Sari la conținut

Gent


Vizitator Gogu85

Postări Recomandate

Vizitator Gogu85
Reputație: 0

In meseria mea plictisita am vizitat azi gentul undeva in centrul mai exact pe strada schepenenvijverstraat exista un red light mau micut cu vreo 40 de vitrine . Preturile sunt de 30-50 de euro pentru un numar oral normal . Sunt fete de toate natiile.

Azi am fost eu la o albaneza blonduta cam la 1.70 am achitat 40 de euro un normal oral. Mia zis sa fiu gata in 20-25 de min atat e timpul. Camerele sunt dotate cu o chiuveta cu apa calda pat. Am avut parte de un oral protejat cu Deep apoi de un normal doggy unde am finalizat. Mare atentie un coleg de al meu a fost facut de 100 de euro in 40 min a intrat normal pentru un masaj la o unguroaica si nestiind engleza ia dat 100 de euro apoi ia zis all dupa ce ia facut masajul. La urma mai vrea si rest. Acum notele mele pentru albaneza .

Oral 8.5 (de milioane ramane Andreea)☺

Normal 9 cu contre geme care nu mi se pareau false.

Atitufine 9 comunicativa. Am comunicat destul de bine cu ea avea o engleza care batea spre rusa.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gogu85
Reputație: 0

Ra_la încearcă acest site aici o sa găsești cam aproximativ toate locurile cu vitrine din Germania belgia Olanda de pe el am luat eu și am ajuns la dortmund aachen Bruxelles genți anvers . Ca și zona în Belgia iti recomand anvers au cred ca cele mai multe vitrine . Dar cea mai frumoară fata la care am fost a fost la gent. De spălat te speli la o chiuveta care o au în camera doar la o fata la anvers am găsit dus . Era româncă.http://doxyspotting.com/map/

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...