Sari la conținut

adorabila 0740428428


houe

Postări Recomandate

Adorata de barbati, invidiata de femei, si daca nu crezi fa-mi o vizita si ai sa te convingi. Am sa-ti tratez inimioara, am sa-ti indulcesc sufletul si am sa-ti rasfat trupul pentru ca langa mine vei gasi tot ce ai cautat pana acum la o femeie Judet: (Toate) Vizualizat: 8722 Oras: (Toate) Modificat: 57 Email: [email protected] Comentarii: 0 Telefon: 0740-428428 Data: 03-09-2011, 16:38 ...A vazut-o cineva?post-727-133409719813_thumb.jpgpost-727-133409719814_thumb.jpgpost-727-133409719814_thumb.jpgpost-727-133409719815_thumb.jpgpost-727-133409719816_thumb.jpgpost-727-133409719816_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
...A vazut-o cineva? ...
Iti raspund cu o intrebare: tu ai incercat sa o suni, sa-i ceri detalii despre servicii, preturi, locatie, ceva despre ea (varsta, inaltime, greutate, etc.), etc., etc.Aveai la indemana un numar de telefon, al damezei, si, presupun, un aparat pentru comunicatii voce (cel putin), al tau.Esti nou aici, incearca si surprinde si spiritul forumului.Esenta lui, si motorul care il duce mai departe, este schimbul de informatii nu insiruirea de intrebari. Intrebari, mai mult, sau mai putin, pertinente.
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
(Si) Sub acest nr de tel activa cuibul interervisan.Tind sa cred ca is pozele Adelinei' date=' dar eu cu ea nu am avut de-a face.[/quote']Bacule, ai perfecta dreptate. Asa e. Este Adelina, din cuibul de la Interservisan, dar am incercat sa-i dau o mica lectie stimabilului @houe care stie doar a pune intrebari aici. Un telefon macar de ar fi dat avea raspunsul. In atari conditii, cred ca a pretinde recenzii este "cooperativa munca in zadar". Din pacate.
Link spre comentariu
Bacule' date=' ai perfecta dreptate. Asa e. Este Adelina, din cuibul de la Interservisan, dar am incercat sa-i dau o mica lectie stimabilului @houe care stie doar a pune intrebari aici. Un telefon macar de ar fi dat avea raspunsul. In atari conditii, cred ca a pretinde recenzii este "cooperativa munca in zadar". Din pacate.[/quote']Bine. Am inteles, sa traiti.
Link spre comentariu
Vizitator biboc220
Reputație: 0

Demult am tot vrut sa scriu despre o tipa care presteaza in acest cuib: Adelina. E cea cu anunturile in care te "invita" sa-i incerci asa-zisa bijuterie. Spun "asa-zisa" deoarece numai bijuterie nu e, ce are aceasta Adelina in cap sau intre picioare. Fata arata OK, cam 1.70, slabuta,sani medii, curatica, bine proportionata. Actiunea: am fost anul trecut cand erau pe Dorobantilor (nu stiu unde e acum), m-a primit, dus inainte, intrat in camera, saltea pe jos fara cerceaf, penumbra. Am avut o presimtire si primul impuls a fost sa renunt. Dar, deoarece speranta moare ultima, m-am gandit ca diamantul (bijuteria), ai sansa sa-l gasesti si intr-un loc de genul asta.Am decartat 200 lei inainte, pentru masaj, oral si normal. A inceput cu o chestie care numai masaj nu se poate numi (pur si simplu isi plimba mainile pe spatele meu), am lasat-o vreo cateva minute si m-am intors pe spate. Evident ostasul dormea dus. A pus mana pe el ca si cum ar fi luat un pix in mana si a inceput o miscare du-te vino rapida si de-a dreptul dureroasa. I-am spus sa fie mai finuta, ea, nu si nu. Huta-huta, de parca venea sfarsitul lumii. A doua oara am rugat-o de-a dreptul "n-ai putea sa fii putin mai finuta?". ea nimic. Culmea ca facea treaba asta cumva cu o detasare cinica. Se uita pe pereti. Horror, infiorator. La un moment dat, ostasul, ajuns in semipozitie de lupta dadea semne evidente de durere. I-am spus ca ce face ea e ceva care n-are definitie. I-am spus ca-i multumesc si m-am ridicat sa plec. M-a intrebat ce nu-i OK? Am vrut s-o iau la palme, dar evident i-am spus ca totul e OK, m-am dus la baie, dus rapid, intors in camera, imbracat si surpriza: ca-i pare rau dar ca nu se simte bine si texte de cacat. Mi-a dat 50 lei inapoi,i-am spus pa si pe-aici ti-e drumul.A fost cea mai sinistra experienta pe care am avut-o cu o curva. Nici macar de 2 lei.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...