Sari la conținut

salon masaj 0725655811


Postări Recomandate

Vizitator antonpaul11
Reputație: 0
a aparut un salon si in urbea noastra.....am sunat(au reclama in Raid) si am aflat urmatoarele 80 lei/ora masaj in costum baie100 lei/topless120 lei/nudnu se face sexprogram 11-23locatie in micro 3' date='vizavi de autogara[/quote']Buna Kristi2222,ai mai fost pe la salon? ceva noutati?
Link spre comentariu

Am reusit in cele din urma sa vizitez salonul din urbea noastra.

Sunat, intrebat retetar, 80 in costum de baie, 100 topless, 120 nud. La telefon sunt OK, raspunde o dameza, cred ca ea e si prestatoarea.

Salonul in sine se ocupa de masaj, fiind ceva de genul unei scoli de masaj in reflexoterapie ce face si altceva in plus.

Purces spre locatie unde m-a intampinat o dameza imbracata de casa si care arata destul de bine, atata ca aspect cat si KG, conversatie spre zero, cred ca doar m-a intrebat cum vreau. Ales varianta nud. locatia este OK, exista si pat de masaj, dar si saltea pe jos. Cred ca doua camere echipate la fel.

Dus si masaj.

Masajul semislabut, pe fata/spate, putin cu sanii si finalizare manuala. implicarea tinde spre zero.

Dus iar de plecare pentru ca uleiul nu intra in piele.

Dameza m-a condus la usa si gata.

Nu cred ca merita experienta, poate doar din curiozitate, si mai mult nu cred ca se poate face sex.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator antonpaul11
Reputație: 0

bifat de 2 ori. masaj f ok, locatia super, la intrare e un gagiu, f politicos, care te indruma. Dameza era o fatuca de 25 de ani

saini dementiali, f curata, prima data doar toples, a doua oara nud.

Pasarica curata, epilata. Doar ca refuza sa faca altceva. Decartat pt toples 100 si nud 120.

 

Mai face si masaj adevarat, 80 ron.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Am trecut si eu ieri, 28.06.2012 pe la salonul de masaj din Targoviste, din spatele bazinului de inot(zona autogara).

Ce pot sa va spun este ca am fost destul de multumit de prestatia d-soarei, eu optand pentru masajul nud la 120 RON.

Fata care presteaza masajul pot sa confirm ca arata super bine, are niste sani incredibili, desi masajul propriuzis nu m-a dat pe spate.In legatura cu locatia nu am nimic de reprosat, baie curata, camera de masaj nu arata rau, cu lumanarele parfumate, muzica de relaxare, etc.

Pentru o ora de relaxare si in lipsa de altceva merge o vizita.

P.S. : Fara sex.

Link spre comentariu

cei care ati fost la salon, detaliati,va rog, in ceea ce priveste masajul....am inteles ca arata bine,dar ma intereseaza atitudinea din timpul masajului.....atingerile sunt permise,pe sani,pe fund?sarutari corporale?e grabita,da semne evidente ca vrea sa te termine repede?finalizarea o fi ea prin masaj,dar in ce fel,o simpla laba, sau prin masaj cu sanii/fesele/labiile, asa cum fac cele de la Amazonia?

 

merci mult,astept raspunsurile voastre

Link spre comentariu
Vizitator antonpaul11
Reputație: 0

maestre', unica ce nu mi-a placut - no sex!!! nici macar oral. in schimb fata f frumoasa, mi-a dat voie sa o ating peste tot', inclusiv am gustat pasarica. finalizarea prin tehnici de masaj si crede-ma ca stie ce face.

Link spre comentariu
Vizitator antonpaul11
Reputație: 0

bifat din nou.

 

de data asta ajuns la o alta dameza- Anca.

La inceput nu mi s-a parut prietenoasa, dar ulterior s-a dovedit f de treaba. Masaj adevarat, ca inca putin si adormeam. apoi jucat cu ea, nu a vrut sa faca sex, Deci in acel salon chiar nu se face, dar jucat cu ea, fata f curata, fara mirosuri, frumusica, fara kg in plus. recomand cu incredere.

Link spre comentariu

Plictiseala de seara asa ca ma manaca tastatura si sun. Stupoare, raspunde un barbat. Zic eu am gresit numarul, el nu, ai sunat unde trebuie, doar ca fetele sunt ocupate, si a inceput sa turuie serviciile colegelor lui. Masaj erotic, 80 lei in costum de baie, 100 lei toples, 120 lei nud si oferta 160 lei doua maseoze. Intrucat a raspuns un barbat, nu eram prea interesat. Apoi s-a aprins beculetul, 2 fete la 160 lei. Pai la Bucuresti tot pe acolo se invarte pretul. Sunat din nou, de data asta raspunzand o fata. Programat si ajuns in locatie.

Acolo mi-a deschis un barbat ce conducea doua babe la iesire, probabil avusesera un masaj erotic oferit de nenea. Alte doua fete ma asteptau in camera de masaj erotic, o camera ok, curata, ingrijita si calda, saltea pe jos si pat de masaj, nelipsit un CDplayer pe post de cronometru as spune. Presupun ca exista si alte camere de masaj mai putin erotic, acolo fiintand o scoala de masaj.

Aspectul fetelor e acceptabil, doar ca sunt cam minione si skiny.

Discutat cu damezele strict de masaj si ce vreau. Intrebat de dus, nu, ca eram deja dusat, in schimb ele au vizitat dusul.

Dezechipare si masaj. Discutiile in mare s-au purtat doar pe masaj. Au inceput amandoua, fiecare cu un picior. Se vedea deja clar ca una din ele este lipsita de experienta deoarece o intreba pe cealalta unde sa mai maseze. In mare, s-au descurcat OK si au perseverat in asta. Dupa ce au terminat masajul cu mainile pe spate au inceput cu sanii, destul de ok. Intors pe fata si masat cu mainile, destul de senzual. Apoi masaj cu sanii pe corp in pozitia 69 de una din ele si alta cu mana pe utilaj. Mai mult, am avut tupeul sa le pun sa le pun sa schimbe pozitia de mai multe ori. Finalizat cu mana in timp ce alta ma masa cu sanii pe piept. Nu e ceva ultraprofesionist dar pentru Targoviste merge.

Concluzii, par mult mai profesioniste fata de ultima mea vizita, la care era o alta dameza. O sa ma mai duc, doar sa prind pe cea mai cu experienta din ele. Nu am retinut nume, de fapt nu cred sa fi spus ele.

Probabil reprezinta o alternativa mult mai buna decat escortele locale. Finalitatea este aceisi, doar ca mai curat, mai elegant, mai frumos.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

vizitat si eu salonul cu pricina, locatia estea cea enuntata, in apropierea bazinului olimpic.

ales pachetul cu 2 maseoze, nud - 160 lei.

fetele minione bine proportionate, una cu sanii mai lasati, dar compenseaza prin atitudine fata de colega, cealalta cu niste sani superbi dar implicare 0.

prosop curat, hlatul insa nu cred ca e de unica folosinta

atingeri permise in toate zonele, pupici nu am incercat dar cred ca se poate, in schimb ele nu-si folosesc decat mainile si sanii.

masajul a avut loc pe o saltea. masat pe spate, dupa care intors pe fata una masat cu sanii pe piept, cealalta finalizare manuala. nu e cine stie ce, dar pentru targoviste in lipsa de altceva si daca nu vrei sa bati 80 de km pana in bucuresti sau mai putini pana in ploiesti... merge.

nu am intrebat daca se poate mai mult decat masaj.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:strengaresti
  • Oras:strengaresti

bifat si eu din nou. Locatia ok. Fata cu sainii mai mari a avut o alta atitudine, mult mai buna  spre surprinderea mea. Poate o fi din cauza ca i-am spus ca nu vreau finalizarea in sine, doar sa imi faca un masaj bun si foarte multe atingeri. 

Link spre comentariu
  • Oras:strengaresti
  • Oras:strengaresti

Am vrut sa bifez zilele trecute din nou. Sunat, programat, ajuns la fata locului, DAR...spre surprinderea mea in loc de fetitele care le stiam eu, erau doua...femei...urate foc, fara forme, imbracate in costum de baie din ala intreg, negru, una fara dinti in gura!!!! M-am intors si am plecat.

 

Cu regret, unicul salon de masaj erotic din urbea noastra a picat!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

E activ salonul. Am fost eu recent.

Presteaza doar o dameza, si cum am mai amintit, este vorba strict de masaj partial erotic.

Sunat recent, primit detaliile, 80 lei in costum de baie, 100 in bikini, 120 lei nud.  Voiam sa ma relaxez, asa ca nu conta cum era dezbracata  :laugh2

Locatia pe ceva straduta spre autogara, aceiasi de multa vreme, e o scoala de masaj.

Dameza, prezenta acceptabila ca aspect, vorbarie prea putina, oricum cred ca e din damezele de care se povestea si la inceput, nu-mi mai aduc aminte, dar parca tot ea era si la alte vizite ale mele. Undeva la putin peste 30 ani, subtirica, nu inalta. 

Am stabilit in locatie ca vreau masaj, mi-era indiferent cum se imbraca, inmanat 100 lei.

Vizitat dusul, primit prosop curat, cum spuneam, locatie corecta, curata, nu de lux ca nu e tocmai un salon de masaj erotic.

Vizitat si dameza dusul si a revenit in bikini, nici tanga dar nici chiloti de dama, oricum placuta.

Masajul de relaxare este unul foarte bun, stapaneste bine astfel de tehnici, m-o frecat cu ulei pe toate partile, atenta, intrebari daca e bine, daca ma gadila, ma declar foarte multumit. Masajul erotic, se freaca putin cu sanii de corp, incearca sa faca impresie cu ceva priviri care insa nu ii reuseste si apoi finalizare manuala cat de cat artistica dar nu exploziva, desi sateam pe spate, a reusit sa ma faca sa-mi dau drumul pe sanii ei :bow .

Vizitat dus si plecat relaxat, cum va spuneam, bun masajul.

Note:

Locatie - 9, curata, discreta, nu de lux, saltea pe jos desi exista si pat de masaj car nu inteleg de ce nu il foloseste.

Dameza - 8, subtirica, curata, prea putin vorbareata.

Masaj de relaxare - 10, bun, superior saloanelor de profil vizitate de mine.

Masaj erotic - 7, mult prea tacut, pe silentios

Pret - 5, cam mare pentru ceea ce se ofera, adica prea putin erotism.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...