Sari la conținut

Salon Raiza - 0748272441 / 0752801530 (Str. Madach Imre nr 47 )


Postări Recomandate

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

salutare la toata lumea.. tocmai am fost si eu la acest salon de 3 zile pt prima data , de fapt pt prima data la un masaj dehh toate au un inceput. right?:)

sa in cepem cu inceputul. locatia e aceeasi pe str brancusi. facut rezervare de pe site mi se pusese mie pata pe briana din poze era mortala ,blonda tzate faine.. ce mai era aleasa mea pt seara aia. zis si facut programat pe ora 22 si prezentat la locatie.intru inauntru o dameza faina portareasa  ma pofteste la etaj sus pe scari , nici nu ajung bine in holul ala micut si hopa mitica 6 fete nechezase echipate care mai de care sa atraga clientul, imi prezinta "" portareasa fetele si cand ajung la briana cea aleasa zice portareasa s a ma duc cu ea la job, dar eu din prima prezentare m-am sucit ... nu o mai vreau pe briana , o vreau pe prima prezentata adica larisa wowww ce bucata, finutza ,sani mici ,fund bombat bronzata misto , micuta cam 1.60 ce mai .. ii zis sefei ca acum ea e aleasa. zice ok si ma duc cu larisa in camera. perfect ! intram in camera si fata incepe povestea.. nu e voie aia si aialalta eu zic ok si imi cere banii inainte ca asa e regula 150 lei o ora cu o finalizare. ii dau banii ea iese din camera sa predea cashul si intre timp zice sa ma bag la dus ca vine si ea.. eu ma conformez ca doar dehhh.. ascultator ca intodeauna:) nu apuc sa ma bag bine sub dus ca vine larisa si cere sa fie dezbracata , ma conformez si cand operam operatia dezbracare o priveliste imi invadeaza soldatul care se sufoca pur si simplu la vederea sanilor...ce sani perfecti avea ( nici mari nici mici)si niste zvarcuri betonnn. wow.intram la dus impreuna . ma da cu sampon pe spate si cand termina spatele zice sa ma intorc sa ma spele si pe fata . ma spala total si pe soldat imi da prosop uscat si imi cere sa ies sa ma intind pe burta. incepe un masaj finut picioare , spate gat  si ma tine asa cam 5 minute. eu in gandul meu ( asta e tot)?nici nu imi termin ideea ca incepe larisuca masajul mai cu unghiile pe la oo , sanii pe spatele meu iar pe la buci si ntre ..asa mai merge  parca:) ma intorc pe spate ma da cu ulei din nou si incepe pe soldat sa-l mangaie bine . el beton frate . maseaza cam 2 minute tot corpul si incepe a mea larisa sa se puna pe un 69 la mine in botic mama mama ce pusilica mica si draguta avea. curata frumos mirositoare ce mai ..ma apuc de treaba si dai si dai ea in schimb tot masaj la soldat si din cand in cand mai ma strangea de oo de imi venea sa ma urc pe pereti ,,si toata treaba asta dureaza cam juma de ora -40 min max cu schimbari de ritm la frecus din partea ei , eu tot cu pusilica am avut treaba , umectare zero in schimb placuta la gust ,carnea tare pe ea, cam atit. sarutat cam 1 min sanii bestiali.apoi a urmat finalizarea in forta,curatat cu servetel si stat in pat la povesti pina la clasicul ciocanit in usa. am mers impreuna la dus, ma spalat , ma echipat si eject afara. cam atai am avut de spus fiind prima mea recenzie aici,, am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea... parerea mea sau nota mea a fost in jur de 7.5 si cred ca o sa mai revin ca rau nu a fost, ciocane tari sa aveti !!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna confrati futaciosi,am trecut zilele trecute pe la salon pe la orele dupa-amiezi si aveam chef de un masaj ..nu am sunat la nici o dameza am purces direct la raiza pe Brancusi ...nemaisuna-nd in prealabil deoarece era sigur ca sunt fete deoarece la acest salon tot timpul sunt fete disponibile.Am sunat am urcat la etaj si acolo 2 fete Camelia o Domnisoara blonda 1.74 draguta blonduta si o roscata cu o mesa mare cu care am mai fost o data si mam simtit foarte bine dar acum am zis ca aleg pe Domnisoara blonda Camelia deoarece tot vroiam sa intru cu o blonda deoarece recunosc am evitat Blondele in ultimul timp.Mi sa zis tarifele am ales 40 de minute la 100 de ron ...mi se pare ok ...pentru un sport uleios si fara riscuri ulterioare.Am intrat in camera de la etaj din partea stanga si ma frapat faptul ca erau 2 paturi in camera cu baldachin ... nu mai era decat un pat ca si alta data ...sa transformat incaperea ....probabil ma gandesc ca au oferte speciale cupluri,prieteni cu schimburii..intre fete ...nu am intrebat ..si mi sa oferit o oferta cu 160 ron cu 2 Domnisoare odata ...probabil era o zi mai putin fructuoasa oferta am refuzato deoarece nu eram pregatit decat pentru o singura Domnisoara ..poate alta data ...si am mers la baie binenteles trecand prin holul de sus ...ceea ce nu prea imi place ...ar trebui baie in toate camerele ...sa nu mai fi nevoit sa strabati tot holul de primire clienti e nasol si ridicol..si adevarul este ca imi place sa ma spele o femeie imi place sub dus imi place apa ,imi place sa fiu mangaiat si alintat ...! Am reintrat in camera si a inceput Domnisoara Camelia un masaj delicat si frumos ,dealfel Camelia este foarte{ zambareata } si este foarte politicoasa si povestitoare ....si asa ca mam intors si cu fata si ma masat peste tot ...are un masaj de nota 6 destul de sadisfacator ...si tot taiam in 4 mesajul care il transmite colega ei despre batutl in usa ....care zicea ea nu este mesajul ca trebue sa se termine totul este mesajul ca trebue sa inceapa finalizarea ceea ce nu toate fetele o concep in felul acesta.Foarte teatrala la finalizare geme foarte bine ...poate e studenta la actorie ....binentele am terminat intr-un 69 eu cu liba ea cu mana ...nu am cerut extra ..stiam ca nu ar oferi dar nici nu am dorit extra servici.In general a fost ok mam simtit bine ,,,,totusi pe Camelia nu am simtito asa ca pe alte Domnisoare cu toate ca a fost amabila nu este asa volubila ca si alte Domnisoare .Dusul de la sfarsit asistat a fost ok .Note -Aspect 8  Implicare 8 Umectare 6 Masaj 6 Atitudine 8 .O sa mai revin la Raiza dar probabil nu o sa o mai iau pe Camelia o sa incerc alta Domnisoara mai Volubila.Recomand celor care vor un masaj si o finalizare uleioasa .

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator patroljason
Reputație: 0

Salut!

Am fost si eu pe la acest salon.. E destul de ok. Recomandare de la mine...

Am ramas dator cu o recenzie...

Am fost pe la salon acum vreo 2saptamani...

Pe la ora 18.00, fara a suna inainte. Erau vreo 5 fete disponibile. am ales-o pe Camelia. Fata foarte amabila, cu care chiar poti purta si o conversatie normala. A facut dus cu mine, m-a spalat..Masajul de relaxare ok(nota8,5). te lasa sa o saruti , s-o atingi unde vrei..am reusit o finalizare dupa vreo 40 de minute..Dupa care neavand timp de a doua am mai stat un 10 min la povesti(pt ca ai cu cine). fata e ok...per total un 8,5-9.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator patroljason
Reputație: 0

Am ramas dator cu o recenzie...

Am fost pe la salon acum vreo 2saptamani...

Pe la ora 18.00, fara a suna inainte. Erau vreo 5 fete disponibile. am ales-o pe Camelia. Fata foarte amabila, cu care chiar poti purta si o conversatie normala. A facut dus cu mine, m-a spalat..Masajul de relaxare ok(nota8,5). te lasa sa o saruti , s-o atingi unde vrei..am reusit o finalizare dupa vreo 40 de minute..Dupa care neavand timp de a doua am mai stat un 10 min la povesti(pt ca ai cu cine). fata e ok...per total un 8,5-9.

platit 130 ron...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Stimulat de recenzia semientuziastă şi alertă a confratelui Mirciok (postarea 51), dar şi de pozele dibuite pe site (52), mă hotărâi să-mi încalc propria interdicţie şi să o cunosc şi eu pe domnişoara Larisa.

Într-o noapte, în urmă cu 4-5 zile, însoţit de niscaiva prieteni, blindaţi cu ceva la bord, aterizarăm în stabiliment. De cum am trecut pragul, mi-am exprimat intenţia de a intra cu Larisa zor-nevoie. Prinţesa era la faţa locului şi, cum prietenii sunt prieteni, îmi lăsară libertatea de a opta pentru ea.

În cameră surpriză totală, aproape să leşin: fătuca nu e alta decât Karina, făcută de mine cu ou şi cu oţet în postarea nr. 47!!!

După ce mi-am amintit întâmplarea, doar frumuseţea trupului ei mi-a dat curaj. Mai apoi, aveam să observ o (aproape) totală schimbare la faţă, pardon, la îndemânare.

Bun înţeles, descrierea fizică făcută de mine anterior îşi păstrează valabilitatea, dar relatarea subsecventă a prestaţiei nu mai stă în picioare.

Fata şi-a dezvoltat tehnica: nu s-a perfecţionat până într-acolo încât să cazi în extaz, însă ştie acum să facă un masaj erotic cât de cât demn de acest nume.

Plăpândă fiind, mişcările ei nu te zdruncină grav şi este de presupus că niciodată nu vor impresiona prin forţă. Însă au câştigat substanţial în amplitudine şi insistenţă. Mângâierea pe spate a devenit excitantă. Căldura fetei în sfârşit s-a născut; automatismul ei a dispărut.

Am avut parte, deci, de un masaj chiar bunicel, cu utilizări plăcute ale ţâţelor sale perfecte pe spatele meu (perfecţiunea trupului i se poate vedea din poze, cu toate că domnişoara are un complex de inferioritate neîntemeiat, cum că ar fi prea slabă).

Dar cel mai mare progres fata l-a făcut la comunicare: şi-a abandonat într-o manieră cu totul impresionantă „încuierea”, a câştigat substanţial în căldură.

Finalizarea a fost duioasă şi plăcută; m-am bucurat intens de atingerea înmiresmată a palmelor ei pe mădularul meu erect...

La final am purtat o discuţie intimă, în care căprioara mi-a explicat raţiunea schimbării numelui: un nesimţit a scris lucruri urâte despre ea pe un site... A fost atât de afectată, încât era cât pe ce să abandoneze acest job. În cele din urmă şi-a modificat doar numele de scenă.

Am întrebat-o dacă acel nesimţit a avut măcar parţial dreptate în relatarea lui. Mi-a recunoscut că atunci fusese la începutul meseriei, timorată şi neştiutoare...

Trebuie să recunosc că, spre deosebire de unele cocote infecte, care îşi tot schimbă părul (adică numerele de telefon, locaţia), dar năravul (adică prestaţia) ba, această domnişoară a „umblat” şi la prestaţie, nu doar la numele de scenă.

Îmbunătăţirea activităţii sale este vizibilă din toate unghiurile: mişcări, atitudine, jovialitate.

În final, văzând afectarea sinceră a fetei, mi-am amintit că, aşa cum pot înălţa, cuvintele pot şi ucide – şi am regretat ironia mea trecută...


PS Am plătit 150 lei pentru o oră.

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator calin1984calin
Reputație: 0

Salut domnilor,

 

Am si eu o intrebare... sper sa nu deranjez prea tare, dar ma roade sa merg la salonul acesta din cauza ca pozele de pe site cu fetele sunt efectiv excelente. Toate fetele imi plac, nici o domnitza mai plinutza (sau poate n-am vazut exact prin multitudinea de fete frumoase)... toate imi par una si una. Intrebarea este... pozele de pe site sunt conforme cu realitatea? (la fetele care au fost facute recenzii) Tania in mod special imi place  mult :P

Stau in cumpana... merg la Cleo pt Alexandra sau merg la Raiza pt Tania sau alta domnitza apetisanta?

Link spre comentariu
Vizitator adcalin
Reputație: 0

Deci saptamana trecuta am fost si eu la Raiza, ce-i drept nu pentru prima data. Si pot zice ca de fiecare data am fost incantat. Salonul este pe strada Brancusi si e cam greu cu parcarea, dar  gasesti un loc pe stradutele din vecinatate. Sun, deschide o dameza simpatica si imi prezinta fetele: patru la numar. Nu prea eram sigur daca voiam masaj sau nu, asa ca la intrarea in salon eram putin sovaielnic, dar la vererea tatelor Taniei expuse cu generozitate prin decolteu ma hotarai imediat. Aleseram camera, ce sa zic, o camera super cu pat cu baldachin, totul curat si o atmosfera care degaja senzualitate. Tania merse la dus iar eu am asteptat-o sa vina vreo 3 min. La venire dadu jos prosopul de pe ea si-i vazui tatele si curul in toata splendoarea lor. Dar ce ma fermeca cel mai mult au fost ochii ei absolut superbi, care cand ii intalnira pe ai mei se produse o chimie care imi scula instant ciocanul la dimensiunea lui maxima si la o tarie de puteai sparge nuci cu el. Fetisul meu e sa-mi frec ciocanul enorm , sculat si intarit asa cum se cuvine, de bucile damezelor, lucru pe care il facui si cu Tania, pe care o rugai sa stea capra ca sa pot sa-mi frec mai bine ciocanul de curul ei absolut enorm si superb, in raport cu talia subtire. Dupa cateva minute de frecat pula de curul ei, bineinteles cu evitarea pusilicii, a carei mireasma superba puteai sa o intuiesti doar, din cand in cand, o rugai sa se puna pe spate si-mi infipsei limba in clitorisul ei pe care-l dezvelii cu furie din acoperirea labiilor ei zemoase si apoi il linsei pana cand termina. Acum sa nu se inteleaga ca exista vreun miros suspect la pusilica ei. Din contra, nu numai ca pusilica si curuletul erau absolut impecabilede curate, dar spre deosebire de o papusa gonflabila care n-are nici un miros, pielea si pusilica Taniei degaja acel miros subtil de femeie in calduri, pe care doar un barbat plin de testosteron il poate percepe. Aroma aceea singura, daca ai puea sa o adulmeci iti scoala ciocanul la taria betonului armat.

Ceea ce e deosebit la fata asta e ca are o senzualitate deosebita care se degaja de peste tot, din aroma pielii ei, din privire, din comportament, din tot. Mare pacat ca dameza asta a ajuns la masaj. Eu unul de-aveam bani, o luam si-o tineam doar pentru mine ca si pe o printesa. Dar fapt e ca n-am banii astia asa ca ma multumii cu o ora de extaz. Dupa ce-i mozolii pofticios tatele tari si generoase imi frecai pula de tatele ei, apoi iar de buci si la auzul gemetelor ei neprefacute, ejaculai un pahar de sperma pe care-l decartai chiar pe bucile ei, apoi ma stersei, dus, si valea acasa.

Ei problema e ca noapte de noapte de atunci visez doar tatele, bucile, ochii damezei dar mai ales gustul pusilicii ei.

Si cum nu sunt zgarcit din fire va sugerez si voua sa mergeti sa aveti acelasi festin sexual pe care-l avui eu cu Tania. Merita si ultimul banut. Exista insa si o problema- creaza dependenta.

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator george_bogdan
Reputație: 0

 Fetisul meu e sa-mi frec ciocanul enorm , sculat si intarit asa cum se cuvine, de bucile damezelor, lucru pe care il facui si cu Tania, pe care o rugai sa stea capra ca sa pot sa-mi frec mai bine ciocanul de curul ei absolut enorm si superb, in raport cu talia subtire.                                                                                  

am o mica recenzie....sunt un client al salonului am fost si eu la tania dar nu mia permis sa fac acest lucru nicidecum sa ma termin pe fesele ei......inteleg ca unii au multa imaginatie dar e lipsa de respect fata de domnisoare!!!intr-adevar te poti finaliza pe corpul domnisoarei dar e ceva normal sa se excluda zona intima si fata.Eu unul sunt foarte multumit de prestatia domnisoarelor si unele lucruri chiar mi se par aberante. 

 

Am asteptat destul!

Recenzie fara detalii = reclama = ban

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

 este  mai mult decat posibil sa fie ea.:) asa am banuit si eu, dar fara  nici o dovada nu poti face nimic... daca nu face  o recenzie(si sunt aproape sigur ca asa o sa fie) atunci o sa dau  minus... n-am vrut sa fiu rau chiar din prima:P

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

 Fetisul meu e sa-mi frec ciocanul enorm , sculat si intarit asa cum se cuvine, de bucile damezelor, lucru pe care il facui si cu Tania, pe care o rugai sa stea capra ca sa pot sa-mi frec mai bine ciocanul de curul ei absolut enorm si superb, in raport cu talia subtire.                                                                                  

am o mica recenzie....sunt un client al salonului am fost si eu la tania dar nu mia permis sa fac acest lucru nicidecum sa ma termin pe fesele ei

Mica mica, aproape inexistent! Astept recenzia completa.

Link spre comentariu
Vizitator patroljason
Reputație: 0

Buna!

Zilele trecute am mai facut o vizita la salonul raiza.

Locatia e aceeasi(c. Brancusi), nu s-a schimbat nimic fata de data trecuta.

Nu am facut programare, regret pentru ca daca faci ai sansa sa-ti rezervi camera cu dus.

Era dupamasa, vreo 6 fete prezente. Am ales-o pe Camelia(desi data trecuta tot cu ea am fost).

Camelia, blonda , frumoasa, corespunde pozelor de pe site.

Am primit camera albastra, care din pacate nu are dus separat.(cred ca acest aspect e singurul minus la locatie).

Dupa dusul facut impreuna, in care efectiv ea te spala, am trecut la un masaj de relaxare super. Dupa intoarcera pe spate ea m-ia facut un masaj erotic ok, reusind sa finalizez . Trebuie mentionat ca fata e comunicativa si nu da senzatia ca s-ar plictisi sau ca ar face-o cu forta. Accepta s-o saruti pe corp, s-o mangai chiar si in zonele intime. Nu se grabeste...si un plus te insoteste la dusul de dupa.

Am ales-o din nou pe ea ca face un masaj de relaxare ok si poti si comunica cu ea. (fiindca nu sunt cel mai mare expert in vizitele la masaj). Totusi eu zic ca ar mai lipsi de la ea un pic de foc(adica sa te provoace). Tinand cont ca eu sunt la inceputul "carierei" mele a fost o prezenta ok...pe care o recomand si pentru altii(altfel nu o alegeam pe ea si a doua oara).  Ramene de precizat ca daca ar avea mai mult tupeu(cred ca e urat spus), initiativa poate reusea sa scoata mai mult de la mine(eu fiind un pic inhibat pentru ca am mai precizat ca nu sunt inca expert pe aici).

Per total primeste nota 9 de la mine.

Programul de lucru la salon si tarifele sunt aceleasi cunoscute de voi.

Precis ca o sa ma mai intorc pe la acest salon...

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator adcalin
Reputație: 0

Sa fiu al dracu daca inteleg ceva. Adicatelea ii facui Taniei o recenzie de cred ca juma de forum o sa mearga acu pe la ea sa-i faca un masaj si sa-i adulmece pusilica si tot ea se ofusca de ce zisei ca ma finalizai pe bucile domniei sale. Lucru pe care, desi n-am cum sa-l probez, asa este. Pe urma unde ar fi voie sa finalizezi mai onorabil, dupa opinia lui george_bogdan, in palma damezei? sau unde e permisa aruncarea jetului daca pe buci e interzis? Si chiar daca lui nu i s-a permis acest lucru, atunci domnul george ar trebui sa stie ca si damezele se comporta diferit in functie de client. Ba am auzit pe-aici indivizi care le-ar fi introdus morcovul chiar in gaura nimfelor de la salonul de masaj, atunci mie de ce nu mi s-ar fi permis ejacularea pe buci? Ba trebuie sa recunosc ca din cate tin minte de cate ori mi-am aruncat jetul pe la saloanele de masaj am facut-o ori pe tate ori pe bucile damezei acestea fiind singurele zone care pot inlocui cu succes ejacularea directa in pusilica. Si mie daca mi s-ar inerzice asta atunci nu m-as mai duce la masaj. In plus, jetul cand tasneste, tasneste n-ai ce sa-i faci. Acum daca dameza era intoarsa cu bucile inspre mine, pana cand sa vada ea ca ejaculez, bucile ei fura pline de sperma, ba chiar o mai si intinsei nitel cu mana ca deh, sperma e plina de vitamine si ma gandii ca asa niste buci ar avea nevoie de un pic de crema.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Salutare

Am fost acuma o zi (17-02-2013) la acest salon. Dupa o noapte de bauta, mai spre dimineata (03:30 AM) mi se facu mie chef de un masaj. Sun la salon la numarul din topic, si cer o programare cu Briana, mentionand ca ajung cam in 30 de minute.

 

Mai multe poze cu ea puteti vedea la urmatorul link: http://www.masajedelux.ro/galerie-foto-album-124.html

 

Odata ajuns la destinatie (am ajuns cam intr-o ora din pacate, fata de cat am zis initial la telefon, adica o jumate de ora, dar am fost asteptat, deci bila alba din partea mea pentru aceasta faza - acuma e drept ca nu pot confirma daca a avut Briana doritori in tot acest timp, ca sa pot fi 100% sigur ca m-a asteptat sau doar am avut noroc ), am fost intampinat de secretata, care ma pofteste inauntru. Ajuns sus la etaj, am observat alte inca vreo 5-6 fete, dintre care una mai plinuta, dar in rest toate celelalte imi pareau sexy (deci voi mai reveni). Mi se facu cunostiinta cu Briana (nu am mai fost cu ea, am ales-o din cauza pozelor ei de pe site) , care ma pofti intr-o camera. Intrat in camera, imi luai prosopul si m-am dus la dus. Prosop curat, uscat, alb imaculat, nu am ce sa reprosez.

Fac dush, ma intorc inapoi in camera, dupa care merge Briana la randul ei sa faca dush. Dupa ce se intoarce, ma pofteste sa ma pun pe spate, lucru care il si fac.

Imi mentioneaza clar de la inceput ca nu se practica nici un fel de contact sexual, ii spun si eu ca sunt constient de chestia asta deoarce nu e prima oara cand vin la acest salon.

Pentru inceput, ma unge cu mult ulei, si incepe sa ma maseze la inceput, apoi sa se frece cu corpul de mine, cu sanii. Vazand ca nu am rabdare (fiind si pilit si excitat, tot imi fortam gatul spre spate ca sa ii vad formele) imi zice ca ma pot intoarce , lucru care il fac fara sa stau pe ganduri. Aici incepe masajul efectiv, care oscileaza intre simpla laba la frecat penisul cu sanii si la sex intre sani. De asemenea imi zice ca am voie sa o sarut unde doresc, mai putin FK. Masajul a decurs relativ ok, nimica iesit din comun in sens pozitiv, dar nici in sens negativ.

 

O chestie care parca am observat-o, este ca se cam grabeste manual sa se termine....eu i-am cerut sa o ia mai incet, lucru de care a ascultat si s-a conformat. Aceasta graba putea veni si de la faptul ca era deja aproape de 5 dimineata, poate era obosita....astepta sa plece acasa...cine stie.Dar datorita faptului ca m-a ascultat si a lasat-o mai incet, inca nu o s-o cataloghez in categoria fetelor care vor doar banii si isi fac mecanic treaba si pe cat posibil vor sa scape de tine cat de repede.

 

Un alt amanunt care merita de mentionat, este ca bataia in usa nu a venit dupa o ora. A venit mai repede....nu m-am uitat efectiv la ceas dar a venit cam dupa 45-50 de minute. Lucru care nu m-a deranjat de data asta pentru ca eram deja terminat si oricum ma pregateam sa merg acasa, dar in alte conditii, poate fi o bila neagra mare.

 

Legat de Briana, nu pot zice altceva decat ca este o fata ok, ca si in pozele de pe site. Daca la fatza e normala (adica nu e din cale afara de draguta, dar nici urata nu e), la corp arata foarte bine. Sani medii, fund foarte sexy, pussilica la fel , rasa, sexy, fara mirosuri suspecte. Se poate purta cu ea o discutie normala, nu e incuiata, si nici timida.

 

In concluzie, mi-a placut, a fost exact ce aveam nevoie in seara respectiva. Ca si plusuri, trec deci:

- respectarea programarii chiar daca am intarziat

- prosopul curat

- Briana care arata la fel de bine precum ma asteptam cand i-am vazut pozele de pe site

- faptul ca Briana este deschisa si poti avea o conversatie ok cu ea

La minusuri as avea de trecut:

- nu s-a respectat timpul de o ora pentru care am platit, indiferent ca eram sau nu terminat.

- graba initiala de finalizare a clientului, care pana la urma am reusit sa o domolesc

 

Am platit 150 RON

De revenit voi mai reveni, si cu Briana, dar voi incerca si cu alte fete, pentru ca am vazut si altele interesante pe acolo.

O zi buna tuturor :)

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...