Sari la conținut

0744828936


vevevee

Postări Recomandate

e un apartament inchiriat vine acolo isi face treaba si pleaca
ce mi sa purat nasol e ca nu avea apa si in baie era cam mizerie si mirosea *( nu stiu de unde sa dau edit scz de double post )
a mai fost cineva recent la d-soara,k nu reusesc s-o prind la telef?
Link spre comentariu
  • Oras:Botosani
  • Oras:Botosani

Am fost eu ieri locatie Hatman Berescu sunt doua fatuci in locatie. Una cam slabuta pt. gustul meu satena tunsa scurt si caelalta bruneta par lung buna dar din motive personale nu am putut ramane. De remarcat locatia slaba spre proasta cred ca e o garsoniera in camera o saltea gomflabila.Fata bruneta cred ca merita dupa cum spunea 70ron nr. sau 140 ora.Si inca un amanunt nu a raspuns la tel. intra mesageria dar m-a sunat cu nr. privat cam intr-o ora.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la domnisoara. Foarte acra la telefon, m-a pus sa cumpar prezervative ca chipurile nu mai are. M-a ghidat pana la un bloc de langa probabil sa ma vada, dupa care m-a rugat sa o astept 15min. Am urcat sus, s-a ascuns dupa usa dar m-a intampinat puiul de rotweiller. Am facut cunostinta si am mers in dormitor. La fata arata ca o pustoaica banala nimic interesanta. Am luat un nr pentru care am platit 70 ron, am schimbat 2-3 pozitii si am terminat in prezervativ.Cam asta fost experienta mea, recomand doar pentru cei ce vor o descare rapida...E primul meu post,imi cer scuze daca nu am fost prea explicit!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...