Pantelimon, Delfinului, 16 Jan 11:15


  Foto (1)   Selecteaza
Blocul cu magazinul Marius.M-a intampinat o doamna micuta de statura cam 1,60-65 plinuta dar vorbareata si nu urata la fata.Asa ca am hotarat sa raman.M-a poftit in camera de lucru .Un pic surprinsa ca stiu unde este biroul.Am lamurit-o repede '' ti-am futut colega de aceia stiu unde-i biroul '' Da.... pai stii unde-i baia?
Sunt dusat ,zic eu scotand banii din portofel
Revin in 5 minute zice ea dupa ce s-a vazut cu premiul in mana
A revenit dupa cateva minute invelita in prosopul umed pe care l-a dat jos imediat ramanand in pielea goala ca Eva.
actiunea a inceput in picioare langa pat,ea cu mana pe pula mea ,eu cu mana pe tatele ei plus pupaturi vreo doua minute,dupa care am poftit-o in pat sa-si faca datoria de lipitoare cu state vechi in meserie.Maricica, zice ea cu gura plina.Vroiai o rama? ii raspund eu uitandu-ma in ochii ei.Nu.... zice ea zambind la mine.Acum sincer sa fiu nu stiu daca chiar zambea sau nu putea sa tina gura mai putin intredeschisa din cauza capatanii pulii care o controla la amigdalite.Cand am vorbit cu ea pe holul apartamentului i-am spus ca este cam mica iar ea mi-a zis ca-i mica dar are gura mare.Are dreptate femeia ca a inghitit-o pe toata pana la urma.S-a chinuit sa suga vreo zece minute,fara coite sau sa-si dea cu ea peste gura ( cred ca nu-si dadea peste gura de frica sa nu-si sparga proteza,ca o tinea in mana ca pe toiagul lui Moise ) Am rugat-o sa puna caciulita si sa treaca dintre picioarele mele pe mine.Zis si facut, a trecut deasupra si a inceput cu un du-te vino de vreo trei minute uitandu-se in ochii mei.dupa care se intinde peste mine si-si incordeaza picioarele semn ca are orgasm.Asa repede ai terminat? o intreb eu.
Da, pentru ca esti primul client  in dimineata asta Hai sa trec eu deasupra ii zic rasturnand-o pe spate fara sa o scot din ea.Am luat-o la misionar , si dai si dai pana si-a infipt unghiile in spatele meu desfacandu-si picioarele si indreptandu-le catre tava. Iar te-ai udat? o intreb fara sa intrerup actiunea.Da,imi raspune ea .
Pai este normal ? tu de doua ori si eu nici o data? Am marit ritmul,am inceput sa-i dau frenetic  in toate colturile . Dupa un efort de inca 3-4 minute am terminat in caciulita pentru prima data eu iar ea a treia oara tinindu-se cu o mana de abdomen.Mai las-o un pic inauntru imi zice ea satisfacuta si fericita.i-am facut pe plac si dupa un minut m-am dat jos din pod asteptand sa ma stearga cu servetel umed dupa ce da jos caciulita.M-am imbracat si directia usa .Te astept cu drag si alta data imi zice ea pupandu-ma pe obraz.Asa a zis si colega ii raspun eu privid-o cum zambeste cand a auzit de colega.Cred si eu imi zice ea prvindu-ma cu subinteles.
locatie 8 curata la strada,usor de ajuns
gfe 8
oral 7 nimic deosebit
normal 7
de revenit? nu cred , dar nu se stie  niciodata
Multumesc Doamna
  • Like 7
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Vizitat azi doamna punct de reper intre Magazinul Marius si BRD.

Doamna o GILF'a veritabila usor plinuta sani lasati deh varsta nu iarta pe nimeni 😊 Foarte vorbareata si simpatica

Am stat 1 nr - oral protejat (de principiu) foarte bine executat cu lins pe OO bine executat as zice de nota 9

 

Pret: 60 RON/ tragerea ; 120 RON /ora

 

Camera curata fara miros de fum sau cauciuc

 

La 1 nr doamna e gen fast fuck, de vazut cum se comporta la 1h

Recomand: da pentru un oral bine executat

 

Spor baietii si ciocane tari!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare!!

In urma cu ceva zile fiind prin zona pantelimon cu ceva treaba, am decis sa caut ceva pentru o descarcare rapida, asa am ajuns sa dau peste anuntul lui madame Monica.Sunat, vorbit, programat intalnirea in juma de ora.Am ajuns la brd-ul de langa cimitirul armenesc cu 3 min inainte sa se faca jumatatea de ora de cand am vb cu doamna.Am sunat-o sa ii spun ca am ajuns, imi raspunde si ma roaga sa o mai astept 2 minutele ca este in dush si imi da ea tel, ma gandesc ca or sa fie 5 min cu siguranta in orice caz nu 2 si astep..5min.....8min...15min dupa care ma hotarasc sa plec.Dupa aproape 20 de min ma suna doamna ca a terminat si ea de facut dush(sa spalat pe cap domne")ii spun ca ca am asteptata de mi sa luat si am plecat la care doamna imi spune ca nu este vina ei ca am ajuns mai devreme(AHAA sigur cu 3 min dupa ceas). Simtind nevoia grav sa ma descarc am hotarat sa ma intorc.Ajung in apartament, doamna ma primeste pe tocuri, intr-o rochita transparenta cu chilotei cu ata intre bucii, e corpolenta ceva burtica dar nu dizgratioasa, ea zice ca are 43 de ani, eu zic ca are peste 45.Apartamentul aranjat frumos, curatenie, ii spun ca vreau sa fac un dush, imi da un prosop curat, ma igienizez si purced din nou in camera.Vorbeste foarte mult si stau sa ma gandesc ca daca as avea-o ca soacra ar trebuii sa am in permanenta in casa nurofen pentru dureri(DE CAP...:))).Optez pentru o finalizare si incepe actiunea cu sarutai, mangaieri, frecat curul ala misto de pula, trece la un oral neprotejat din punctul meu de vedere bun spre foarte bun, imi pune prezervativul si o pun capra....si incep sa pompez cu privelistea bucilor ei in fata.Dupa ceva timp de pompat in care doamna sa miscat binisor..a avut cateva contre si gemete(logic false)imi dau seama ca nu o sa reusesc sa termin in pozitia asta.O scot pe dansa dintransa si incepe sa ii turuie gura, ca mai bine imi face un oral ca poate sunt timorat, ca la oral poate o sa imi dau drumul, ca una ca alta..asa ca in final am lasat-o sa mi-o suga ca ma durea capul de cat de mult vb.O ia femeia in gura si dau sa pun mana pe ea,stiti si voi, o buca, o tatoanca  sa mai simti si tu ceva cat timp e cu ea in gura si o aud "vai te rog sa nu pui mana pe mine ca mi-e foarte cald nu suport" imi venea sa ii dau cu ceva in cap, bine ca face oralul bun si mi-am dat drumul.Mi-am facut un dush, m-am imbract si am plecat.Logic ca pana la plecare nu i-a tacut gura.De revenit chiar nu stiu..poate cand o sa mai fiu prin zona in lipsa de altceva.

Locatie 8

Aspect 7 din punctul meu de vedere

Oral neprotejat 8-9 (mie unul mi-a placut dar depinde de gusturi)

Normal 7

Gfe (ma doare capul ::))))

Halat 60 ron fin

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Cred ca am sa ma limitez la 5-6 propozitii in relatarea vizitelor.Ma chinui sa descriu cu lux de amanunt experienta mea si primesc 1 punct la reputatie iar altii scriu 5 propozitii si primesc mai mult ca mine.Nu ca mi-ar pasa de puncte, doar asa ca fapt divers..

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am trecut si eu pe la Monica, prin iulie, intr-o sambata dimineata. De ce am spus asta? Pentru ca deschide ghiseul de pe la 8 dimineata, ca la ANAF. Apartament cu 2 camere, am fost introdus in camera din dreapta. Miniona, 40-45 de ani, femeie crescuta la tara: carne tare pe ea, picioare de fotbalist, cur bombat. M-a intampinat pe tocuri si cu un "neglije" (sic) negru. OK decorul. Nu m-am dus la dus, mi-a imbalsamat cariciul cu servetele umede  si s-a apucat de oral stand in cur pe marginea patului, ea. Cand am simtit ca-mi bat planetarele, m-am urcat in varful patului si a venit peste mine cu sanii (masura 2-3, nu stiu sa apreciez, dar tari!) si din nou supt pana i-am zis sa bage material sa ma termine. Ceea ce s-a si intamplat, CIM. Numarul 2 a fost cam in acelasi mod, dar mai repede.

Apecierea:

LOCATIE - 9: Pantelimon, stradal, loc de parcare facil, daca esti baiat destept. Apartament curat.

ASPECT - functie de exigente si gusturi. Eu as da un 7.

ORAL - 8 curat, pentru 2 CIM!

NORMAL - nu stiu.

ANAL - nu stiu.

SCORUL - 120.

  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta

sal'tare stimati confutadori,

 

dameza lucreaza sub acelasi program, ca la "ANAF", cum frumos zicea un coleg mai sus?

Ca i-as impinge o vizita, dar damblaua e sa fiu primul in ziua respectiva...............

  • Like 1
Link spre comentariu

sal'tare stimati confutadori,

 

dameza lucreaza sub acelasi program, ca la "ANAF", cum frumos zicea un coleg mai sus?

Ca i-as impinge o vizita, dar damblaua e sa fiu primul in ziua respectiva...............

pai te infiintezi Lunea la ora 08:00 la usa ei si purcezi la dorinte :) :) :) 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti.
  • Oras:Bucuresti.

Mai are o colega.

 

Are sanii mici, dar e o femeie masiva. Daca o vezi pe strada zici ca e matusa care s-a dus pana la agroalimentara sa ia 1 pachet de unt si 2 franzele. Femeia stie meserie, dar nu are sex appeal. A incercat sa ma rezolve foarte rapid si a reusit, cumva.

E de treaba, doar ca e pe graba.

Jos asteptau cativa baieti, mai venisera si cateva fete. S-au luat dupa mine, m-am invartit o bucata de vreme, mi-a venit amicul si am plecat...

Nu stiu ce atata curiozitate, ca pe unde ma duc, se gaseste cate unul sa faca pe detectivul.

Link spre comentariu
  • Oras:sv
  • Oras:sv

Salutare.Vin si eu cu o mica recenzie.Vizitat doamna din curiozitate.Platit tot la fel din curiozitate.Doamna a aratat candva f bine la corp, craci frumusel proportionati desi cam mari,La fata arata conforma varstei.Am crezut ca e amabila pt ca asa parea la telefon.Cand am intrat mi-a spus ca nu vrea o ora ci o finalizare.Am lasat 60 lei, dar cand dezbracat am vrut sa intru la dus mi-a spus ceva de genul "timpul e scurt si-l vei pierde asa, mai bine doar te clatesti putin ca tot dau cu sevetele".Zis si executat, m-a sters cu servetelele apasat ca am crezut ca nci nu mi se mai scoala.

Incerc ceva mangaieri, imi spune ca se gadila si sa nu o ating prea mult s-o las pe ea ca stie ce face.O baga de 3 ori in gura, o atinde de 3 ori de sani si spune ca gata,vad ca nu iti prea place la oral(teoretic avea dreptate).O intreb cum incepem, ea imi spune ca nu face decat pe la spate...Se intoarce  cu spatele si o ia in mana ca poate eu nu gasesc gaura, si-o indeasa si spune acu da tu , dar nu prea tare .Incerc sa dau uitandu-ma spre curuletul frumusel de milf,dar dupa un minut imi spune," hai termina si tu ca eu daja m-am terminat si nu vreau sa fac sport cu tine"- ea mimase ceva vag de terminare.Eu nu sunt un super potent si nu a tinut vrajeala. In aceste conditii s-a dus terminarea,i-am spus multumesc si atat .Cand ma imbracam mi-a spus "las ca data viitoare voi fi mai in forma si ai sa vezi ca te fac bucati.Pana atunci ai sa te gandesti numai la mine  sa ma doresti  mult,Sa nu ei viagra sau alte prostii, ca iar vei pleca neterminat".Nu am comentat, doar la plecare i-am spus ca nu va mai exista data viitoare si ea mi-a dat replica 'nu ma plang de clienti ca la pretul asta am de nu fac fata".

Si are dreptate, e la foc automatjos la usa um vazut pe cineva urca cu tel la ureche,dar  nu stiu ce am cautat eu acolo, la pretul asta te astepti doar la ceva pe fuga.

Note, nu prea dau, aici fac exceptie:6 locatie, (baie mica si cam murdara),7 aspect,4 atiutudine-parca am fost la o cursa scurta de 100m.

  • Like 5
Link spre comentariu

Salutare.Vin si eu cu o mica recenzie.Vizitat doamna din curiozitate.Platit tot la fel din curiozitate.Doamna a aratat candva f bine la corp, craci frumusel proportionati desi cam mari,La fata arata conforma varstei.Am crezut ca e amabila pt ca asa parea la telefon.Cand am intrat mi-a spus ca nu vrea o ora ci o finalizare.Am lasat 60 lei, dar cand dezbracat am vrut sa intru la dus mi-a spus ceva de genul "timpul e scurt si-l vei pierde asa, mai bine doar te clatesti putin ca tot dau cu sevetele".Zis si executat, m-a sters cu servetelele apasat ca am crezut ca nci nu mi se mai scoala.

Incerc ceva mangaieri, imi spune ca se gadila si sa nu o ating prea mult s-o las pe ea ca stie ce face.O baga de 3 ori in gura, o atinde de 3 ori de sani si spune ca gata,vad ca nu iti prea place la oral(teoretic avea dreptate).O intreb cum incepem, ea imi spune ca nu face decat pe la spate...Se intoarce  cu spatele si o ia in mana ca poate eu nu gasesc gaura, si-o indeasa si spune acu da tu , dar nu prea tare .Incerc sa dau uitandu-ma spre curuletul frumusel de milf,dar dupa un minut imi spune," hai termina si tu ca eu daja m-am terminat si nu vreau sa fac sport cu tine"- ea mimase ceva vag de terminare.Eu nu sunt un super potent si nu a tinut vrajeala. In aceste conditii s-a dus terminarea,i-am spus multumesc si atat .Cand ma imbracam mi-a spus "las ca data viitoare voi fi mai in forma si ai sa vezi ca te fac bucati.Pana atunci ai sa te gandesti numai la mine  sa ma doresti  mult,Sa nu ei viagra sau alte prostii, ca iar vei pleca neterminat".Nu am comentat, doar la plecare i-am spus ca nu va mai exista data viitoare si ea mi-a dat replica 'nu ma plang de clienti ca la pretul asta am de nu fac fata".

Si are dreptate, e la foc automatjos la usa um vazut pe cineva urca cu tel la ureche,dar  nu stiu ce am cautat eu acolo, la pretul asta te astepti doar la ceva pe fuga.

Note, nu prea dau, aici fac exceptie:6 locatie, (baie mica si cam murdara),7 aspect,4 atiutudine-parca am fost la o cursa scurta de 100m.

 

 

Am citit toată povestea ...nu îmi vine sa cred câta maxima nesimțire are aceasta femeie.

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare.Vin si eu cu o mica recenzie.Vizitat doamna din curiozitate.Platit tot la fel din curiozitate.Doamna a aratat candva f bine la corp, craci frumusel proportionati desi cam mari,La fata arata conforma varstei.Am crezut ca e amabila pt ca asa parea la telefon.Cand am intrat mi-a spus ca nu vrea o ora ci o finalizare.Am lasat 60 lei, dar cand dezbracat am vrut sa intru la dus mi-a spus ceva de genul "timpul e scurt si-l vei pierde asa, mai bine doar te clatesti putin ca tot dau cu sevetele".Zis si executat, m-a sters cu servetelele apasat ca am crezut ca nci nu mi se mai scoala.

Incerc ceva mangaieri, imi spune ca se gadila si sa nu o ating prea mult s-o las pe ea ca stie ce face.O baga de 3 ori in gura, o atinde de 3 ori de sani si spune ca gata,vad ca nu iti prea place la oral(teoretic avea dreptate).O intreb cum incepem, ea imi spune ca nu face decat pe la spate...Se intoarce cu spatele si o ia in mana ca poate eu nu gasesc gaura, si-o indeasa si spune acu da tu , dar nu prea tare .Incerc sa dau uitandu-ma spre curuletul frumusel de milf,dar dupa un minut imi spune," hai termina si tu ca eu daja m-am terminat si nu vreau sa fac sport cu tine"- ea mimase ceva vag de terminare.Eu nu sunt un super potent si nu a tinut vrajeala. In aceste conditii s-a dus terminarea,i-am spus multumesc si atat .Cand ma imbracam mi-a spus "las ca data viitoare voi fi mai in forma si ai sa vezi ca te fac bucati.Pana atunci ai sa te gandesti numai la mine sa ma doresti mult,Sa nu ei viagra sau alte prostii, ca iar vei pleca neterminat".Nu am comentat, doar la plecare i-am spus ca nu va mai exista data viitoare si ea mi-a dat replica 'nu ma plang de clienti ca la pretul asta am de nu fac fata".

Si are dreptate, e la foc automatjos la usa um vazut pe cineva urca cu tel la ureche,dar nu stiu ce am cautat eu acolo, la pretul asta te astepti doar la ceva pe fuga.

Note, nu prea dau, aici fac exceptie:6 locatie, (baie mica si cam murdara),7 aspect,4 atiutudine-parca am fost la o cursa scurta de 100m.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...