cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 19, 2015 Oare o găsesc pe milfa azi,acum...pe acolo?
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 19, 2015 Xrxx7 da-ne frate și noua nr,ca ma plimb prin Bratasanca de ma cunosc localnicii si nici picior de milfa...
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 19, 2015 Vad ca va dati de ceasul mortii din cauza milfetei asteiaTinand cont ca eu v-am intaratat ( desii nu am vb cu ea) va dau nr.Va rog vorbiti frumos cu ea spunand ca aveti recomandare de la un client vechi pt ca daca o luati tare va refuza si daca e asaltata isi piate schimba nr de tel.0761763251Si repet. O recomand pt oral
djalex21 Reputație: 263 Postat Iunie 19, 2015 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Iunie 19, 2015 Vad ca va dati de ceasul mortii din cauza milfetei asteiaTinand cont ca eu v-am intaratat ( desii nu am vb cu ea) va dau nr.Va rog vorbiti frumos cu ea spunand ca aveti recomandare de la un client vechi pt ca daca o luati tare va refuza si daca e asaltata isi piate schimba nr de tel.0761763251 Si repet. O recomand pt oralMultumim colegu.
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 20, 2015 A dat careva la ea? Ați sunat,ce zice...?
futixxx Reputație: 64 Postat Iunie 20, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 20, 2015 Astazi, mergand la Targoviste am vazut o gramada de petarde pe marginea drumului..nici una nu cred ca merita.
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 20, 2015 Nu sunati in weekend. Nu lucreaza.
alexxx081 Reputație: 60 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 20, 2015 Vineri in jur de ora 15:00 am venit de la Targoviste la Ploiesti si, printre pedardele de doi bani, am vazut si doua bunaciuni. O bruneta cu craci lungi era dupa ce treci podul peste raul Prahova spre Ploiesti pe dreapta in dreptul unui gard de beton , iar cealalta bunaciune era blonda de la crangul lui bot unde erau oprite doua tiruri si o camioneta (cred ca asteptau la rand).
sanglierx Reputație: 72 Postat Iunie 22, 2015 Postat Iunie 22, 2015 Vad ca va dati de ceasul mortii din cauza milfetei asteiaTinand cont ca eu v-am intaratat ( desii nu am vb cu ea) va dau nr.Va rog vorbiti frumos cu ea spunand ca aveti recomandare de la un client vechi pt ca daca o luati tare va refuza si daca e asaltata isi piate schimba nr de tel.0761763251Si repet. O recomand pt oralAm sunat milfa chiar acum , dar nu a raspuns, ce orar de lucru are?
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 22, 2015 Lucreaza dimineata de la 10-11 pana la maxim 14 si este posibil sa nu raspunda la tel necunoscute desii nu cred. Orcum, dupa ora 14 si in weekend nu lucreaza si nici nu rasp la tel
sanglierx Reputație: 72 Postat Iunie 22, 2015 Postat Iunie 22, 2015 revin, surprinzator am vb cu ea la tel o voce putin sictirita , nu mi-a dat prea multe detalii.Am facut o programare la ea pt miercuri ca atunci poate ea, dc se materializeaza revin cu recenzia.
djalex21 Reputație: 263 Postat Iunie 24, 2015 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Iunie 24, 2015 A intalnit cineva doamna de cand sa postat numarul aici? Eu am vb cu ea vineri si ramasese pe luni sa o intalnesc dar de atunci nu mai dau de ea.bafta
sanglierx Reputație: 72 Postat Iunie 24, 2015 Postat Iunie 24, 2015 eu aveam intalnire cu ea azi, pana acum nu mi-a raspuns la tel
djalex21 Reputație: 263 Postat Iunie 24, 2015 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Iunie 24, 2015 eu aveam intalnire cu ea azi, pana acum nu mi-a raspuns la telda nus ce sa zic e cam neserioasa si eu am sunat-o si nici un raspuns.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 24, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 24, 2015 O propun la de evitat. ( glumeam) Cum avem maestru in propuneri si votari nu vad cum a intarziat reactia lui. Probabil ati speriat fata. Acum, voi daca ati fi sunati de cineva si v-ar lua la fix cu ce faceti, nu v-ati pune intrebari? Din cauza asta nu prea dau ele numarul de telefon. Si chiar daca il dau, il schimba repede. Cum a zis si cel care a postat numarul daca e asaltata cu telefoane poate si-l schimba.Apropo, nu e permisa postarea unui numar de telefon fara acceptul persoanei sau fara sa fie pe un site de anunturi de acest gen. Oare de ce nu e sters?
sanglierx Reputație: 72 Postat Iunie 24, 2015 Postat Iunie 24, 2015 Abordarea mea a fost mai mult decat decenta si finuta, darprobabil s-a simtit bagata in seama
sanglierx Reputație: 72 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Salut comunitatea de futaciosi si futacioase.Intru-un final am reusit sa rezolv eu Milfa colegului xrxx 77Dupa cum spuneam in postul de ieri nu am reusit sa dau de ea, in schimb azi am sunat-o pe la 18.00Mi-a spus sa revin pe la 19.00 ca re treaba.Reventi si stabilit intalnire Kfl Vest.A aparut si ea pe la 19.30S-a prezentat , Mariana.1.70 vreo 50 kg, subtirica , cu forme interesante .In general mi-e nu imi plac astea slabe dar asta mi-a placut.44 de ani (am intrebat) bruteta tunsa scurt, are si un job normal asat e ca supliment. Este o femeie normala , dupa fata nu ai zice ca o suge pe bani,Prezentat meniu oral 30 Np 50.Ales eu o muie ca tot aveam o fantezie.Imi sugerreaza sa mergem pe camp in parcul industrial.Tipa e placuta , nu are fite.M-a intrebat daca vreau protejat sau nu.Ales neprotejat , este curata , fara mirosuri suspecte.Mi-a supt-o destul de patimas si cand a obosit 10-15 minute mi-a facut si un pic laba(a intrebat dc ma deranjeaza).Vazand ca a obosit am propus sa o facem normal poate termin.Am trecut eu la clape, dupa ce a pus domnita guma.Am pompat in ea hotarat, este destul de stramta, Pasarica este oldschool cu par , dar nederanjant , fara mirosuri neplacute.Dupa cateva minute am finalizat, cred ca mai mult de stres, a dat ceva contre.Ne-am igenizat cu servetele si am plecat.Note LOCATIE nu se pune ca a fo in masinaDama -7.5 are carnea tare pe ea, eu zic ca intr-un pat ok ai ce fute. Atitudine: -7.5 , e relativ placuta , raspunde dc o intrebi ceva, altfel nu prea e vbGfe ce e ala?Oral -8 -suge ok, cu tendinte de deep, fara dinti.Normal 7.5- stramta, nu prea s-a implicat , poate mai bine data aviatioare.Halatul 30 de ron, achitati inainte.DPer total eu zic ca merita de bifat pt raport calitate pret la oral.Eu vreau sa revin , sunt sigur ca poate mai mult dc ajungi sa o cunosti.Poate data viitoare reuseste sa ma faca sa ii umplu gura.Stima. 4
cliffenger Reputație: 174 Postat Iunie 26, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iunie 26, 2015 Ba frate,ls 30 lei eu cred ca e super ok.daca mai arata si bine dupa cum spuneti voi mai ca as veni pina la Ploiesti.
sanglierx Reputație: 72 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 Nu este fotomodel , arata decent ,
florineag Reputație: 337 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 30, 2015 La iesire din Ploiesti,imediat dupa Metro langa banda de accelerare stau 2-3 maimute...una dintre ele,cam pe la 40 de primaveri pare mai...umana...asta bineinteles din mersul masinii. Este cam 1.70 inaltime,putin grasuna si cu tate mari.S-a incumetat careva sa vada ce e cu ea?
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 30, 2015 La iesire din Ploiesti,imediat dupa Metro langa banda de accelerare stau 2-3 maimute...una dintre ele,cam pe la 40 de primaveri pare mai...umana...asta bineinteles din mersul masinii. Este cam 1.70 inaltime,putin grasuna si cu tate mari.S-a incumetat careva sa vada ce e cu ea?Sunt in cusca sau libere maimutzele astea? 😀Atentie, dupa cate stiu eu maimutele decojesc babana si musca din ea
vrajeala Reputație: 75 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 1, 2015 Am vrut eu sa opresc dar la prima vedere mi-au parut certate cu apa si nici nu au nimic atragator asa ca am accelerat
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 1, 2015 Eu unul nu prea am tupeu sa apelez la serviciile fetelor ce presteaza prin jurul orasului. Sunt cateva (rare) mai spalate dar riscurile la care te expui apeland la un oral neprotejat cu ele sunt imense.Este evident ca toata igienizarea lor are loc cu ajutorul unei sticle de apa iar clientii lor sunt de asemenea in mare proportie niste nespalati.Am un amic care s-a ales cu stiuletele imflamat serios la doua zile dupa ce a apelat la o fatuca din astea.A sfarsit la boli venerice ca nu mai scapa de belea. Cu 50-70 de lei ai o gramada de optiuni unde macar faci un dus inainte si dupa + ca nu trebuie sa stai stresat ca te vede careva.Oricum este o optiune personala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum