Sari la conținut

angi si maria -- 0730729564


pictoru

Postări Recomandate

  • Oras:arad
  • Oras:arad

Anunt din vand si cumpar :

 

frumoase, superbe, sexi, timide si perverse, te asteapta o roscata fatala si o blonda focoasa 21-26 ani cu experienta in domeniu oferim sex total la maxim extaz si cel mai frumos lesby show adevarat suna si nu vei regreta. telefon 0730729564 angi – maria. 

 

 Mi-am tot spus ca nu mai sun la anunturi din vand si cumpar. Am avut o singura experienta placuta acum vreo 3 ani, in rest doar dezamagiri.

 

 Am sunat, zicandu-mi ca vreau neaparat cu doua, acum vreo cateva seri. Mi-a raspuns o voce foarte draguta, am programat intalnirea peste 40 de minute. Am ajuns (straduta de langa unicredit vis-a-vis de ziridava). Aceeasi voce foarte draguta m-a ghidat pana la usa. Cand imi deschide usa... o bruneta "superba" 1,60/80/20 si ceva de (la propriu nu am putut sa vad altceva in fata decat pe ea). "OK asta face maxim oral si restul cealalta" mi-am spus. Am intrat si in camera,  pe pat era o blonda ceva mai inalta dar si mai grea si pe langa cred ca era si gravida. Am stat cateva secunde uimit si incercam sa fac o legatura cu anuntul "frumoase, superbe, sexi....." si nu mai intelegeam nimic. Ca prin minune, imi suna telefonul (un prieten cu care vorbisem mai devreme sa iesim la o bere) si ma slveaza. Pot  sa plec fara sa le jignesc. Mi-am cerut scuze si am plecat. Vroiam eu neparat cu doua si aproape am ajuns sa o fac cu sase. 

  • Like 2
Link spre comentariu

e ciubu ala de la ziridava k poze false, eu intr-o seara am vrut sa merg si am intrebat-o daca pozele sunt reale si a zis daaa, i-am explicat de unde sunt luate si mi-a inchis, am tot sunat da nu fara nici un rezultat, am sunat sa ai bag pula in gura de saracie ordinara

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...