Sari la conținut

Cristina sex total 0731166477


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

TE AU ARS. DATA TREBUIA SA IEI O FINALIZARE 300 DE LEI

Am mai fost după la Cristinica și păcatul ei a fost iertat. I-am spart curul ăla bun o oră întreagă în cap, de îi dau 10 pe linie fără să mai comentez aiurea.
Link spre comentariu

salut

 

am vizitat-o din nou pe aceasta dameza superba cu ochi verzi! Cristina a ramas aceiasi fata sociabila pe care o stim toti la care daca ajungi iti doresti sa nu mai pleci! are darul ei special sa te faca sa te simti bine si bine inteles,la plecare,are grija sa tremuri din toate incheieturile gandindu-te deja la urmatoarea vizita pe care o sa io faci!

  ajuns in locatie (programare facuta cu 2 ore inainte) am dat de aceiasi fata inalta cu corp bine lucrat,tonifiata care m-a astepta "timida" dupa usa complet desbracata!dupa ce am schimbat cateva cuvinte,sarutari si imbratisari ,timp in care Cristina a avut grija sa ma serveasca cu o bautura suficient de rece,a urmat si dusul ca sa putem trece la actiune!Cristina este o persoana foarte atenta cu cei care ai trec pragul avand grija ca dupa ce esti servit cu ceva de baut pentru a te racori sa iti puna la dispozitie tot cea ce ai nevie pentru a te simti confortabil:papuci de casa,prosop curat si o larga varietate de geluri de dus astfel incat sa multumeasca pe toata lumea!

   tot cea ce sa intamplat dupa acea a fost incendiar asa cum Cristina stie cel mai bine si cum m-a obisnuit de fiecare data! m-a facut sa ma simt foarte bine in compania ei incat timpul petrecut impreuna mi sa parut foarte scurt!nu o mai lungesc foarte mult  si o sa trec direct la "jurizare"

 

LOCATIE:10-curat,dotata cu tot ce este necesar pentru a te simti confortabil

 

ATITUDINE:10-este pro client,stie sase porte cu tine

 

ASPECT:10-corp ingrijit,tonifiata,foarte curata

 

ORAL:9.5-protejat,DT,atenta la zonele adiacente

 

NP:10-se implica foarte mult si stie cum sa te faca sa tremuri

 

ANAL:10-protejat,foarte activa se vede ca-i place

 

GFE:10-dezinvolta,cu zambetul pe fata FK din plin

 

NOTA DE PLATA:400 de lei lasati la finalul actiuni pentru o ora si jumatate(100 de lei lasati peste din propria initiativa)

 

 

P.S.Cristina este o persoana foarte deschisa si foarte sociabila care nu te grabeste in timpul petrrecut cu ea

 

multumesc cristina pentru clipele minunate petrecute langa tine,sper sa ne revedem curand

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut!Am revenit si Eu pe la Cryss de curând, ce pot sa mai zic,,a spus cam tot ce se putea spune Colegul Master 001!de mai sus,note de 10 pe linie,într-adevăr Totul este Protejat la Cryss,servire impecabilă la toate capitolele,dar mai presus de toate am intalnit,o pe colega Ei,Mona!care este o Doamnă !Ambele erau aranjate si parfumate, parca pregătite de o sesiune foto,cum de altfel se vad si in pozele facute de Rebel,vorba lui, Aici Toti suntem IUB si Baby!:))Te pup Cryss ,sa,ti meargă bine acolo unde esti si Ii multumesc si Monei pentru toate momentele Minunate petrecute alături de Ea!!pe curând NY!(pentru Mona o recenzie completa pe pagina Ei!!)apropo cadoul pentru Cryss,,,fără număr,de la 500 in sus,stie Master 001 ce spune,:)))

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...