Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Salutare

Noutati cu Sam?

Salut, deocamdata nu, nu am mai avut timp, dar saptamana viitoare o sun pt, ca imi este dor de pizda ei.

Tu zici ca face si anal? Mi-ar cam place. Finalizare orala a facut, dar nu a ingitit, crezi ca e posibil sa inghita?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Salut, deocamdata nu, nu am mai avut timp, dar saptamana viitoare o sun pt, ca imi este dor de pizda ei.

Tu zici ca face si anal? Mi-ar cam place. Finalizare orala a facut, dar nu a ingitit, crezi ca e posibil sa inghita?

Salut

Nu inghite insa ii place sperma pe fata , asa ca dai-o acolo

O convingi greu la anal si doar daca nu esti foarte dotat

Cu mine a facut , am o dotare normala 

Incearca sa o exciti anal tare ( limbi la greu, saliva , degete ) si e posibil chiar sa vrea ea atunci

Am incercat asta si mi-a reusit

Link spre comentariu

Stimati confrati cofutaciosi...cred ca din nou am luat-o putin razna aici....ce conteaza citi ani are doamna Samantha:42, 52, 92 sau 22. Ce este important dupa parerea mea este faptul ca doamna arata SUPERB. Asi dori din toata inima ca toate MILF sa arate macar jumatate ca ea...si noi cu totii am avea o viata mult mai buna. Sa lasam filozofia...la recenzie acum. Am facut schimb de e-mail cu Samantha, am stabilit ce si cum....si intr o dimineata cind eu am reusit sa scap de la supraveghere am avut o intilnire. A aparut perfect punctuala, perfect imbracata (sexy si eleganta in acelasi timp) iar eu am avut a surpriza MARE cind am vazut ce bine arata.

Nu intru in detalii tehnice cu ce am facut si cum, dar pot sa spun ca Samantha in pat este super: face tot ce trebuie, cum trebuie si eu am avut o experienta deosebita. De revenit NEAPARAT. Sam multumesc pentru o dimineata minunata!

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare confrati

Ultima intalnire cu Sam in decembrie a fost de mare efect .

Am inceput actiunea cu mult sex oral de ambele parti , multa saliva peste tot , si la final multa sperma pe fata ei .La baie se admira in oglinda si ii placea cum arata cu fata plina de sperma , frumoasa imagine

Actul 2 a inceput cu un anilingus din partea ei , executat ca la carte , aproape ca ma futut cu limba in cur.

Am trecut apoi la un anal reusit din prima , nici nu a stiut cand a fost cu pula in cur.A intrat toata pula adanc , fara sa fiu brutal , dar a intrat toata si ii placea.

Finalizarea pe gaura curului .

Halatul ca de obicei 400 lei pentru mine .

Aceiasi prezenta deosebita , sexy dar si eleganta in acelasi timp.

Spor la ciocane cu ea si hai sa auzim si alte pareri si recenzii

• Like 1
Link spre comentariu

Tocmai ce am vb cu ea si confirm ce tocmai a spus confratele, pt ea chestia asta era pt relaxare si supliment de pula, din pacate astazi nu s-au aliniat planetele pt un futing cu Sam, poate sapt viitoare.

O sa incerc si eu improscarea cu "smantana" pe fata domnitei, eu pana acum a fost numai in gurita dar nu a dat pe gat, dus la baie si scuipat + clatit.

O zi buna la toata lumea.

Link spre comentariu

Tocmai ce am vb cu ea si confirm ce tocmai a spus confratele, pt ea chestia asta era pt relaxare si supliment de pula, din pacate astazi nu s-au aliniat planetele pt un futing cu Sam, poate sapt viitoare.

O sa incerc si eu improscarea cu "smantana" pe fata domnitei, eu pana acum a fost numai in gurita dar nu a dat pe gat, dus la baie si scuipat + clatit.

O zi buna la toata lumea.

sperma pe fata chiar ii place

nu inghite deloc

• Like 1
Link spre comentariu

Poate ajuti comunitatea sa ajung si eu la ea :)

salutare confrati 

din pacate nu va pot introduce in cercul ei , Sam a hotarat ca de la anul sa renunte la serviciile ei

de altfel si acum o face rar si doar cu cei foarte apropiati

asa ca ....daca o prindeti anul asta dati tare in pizda ei si in gura

Link spre comentariu

Dupa vreo 3 mailuri , mi a raspuns Sam. dupa ce m am destainuit si  m am caracterizat!!! SURPRIZA  am primit raspuns: NU CORESPUND!!!!!

POATE NU A INTELES SAM CA NU DOREAM SA O FUT GRATIS!!!!! 

NICI CURVELE NU MAI SUNT CE AU FOST ODATA!!!!!!

Link spre comentariu

Dupa vreo 3 mailuri , mi a raspuns Sam. dupa ce m am destainuit si  m am caracterizat!!! SURPRIZA  am primit raspuns: NU CORESPUND!!!!!

POATE NU A INTELES SAM CA NU DOREAM SA O FUT GRATIS!!!!! 

NICI CURVELE NU MAI SUNT CE AU FOST ODATA!!!!!!

din pacate la Sam te poti astepta si la asa ceva mai ales ca jobul ei de baza are legatura cu psihologia

cred ca deja inchide cercul de cunostinte , are totusi o varsta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...