Sari la conținut

salon masaj 0725655811


Postări Recomandate

  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Păi si drumul pana la Bucuresti si timpul si .....fără sex la 200 , mai bine la ale noastre. Intri de 2,-3 ori daca iei in calcul totul. Macar te-a lăsat să le lingi sa le mângâi pe tate?

nu te supara dar e clar ca habar n ai ce vorbesti....e vorba de o diferenta enorma de  erotism, de senzualitate,de atmosfera generala si chiar masajul erotic in sine.....da, le atingi peste tot , accepta si cunni, si destule.....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:De colo colo
  • Oras:De colo colo

Salutare,

Am trecut zilele trecute pe la salon si am descoperit ca momentat nu lucreaza decat o fata Alis. Prezenta feminina o blonduta destul de simapatica, comunicativa (fara initiativa), inaltime undeva pe la 1,6m (genul slim), sani mici.

Masajul in sine s-a transformat mai mult in magaiat decat masaj, accepta atingeri, body masaj-ul aproapre inexistent, finalizare fara graba.

De revenit doar daca mai capata ceva experienta.

Cadoul a ramas acelasi.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:De colo colo
  • Oras:De colo colo

Fetele care au lucrat la salon or fi deschis ceva sau fac masaj in particular? Are careva idee? Cine a cunoscut pe Olivia ( cred ca lucra acum 3-4 ani la salon) are idee de ea?

Pe Olivia nu am avut placerea sa o cunosc. Da' daca intrebi tu ea sigur facea ceva bine.

Link spre comentariu
  • Oras:De colo colo
  • Oras:De colo colo

Hei , hei. De cand a plecat Elena blonda de la salon nu am mai fost pe acolo. Cine a fost nu ne spune nimic? Ce fete sunt si cum se comporta?

Mergi pe recenzia facutavde mine mai sus pentru Alis. Cu mentiunea ca acum e un pic mai acomodata in relatia cu clientij

Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Păi si drumul pana la Bucuresti si timpul si .....fără sex la 200 , mai bine la ale noastre. Intri de 2,-3 ori daca iei in calcul totul. Macar te-a lăsat să le lingi sa le mângâi pe tate?

asta pt ca nu pui pret pe CALITATE ci pe CANTITATE.....eu prefer mai scump si high-class decat ieftin si mediocru....si, DA, SUNT DESCHISE LA ATINGERI, CUNNI, FANTEZII, ETC

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Salut tovarasi , am descoperit si eu recent salonul " Mirage " de la autogara , micro 3 cred ca e acolo , ma rog . Am sunat pe la 10 dimineata , fiind la munca plictisit , cautam pe google diferite chestii , si am facut programare pt. ora 15:00 . Am ajuns acolo si m-a intampinat o tipa Elena , destul de draguta in timp ce era imbracata . Am stabilit detaliile , decartat in camera 120 de lei pt. masaj thai complet nud , se poate si cu 2 fete din ce am inteles la pretul de 160 de lei parca , doar ca trebuie sa spui dinainte de cand faci programare , probabil sa fie chemata si cealalta tipa sau sa nu aibe alt client , ma rog . M-am dezbracat in camera , luat prosop si mers la dus , doar de control , pt. ca facusem dus inainte sa plec de acasa . Nu se poate dus asistat pt. ca cabina e foarte mica , de o singura persoana . Intors in camera . Era elena goala complet . are niste sani superbi . mari , cred ca place oricarui barbat .

inceput masajul cu fata in jos vro 10 minute , se poate vedea elena intr-o oglina montata pe perete in partea stanga , masajul a fost bun , eram dupa o zi de munca , deci a fost ok . apoi intors cu fata in sus , masat iarasi si facut finalizare cu mana . am ejaculat bine , 2 jeturi destul de bune . 

Ok , deci i-am pus mana pe unde am vrut eu , de cate ori am vrut si am putut, pe sani , pe fundulet , pe picioare , pe buci , intre craci , pe pizda , doar ca mi-a zis ca o pot atinge jos doar sa nu ii bag degetul complet .

Data viitoare o sa o pun sa stea in 69 cand face masaj deasupra mea . Fiind prima oara cu ea , eram si eu un pic timid , dar tot am atins-o pe unde s-a putut . Bafta . Sper ca a fost de folos review-ul . 

Link spre comentariu

Astazi relaxare totala la un masaj la 4 maini si frecat de 4 tate. O ora de vis. 2 fete superbe, ai ce vorbi cu ele, pipaieli, atingeri, pupici pe ubde apuci, ala mic a srat treaz toata ora, desi le am convins( printr un ciubuc de 20 lei de perechea de tate) sa facem 2 finalizari. Superb. Totul este ok. Baie, locatie, fetele, programarea, atmosfera. Blonda are tatele perfecte, nu pot sa le iau in gura pe toată. A doua tipa tatelele putin mai mici, dar plăcute. Eu oricum sunt client fidel la salon. De obicei intru cu blonda, dar periodic si cand le prind pe amândouă sunt pe ele🤗🤗🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...