Sari la conținut

0767212706 - Cristina


Postări Recomandate

Salut,

 

Numarul din topic este al fetei care se gaseste in locatie cu Elena. Tipa a mai avut topic pe aici, dar nu mai stiu cu ce numar.

 

Are undeva la 165cm, 58-60kg, sanii medii si curul al naibii de bombat.

 

Am optat pentru un oral, neprotejat, CIM/CIF, 50RON. Prestatia una medie, dar cu potential de crestere. Locatia prin spate pe la fostul Monitorul.

 

In locatie mai era o domnisoara bruneta, mai tinerica, Elena absentand.

  • Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:rome
  • Oras:rome

Buna dragi colegi futaciosi,

ieri aflundume in focsani pentru relaxa si avand in vedere caldura de afara, am otarat sa fac o vizitei acestai doamna care, din cat am putut sa vad, este inca putin ne recensata. Asa ca am dat un telefona, dupa care mi-a raspuns o voce calda si foarte "feminila"; ne pune de acord despre ora intalniri, si in jumate de ora ne intalnim undeva in spatele fostului monitor, langa o gradinita. Stam putin de vorba imi spune Meniul si eu optezi pentru un combinat(oral+normal cu o finalizare) si imi spune daca vreau sa fac un dus. Fac un dus rapid si face si ea, dupa care trecem la oral neprotejat pana ne "incalzim" putin dupa care, ea imi pune caciulita cu gura si trecem la normal. Dupa cateva posizi(alese de mine)o intreb daca pot sa- imi dau drumul in Mouth si spune ca e okay. Mai ma "ajuta un pic" pana imi dau drumul. La urma, ca si la inceput, mea cerut daca fumezi sa daca beau ceva si am optat pentru un pahar de suc, dupa care am mai discutat putin, un dus si am plecat fericit.

Varsta:27 declarati

 

Locatia:9 una normala cu dus,o camera si o terasa inchisa(Fara mirosuri neplacute, doar mirosul proaspat de cersafuri curate)

Fata:8(era putin ne machiata dar, oare cum arata bine)

 

Fisic:8( are un pic de burtica dar sani frumosi si regulari+ fundul ala bombat merita toti bani)

 

Servicie oferite: Oral 50, Normal 70 sau 100 combinat(oral+ normal cu o finalizare)

 

Atitudine;9 Isi respecta clientu si nu se grabeste in timpul intalniri( eu am stat cam 40-45 de minute mai multa nu am putut resista :blushing2  )

 

Conclusi: Fata este okay si la cum se comporta cu tine, te face sa te simti bine fara nici o graba. In plus, la inceput, m-ea spus ca accepta si alte variante, cum ar fi 2 finalizari la 150/ora sau altele pe dorinta clientuli. Voi reveni in curand.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

Salutare .Astăzi am facut si eu o vizită posesoarei(posesoarelor) acestui tipic ,sunat cu o oră inainte intebat tarife ,locatie si am stabilit actiunea.locatie langa sediul ziarului monitorul de vrancea tarifele sunt cele de mai sus oral -50,normal-70,normal plus oral -100,am inteles ca se prestează si anal la cerere tariful cred ca se mai negociază in functie de client si restul de servicii.Am ajuns cu 20 de minute înainte de programarea sun si mi se spune ca momentan este ocupată si revine cu un telefon in 20 minute,lucru care la si facut,un plus pentru promptitudine.Ajung in zona locative si sunt dirijat prin telefon cu s-a ajunge la apartament acesta se afla in spatele gradinitei de copii din acest zona .Ajuns în locatie am fost intampinat nu de una ci de doua fete mi s-a prezentat din nou tarifele si am fost invitat s-a alege cu cine prestez.am ales pe una din fete nu stiu cum o cheamă nu am retinut si am optat pentru un oral simplu ,dezechipat si eu si dânsa,trecut la actiune.fata este simpla dezinhibata,receptiva la tot ce i se cere executa orice pozitie se lubrifiaza natural m-am jucat putin cu mana pe la păsărică destul de stramta nu prezinta mirosuri igiena este ireprosabila .oralul a decurs excelent cu deep iar in final am luat treaba in serios si la propriu am trecut direct l-a futut direct in gura damezei,toata actiunea s-a desfasurat protejat lucru cerut si de dameză si de mine finalizat în balon. Ca aspect fizic nota 7 ca atitudine 10,curătenie10(baia complet echipată fel dus ,prosoape,serverele umede,curătenie),locatia destul de discretă se situează la parterul unui bloc prima usa din scara.per ansamblu de revenit si incercat si celelalte gaurele.spor la FUTUT

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

A pus alte poze..not bad :D

http://media.publi24.ro/large/20150903/1500/07a13e6c5210ed70c241f0273d852f88.jpghttp://media.publi24.ro/large/20150903/1459/b61287dd87c1218ab6a8347e0d8b98bb/blondina-escorte.jpghttp://media.publi24.ro/large/20150903/1500/a8ec30e361f57784d600f8ba0d19590b.jpghttp://media.publi24.ro/large/20150903/1502/6269ea035676f1e0614d03492513e2ed.jpg

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Lucreaza dameza undeva pe la kaufland din ce am inteles de la ea e in locatie cu Flori sau Alina cum isi zice acum.Sunat la nr din titlu si ma ghideaza prin tel,apartament curat nota8,tipa blonda mica de statura si un pic de burtica dar nu deranjant,dantura un pic stricata,as nota pe tipa cu un 8.Preturi 50 oral N/P,80 Normal si 100 combinat.Aleg varianta scurta cu oral protejat din cauza danturii,a inceput un oral in sila cu gemete false m-ai era si racita si tot tragea mucii in ea,fara prea multe artificii fara DT,sa nu ii pui mana pe cap si dupa exact 5 min incepe sa comenteze ca nu iti mai dai drumul odata.Ii atrag atentia ca nu au trecut decat 5 min si ii arat ceasul care il detine in camera unul electronic.Incepe sa mareasca ritmul si gemetele false si dupa alte 8 min reuseste sa ma termine pt ca deja ma sictirise.Pt muia care a luato nu ii dau decat un 5 sa nu ramana repetenta.De revenit doar daca nu ai alta varianta!!!!!Era sa uit pozele mi se par un pic false nu cred ca sunt ale ei,vb aia seamana dar nu rasare!

  • Like 2
Link spre comentariu

În locație cu Flori nu are cum să fie colegule Matrakaci ca Flori nu mai sta în zona aia de la începutul lui septembrie și din ce știu eu ea nu se complicată cu colege

Nu te contrazic,posibil sa fie cum zici tu dar in acea locatie mai era o tipa si oricum una singura nu poate lucra acolo pt ca la felul cum arata locatia este greu de crezut ca chiria o poate plati doar una singura.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Cred ca e vorba de cealaltă Flori dacă îmi aduc bine aminte mai era una prin zona aia care mai stătea cu o tipa.Cea care o știu eu avea condiții modeste nu era lux ca la cele două la care am fost.Așa ca s- ar putea să ai dreptate...

Link spre comentariu

Da boss,pe toate :slap2

Asta ti-am aruncato la fileu sa vezi si tu ca le c-am stiu pe majoritatea fetelor alea care nu ma primesc pe la ele.Succes la băgat linkuri dupa publi24,sa stii ca intram si noi pe acolo dar se pare ca asta e una din hobyurile tale😎 .
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Asta ti-am aruncato la fileu sa vezi si tu ca le c-am stiu pe majoritatea fetelor alea care nu ma primesc pe la ele.Succes la băgat linkuri dupa publi24,sa stii ca intram si noi pe acolo dar se pare ca asta e una din hobyurile tale .

O sa-ti pun o poza cu dedicatie intr-o zi :)

Link spre comentariu

Din ciclu pizdelor care nu ma primesc la ele,asa cum sustine prietenul meu virtual XLNN si a lui retardata Sultana,sun pe domnisoara Cristina.Raspuns prompt,imi da detalii despre servicii si preturi pe care oricum le stiam,imi zice zona unde activează undeva prin spate la magazinul Milcov la parterul unui bloc lângă un cabinet medical.Ajuns in zona,ma reperează pe geam si iese la intrarea din spate imu deschide usa ,intrat in garsoniera,schimbam 2 vorbe,imi zice iar tarifele si aleg varianta cu O..P la 50 de lei,atât imi permit XLNN😜 ,se dezbrăca tipa sa facă dus,un punct pt asta si ce sa vezi plina de vânătăi pe picioare,sold,maini de ziceai ca a batuto cineva,intreb ce a patit si imi spune ca a încercat sa facă abdomene la un calorifer care a căzut pe ea,asa a invatato un client sper ca nu ai fost tu XLN!Actiunea bunicica cu încercări de DT,atingeri la zone adiacente,nu accepta sa o tii de cap,de gat,o suge bine,geme putin fals dar nu deranjant,finalizare in balon.Note:tipa 7-8,mica de statura ,un pic dantura stricata,sani micuti,garsoniera 7,nu am intrat la baie,eram dusat de acasă,Oral-8 a fost făcut cu cauciuc,nu am inteles de ce se clătea cu apa de gura dupa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...