Sari la conținut

Locuri "traseiste"


Postări Recomandate

  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova

Se mai schimba ai cele de la crângul lui bot ... Au apărut unele noi ,una pe la 180 , buna sj frumușică din trecere.. pe cealaltă am văzut-o mai puțin .. de etnie amândouă dar nu rele deloc ... Tarife dacă reușesc să opresc sa întreb vă anunț , azi erau 2 mașini oprite la ele...

Link spre comentariu

In seara asta, ora 21:45, la sensul din spate de la shopping city erau 3, dar neinteresante. Mai era una la benzinăria PETROM vizavi de metro, doua erau la intrarea in parcarea de la Elvila (astea doua arătau bine, Brunete, slăbuțe), și încă una între Elvila și bricodepot (puștoaica, nu știu dacă avea 20 ani). N-am putut opri, nu știu prețuri. Dar e de vizitat zona, pentru amatori.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare!

Avand astazi un drum catre Bacau am plecat de dimineata, pe la ora 10 eram la iesire din Buzau...nu stiu daca cunoasteti pana in sens giratoriu care duce spre Buzau e un cortde evenimente pe stanga Dream Events...Eh, pana in el pe partea dreapta (spre Buzau) una buna rau de tot (n-am vazut-o la fata, dar la corp era trasnet)...stie cineva vreo informatie?

 

La intoarcere pe la ora 16:00 nu mai era acolo...era una pana in Loloiasca pe stanga bruneta, tatuaje, bunicica la corp (50 ON fara CIM, 70 normal, 100 combinat)

 

Spor!

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

aseara in jurul orei 21.30 era in parcare la petrom(metro) nebunica aia de la paulesti. vrea 50 oral protejat si 100 neprotejat.

-la elvila o tipa bruneta(frumos exemplar) genul de tipa care duce mult cu forme frumoase

-la brico depot, una subtirica frumusica roscata, destul de tanara imbrata sport(colanti si adidasi)

-la lukoil pe centura de vest, una tinerica de etnie,subtirica, frumusica si imbracata elegant. pantofi cu toc inalt si o rochie lunga mulata pe corp

-in spate la carrefour unde parcheaza tirurile erau 4 fete urate cu spume

-la benzinaria mol era nelipsita mascota de cand functioneaza benzinaria

  • Like 4
Link spre comentariu

Acum vreo 45 de minute, pe langa uratele alea 4 de la shopping city din giratoriu a aparut o gipsanca slaba, mica de inaltime. A avut si anunt pe publi, facea la apartament, am cautat dar nu il.mai gasesc. 60 NP, nu am intrebat altceva. Lupta s'a dat pe capota masinii in spate la dezmbrari, in spate la Davinci.

Simpatica pustoaica, zicea ca are 20 de ani.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...