Sari la conținut

Delia - blonda 0743415465 si Maia - bruneta 0740350892


Postări Recomandate

  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Revenit in Sb spre finalul unei saptamani lungi si cam stresante, si cum aveam chef de ceva nou, m-am nimerit pe detoatepentruto(n)ti si am vazut ca, dupa vreo luna de pauza, au re-inceput anunturile cu domnisoare dar sub alta sectiune (prestari servicii ->masaje) exact cum prevazusem ca se va intampla (acum vreo luna). Dupa putina documentare am vazut ca fetele din subiect au lucrat si in zona Cluj dar cu alte nre de telefon. Cum pozele sunt aceleasi cu cele din anunturile pe Sibiu, postez aici direct linkul de Cj. Dar sa trec la detalii:

 

Daca iti raspunde la tel. Delia ai parte de o voce calda, daca raspunde Maia - de una cam..plictisita, asa ca..cum ti-o fi norocul :)) el le-am prins la tel pe ambele fete deci pot sa va pun in tema.
 
-Locatia: zona cartier Strand, biserica Maramuresului/pompieri. Apt. e la etaj 4 - sa aveti lanterna de la telefon pregatita ca senzorul de lumina de pe scara e reglat ..simpatic  as zice :)
 
-Aspect: Delia (gagica blonda) e frumusica si era imbracata intr-un one-piece gen capot de sub care se distingeau niste forme sexy, gata sa fie descoperite. E mai plinuta decat in poze, insa partea faina e ca micile surplusuri sa vad cel mai bine pe sani, care as zice ca sunt cel putin cu o marime peste ce se vede in  in foto (vezi link mai sus) :boob  yyhaa!
Colega Maia, draguta si ea ca aspect, dar cam apatica si distanta pana reusesti sa-i smulgi primul zambet. Daca reusesti sa o atragi intr-o conversatie cat de cat, se destinde si incepe sa para ok si ea.
Fara prea multe introduceri am intrat la dus  si eu si Delia ( pe rand din pacate :P ) apoi,,
 
-Actiunea: -am avut de ales intre un masaj de relaxare si unul erotic, bineinteles ca am mers pe erotic ca sa nu uit scopul emisiunii, asa ca pana sa ma dumiresc m-am  si trezit cu o pereche de sani deliciosi, maari (da, cu doi "a") naturali si unsi din belsug cu crema de corp, plimbandu-se pe mine de sus pana jos intr-un masaj o senzual, care te pune pe jar. Cum la mine se ridicase deja fanionul mandru spre cer, am trecut la un 69 (dar intinsi pe o parte) de mai mare dragul!   ON umed, cu lins si plimbat bijuurile de familie prin gurita - asta fiind una din chestiile care imi plac la nebunie la proba orala  :crazylove
-Normalul - aici am avut o mica problema, fetei nu ii placea f. adanc (probabil chestie de moment), asa ca a trebuit sa lucrez cu 3/4 din efectivul echipajului de forare, pt a nu-i crea disconfort. Schimbat ceva pozitii, totusi ceva parca nu s-a legat la normal... o iau ca pe un semn ca trebuie sa mai exersam impreuna intr-un episod viitor :P
 
 
Note: 
-Aspect: 8 - dar o tinuta sexoasa in pat ar  putea atrage cu sine o marire a notei , eu avut parte in ziua respectiva de costumatia Evei
-Masaj erotic: 9 -sanii aceia faini fac minuni
-ON: 9 - am apreciat faptul ca s-a ocupat foarte bine de oo :)
-Normal: 7.5 - fara sateliti si astronauti, dar ok per total.
-GFE:8
Costuri de vacanta: 150 ron o finalizare, 200 ron o ora. Am optat pentru o ora, am stat ~50 min, dar nu am fost grabit in nici un fel.
 
Programul fetelor: dupa ora 12PM, pana seara tarziu.
De notat: Fetele accepta si partide in trei! (dar fara lesbi). Daca in viitor va fi si colega bruneta mai cu chef de vorba, capitanul e tentat sa le invite pe amandoua la bord ;)
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Sara buna,

 

      Urmaresc forumul Sibiu de mai bine de un an de zile si azi m-am hotarat sa fac prima mea recenzie asa ca nu dati cu parul (prea tare daca e cazul).Dupa o atenta analiza a anunturilor din de toate pentru toti si publi24 am hotarat sa o sun pe domnisoara Delia,nu a raspuns din prima dar la a doua incercare am reusit sa programez o intalnire pentru 21.30,ajung la locatie si sunt rugat 2-3 minute sa astept pana iese cel dinaintea mea.

 

      Locatia este vizavi de Hotel Class pe Rahovei undeva la mansarda, lumina de pe scara blocului e pana la etajul 3 dar de acolo in sus pana la mansarda am folosit telefonul (macar la mansarda e pe senzor si se aprinde la miscare),usa era deschisa si am fost intampinat de Delia care avea doar un prosop pe ea si inca 2 fete imbracate care stateau la masa si isi faceau unghiile,Maia - destul timida si Vasilica - cam ascutita de limba.

 

Dupa prezetarea serviciilor ma hotarasc sa iau o ora cu Delia.Urcam in camera,decartez cascavalul si sunt invitat sa fac dus dar zici pas deoarece facusem unul inainte sa vin si sunt rugat sa astept 5 min pana face ea dus.

Revine in camera,isi da jos prosopul si incepem ostilitatiile,pupaturi pe gat,sani si sfarcuri pana se intareste ala mikul de la frecat si incepe un ON in stil porno (lovit cu ea peste gurita si facut cu limba doar in varful capului)!

Dupa aceea trecem la normal diferite pozitii cu gemetele de rigoare si termin in caciulita cu ea on top,dupa ostilitati un masaj de relaxare de 15 min destul de ok.

 

Note

 

-Aspect 7 e putin bronzata si nu e de la parasolar

-Masaj 7 nimic deosebit

-ON 8 m-a lasat sa ii dau in guritza dar nu a luat mainile de pe instrument

-Normal 7 se misca destul de ok si pasarica e relativ stramta

-GFR 5 am fost al 6-lea pe ziua respectiva si nu cred ca mai avea chef

 

Halat 200/ron ora

 

P:S Nimik special dar recomandabil pentru o descarcare

post-170146-0-16332700-1456179497_thumb.jpg

post-170146-0-51937500-1456179497_thumb.jpg

post-170146-0-84455700-1456179497_thumb.jpg

post-170146-0-01955400-1456179498_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...