Sari la conținut

Locuri "traseiste"


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Aceasta blonda de la judetean, pe unde mai exact bantuie?

Frate...eu votez cu PSD si tot nu sunt atat de prost. Am scris de n ori unde sta (cand sta)...o sa ma duc la ea si imi dau check in de langa ea ca altfel vad ca nu se poate (si atunci o sa fiu intrebat daca cu waze sau googlemaps se ajunge).

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Frate...eu votez cu PSD si tot nu sunt atat de prost. Am scris de n ori unde sta (cand sta)...o sa ma duc la ea si imi dau check in de langa ea ca altfel vad ca nu se poate (si atunci o sa fiu intrebat daca cu waze sau googlemaps se ajunge).

Posibil sa fie campineni si nu cunosc zona
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In seara asta pe la ora 21:30 in sens giratoriu de la metro era o blondina frumosa rau cu ochelari si inalta... 70 oral protejat ... normal nu facea ca era pe stop... am refuzat si revin cand o sa poata face normal . E buna in draci. Stie careva ceva de ea?

Link spre comentariu

Imi e si jena sa recunosc ca azi am dat in aia de la judetean!

 

Banala,banala,banala! Ridicat coletul din statia unde se face autostopul langa judetean si mers pe drum neasfaltat undeva in dreapta!

 

Fatuca este taranca grav,sanii sunt mici si plini de par la sfatcuri ( unde dracu ati vazut voi sani misto la asta nu stiu...)

 

Am luat un norml protejat la 50 ron...voia 60 dar i-am spus ca e pomana si cu 50 la cum arata...ba mai mult a facut si oral in banii astia ca i-am explicat ca nu exista acest termen de “combinat”...pula se suge by default inainte de futai!

 

Folosit prezervative proprii ca ale ei sunt fin alea la 5 lei setul de 100!

 

Una peste alta asteptari mai mari decat realitatea! Se gaseste chiar si la strada ceva mai bun!

 

Bafta

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
  • Oras:Peste tot și nicăieri.

E gipsyanca ?

E macar curata ?!

Dupa comentariul tau am dubii mari, o sa trec oricum sa vad cum arata ....

E țărăncușă mă..nu țigancă.Specifica confratele futador Alin daca era..cum cred ca și alții o faceau in primul rând de la bun început.De "curățenie" nici nu cred ca se mai pune problema la cât de "pornit" pare a fi.Daca ajungi la ea si o fuți.. lasă o recenzie si spune'ne și noua ție cum ți s'a părut...ðŸ‘ðŸ¼

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0770065488
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: 0770065488
  • Oras:Ploiesti

Este o fata la pădure în Românești după ora 17.ce știți de ea!?

 

Am fost cu ea acum vreo 2 saptamani , mi-a cerut 100 combinat ( on si np , a zis ca ea in general nu face on decat f rar ... ) , Negociat cu ea si la insistele mele (erau 2 privitori pe bancile din parcarea de unde am luat-o si fiind prima oara cand merg la ea am zis sa nu risc+ca drumul ala la 200m in fata e cam rau) am mers pe pe drumul spre Moara undeva pe dreapta intr-un loc ferit (pana sa ajung tot cu ochii pe bulanele ei si pe retrovizoare(tot ma gandeam la cei 2 de se uitau cand am luat-o).Ajung,mergem in spate,se dezbraca complet trece la actiune , oralul facut cu f.mare atentie trecem la normal nu a vrut sa stea peste prima data,am stat eu peste prima data si apoi a aacceptat sa stea deasupra.Este printre putinele fete din Ploiesti/Prahova la care as revenii 100% , curata , sociabila , a avut grija sa se descalte sa nu-mi paradeasca pielea la masina.Nu stiu daca e dispusa mereu la negocieri ,a acceptat 70 de lei cand am fost cu ea si a fost ok dar as platii si 100 pentru cat de ok este.Faza cu cei 2 de se uitau cand vorbeam cu ea in parcarea n-a fost nimic,cred ca am fost pur si simplu paranoic dar mai bine sa fii precaut...

 

Am și eu o curiozitate. Unde te duci cu cea de la Românești pe sensul Ploiești București!? Nu e nicio strada, etc.

E un drum la 200m dupa parcarea unde sta ,acolo te baga de obicei sau spre moara mai in fata daca o aduci inapoi.

 

 

--------

 

Ma intorceam de la Brasov Vineri si pe DN1 sensul spre Ploiesti pana in LIDO GIRBEA vad 3 fete , o romanca **spam editat** 100% tocmai pleca cu un opel si mai erau 2 gipsy , una blonda slim urat la fata si bruneta foarte frumoasa maxim 20 de ani caprioara , frumoasa si la fata si top pe corp.Opresc ii fac semn brunetei vine insotita de blonda las geamul in jos si o intreb pret combinat , imi raspunde ca ea nu face decat normal fara oral pret 90 LEI. la cum arata eram dispus sa platesc dar nu mi-a placut faptul ca nu face oral ,am tot incercat sa negociez insa nu voia de loc, a zis odata sa-i dau 80 doar pentru normal insa nu am vrut...acum regret.Ce am obsevat sau doar mi s a parut este ca brunetica parea putin ametita ( probabil trasese ceva ).A fost cineva ? Nu stiu ce sa zic dar as vrea sa merg pana acolo maine special sa o incerc pe bruneta.Stie cineva ceva de bruneta ?

Atasez poza mai jos cu locatia unde stau fetele..

https://i.imgur.com/1ADtgkm.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...