Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

In fine , pentru cei ce doresc sa ma viziteze mai sunt disponibilă pana luni si imi iau zborul definitiv .

https://i.imgur.com/WQ5myqv.gif Mie ami pare rau k pleak  https://i.imgur.com/XYWSja3.gif

https://i.imgur.com/4t1g5xr.gif

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Lume rea dom'ne, lume rea!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Postat

AsA este , gândeste te si tu care este logica. Mi am facut un cont in 2014 ca sa postez in 2017 ? :)) Si in 3 ani sa nu fac o singura post are care sa aibe legatura cu mine . In fine , pentru cei ce doresc sa ma viziteze mai sunt disponibilă pana luni si imi iau zborul definitiv . Daca precizați ca sunteți de pe forum cei de aici vor avea o mica reducere din partea mea ca sa nu ziceți ca nu sunt fata buna .

200 fin 400 h Oral , normal protejate , masaj de relaxare sau erotic .

marsh odata de aici, lasa vrajelile cu reduceri

sa nu te mai intorci !

• Like 3
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Roxizabela, eu zic ca e timpul sa-ti deschizi un topic nou cu alt nume si nr de tel ca aici s-a cam intristat treaba.

• Oras:constanta
Postat

pleaca roxana,

vine izabela

pleaca izabela

tot o sa revina o "noua in constanta"!

• Like 2
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

, pentru cei ce doresc sa ma viziteze mai sunt disponibilă pana luni si imi iau zborul definitiv . Daca precizați ca sunteți de pe forum cei de aici vor avea o mica reducere din partea mea ca sa nu ziceți ca nu sunt fata buna .

200 fin 400 h Oral , normal protejate , masaj de relaxare sau erotic .

Eu te-as incerca sa vad ce-ti poate pielea fiindca sunt amator de fete gen pitzi.. Din pacate telefonul inchis.

• Oras:Constanta
Postat

Roxizabela, eu zic ca e timpul sa-ti deschizi un topic nou cu alt nume si nr de tel ca aici s-a cam intristat treaba.

Pai ce sa faca si ea sa mai prinda unu doi, se da plecata se rebranduieste ca poate mai prin pe cineva si daca chiar pleaca tare as vrea sa ii rupa dintii un strainez :laugh2

• Like 3
  • Oras:Brasov
Postat

Eu te-as incerca sa vad ce-ti poate pielea fiindca sunt amator de fete gen pitzi.. Din pacate telefonul inchis.

Am silicoane si acid in buze dar nu ma incadrez la genul pitzi , îmbunătățirile sunt facute cu bun gust .Ma gasesti maine daca doresti sau in seara asta pana la 5 dimineata .

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Am silicoane si acid in buze, cacat in cutia craniana, jeg in suflet, dar nu ma incadrez la genul pitzi, mai degraba la genu zdreanta. Îmbunătățirile sunt facute cu bun gust, ca sa țiepuiesc proşti cari vin la mini doar sasi fak draşi. Daca nai ci faşi cu bani tai, ma gasesti maine daca doresti, sau in seara asta pana la 5 dimineata, ca sami bat joc di tini.

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Am silicoane si acid in buze, cacat in cutia craniana, jeg in suflet, dar nu ma incadrez la genul pitzi, mai degraba la genu zdreanta. Îmbunătățirile sunt facute cu bun gust, ca sa țiepuiesc proşti cari vin la mini doar sasi fak draşi. Daca nai ci faşi cu bani tai, ma gasesti maine daca doresti, sau in seara asta pana la 5 dimineata, ca sami bat joc di tini.

:)

post-66259-0-98091000-1506669631_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Ce prost/proasta esti

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si daca te intorci peste *luni spune direct ca esti tu, ca oricum se afla in 2 timpi si 3 miscari, nu mai folosi manevre de c****

Acestea nu fac decat sa te duca direct la de evitat.

Daca nu ai nimic de ascuns nu vad problema.

• Like 4
Postat

Si daca te intorci peste *luni spune direct ca esti tu, ca oricum se afla in 2 timpi si 3 miscari, nu mai folosi manevre de c****

Acestea nu fac decat sa te duca direct la de evitat.

Daca nu ai nimic de ascuns nu vad problema.

din pacate nici macar nu realizeaza ca toate actiunile si comportamentul ei sunt cele care o ingroapa.

in viziunea noi, toti suntem cu capul doar ea este ok :)

• Like 1
Postat

din pacate nici macar nu realizeaza ca toate actiunile si comportamentul ei sunt cele care o ingroapa.

in viziunea noi, toti suntem cu capul doar ea este ok :)

Sa iti fie rusine ;)

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...