Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

Am vizitat o pe domnita Melisa astazi 9 sept ora 12.30 , anuntul luat din cotidianul de mare tiraj AT, suna cam asa : MELISA, bruneta sexy, dulce si provocatoare, ofer domnilor generosi si manierati clipe de neuitat. Ofer si pretind discretie. Poze 100 % reale. Locatie lux in zona centrala, non stop, 09 Sep 11:00 0733.614.586 Pret 200L . Fata e colega cu Marina, Andreea, Carmen in locatia de la Marriott. E noua pe piata sexului platit, presteaza de cateva zile, program 11 pana pe la 21, o data la 2 saptamani pleaca in weekend din Buc, weekendul asta presteaza, e din provincie.Ce voi scrie mai jos sunt pareri personale, deci 100% SUBIECTIVE, gusturile nu se discuta, ma straduiesc sa prezint povestea impartial si cat se poate de detasat, multumesc pt intelegere.Locatie : pt cine inca nu a fost...o casa, am fost in ultima camera pe stanga in capul holului (vezi pozele atasate), pat mare ,oglinzi pe usile sifonierului, muzica ambientala, baia mare curata, prosop curat uscat, apa calda, gel.Atitudine: voce placuta la tel, politicoasa, ofera info, am stabilit intalnirea, a vrut sa revin cu un sms pt confirmare cu 30 min inainte, calda draguta, zambeste tot timpul, am stat la un suc, schimbat politeturi, sociabila se intinde la vorba , ai cu cine vorbi si ce, GFE ridicat, a recunoscut ca isi calibreaza atitudinea dupa stilul celui de langa ea, aviz.Aspect : are 21 ani, draguta la fata, m a asteptat in chilotei si sutien, pe tocuri, arata ca in poze, a avut parul prins pe parcursul intalnirii, bruneta, nu conlocuitoare, alunite fata si corp, bronzata, piele catifelata placuta la atingere, dintii ok si la locul lor, sanii mici, este slim dar nu schiloada, are cam 170 - 175 pe tocuri, rasa la pussy, un curulet tonic si ferm de imi venea sa ii dau palme non stop, curata si fara mirosuri in zonele esentiale.Servicii : 2 finalizari intr o ora, nu am intrebat de anal si nici de COF, a acceptat sarut pe buze, nu am incercat FK, am intrebat daca accepta cunni, a refuzat politicos. Am facut dus dupa primul numar, am vorbit multe, ne am cam intins cu vorba si daca nu insistam eu ramaneam doar cu primul numar, fata nu e grabita nu e cu ochii pe ceas, nu suna tel in timpul actiunii, dar stie exact cat timp mai e si in cazul meu ora a fost respectata su strictete. Eu am finalizat de 2 ori ambele oral, face OWO, CIM dar vrea sa o anunti cand erupe vulcanul, mi a zis ca nu inghite, scuipa in servetel. Dpdv personal fata face un oral superb, limbi pe oo, supt oo, atentie la zonele adiacente, nu annilingus, nu DT, lins supt pupat instrumentul, atentie deosebita la gland, parca il confundase cu un ruj, contact vizual din cand in cand, nu s a grabit, senzual, chiar ii place, foarte misto, asa se explica de ce am optat pt 2 numere oral.Pret : 200 ron ceruti de fata la inceput fara sa para comercial sau suparator, pt o ora cu 2 finalizari.Concluzie : mi a placut, o recomand, voi reveni pt sex vaginal.

post-3829-13340971989_thumb.jpg

post-3829-133409719891_thumb.jpg

post-3829-133409719892_thumb.jpg

post-3829-133409719893_thumb.jpg

post-3829-133409719894_thumb.jpg

post-3829-133409719895_thumb.jpg

post-3829-133409719896_thumb.jpg

post-3829-133409719897_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

salutare, saptamana trecuta am fost inloctia descrisa mai sus la Carmen, escorta gravida, care are un thread deschi aici. Ea presta in ultima camera, cea cu oglinzila sifonier. Sa inteleg ca s-a retras Carmen. Cand am plecat de la ea spunea ca mai sta c-am o luna si imi faceam planul ca pe saptamana viitore sa-i m-ai fac o vizita. Mare pacat daca nu mai este. unde mai gasim una gravida?

Link spre comentariu
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0

[align=justify]@tull4nettPrietene, in privinta retragerii domnisoarei Carmen, corect era sa fii cerut informatii pe thread-ul dedicat ei. Aici, post-ul tau poate fi interpretat ca off topic.Sange in "instalatie"![/align]

Link spre comentariu

Am trecut azi pe la domnisoara, confirm primul post, este foarte atenta la oral si zicea ca il face fara prezervativ in functie de client, se misca bine si la normal. Timpul a trecut relativ repede si riscam sa raman nerezovat in ora respectiva asa ca am pulsat putin si am obtinut un COF de final. In general o experienta placuta si datorita atmosferei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...