johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 16, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 16, 2018 Eu cred ca cere 300 pe ora pentru aspect si 100 pentru prestări serviciisa ma pis pe ele de aspecte,daca nu face treaba buna! 3
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Iulie 16, 2018 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Iulie 16, 2018 sa ma pis pe ele de aspecte,daca nu face treaba buna!Normal. Si eu sunt de aceeași parere. 3
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2018 Sexyyyyyyyyyyy Te astept luni
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2018 Ramane la De evitat? Ca sa cer unirea topicelor noi cu acesta...E bine aici :))
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2018 Postat Iulie 20, 2018 Te astept luniam zis de luni incolo .... nu am uitat ce am vorbit :)
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2018 Postat Iulie 20, 2018 Ramane la De evitat? Ca sa cer unirea topicelor noi cu acesta...eu nu pot sa o evit. imi plac fetele frumoase nu am ce sa fac
proteve Reputație: 48 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Catanga Oras:Catanga Postat Iulie 20, 2018 Ramane la De evitat? Ca sa cer unirea topicelor noi cu acesta...Ar fi pacat. A facut tot posibilul sa ajunga aici. 2
proteve Reputație: 48 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Catanga Oras:Catanga Postat Iulie 20, 2018 E bine aici :))Laba o faci tot cu prezervativ? 3
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2018 Problema nu e frumusetea, aici am inteles ca toti sunteti de acord ca arata bine ci serviciile. Eu bantui prin mai mule arii asa ca nu am urmarit-o cu atentie dar parca am prins vreo doua opinii cum ca si-ar fi imbuntatit atitudinea. Nu ma intereseaza tarifele, cand a venit Andreea cu tarife mari ati criticat-o chit ca am spus ca stiu ca e ceva deosebit si s-a dovedit ca am avut dreptate (sau ma insel?). Nu stiu cat de adevarat este, de aceea am intrebat. Nu iau in calcul ce spune ea, la cat de atacata a fost, e clar ca s-a resemnat dar daca se dovedeste ca a invatat ceva, ar merita si o alta sansa. Nu-i ma judecati trecutul, eu vreau sa stiu prezentul asa ca rog ca pe i spuna opiniile cei ce o tachinati sau o agresati continuu sa lasati sa-si spuna opiniile cei ce au beneficiat recent de serviciile ei. In definitiv si asta e un scop al forumului, ca citind ce se spune despre ea, o fata sa-si corecteze deficintiile. S-a mai intamplat si nu o data dar in perioada "buna" a forumului (2011-2013), poate e cazul si cu ea. Eu am vrut sa am bunăvoința si de acea am deschis topicul de la intrebari si răspunsuri .
lovele Reputație: 55 Postat Iulie 21, 2018 Oras:Ual Strit Oras:Ual Strit Postat Iulie 21, 2018 Vrei sa spui ca ai deschis topicul ca sa ne faci un bine? :) Cata bunavointa ai tu cand nu suna telefonul :) 1
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 21, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 21, 2018 Vrei sa spui ca ai deschis topicul ca sa ne faci un bine? :) Cata bunavointa ai tu cand nu suna telefonul :)Uita te la poze si gândeste te cum nu ar putea sa sune telefonul . 1
lovele Reputație: 55 Postat Iulie 21, 2018 Oras:Ual Strit Oras:Ual Strit Postat Iulie 21, 2018 Uita te la poze si gândeste te cum nu ar putea sa sune telefonul .Daca suna, nu te mai bagai in seama cu atata bunavointa si poze "reale" pe aici. Pozele cu care te lauzi sunt pentru atras nefututi, betivi sau afumati, in nici un caz pentru cei care apreciaza calitatea. Cunosc exemplare mult mai bune si mai frumoase. Tu esti genul pitipoanca parvenita :) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2018 Mah Jaga...io țeam tăt zis dea lungu anilor dija...iejti proasta di bubui !!! ;) Niminea nu contesta ka iejti buna di pula...chit ka iejti pitica si grasuta...dara tăți sor săturat di mult di beşinili tali. Pizdi buni ie gîrlă ân Constanta. Vara di vara oi loato la muii dila feti cari ierau mult moi naspa ka tini, din zisele tali, ka doar noi nam uitat cum ti laudai singura singura si li făşeai pi ieli ân tat felu. Ieli or âncasat...tu teoi alies ku bani di seminte. Iele sor plinbat ku iahtu...tu ku BWVu vechitură alu iubi. Io iti tat zik...dak tu ai tace din gură...sau ieventual ai dischidi gura doar sa iei o pula deep ân ia...ai fi foarti cîştigata. Dara tu cie fasi ? Dai din clanta si pui latexu pi pula...ka tie scîrba di dînsa !!! Pula îi bună fah proastooo !!! Clanța strică !!! Tu sati arati bunavointa pi pula mah proasto !!! Sa auză lumili ca tio ândeşi printri amigdali...si ka o scoti băloasă din iesofag si spui : "tenk iu veri muci"...si oi sa viezi cum niminea nu sie moi ia di tini. Dara cind tu dai dovada ka iejti doar o Jagardea...cum dreaq oi vria sa ti laudi flacai pi tini ???!!! :)))))))))))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2018 Eu am vrut sa am bunăvoința si de acea am deschis topicul de la intrebari si răspunsuri .Tu să şti dila mini ka şi io îs plină di bunăvointă...daia țiam răspuns !!! ;) Tu nu teoi ântribat nisiodata dice io nu comientez pi topingurili fetilor cari işi vad bini di triaba ??? 1
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 25, 2018 Disponibilă si la de evitat :)) 300 fin 450 h 1
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 25, 2018 300 fin?Da!
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Da! pai ... pai ... ( am inceput sa ma balbai) nu ziceai tu ca sa precizeze baietii care vin de pe site ... acum saracii ce sa mai precizeze ca deja ai urcat tariful si la fin si la ora .... Sunt rabdator atunci pana la toamna ... stii ce zic!
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 25, 2018 pai ... pai ... ( am inceput sa ma balbai) nu ziceai tu ca sa precizeze baietii care vin de pe site ... acum saracii ce sa mai precizeze ca deja ai urcat tariful si la fin si la ora .... Sunt rabdator atunci pana la toamna ... stii ce zic!Daca am fi continuat intr un mediu civilizat asa ar fi rămas . Oricum am pus 2 poze la plesneala ..pentru mici frustrați ce si ar dori sa ma pup e in pasarica . Stii ce zic ? :)))
doncta Reputație: 2292 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 25, 2018 Asa se face corect. Sa apara la cautareNr nou 0799653583 2
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 25, 2018 Asa se face corect. Sa apara la cautareNr nou 0799653583 Vai de destept esti ..uitasem
doncta Reputație: 2292 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 25, 2018 Vai de destept esti ..uitasemHai fugi si date cu BMW-ul.Jaga esti buna la privit, jos palaria dar nu-mi iese din minte, niste cuvinte pe care cineva le spunea despre tine, anume ca esti lemn, nevasta lu' Pinochio. 2
izabela92 Reputație: 573 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 25, 2018 Hai fugi si date cu BMW-ul.Jaga esti buna la privit, jos palaria dar nu-mi iese din minte, niste cuvinte pe care cineva le spunea despre tine, anume ca esti lemn, nevasta lu' Pinochio. Ar fi perfect sa fiu din lemn , in felul asta nu mi s ar modifica constituția . 1
doncta Reputație: 2292 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 25, 2018 Ar fi perfect sa fiu din lemn , in felul asta nu mi s ar modifica constituția .Ai dreptate, esti lemn in pat, esti gonflabila este perfect pentru tine restul nu conteaza ... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum