lovematuresex Reputație: 34 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Multumesc mult pt sfaturi, chiar am sa tin cont data viitoare.SalutareNoutati cu Sam? Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 SalutareNoutati cu Sam?Salut, deocamdata nu, nu am mai avut timp, dar saptamana viitoare o sun pt, ca imi este dor de pizda ei.Tu zici ca face si anal? Mi-ar cam place. Finalizare orala a facut, dar nu a ingitit, crezi ca e posibil sa inghita? Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Salut, deocamdata nu, nu am mai avut timp, dar saptamana viitoare o sun pt, ca imi este dor de pizda ei.Tu zici ca face si anal? Mi-ar cam place. Finalizare orala a facut, dar nu a ingitit, crezi ca e posibil sa inghita?SalutNu inghite insa ii place sperma pe fata , asa ca dai-o acoloO convingi greu la anal si doar daca nu esti foarte dotatCu mine a facut , am o dotare normala Incearca sa o exciti anal tare ( limbi la greu, saliva , degete ) si e posibil chiar sa vrea ea atunciAm incercat asta si mi-a reusit Link spre comentariu
mendel0105 Reputație: 12 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Stimati confrati cofutaciosi...cred ca din nou am luat-o putin razna aici....ce conteaza citi ani are doamna Samantha:42, 52, 92 sau 22. Ce este important dupa parerea mea este faptul ca doamna arata SUPERB. Asi dori din toata inima ca toate MILF sa arate macar jumatate ca ea...si noi cu totii am avea o viata mult mai buna. Sa lasam filozofia...la recenzie acum. Am facut schimb de e-mail cu Samantha, am stabilit ce si cum....si intr o dimineata cind eu am reusit sa scap de la supraveghere am avut o intilnire. A aparut perfect punctuala, perfect imbracata (sexy si eleganta in acelasi timp) iar eu am avut a surpriza MARE cind am vazut ce bine arata.Nu intru in detalii tehnice cu ce am facut si cum, dar pot sa spun ca Samantha in pat este super: face tot ce trebuie, cum trebuie si eu am avut o experienta deosebita. De revenit NEAPARAT. Sam multumesc pentru o dimineata minunata! 1 Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Salutare confratiNoutati despre Sam are cineva?Am senzatia ca devine din ce in ce mai activa si asta e un lucru bunCe e frumos persista Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Salutare confratiUltima intalnire cu Sam in decembrie a fost de mare efect .Am inceput actiunea cu mult sex oral de ambele parti , multa saliva peste tot , si la final multa sperma pe fata ei .La baie se admira in oglinda si ii placea cum arata cu fata plina de sperma , frumoasa imagineActul 2 a inceput cu un anilingus din partea ei , executat ca la carte , aproape ca ma futut cu limba in cur.Am trecut apoi la un anal reusit din prima , nici nu a stiut cand a fost cu pula in cur.A intrat toata pula adanc , fara sa fiu brutal , dar a intrat toata si ii placea.Finalizarea pe gaura curului .Halatul ca de obicei 400 lei pentru mine .Aceiasi prezenta deosebita , sexy dar si eleganta in acelasi timp.Spor la ciocane cu ea si hai sa auzim si alte pareri si recenzii 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4744 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Nu exista posibilitatea de a vb cu ea la tel? Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22499 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Ba da. Dupa ce ii trimiti email , iti da nr de telefon. 8 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4744 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Ba da. Dupa ce ii trimiti email , iti da nr de telefon. Am trimis acum ceva vreme dar...nimic. O sa mai incerc. Merci Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Nu este obligatori ca daca trimiti email poti primi nr tel, la inceput corespondezi cu ea pe email si daca este ok iti va da un nr de tel la care sa va auziti, daca nu, inseamna flit. Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Ianuarie 16, 2018 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Nici mie nu mia răspuns Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Ianuarie 16, 2018 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Dau o bere care îmi trimite nr ei in pm... Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 salutaredin pacate Sam se limiteaza acum la cateva cunostinte probabil 3-4cred ca nu prea mai are chef de cunostinte noi , teste , risc etccred ca e nevoie sa insistati pe mail si sa gasiti ceva care sa o atragacine stie poate o sa va raspunda Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Tocmai ce am vb cu ea si confirm ce tocmai a spus confratele, pt ea chestia asta era pt relaxare si supliment de pula, din pacate astazi nu s-au aliniat planetele pt un futing cu Sam, poate sapt viitoare.O sa incerc si eu improscarea cu "smantana" pe fata domnitei, eu pana acum a fost numai in gurita dar nu a dat pe gat, dus la baie si scuipat + clatit.O zi buna la toata lumea. Link spre comentariu
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 I-am dat 1 mail pe saptamana, fara succes, as fute-o grav daca as prinde-o... Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Tocmai ce am vb cu ea si confirm ce tocmai a spus confratele, pt ea chestia asta era pt relaxare si supliment de pula, din pacate astazi nu s-au aliniat planetele pt un futing cu Sam, poate sapt viitoare.O sa incerc si eu improscarea cu "smantana" pe fata domnitei, eu pana acum a fost numai in gurita dar nu a dat pe gat, dus la baie si scuipat + clatit.O zi buna la toata lumea.sperma pe fata chiar ii placenu inghite deloc 1 Link spre comentariu
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Lovemature, nu imi pui si mie o vorba buna? I-am scris si pe mess, i am dat 2 mail-uri... Link spre comentariu
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Nici o veste de la doamna, mai stie cineva despre ea, poate ajuta si alti confrati sa ajunga la ea??? Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Februarie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2018 salutarenouttai despre Sam?marti revin eu cu o recenzie Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2018 salutarenouttai despre Sam?marti revin eu cu o recenzieS-o saluti din partea mea ..... Link spre comentariu
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Lovemature, poate o intrebi cum intram in legatura cu ea,EmailYahoo messenger??? Link spre comentariu
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 salutarenouttai despre Sam?marti revin eu cu o recenziePoate ajuti comunitatea sa ajung si eu la ea :) Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Mai 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2018 Poate ajuti comunitatea sa ajung si eu la ea :)salutare confrati din pacate nu va pot introduce in cercul ei , Sam a hotarat ca de la anul sa renunte la serviciile eide altfel si acum o face rar si doar cu cei foarte apropiatiasa ca ....daca o prindeti anul asta dati tare in pizda ei si in gura Link spre comentariu
rrosu Reputație: 6 Postat Mai 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2018 Dupa vreo 3 mailuri , mi a raspuns Sam. dupa ce m am destainuit si m am caracterizat!!! SURPRIZA am primit raspuns: NU CORESPUND!!!!! POATE NU A INTELES SAM CA NU DOREAM SA O FUT GRATIS!!!!! NICI CURVELE NU MAI SUNT CE AU FOST ODATA!!!!!! Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Mai 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2018 Dupa vreo 3 mailuri , mi a raspuns Sam. dupa ce m am destainuit si m am caracterizat!!! SURPRIZA am primit raspuns: NU CORESPUND!!!!! POATE NU A INTELES SAM CA NU DOREAM SA O FUT GRATIS!!!!! NICI CURVELE NU MAI SUNT CE AU FOST ODATA!!!!!!din pacate la Sam te poti astepta si la asa ceva mai ales ca jobul ei de baza are legatura cu psihologiacred ca deja inchide cercul de cunostinte , are totusi o varsta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum