Sari la conținut

Salon Raiza - 0748272441 / 0752801530 (Str. Madach Imre nr 47 )


Postări Recomandate

Buna dimineata!


Astazi le puteti gasi pe domnisoarele :Anca, Andreea, Antonia si Cristina. Pentru a va face o idee despre domnisoarele de astazi puteti accesa site-ul nostru www.masajedelux.ro la sectiunea GALERIE, iar pt. detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele afisate pe site. Un inceput de saptamana frumos!

Link spre comentariu

Buna dimineata!


Astazi le puteti gasi pe domnisoarele : Andreea, Sofia ,Adela,Anca, si Adina. Pentru a va face o idee despre domnisoarele de astazi puteti accesa site-ul nostru www.masajedelux.ro la sectiunea GALERIE, iar pt. detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele afisate pe site.


O zi minunata!


Link spre comentariu

Buna dimineata!


Astazi le puteti gasi pe domnisoarele : Anca, Sofia ,Adela,Antonia, si Adina. Pentru a va face o idee despre domnisoarele de astazi puteti accesa site-ul nostru www.masajedelux.ro la sectiunea GALERIE, iar pt. detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele afisate pe site.


O zi minunata!

Link spre comentariu

Buna ziua!


Astazi le puteti gasi pe domnisoarele : Sofia, Adela, Andreea,Antonia,Anca,Cristina si Adina. Pentru a va face o idee despre domnisoarele de astazi puteti accesa site-ul nostru www.masajedelux.ro la sectiunea GALERIE, iar pt. detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele afisate pe site.


O zi minunata!

Link spre comentariu

Am sa-mi fac curaj sa va vizitez si pe modach, sa vedem ce ati schimbat fata de brancusi, sper sa fie vin nu doar apa.

 

PS. Ar fi bine sa ne putem programa si pe whap nu doar telefonic!

Salut! Ai vizitat? Ne poți împărtăși niște recenzii?

 

Mulțumesc!

Link spre comentariu

  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara

Deși i-mi promisesem că nu o să mai trec pe la acest salon, lipsa fetelor disponibile la alte saloane m-am făcut să mai încerc odată. Dezastru total, am făcut programare și ajung la salon, disponibilă doar domnișoara Maria, achit taxa pentru o oră și urc sus însoțit de ea. Masaj de relaxare cat de cât decent, după care începe cel erotic, aici am parte de "nu pune mâna acolo" și de o labă pot spune disperata, finalizez și spre surprinderea mea domnișoara merge la dus, după care mă invită și pe mine la duș, spunandu-mi că este gata. Muzica încă mai canta, deci nu trecuse timpul platit, dezgustat de acest tratament fac duș, mă îmbrac și ieșim din camera, mă uit la telefon și constat că de când am sunat la poartă și până am ieșit din cameră au trecut 30 minute. Concluzia este că acest salon trebuie evitat, pur și simplu ne prostesc pe față. Sunt foarte curios daca cei care postează din partea salonului pe acest topic vor avea ceva de spus

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...