bajetdeploiesti 40 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Știe cineva dacă a venit Anna la Tacrom? Sau pe unde mai stă? Quote Link to post
dozadeamor 502 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Acum 5 minute, bajetdeploiesti a spus: Știe cineva dacă a venit Anna la Tacrom? Sau pe unde mai stă? La caldura am auzit ca sta! Quote Link to post
bajetdeploiesti 40 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 O puștoaică la METRO, a fost careva la ea? Quote Link to post
4bogd4 29 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Acum 2 ore, bajetdeploiesti a spus: O puștoaică la METRO, a fost careva la ea? Pe la ce ora? Quote Link to post
bajetdeploiesti 40 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Acum 48 minute, 4bogd4 a spus: Pe la ce ora? 18.30.... N-am putut opri, eram cu remorca 😁 Quote Link to post
dozadeamor 502 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 era la treaba pustoaica si la ora 8 si 10/20 . simpatica, slabuta. Doar am studiat-o... urmeaza sa o testez. Quote Link to post
andrei9714 0 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 15 hours ago, bajetdeploiesti said: 18.30.... N-am putut opri, eram cu remorca 😁 Arata bine pustoaica ? Quote Link to post
bajetdeploiesti 40 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 1.60 și ceva, brunetă, posibil de etnie Quote Link to post
dozadeamor 502 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Deci ce am vazut si eu pare sa aibe ceva de romanca cu tiganca, draguta la fata, slabuta, cam 1,60. Quote Link to post
4bogd4 29 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 A ajuns cineva la domnisoara de la Metro? Poate sa ne dea niște detalii? Quote Link to post
laur001 435 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Am fost eu la domnisoara de la Metro, dar fara actiune...Ideea e ca sunt doua la 17h30 e una mai bine facuta arata ok, 70 normal voia..am plecat in cercetare pe la Blejoi (nimic), am ajuns la Bucov si ce sa vezi coada de masini (si nu cred ca era car meeting😅) E bruneta care statea dupa sensu suspendat spre Rompetrolu de la Blejoi, fundu mare, arata ok tipa am si testat o cand era la vechea locatie, 50 oral protejat, 70 oral neprotejat cu CIM, 70 NP, 100 combinat....trec peste voiam sa dau in ceva nou... In spate la Carrefour acolo la sens nicio miscare, hai inapoi la Metro...zis si facut..e bruneta aia slim sta demult acolo am testat o anu trecut doar ca cerea 50 lei pe oral neprotejat cu CIM, acum il face protejat si normalul 60 lei. Bafta! 1 Quote Link to post
BIBI7 4 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Am trecut pe la ora 14,la parc la Bucov în parcare, o puștoaică blondă slăbuța, arată bine, a fost cineva? , era coadă cu bon de ordine 😅 Quote Link to post
dozadeamor 502 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Asa e mai tot timpul ... Am vazut o si eu am oprit si am cerut info. Au toate acelasi meniu 50 oral prot 70nepotejat cu fin si 100 combinat. Era saraca tremura ca un caine plouat... Bine era fleasca toata. Imi era si mila si frica sa o fut asa rece..... E clar ca sunt fortate sa faca treaba asta... Eu unul nu stateam sa tremur de frig in halul cum facea ea. 1 Quote Link to post
qcezar 77 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 sunt doua care stau la bucov dar nu in rond stau in parcare langa pod a fost careva la ele? Quote Link to post
biliape 209 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Chiar acum, dozadeamor a spus: Asa e mai tot timpul ... Am vazut o si eu am oprit si am cerut info. Au toate acelasi meniu 50 oral prot 70nepotejat cu fin si 100 combinat. Era saraca tremura ca un caine plouat... Bine era fleasca toata. Imi era si mila si frica sa o fut asa rece..... E clar ca sunt fortate sa faca treaba asta... Eu unul nu stateam sa tremur de frig in halul cum facea ea. 70 s-o suga fara guma!? 50lei s-o suga cu anvelopa?! s-au obraznicit groaznic fomistii astia de proxeneti. La sosea, pe benzina si masina mea (ITP, asigurare, anvelope, revizii etc.) , mai mult de 30lei total e nesimtire sa ceri! Ca-i dau eu 100 daca se rupe, e altceva... 1 3 Quote Link to post
thewrathfate 29 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A testat.o cineva pe dsoara mai tinerica de la Metro? Am observat ca sunt doua. Una mai comuna...si una mai tinerica/placuta. Quote Link to post
coaiexxxx 17 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ceva pe traseu? Quote Link to post
Cristian2187 0 Posted January 4 Share Posted January 4 Salutare.stie cineva ceva de cele doua brunete care stau la Blejoi intre suspendat si euro oil la intrare la rostar? Quote Link to post
laur001 435 Posted January 4 Share Posted January 4 Acum 31 minute, Cristian2187 a spus: Salutare.stie cineva ceva de cele doua brunete care stau la Blejoi intre suspendat si euro oil la intrare la rostar? Erau azi colegu la 11:30 ideea e ca ele stateau si saptamana trecuta la Bucov Quote Link to post
valysex 3 Posted January 10 Share Posted January 10 Mai devreme pe ploaie,ninsoare😂😂 era una bruneta imediat in prima parcare cand te duci spre manastire ghighiu arata bine bruneta dar atat cat am putut vedea in mers si ea fiind in tratative cu clientul nam putut oprii altadata .... poate ne da vrun coleg detalii ceva?? 1 Quote Link to post
asterica 6,759 Posted January 10 Share Posted January 10 Acum 5 ore, valysex a spus: Mai devreme pe ploaie,ninsoare😂😂 era una bruneta imediat in prima parcare cand te duci spre manastire ghighiu arata bine bruneta dar atat cat am putut vedea in mers si ea fiind in tratative cu clientul nam putut oprii altadata .... poate ne da vrun coleg detalii ceva?? Puteai sa opresti, mergea de o licitatie, eventual cu strigare 🙂 1 Quote Link to post
emachines 671 Posted January 11 Share Posted January 11 Acum 16 ore, valysex a spus: Mai devreme pe ploaie,ninsoare😂😂 era una bruneta imediat in prima parcare cand te duci spre manastire ghighiu arata bine bruneta dar atat cat am putut vedea in mers si ea fiind in tratative cu clientul nam putut oprii altadata .... poate ne da vrun coleg detalii ceva?? Pe la ce oră colegul? Quote Link to post
valysex 3 Posted January 12 Share Posted January 12 Era cam ora 12:30 -13:00 colegii Quote Link to post
anneanne26 4 Posted January 16 Share Posted January 16 Saluttt !!! Pentru cei ce își mai aduc aminte !! ANNE FATA DE LA TACROM . Am revenit pentru câteva zile va aștept începând cu ora 19:00 .. va pupacesc 🤗🤗🤗 1 Quote Link to post
nomather 105 Posted January 16 Share Posted January 16 Acum 3 minute, anneanne26 a spus: Saluttt !!! Pentru cei ce își mai aduc aminte !! ANNE FATA DE LA TACROM . Am revenit pentru câteva zile va aștept începând cu ora 19:00 .. va pupacesc 🤗🤗🤗 Ohoo, lume noua si buna pe la noi😄 te asteptam cu mare nerabdare, ma duc de acum acolo sa tin randul🤣🤣 Bine ai revenit! Quote Link to post
Recommended Posts