Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ups, intr-un final a ajuns inapoi unde ii este locul :))

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dar nu inteleg de ce a ajuns aici fata asta?

Vizitator
Postat

Prețuri mari, fast-fuck, ora are 40 minute și mai sunt... Servicii diferite la telefon față de realitate, etc

Mai sunt fete , gen 10 minute finalizarea. Asta nu mi se pare motiv de evitat. :))

Sunt multe fete pe toate orasele cu preturi mari , la aspect mi se pare 10+ deci nu cere banii degeaba.

In fine.. nu stiu ce sa zic , n-o cunosc dar mi se pare absurd sa ii sara toata lumea in cap

Mai cunosc fete si la 500/h totul protejat, deci nu e singura de pe forum. Eu zic ca si aspectul se plateste si faptul ca poate nu e uzata:) nu?

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Mai sunt fete , gen 10 minute finalizarea. Asta nu mi se pare motiv de evitat. :))

Sunt multe fete pe toate orasele cu preturi mari , la aspect mi se pare 10+ deci nu cere banii degeaba.

In fine.. nu stiu ce sa zic , n-o cunosc dar mi se pare absurd sa ii sara toata lumea in cap

Mai cunosc fete si la 500/h totul protejat, deci nu e singura de pe forum. Eu zic ca si aspectul se plateste si faptul ca poate nu e uzata:) nu?

Uzata este. Dupa dezvirginare, totul devine sh!:)))

Dar nu asta e problema!

In ciuda aspectului de 10, e vba de caracter. Ca e de 500 si ca face totul protejat asta nu e problema! Daca ai timp, citeste topicul asta si vezi. Cred ca mai sunt si recenziile alea mincinoase, cand fata se "autolauda" de pe mai multe conturi etc! Citeste-l!

P.s. si eu as fute.o, dar "sunt acrii strugurii"! :)))

Si corina_vip stie cate ceva despre ea, d-apoi noi, astia frustrati! ;)

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Unu dintre motivele pentru care este la sectiunea asta este pentru ca imi folosea mie pozele, al doilea este din cauza recenziilor.

• Like 7
  • Oras:Constanta
Postat

Roxanikooo...ten gurita di Jagardea...faşi ci faşi tăt la Di Ievitat ajunji chelişica ta !

Hahahaaaa !!! :)))))

Aaahhh...Pisicu...mîncaiaş pula lui di jmeker ! Kum io traji lu zdreanta asta fo 40 di minuti fără săi dea o para !!! Moka !!!

:)

Stai parcată Roxanikooo...osa ti ajuti sectia Di Ievitat sa tăt stai ku pizda ân sus acasa. Dijaba !!!

:)))))))))))))))

Jaga Jaga !!!

• Like 5
Postat

Oricum topicul acesta este de ff mult timp aici nu inteleg cum de nu ati vazut.

Postat

Fatah...nai ântieles. :)

Zdreanta asta ie a treia oara cind ajunji la Di Ievitat. Ia cika ie jemkera si îi pacalieşte pi flacai...căşi schinba numili di zdreanta...caşi schinba telifonu...caşi schinba pozili...ca ia cikă nu moi da ku curu...si o taie prin țară uni fraeri nor auzit di ia ka săi prostească. Da ia vara ie atrasa di mare ka musca di cacat...si o ia dila capat din nou ku vrajiala iei toşită.

Acuma...di data asta şio spus Izabela...si o avut un toping nou la Testate...da dak ie Jagardea...acilea ie locu iei !!! Pisicu io loat topingu nou si lo ataşat aci la topingu iei vechi...mîncaiaş pula lui di băiet !!! Leo contopit !!!

Pi noi ni amuza maxim sa ni batim jok di zdreanta asta ! Maxim !!!

:))))))))))

• Like 2
Postat

Aaaaa gata am inteles acus :))

Am lipsit in ultimul timp de aici si nu eram la curent cu info

• Like 6
Vizitator cenzurat
Postat

Aaaaa gata am inteles acus :))

Am lipsit in ultimul timp de aici si nu eram la curent cu info

da tu fata pe la mare cand mai dai?

• Like 2
Reputație: 6826
Postat

Dar nu inteleg de ce a ajuns aici fata asta?

Nici eu
Postat

Hahahaaaa... :))))

Cini lindicu mieu ie si asta ? Sa numi zişi căi Ievitata ka nuti cred ! Nu faşi Roxanika dastea ! Ia îi coriectă si cistita...si ti futi di tăți bani...starar acasa ku pizda la bec pînă faşi pînză di Ragno la pizda !!!

:))))))))))))))

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...