Sari la conținut

Marina (22 ani) 0720580809 - Bd.Averescu intersectie cu 1 Mai (vis-a-vis EURO HOTEL)


Postări Recomandate

Dragi "prieteni de suferinta", Desi m-am dus la Luiza (0720404082) pentru o "vizita de curtoazie", am gasit-o in compania unei colege cu numele Marina - 22 ani - 0720580809. Desi o anuntasem pe Luiza ca voi sta 1 ORA/2 FIN, vazand-o pe domnisoare Marina care este foarte sfioasa pana sa ajungi in camera, am hotarat sa stau 1 FIN cu Luiza (prima) si 1 FIN cu Marina (a doua). Anuntul "colegei" este : "SATENA, dulce si senzuala te invit alaturi de mine sa petrecem impreuna clipe de neuitat, poze reale; 21 Sep 16:14 0720580809". Galerie foto : Pozele sunt reale si din locatie.post-3255-133409720872_thumb.jpgpost-3255-133409720874_thumb.jpgpost-3255-133409720875_thumb.jpg Tarifare: 100 RON/1 FIN, 200 RON/1H/2 FIN Locatia : Bd.Averescu intersectie cu 1 Mai (vis-a-vis EURO HOTEL), impreuna cu Luiza. Servicii: ORAL neprotejat - DA nota 7-8 cu CIM, NORMAL protejat - DA de nota 8-9, ANAL - NU, FK, GFE 10. Aspectul fizic: Marina are 22 ani, inaltime ~1.75 m si ~50 kg. Bruneta, corp din categoria skinny, sanii micuti 1-2 dar cu sfarcuri excitabile, fund micut, pasarica epilata corespunzator. Draguta la fata, piele alba, genul colega de liceu din clasa a 10-a. Prestatia: Aici domnilor, va rog sa fiti foarte atenti si sper sa va pot transmite in cuvinte ce-am trait pe "campul de razboi". Dus eu, apoi dus ea. Desi v-am spus ca pana sa intram in camera, domnisoara parea foarte sfioasa si nesigura de parca era prima data cand facea sex, de cum s-a inchis usa "locului de conflict" s-a dezlantuit FIARA. M-a pus pe spate si a abuzat de mine. Sex oral cu atentie si la zonele adiacente, fara folosirea mainilor. Iar dupa punerea prezervativului, m-a calarit timp de 15-20 minute, cu implicare foarte buna. M-am simtit de parca as fi facut sex cu colega de liceu, doar ca colega Marina are multa experienta si e si putin perversa (va las pe voi sa descoperiti). Concluzii: Recomandat 100%. Desi nu sunt fan al tipelor skinny, ci imi plac femeile cu forme, va pot spune cu mana pe organ ca am sa revin la Marina, pentru a face o repetitie. Probabil in aceeasi ordine, intai Luiza si apoi Marina, sau invers.


Program: 12.00 - 22.00 Apartamentul are 2 camere, dar doar o singura "camera de conflict" pentru ambele domnisoare.
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator vyypuss
Reputație: 0

+1 si de la mine pentru descrierea completa si picanterii strecurate printre cuvinte (mia facut placere sa iti citesc recenzia ).Felicitari dear SIRRRR...........you are on a good track ....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost eu eu astazi la stimabilele...mai sus mentionate. Apartament curat, destul de cochet, baia cu tot ce trebuie in ea.Am "luat" un numar cu Luiza. Fata are silicoane,...nu prea reusite, la fata e ok, un pic cam plinuta pentru gustul meu. Dar,... oralul DT super executat (la cerinta mea protejat), FK, normal bun cu schimb de pozitii, fara nici un fel de comentariu din partea ei,..la un moment dat mai mai ca incepusem ca cred ca ii place (am fost un pic rautacios,...poate chiar i-a placut). GFE 8. Pe colega ei Marina, mi-am propus sa o incerc data viitoare, sau poate un show...ceva.Interesanta experienta, merita incercata.Bafta!

Link spre comentariu

Salut Le-am vizitat si eu pe cele doua fete, un numar cu una urmatorul cu celalata, in ordinea Luiza-Marina. Ambele fac cam tot ce vrei (exceptand anal-nu am intrebat) : oral neprotejat, CIM si CIF, saruturi, tot felul de pozitii fara comentari etc. Luiza are silicoane nu extraordinare dar interesante, este mult mai experimentata decat colega ei, are in jur de 30 ani, si ca punct forte cu siguranta oralul. Dupa parerea mea nu este deloc plinuta, fata este ok, se implica si are o atitudine pozitiva. Marina are in jur de 20-21 ani, sani f mici,fund delicios si este foarte nebunatica asa. Ambele spun ca sunt selective cu clientii, dar foarte amabile dupa ce le treci pragul. Locatia este ok , curata si utilata bine, blocul plin de pensionari ce stau de vorba in fata scarii. Important : putine locuri de parcare, dar o zona foarte ok la orice ora. Pretul este 100 Ron/finalizare- acceptabil zic eu. Recomand

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut confrati!Ieri am fost si eu la Luiza, pentru ca Marina se pare ca nu mai este in locatia Luizei. Ce sa spun.... pentru mine a fost ok la Luiza.Locatia - 10 - Aranjata, curata, usor de gasit...Fata - 9 - Nu este o frumusete rapitoare, dar este draguta, amabila...Serviciile - 9 - oral extraordinar, face un deep, de am crezut ca mi-o inghite de tot. Chiar o data i l-am scos pe Gicutu din gura sa fiu sigur ca il mai am..... ca prea il inghitise de tot... E foarte activa la normal... Se implica... Per total, pentru destindere, merita banii. Costul: 2 finalizari, o ora, 200 ron.De revenit, zic eu.

Link spre comentariu

  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Nu mai postati recenzii pentru Luiza, acesta este topic dedicat Marinei.Daca Marina nu mai exista topicul va fi cel mai probabil inchis dupa o vreme.Deschideti topic separat la Escorte testate si postati recenziile pentru Luiza, asta in cazul in care nu are deja topic.Merci!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...