Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Here, there and everywhere !
  • Oras:Here, there and everywhere !

Folosesc Iphone si cu cartabosii astia e Cam greu sa scrii. Revine, incepem sa ne sarutam, sa ne imbratisam, sa ne mingaiam. FK bine intetinut, deep, smooth & wet. O dezbrac incet, incet rachetele siliconate ies din hangare, un corp foarte bine intretinut, vis... Incep sa o sarut pe sani, pe corp, pe gat... Geme usor, excitant, frumos. Trecem in canapea si incepe sa se ocupe de anticul telescop. Oral bun, adinc,ruperi de ritm, zonele adiacente sint tratate regeste. Nu rezist, trecem la 69. Agonie si extaz. Pasarica, foarte curata, epilata, parfumata. Finalizez in gurita ei, epuizat, ca un boxer groggy ma salveaza gongul! Urmeaza reimprospatare vorbim despre vrute si nevrute.. Creaza intradevar o atmosfera foarte relaxanta, parca as fi fost impreuna cu ...... colega de liceu. Continuam cu FK, 69, eu ferm hotarit sa finalizez normal. Ea sirguincioasa, isi face temele cu sirguinta, chiar dupa 15 minute de tratament, sistemul hidraulic al telescopului raporteaza o avarie majora si beculetele rosii se aprind. Am ramas la mijlocul drumului. Zic, eu renunt, nu are rost, simt ca "Big Bang"ul nu o sa aiba loc, dar sa nu te superi pe mine, zice ea. "Tineretea" si-a spus cuvintul, nici o problema. A fost o experienta foarte placuta! Notele :

Locatie : 10

Atitudine : 10

Oral : 9

Normal : .... (Subsemnatul este raspunzator dupa cum se stie :)

Tarif : 300 RON / 1 h

De revenit, o seara placuta si "may the force be with you!"

  • Like 9
Link spre comentariu

Am fost langa Intercontinental. A fost fata din poze. Un pic prea corpolenta pentru mine dar frumoasa.

 

 

Buna Ziua! Eu satir hulpav, ................... Intru in garsoniera unde ma intimpina o frumusete blonda, cu ochi albastri, corp foarte bine conturat, imbracata in camasa neagra si mini alb, cocotata pe high heels din lac negru. ............

 

Nu se vede ca ai citit... citatele sunt din ultima pagina!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bianca ... este o adevarata caprioara ... trup minunat cu un mic impediment (pt mine) legat de fizionomie (sunt destul de pretentios) ... compenseaza insa cu o atitudine foarte ok atat la nivel de socializare dar mai ales intre cearsafuri.

 

S-o luam cu inceputul ... am vizitat-o acum aprox un an, pe vremea cand presta in blocul de la Unirii langa magazinul Cocor. Contactata telefonic la adresa ... indrumat sus (ceva emotii in liftul ala antic) insa ajuns ok! M-am prezentat cu un buchet de flori de sezon fiind in perioada 1-8 martie ... primit cu zambetul pe buze si servit cu un pahar de cico. Dus eu ... dus ea ... directia pat: a inceput cu un oral foarte bine executat (se simte un pic dantura insa nu deranjant) ... mi-a placut ca la un moment dat m-a ridicat la initiativa ei de pe pat si m-a pozitionat langa usa de dulap care avea oglinda si m-a "supus" unei imagini super excitante, fapt pt care m-a si facut sa finalizez pe fetisoara ei (mi-am cerut scuze pt "deranjul" creat in urma eliberarii si mi-a placut mult ca nu a plecat scarbita, ci dimpotriva mi-a raspuns cu un "nu pentru asta ai venit?")

Apoi dus eu, dus si cosmetizat ea si am revenit pe pat pentru o discutie. Dupa aprox 10-15 min a preluat initiativa si a inceput iar cu un oral ceva mai accentuat pe partea de deep. Cand m-am simtit "in forta" suficient mi-am exprimat placerea de a incerca direct analul si mi s-a supus fara nici un comentariu ... s-a asezat in genunchi pe pat in timp ce eu eram in picioare ... stramta ... stramta rau la inceput. Vazand ea ca nu termin (probabil ca stia ca se cam incheie timpul si o fii avut vreo alta programare) m-a luat iar in fata oglinzii unde am facut-o in picioare. Imaginea mi-a adus stimulentul in plus si am terminat in gumita. Dus de final si achitat.

 

Concluzii:

Locatia: 7 (nimic spectaculos insa usor de ajuns ... cea de atunci ... acum nu stiu pe unde mai presteaza)

Bianca: 8 (trup fain, ferm, fetisoara insa doesn't do it for me!)

Oral: 10 (atitudine porno, deep, cu scuipat, sloppy and messy)

Normal: - (in mod ciudat nu am avut parte de el)

Anal: 9 (ar putea sa mai lucreze un pic la tehnica ... insa din ce am inteles in prezent nu mai presteaza, deci, ramane asa)

GFE: 7 (nici prea prea nici foarte foarte ... simpatica si prietenoasa)

Cadou: 300 lei (daca tin eu bine minte)

  • Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Buna !

 

 Referitor la cele spuse de domnul "caut_perfecta" , eu nu mai ofer sex anal de foarte mult timp, de pe vremea cand aveam locatia la mall Vitan ( iar atunci au fost vreo 4 tentative esuate). Nu doresc sa se creeze confuzii pe aceasa tema !  :-)

SINCER NICI NU CRED CA MA CUNOASTE PERSONAL  !   ;-) 

 O zi placuta !

  • Like 1
Link spre comentariu

Colegule caut_perfecta, intrucat ai afirmat pe undeva ca esti inscris de curand si ca sa nu o iei direct pe aratura, iti spun  ca ar fi recomandabil sa postezi doar cu privire la experientele ce se incadreaza intr-un termen rezonabil, de cel mult 3 luni (motivele ar fi multe, le poti deduce singur). Am vazut mai multe postari ale tale cu privire la experiente de neuitat... felicitari pentru memorie!

Stiu...Amintirile nu ne dau pace uneori, dar ele nu sunt si utile pentru comunitate. Daca te chinuie prea tare aceste amintiri... fa-ti un blog, ceva. Daca vrei sa si ajuti  comunitatea... revino mai catre zilele noastre!

 

PS... Byanca, relax darling! Nu atenteaza nimeni la curul tau, ca ii spargem fatza.

Link spre comentariu

Salut prieteni!

Azi aveam ceva treburi de rezolvat pe langa Universitate si mi-a sarit gandul la Bianca.Nu mai ajunsesem cam de mult timp la ea si cum ultima vizita a fost frumoasa am zis sa-mi incerc norocul.Am sunat si am avut noroc, Bianca mi-a raspuns imediat si era si disponibila la ora la care eu puteam.Asa ca rezolv repede treburile si fug la ea.Am ajuns chiar mult mai devreme, am asteptat 10 min si m-a primit in garsoniera foarte curata si aranjata de langa Inter.Bianca aceeasi fata minunata, cu sanii foarte frumos ,,aranjati,, care se vedeau foarte bine prin compleul din plasa in care ma primit, cu un corp de zeita, ma astepta ca si data trecuta foarte zambitoare si bine dispusa.Mi-a oferit un pahar cu apa, am stat putin de vorba si asa am aflat ca am venit cand trebuia pentru ca in scurt timp va pleca in vacanta, apoi mi-a oferit un prosop pentru corp si unul pentru picioare si am intrat la dus cu mare grija sa nu ud prea mult pe jos ca trebuia sa dau explicatii apoi vecinei :laugh2 .Baia, la fel ca si garsoniera foarte curata, dotata cu mai multe geluri de dus.Dupa dusul meu a urmat dusul ei si revenirea in camera.A venit fara prosop pe ea si nu puteam sa-mi dezlipesc ochii de la minunatia aia de corp.Am inceput cu sarutari, mangaieri pe tot corpul, apoi a trecut la un oral cu mine pe pat, excelent executat, foarte umed, DT foarte bun, putin face fuck.Trebuia sa-i intorc serviciul, asa ca am intins-o pe pat si am coborat la pasarica ei epilata, frumos mirositoare, incercand sa o fac sa se simta cat mai bine.Sper ca am reusit, asa parea.Am pus apoi prezervativul si am trecut la normal, in mai multe pozitii, ea pe spate cu picioarele desfacute cat mai mult, apoi deasupra mea, se misca foarte bine, schimbari de ritm excelente, abia ma abtineam, insa voiam sa ma bucur si de privelistea funduletului  ei, asa ca am trecut la o ,,caprita,,.Minunata imagine, are un fund bestial.Am continuat asa,din ce in ce mai adanc si mai tare pana nu am mai rezistat, am intors-o cu fata, am scos prezervativul si am terminat in gurita ei.Nu a plecat imediat, a lins tot, s-a jucat putin cu sperma prin gura, apoi s-a dus la baie.Am asteptat-o intins in pat, am mai stat putin de vorba, ne-am mai mangaiat, sarutat, apoi am plecat si eu la dus.Dupa improspatare m-am imbracat, i-am urat vacanta placuta ,am sarutat-o si ne-am luat la revedere.

Notele:

Locatie - 10 (foarte curat)

Atitudine - 10

Oral - 9+

Normal - 9

Cadoul - 300 lei / h.

V-am salutat domnilor!

  • Like 10
Link spre comentariu

Salutare,

 

Proaspat venit de la Bianca unde am fost pentru prima data (sper nu si ultima), m-am gandit sa-mi aduc contributia tinand cont de faptul ca datorita forumului am ajuns la ea. O vizam de ceva vreme si acum stiu ca asteptarea a meritat.

Pe scurt, lucrurile au stat cam asa: programarea am facut-o joi pentru azi dupa-amiaza pentru ca fata era ocupata. La telefon mi-a explicat ca face programarile dimineata, pana in 12 (mi-a placut, pare foarte ordonata si organizata) si ca e ok luni. Spre surpriza mea, dimineata cand am sunat-o m-a recunoscut, si trebuie sa recunosc ca asta mi-a dat o senzatie placuta, ca si cum as fi realizat ceva :-). Locatia (Intercontinental), usor de atins fiindca domnisoara ghideaza cu simt de raspundere, este ok, spatioasa si curata.

Bianca: ei bine, ca s-o citez pe ea, este o femeie "interesanta" desi eu as plusa un pic. Corp tonifiat, sani foarte potriviti, cateva artificii de admirat, frumos aranjata si mirosind foarte bine, discret dar placut, m-a primit in pantofi cu toc, ciorapi cu banda si o camasa descheiata strategic. Daca i-as fi cerut o tinuta, asta ar fi fost. Nice. Un zambet omniprezent de te da pe spate, o atitudine placuta, deschisa, tine la conversatie, asculta, contribuie, completeaza "terapia" pe care ti-o poate asigura o astfel de femeie frumoasa.

Despre actiune n-ar fi chiar asa de multe de spus pentru ca atunci cand ai ingredientele potrivite, lucrurile merg struna. Totusi, ora a trecut prea repede (de fapt mai mult de o ora) si asta inseamna ca trebuie sa revin. Aici ar putea fi o problema pentru ca Bianca pleaca in vacanta, pentru o perioada destul de lunga din ce am inteles.

 

Notele: in media descrisa si mai sus, adica 10 la toate capitolele. Cadoul: 300 lei.

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare,

 

Proaspat venit de la Bianca unde am fost pentru prima data (sper nu si ultima), m-am gandit sa-mi aduc contributia tinand cont de faptul ca datorita forumului am ajuns la ea. O vizam de ceva vreme si acum stiu ca asteptarea a meritat.

Pe scurt, lucrurile au stat cam asa: programarea am facut-o joi pentru azi dupa-amiaza pentru ca fata era ocupata. La telefon mi-a explicat ca face programarile dimineata, pana in 12 (mi-a placut, pare foarte ordonata si organizata) si ca e ok luni. Spre surpriza mea, dimineata cand am sunat-o m-a recunoscut, si trebuie sa recunosc ca asta mi-a dat o senzatie placuta, ca si cum as fi realizat ceva :-). Locatia (Intercontinental), usor de atins fiindca domnisoara ghideaza cu simt de raspundere, este ok, spatioasa si curata.

Bianca: ei bine, ca s-o citez pe ea, este o femeie "interesanta" desi eu as plusa un pic. Corp tonifiat, sani foarte potriviti, cateva artificii de admirat, frumos aranjata si mirosind foarte bine, discret dar placut, m-a primit in pantofi cu toc, ciorapi cu banda si o camasa descheiata strategic. Daca i-as fi cerut o tinuta, asta ar fi fost. Nice. Un zambet omniprezent de te da pe spate, o atitudine placuta, deschisa, tine la conversatie, asculta, contribuie, completeaza "terapia" pe care ti-o poate asigura o astfel de femeie frumoasa.

Despre actiune n-ar fi chiar asa de multe de spus pentru ca atunci cand ai ingredientele potrivite, lucrurile merg struna. Totusi, ora a trecut prea repede (de fapt mai mult de o ora) si asta inseamna ca trebuie sa revin. Aici ar putea fi o problema pentru ca Bianca pleaca in vacanta, pentru o perioada destul de lunga din ce am inteles.

 

Notele: in media descrisa si mai sus, adica 10 la toate capitolele. Cadoul: 300 lei.

Din ce ai descris aici, reiese ca ai dat nota maxima pentru felul in care ai fost ghidat spre locatie si primit. Ei bine stimate camarad, ar fi bine de precizat macar pe vorbe in limba romana ce anume a prestat. Multumim anticipat!

  • Like 1
Link spre comentariu

Din ce ai descris aici, reiese ca ai dat nota maxima pentru felul in care ai fost ghidat spre locatie si primit. Ei bine stimate camarad, ar fi bine de precizat macar pe vorbe in limba romana ce anume a prestat. Multumim anticipat!

Pai bine stimabile, n-am talent la literatura erotica ca sa povestesc cum, de cate ori si in cel fel am facut bumtzi bumtzi. Nota maxima nu e data doar pentru spiritul de orientare in spatiu al domnitei, ci si pentru chestii cum ar fi modul in care arata si se comporta, de la conversatie la actul propriu zis. Acum, umple si tu spatiile lipsa, oricum serviciile au fost cele descrise in detaliu cale de vreo 7 pagini pana acum.

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

   Putin surprins de retrogardarea escortelor de top, nu mai stiam ce, cum si unde sa caut in stare de necesitate, imi permit sa fac o recenzie din fericire si pentru mine si pentru Byanca, pozitiva. Contact prin intermediul site-ului nimfomane.com, telefon si mesaj la numarul din topic. Stabilim de comun acord ora, care s-a respectat de ambele parti.

  Locatie bulevardul Octavian Goga, casino-ul Admiral ca punct de reper, apartament sofisticat, curatenie impecabila, foarte frumos decorat atat la baie cat si in restul apartamentului.

  Byanca, o intalnisem cand avea locatia pe splai(200ron, stii ce zic !?), stiam unde ma duc, corp impecabil sani, fund, picioare.

Primirea mi-a fost facuta intr-un costum de secretara sa-i sara sanii pe dinafara din camasa, am stat putin de vorba fiecare dupa mers la dus, atat eu, apoi ea, revenit in camera tot imbracata de office, asa cum am cerut.

  Primul numar oral cu deep, oo, saliva, inecat, tot ce trebuie, asa am si finalizat. Al doilea numar am ajuns si la normal dupa o repriza incitanta de oral pentru amandoi(pasarica roz ca la Byanca n-am mai gasit), am schimbat diferite pozitii sau daca imi permiteti fantezii si s-a terminat cu un final glorios in balon.

  Locatie:10+(m-am simtit relaxat si rasfatat ca la un hotel de lux)

  Oral:10 ( CIM, deep corespuzator, fara dinti, saliva, oo) impresionant

  Normal: 10 implicare maxima

  Gfe: 10+ FK, alintari, discutii interminabile

  Atitudine si primire: 10+

  Halatul: 300 Ron

 

Timpul petrecut cu Byanca a fost de nota 20(aproximativ 90 de minute fara nicio o senzatie de graba)

 

Multumesc pentru atentie!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Premianta  :clapp

 

Am avut placerea sa o cunosc pe Byanca zilele astea .

 

Incercasem sa dau de ea acum cateva luni cand era retrasa si nu raspunsese la nici un mesaj asa ca acum cand am vazut-o disponibila nu am stat pe ganduri  si bine am facut .

 

Intalnire stabilita telefonic si respectata super OK , am inteles ca prefera telefon sau SMS ca si modalitate de contact .

 

Pe mine Byanca m-a cucerit 100% , nu stiu daca si ea a facut "click" dar la plecare am rugat-o sa ma dea afara deoarece nu puteam sa-mi iau ochii de la ea si trebuia sa ajung undeva (n-am mai ajuns dar asta este alta poveste ...) .

 

Ca si puncte tari pentru mine sunt ochii in care m-am dizolvat si sanii siliconati care sunt cele mai "faine" tate siliconate care le-am vazut eu , par perfect naturali si la pipait aproape nici nu se simte nimic , ii da de gol forma perfecta , volumul si aspectul care sunt prea "perfecte" ca sa fie adevarati .

 

Oral NP cu DT reusit urmat de lady on top unde am si finalizat , totul asezonat cu 3614 FK care pentru mine au fost de vis .

 

Pe mine personal m-a "fermecat" si s-a strecurat pe locul 1 :crazylove "premianta" in topul meu mic si personal  :innocent

 

Ca si note :

 

Locatie 10 

Aspect : 10

Oral :10

Normal :10

FK : 10 - 3614 pupicuri

GFE :10 m-am inteles minunat cu ea .

 

Niste note monotone dar asta-i adevarul .

 

Cadou 300 ron ptr o ora depasita 1 finalizare si 3614 sarutari

 

Recomand la TOP 100 %

 

Mai am ceva de spus .... deabia astept sa o reintalnesc .

 

Factorul roz a fost atins si depasit ... la noapte sigur o sa visez "frumos"

 

Te pwp Byanca   :icecream  

 

P.S> Pozele ultim postate nu o avantajaza , in realitate este mult mai "buna" .

  • Like 13
Link spre comentariu

Salut prieteni,

Nu am vazut-o pe Bianca de anul trecut de cand a plecat pe afara, cred ca am fost printre ultimii ei clienti atunci.Faptul ca s-a intors nu a facut decat sa ma bucure pentru ca este una dintre cele mai bune escorte la care am fost.Asa ca dupa vreo 2 incercari nereusite, am reusit in cele din urma sa ne potrivim si am stabilit o intalnire, am avut noroc, pt ca aveam putin timp liber si am zis sa incerc, chiar daca era cam in scurt.Mi-a raspuns, era libera intr-un sfert de  ora, exact cat imi lua mie sa ajung la ea.Am ajuns pe Octavian Goga, in zona cazinourilor, de unde mi-a explicat foarte bine prin telefon cum ajung la ea.Mi-a deschis aceeasi fata frumoasa, cu un corp fenomenal, nu stiu cum reuseste sa se mentina asa, zambareata ca de obicei, mi-a oferit un sarutminunat,  parca sa-mi aduc aminte de ea,mi-a prezentat apoi  putin apartamentul, care arata foarte frumos, curatenie exemplara peste tot.Am inteles ca il imparte cu o colega, dar acum era singura.Mi-a oferit ceva de baut, am stat putin de vorba, putin mai mult ca doar nu ne vazusem de atata timp, mi-a dat un prosop si am mers la dus unde am gasit aceeasi curatenie desavarsita si tot ce  aveam nevoie.Am revenit in dormitor unde am asteptat-o pe ea sa faca un dus scurt, dupa care a aparut goala in usa, cu acel corp de care va spuneam ca este perfect din punctul meu de vedere, purta doar cizmele, a venit apoi peste mine si a inceput sa ma sarute, sa se frece de mine.Binenteles ca atat am asteptat si am inceput sa-i sarut tot corpul, are o pile foarte fina, frumos mirositoare, sani excelenti si un fund tare de care nu te mai saturi sa-l mangai si sa-l musti.A trecut apoi la junior, mai intai lent, apoi din ce in ce mai tare si mai adanc, cu multa saliva, exact in stilul ei binecunoscut.Cu greu am rezistat, dar am mai tras de timp trecand eu la lins sanii, coapsele, pasarica care deja era foarte uda.A urmat un nou oral al ei si pusul prezervativului.Am rugat-o sa vina deasupra si a inceput rodeo-ul.Se lasa tare in ea, se freaca de tine, ii [place sa intri tare in ea si nu ai cum sa te abtii mai ales la ce priveliste ai in fata ochilor.Am schimbat pozitiile, am trecut pe rand in misionar, in lateral, caprita, din nou misionar, cu piciorusele ei desfacute de tot, apoi pe umerii mei, foarte primitoare.Am finalizat in cele din urma dupa o noua runda de oral, adanc si umed, in gurita ei, apoi s-a jucat putin cu soldateii din gura si a plecat la baie.Eu nu mai aveam suflu, am asteptat-o in pat unde am mai lenevit impreuna ceva vreme, apoi a urmatt dusul meu, imbracarea, lasarea cadoului si plecarea mea pe sapte carari.

 

Notele:

 

Locatie - 10

Atitudine - 10

Aspect - 10

Oral - 10

Normal - 10

Cadoul - 300 lei/h

 

Sa aveti o seara frumoasa domnilor! 

  • Like 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...