roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 3, 2015 Da , asa este parul meu normal dar de obicei mi.l indrept cu placa Cat despre locatie inca nu pot sa spun nimic sigur , daca o sa am o sa va anunt aici .
ana26 Reputație: 6681 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Decembrie 3, 2015 Nu sunt vânătăi sunt tatuaje acoperite într.un program . Bube nu am avut în viața pe mine și sunt o femeie îngrijită pe care nu ai sa o vezi niciodată cu manichiura sau pedichiura nefăcuta, neepilata sau cu mirosuri neplăcute . Îmi pun ce preț consider eu , poate nu vreau sa mă atingă toți nespălații . Voi nu aveți de unde sa știți cât merit eu sau nu , nu am niciun peștișor care sa mă supra aprecieze . Părerea f buna pe care o am despre mine se datorează tuturor complimentelor primite. Și cu ăsta pun puct . #pisicuts te.am rugat sa îmi ștergi nr , nu doresc sa mai fiu contactată de niciun potențial client de pe acest forum .DRAGA Roxana 2 de ce mi-ai dat minusuri, c nu inteleg nu ne stim ,tu in Bucuresti :felatieeu in IASI :felatiein fine :bye 2 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 3, 2015 Nu plânge ana )) 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 3, 2015 DRAGA Roxana 2 de ce mi-ai dat minusuri, c nu inteleg nu ne stim ,tu in Bucuresti :felatieeu in IASI :felatiein fine :byeNu cred ca ai -126 de la mine 2
catdeluxe2 Reputație: 532 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 4, 2015 DRAGA Roxana 2 de ce mi-ai dat minusuri, c nu inteleg nu ne stim ,tu in Bucuresti :felatieeu in IASI :felatiein fine :bye Lasa Ana, ca ti-a dat minus din greseala 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 4, 2015 Lasa Ana, ca ti-a dat minus din greseala Sincer ? Nu ) 2
mihai+82 Reputație: 1 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 4, 2015 Roxana,ai gasit locatie?
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 5, 2015 Roxana,ai gasit locatie?Nu , raman pe deplasari .
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:vest Oras:vest Postat Decembrie 5, 2015 Si ora a ramas tot 45-50 minute?
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 5, 2015 Si ora a ramas tot 45-50 minute? Ora are 60 de minute 2
mrhappiness Reputație: 42 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:maiami bici Oras:maiami bici Postat Decembrie 6, 2015 Ora are 60 de minute Cea mai frumoasa fata din Constanta 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 6, 2015 Cea mai frumoasa fata din Constanta
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2015 Este frumoasa, nu zic ca nu e, dar de ce trebuie sa exageram?
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 6, 2015 Este frumoasa, nu zic ca nu e, dar de ce trebuie sa exageram? Putina invidie ?
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 6, 2015 Putina invidie ? Nici nu ai idee cat de invidios e ca nu e la fel de "frumoasa ca tine". 1 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 6, 2015 Nici nu ai idee cat de invidios e ca nu e la fel de "frumoasa ca tine".Pff..stiu dar glumita era intre mine si el .
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 6, 2015 Pff..stiu dar glumita era intre mine si el .Ahh, pai si a mea era intre mine si tine
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 6, 2015 Eu nu ti.am oferit atentie
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 7, 2015 Eu nu ti.am oferit atentie Dar, ti-am oferit eu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2015 Daca ai observat atenta comentariul meu, eu chiar am spus ca esti frumoasa Am vazut pozele de la Miss P**j* deci nu vorbesc in necunostinta de cauza.Comentariul colegului suna a mult mai mult decat atat, de aceea am spus ca exagereaza!Doar nu crezi ca esti cea mai frumoasa fata din Cta? )))))))
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 7, 2015 Daca ai observat atenta comentariul meu, eu chiar am spus ca esti frumoasa Am vazut pozele de la Miss P**j* deci nu vorbesc in necunostinta de cauza.Comentariul colegului suna a mult mai mult decat atat, de aceea am spus ca exagereaza!Doar nu crezi ca esti cea mai frumoasa fata din Cta? )))))))Nu cred , sunt sigura )) . Cat despre pozele acelea nu ai ce sa vezi pentru ca au fost sterse la cererea mea .
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 7, 2015 Daca ai observat atenta comentariul meu, eu chiar am spus ca esti frumoasa Am vazut pozele de la Miss P**j* deci nu vorbesc in necunostinta de cauza.Comentariul colegului suna a mult mai mult decat atat, de aceea am spus ca exagereaza!Doar nu crezi ca esti cea mai frumoasa fata din Cta? )))))))Iar daca ai scris miss p**j* crezi ca nu isi da lumea seama ?
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 7, 2015 2015 sau 2014?
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 7, 2015 2005 )
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2015 Cei care mi-ati cerut pe privat acele poze, va rog nu mai insistati pentru ca nu le pot oferi din motive de discretie!E si impotriva regulamentului si ca voi sa le cereti, si ca eu sa le ofer!Nu ca as avea vreo prietenie cu fata, din contra, nu mi-e prea simpatica dar nu vreau sa incalc regulamentul in nici un fel, imi pare rau!Si cred ca este si illegal!Cine vrea sa o cunoasca, va intalniti la hotel si v-o trageti pana nu mai puteti! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum