andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 12, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 12, 2016 27
lucian2 Reputație: 63 Postat Martie 13, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 13, 2016 frumoasa 2
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 13, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 13, 2016 Mulțumesc frumos 2
platinum Reputație: 364 Postat Martie 13, 2016 Oras:Pussy Island Oras:Pussy Island Postat Martie 13, 2016 Ce bine te prinde albastrul ! 3
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 13, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 13, 2016 Mulțumesc 4
ezemund Reputație: 3078 Postat Martie 15, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 15, 2016 Oarecum cu gand de revansa , pentru ca ultima data nu m-am putut controla si am experimentat doar o singura pozitie la NP, LOT , m-am prezentat ieri din nou la Andreea . I-am cerut sa ma astepte in cea mai sexi tinuta ,iar cand am intrat in casa, ochii mi-au fost invadati de bucuria unei imagini venita parca din alta lume. Am stat la o tigara care parca nu se mai termina ,in timp ce ea incepuse sa se mangaie si sa-si desfaca pervers picioarele, de unde izvora pasarica-i imbietoare si obraznica N-am mai zabovit foarte mult la discutii , era greu sa-mi si gasec cuvintele in momentul acela si am trecut in camera , a inceput cu mangaieri si saruturi si iar m-am trezit gol , fara sa stiu cand m-am dezbracat . Am tercut apoi la pat , eu deasupra dezmierdand-o cu saruturi pe buze, pe gat , i-am dezvelit sanii i-am luat la lins si supt apoi am ajuns la 69, mi-a facut un oral de zile mari cu de toate, in timp ce eu ii cercetam cu limba, pasarica curata si primitoare . S-a ridicat , ne-am pierdut iar intr-un FK, si a continuat oralul , in timp ce eu o mangaiam pe sani , spate , fund , pasarica . A inceput sa se mangaie si ea, iar degetele noastre s-au intalnit pe clitoris , mi-a luat degetul si mi l-a introdus in vagin in timp ce-si continua cu patima oralul . M-am ridicat in genunchi,iar ea, continuand oralul, in lateral cu picioarele desfacute ,intr-o pozitie incantatoare pentru simturi ( nu stiu nr pozitiei 65, 54,72) nici nu conteaza . Eram deja in aer ,pluteam ,intr-o relaxare vecina cu absolutul din ochii ei , in care nu mai conta timpul, spatiul, binele,raul ,realitatea ,fictiunea , ci doar momentul acela de placere . Am auzit dintr-o data cuvintele :" vreau sa te simt in mine".M-am conformat , mi-a pus prezervativul, si am trecut pe la spate, unde juniorul meu a fost primit si invaluit de o temperatura placuta. Am inceput sa pompez si am fost rasplatit cu impingeri , opriri si gemete care iar m-au facut sa-mi pierd controlul si am explodat in pozitia asta , am mai ramas cateva momente asa si pe urma ne-am tolanit amandoi pe spate plini de zambet . Am fumat o tigara, am mai povestit una,alta , pe urma ea s-a ridicat elegant si tacticos si mi-a adus uleiul (nu sunt mare priceput, dar ii promisesem un masaj s-o scap de raceala ) . S-a intins pe burta si mainile mele au inceput sa se bucure de fiecare por al ei si sa-i faca pielea sa straluceasca in ulei . La imaginea asta am pierdut notinea de masaj iar mainile imi alunecau doar spre pasarica si fund .Dupa cateva minute s-a intors , am imbraca-o iar in ulei ocupand-ma de sani , gat , abdomen, picioare , si mai ales de locul de unde nu-mi mai puteam lua privirea , intre suspine si gemete care mi-au trezit iar toate simturile . M-am trezit pe spate , a trecut iar la oral , si dupa ce mi-a montat capisolul , la LOT cu miscari unduitoare si ascendente cu opriri , cu impingeri , pana mi-am simtit un cutremur in tot corpul , n-am ejaculat dar am avut un orgasm din ala prelungit spre tantric ( cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) . Ea a incercat sa ma termine iar cu gura , dar am oprit-o , i-am zis ca-i vorba de conservarea energiei . Am observat o urma de dezamagire pe fata ei . Dar Andreea draga, nu e cazul , tu reusesti prin sex sa faci barbatul , sau cel putin pe mine, sa ma simt Zeu ( chiar pentru un moment ) asta ( in momentul acela ) te face implicit Zeita a placerii. . Am mai stat un pic , intre mangaieri si saruturi , m-am imbracat si-am plecat cu genunchii tremuranzi , era sa cad la iesirea din bloc . note am mai dat , nu am nimic de comentat , am dat 9 la aspect , pentru ca imperfectiunea intareste perfectiunea , in rest nu se poate exprima in note si cuvinte , pentru ca limba pur si simplu isi pierde functia vorbirii in astfel de momente , primid doar abilitati de lins si gustat , inchid , ca iar mi se scoala . Acuma probabil unii vor crede ca exagerez , nu pot sa va zic decat atat , cu cat esti mai dezvoltat in cultura si umanitate in general , cu atat trairile , tristetea , placerea, etc.. sunt mai intense Multumesc Andreeio ! si nu m-am indragostit , am trait clipa ! Carpe Diem ,tuturor ! 23
rechinii77 Reputație: 50226 Postat Martie 15, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 15, 2016 eu te inteleg perfect ezemund,aceleasi clipe leam petrecut si eu cand am fost la ea 7
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 15, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 15, 2016 Wow... : am rămas fără cuvinte >ezemund< citind ce ai scris ai reușit să mă faci să îmi amintesc senzațiile pe care le-am avut atunci: pasiunea, dorința, senzualitatea pe care le simțeam când eram cu tine și nu pot să spun decât că abia aștept să le trăiesc iar .... să plutim, să ne lăsăm duși de val .Masajul a fost perfect iar răceala aproape mi-a trecut, mulțumesc Această recenzie este printre cele mai frumoase pe care le-am primit , mulțumesc 16
adrianmoca Reputație: 17 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Am fost si eu de 3 ori pe la tine si inca nu am avut timp sa i-ti fac o recezie . 2
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Am fost si eu de 3 ori pe la tine si inca nu am avut timp sa i-ti fac o recezie .Nu-i panica, suntem rabdatori
adrianmoca Reputație: 17 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Buna ...uite ca revin si cu prima mea recenzie Dupa cum spuneam , am vizitat-o si eu pe Andreia de 3 ori ...prima data acum aproximativ un an , si urmatoarele doua vizite au fost in luna februarie ....Note :Locatie : 8 Atitudine : 7 a fost prima vizita ( asta pentru ca l-a prima vizita m-a certat putin de ce am intarziat ) 10 pentru a doua si a treia vizita Oral : 10 Normal: 10 O sa revin cu cea mai mare placere de cate ori o s-a mai am ocazia 13
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 23, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 23, 2016 Mulțumesc frumos pentru recenzie, te pup și te mai aștept 3
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Martie 23, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 23, 2016 http://media.publi24.ro/extralarge/20160323/1650/83237a5b6ae011682bf34c9911962269.jpg Wow!! 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Ce-ati facut voi doi, doar poze? 2
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 23, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 23, 2016 Ne-am jucat , poza este făcută de către altcineva 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 De-a mama si tata v-ati jucat? 6
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 23, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 23, 2016 Da 14
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 23, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 23, 2016 Mulțumesc 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Si eu tot nu te-am pozat inca. Trebuie rezolvata cumva problema asta. 5
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 23, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 23, 2016 Mi-ar face plăcere să îmi faci poze și nu numai 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Iti fac si altceva:o cafeluta, ceva mancarica, curatenie? Nu ma pricep la astea doar la....huta-huta. 7
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 23, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 23, 2016 Huța-huța e perfect 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Ma duc sa beau o bere ....rece.Stii tu de ce. 4
lucian2 Reputație: 63 Postat Martie 24, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 24, 2016 http://media.publi24.ro/extralarge/20160323/1650/83237a5b6ae011682bf34c9911962269.jpg Wow!! perfecta 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum