Sari la conținut

Salon Red Lips - 0756521848 / 0726903049 / 0769788408


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Cu riscul ca unii sa comenteze de ce fac a treia recenzie la acest salon, o voi face totusi considerand ca plusul de informatii poate fi benefic unor colegi.

Seara trecuta aflu cu surprindere ca pentru vreo 2 ore sunt stapanul propriului meu program si dornic de putina rasfatare aleg sa vizitez unul dintre saloanele placerilor uleioase. Asa cum obisnuiesc, imi fac lista de atac si purced la telefoane.....2 saloane erau f ocupate neavand locuri pentru programari intr-un timp rezonabil, astfel ca, fiind si in zona, sun la salonul ce-si are dedicat acest topic. Aflu ca este doar o d-soara disponibila (Oana parca), dar ca in aproximativ 20 de minute vor mai fi si altele, printre care si Adela. Deja lucrurile mergeau intr-un sens bun.....o reintalnire cu Adela chiar imi suradea.

Asa ca dupa scurgerea celor 20 de minute, timp in care am mai studiat forumul si m-am pus la zi cu noutatile (tare putina pe sectiunea noastra de Cluj) ajung la locatie....eram f aproape.

Aici ma intampina receptionera (secretara) si o d-soara inalta, roscata, creata, pe care nu o mai vazusem la vizitele anterioare...si nici n-am aflat daca si ea lucreaza....desi dupa tinuta asa s-ar spune. Sunt invitat intr-un alt salon de primire (in cel principal afland ca este un alt client), afland ulterior ca este si pe post de vestiar al fetelor.....asa ca am avut placerea de a mai vedea cateva dintre ele.....toate in aceeasi nota...a unor prezente placute, dragute si volubile. Stand si asteptand aparitia maseuzelor, la un pahar de cola oferit din partea casei, apare o tipa micuta, bruneta, cu un corp tare frumos, sani marisori in comparatie cu trupu-i micut, pantalonasi scurti...f scurti si multati pe un fundic apetisant. Ceva imi parea cunoscut.....moment in care si ea face aceeasi remarca. Am inceput sa-mi pun rotitele in functiune...zambetul ei fiind cel care m-a ajutat sa-mi aduc aminte. Era Vanessa, cea pe care o intalnisem la prima mea vizita si care fusese pentru scurt timp roscata, acum devenita, cica, iarasi bruneta. Nu stiu cum ii sta mai bine....asa bruneta pare mai “wild”!

            Am purces spre camera 4…..culmea aceeasi cu cea cea in care fusesem data trecuta. Descrierea locatiei am mai facut-o si nimic nu s-a schimbat. Doar ca un punct minus este prosopul care desi impaturat si uscat, are un miros greu si neplacut….nu stiu cauza, dar sper ca nu e doar uscat si mirosul uleiului de mesaj ramane pregnant. Oricum, cred ca este singura chestie deranjanta.

            Masajul s-a desfasurat in linii mari asemanator cu ceea ce am primit anterior, doar ca atitudinea Vanessei a fost mult mai friendly….a fost mult mai calda si prietenoasa….probabil ca deja cunoscandu-ne stia la ce sa se astepte. M-a impresionat iarasi trupul ei extrem de excitant, bronzul perfect, sanii marisori, funduletul ferm, abdomenul plat si zambetul frumos si incitant. Mare pacat ca nu se poate mai mult decat masaj…..cred ca ar fi o escorta ideala. Finuta, perfect epilata si placut mirositoare….cu o atitudine ce dovedeste inteligenta si personalitate….stie sa se faca extrem de placuta….dar cu siguranta daca e cazul stie sa si “”zgarie rau”!

            Masajele au fost condimentate cu discutii si glume, atmosfera fiind extrem de destinsa si placuta. Am avut timp doar de o finalizare, alegand in schimbul celei de a 2-a sa ma bucur de trupul ei si de tot ce poate sa ofere ea ca persoana (limitat la regulile salonului). N-am mai reusit sa o fac sa termine si ea.......muzica ce s-a orprit brusc ne-a intrerupt atunci cand ne era mai bine. I-am ramas dator...

 

Note:

Aspect Vanessa: 9,5

Masaj de relaxare – 9

Masaj erotic – 9,5

Igiena – 10+

Agtitudine: 9,5 …..stie ea de ce!

Locatie – 9,5

 

Tarif 150 lei / h. Am petrecut exact 1 h de la intrarea in camera si pana la intreruperea muzicii.

In final….RECOMAND tuturor celor care nu vor sa aiba emotii si prefera servicii de calitate. Eu sigur revin…fara a vrea sa laud gratuit salonul…..este locul unde de fiecare data am primit servicii de calitate.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri

am facut si eu azi o vizita la acest salon

domnisoara-http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5607239      e noua la acest salon.

 note

Masaj de relaxare 7

Masaj erotic 5

GFE 3

Mentinonez fata e buna ptr cei dornici de o esaculare rapida ptr doar 50 ron

 

 

e plinuta, zambareata, putin sta prost cu igiena(pacat)

 

fake = ban permanent

Link spre comentariu

Buna seara tuturori !

scurt si la subiect; 

ieri pe la 02.00 am vizitat salonul respectiv,  disponibile doar 3 fete, Kinga unguroaica - mica si blonda ,  Roxana bruneta si Oana.

nici una nu era pe gustul meu si nu trecea de nota 7 , dar ala micul a insistat si ma convins sa raman.

am ales pe Oana , bruneta ,cam 1.65 , foarte slaba , aprox 50kg , sani foarte mici.

platit 150 la receptie si am intrat in camera unde am primit prosop curat si am facut un dus.

fata a sosit dupa 5 minute si ma intrebat cum imi place masajul si ce preferinte am.

sicner ,dat fiind ca nu prea era pe gustul meu am rugat sa imi faca un masaj de relaxare cat mai profi si de lunga durata , mentionand ca finalizarea nu este foarte importanta.

am avut o surpriza foarte placuta , fata a performat un masaj de relaxare bun , lent si foarte aproape de cel care gasim la un spa adevarat.

masajul era atat de bun ca am folosit intregul timp pentru masaj de relaxare.

am prelungit programul cu inca o ora , platit inca 150 si am continuat masajul de relaxare cam inca 30 de minute.

la faza asta , cel mic deja a insistat si am rugat fata sa treaca la partea erotica , pe care a performat cu rabdare , atingeri lente si frecus folosind corpul.   cand cel mic devenise mare , sa intors cu spatele catre mine sa pot privi cele doua intrari , epilate , curate si fara miros.

fata a mimat miscarile de sex si ma rezolvat pe manual ...

ma curatat bine si frumos , am fumat impreuna o tigara si am baut un pahar de suc oferit din partea casei.

 

SUMAR:

locatie 8 , vila draguta curata cu pat mare ,  singura problema e dusul care sa cam inunda .

aspect fata 7 , foarte slaba , sani mici , si la fata nu arata grozav dar nici prea urata.

atitudine si GFE 10 , a fost foarte atenta la ce am cerut , am glumit impreuna si chiar ma-m simtit ca sunt cu o prietena buna....

masaj de relaxare 9 , aproape ca la spa adevarat

masj erotic 9 , a folosit toate metodele si organele pentru al satisface pe ecl mic ( fara sex )

 

per total final experienta de nota 8 , daca fata arata ceva mai bine , primea cu siguranta nota mult mai mare.

 

 

spor la treaba !

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Eu am fost alaltaieri...

Plecand de la un alt salon de masaj, m-am gandit ca ar fi curios sa fac o comparatie intre doua saloane.  ...pentru ca merit!

Asa am ajuns sa dau de pagina web a salonului Red Lips. Pe site sunt o gramada de profile, cu semnul verde "disponibila".

Era alta situatia pe teren. Am sunat, receptionera mi-a spus ca sunt doar doua fete disponibile, doar una are profil si pe site.

Irina, daca nu ma insel. Mi-a placut fata, am mers la locatie. Imi deschide receptionera, o fatuca roscata, care, dupa ce am ajuns la receptie mi-a recitat preturile.

Am intrebat daca sunt permise atingeri si sarutari, mi-a confirmat "de la gat in jos". Am fost de acord, dupa care intra fetele. O domnisoara blonda si Irina,

bruneta, inalta, bine proportionata. Cand urcam scarile am avut prima posibilitate sa-i admir formele si chiar ma bucuram ca am ales-o.

Intram in camera: bezna, doar un neon UV, abia am vazut unde-mi pun hainele. In baie am provocat o mica inundatie. Gelul de dus era diluat.

Apare fata, trecem la actiune.  Masajul de relaxare a fost bun. Cand ma intorc pe spate, fata trece la masajul erotic cu corpul. Fund, sani, manuta, etc.

Intreb de sarutari, mangaieri (am un principiu: nu vreau doar sa vad, vreau sa pun mana si sa gust) fata zice ca ea nu permite. Nici macar nu sa intors sa-i vad pusilica.

Am terminat printre sanii ei, a mai urmat un val de inundatii la baie, dupa care am fost condus la usa.

Dezamagirea mea a fost dubla: o data site-ul nu e actualizat, daca au doua fete, sa fie doar doua semne "disponibila", pe de alta parte receptionera n-ar trebui sa ascunda adevarul sau sa fie la curent cu ce permit fetele si ce nu.

 

Notele:

Locatie 7, nu-mi place bezna, becul rosu sau neonul UV, nici sa stau pana la glezne in apa. Ar trebui reparata scurgerea aia.

Aspect fata 8

Atitudine GFE 6, fara atingeri, fara sarutari parca eram la masaj prin corespondenta

Masaj relaxare 9

Masaj erotic 9 Mecanic, hands off pentru mine

 

O sa mai revin, dar o sa fiu atent sa clarific unele aspecte cu fata, (alta, data viitoare) ca sa nu am surprize neplacute.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutari tuturor!

De cateva saptamani am tot avut statutul de vizitator pe site-ul vostru iar cu ocazia primei mele vizite la salonul Red Lips, mi-am facut curaj si mi-am facut cont. Incep cu o scuza deoarece scrisul nu se numara printre talentele mele dar sper ca in aceste cuvinte cel mai important lucru sa fie recenzia in sine si asta pentru a putea inbunatatii serviciile pe care le primim noi.

Am mers impreuna cu prietenul meu cel mai bun si cum ziua lui de nastere fusese cu o saptamana inainte am acceptat sa mergem la salonul ales de el, Red Lips. Dupa recenziile voastre nu ar fi fost primul salon ales de mine dar asta e alta poveste.

Totul a inceput cu un telefon in jurul orei 15 cand am mentionat ca dorim o rezevare pentru doua persoane la ora 23. Ajungand cu putin peste ora 23 la vila din cartierul Gheorgheni, receptionera se scuza spunand ca toate fetele sunt ocupate dar daca avem rabdare si asteptam cateva minute vor fi cateva fete disponibile. Zis si facut, nu eram in nici o graba, nu era nici un fel de inconvenient.

Timpul s-a scurs usor, deorece living-ul e placut, inclusiv de apreciat draperia trasa intre clientii ce asteapta si cei ce ies si bautura complementara pe care am refuzat-o deorece inainte am preferat sa mergem si sa consumam ceva la o poveste.

Dupa aproximativ 10 minute a aparut o bruneta superba, in lenjerie alba prezentandu-se ca find Sabrina. Lenjeria parea ieftina dar asta probabil datorita marimii, sutienul parea cu un numar mai mare, oricum nu asta ar fi fost important.

 

Dupa inca 5-10 minute de discutii, a aparut o domnisoara pe nume Daria, care avea niste sani superbi si parea sa aiba mai multa experienta decat colega aparuta mai devreme.  

Gandul meu zbura la frumoasa Sabrina, dar find cu prietenul meu bun, dupa ziua lui, i-am propus sa aleaga el primul. Nu am avut nici un regret, gandindu-ma ca nu conteaza daca gagica e de 9 sau de 10 din punct de vedere estetic, ceea ce conteaza e sa ne simtim foarte bine si amandoi sa iesim cu zambete din camera.

Am urcat fiecare in camerele de la etaj. Find pentru prima oara, am intrebat-o pe Daria daca doreste sa pofteasca la dus cu mine si m-a refuzat politicos.

 

Am intrat la dush unde asa cum era de asteptat, era apa pe jos si gelul de dus era putin diluat, dar nu m-a interesat atat de tare deoarece stiam ca mai mult ca orice, conteaza domnisoara ce te astepta in pat.

 

Ea a coborat din camera pentru a face dus, iar dupa 5-6 minute am deschis usa de la baie zarind-o dezbracata in pat.

 

Ochii mei s-au aprins ca girofarurile la vazul sanilor ei mari, frumosi (mentionez ca nu conteaza mari, mici, imi place sa vad ca e frumoasa la fata si la corp). Avea corpul voluptos, dar placut la atingere. Pielea pare tratata frecvent la solar si nu ma refer la culoare ci la atingere, aveai senzatia de a doua zi de dupa ce ai stat in soare intre orele ilegale de bronzat. Mici inconveniente pe care aveam de gand sa le trec cu vederea.

 

Find pentru prima oara, am intrebat-o cu ce sa incepem si mi-a spus ca ma lasa sa aleg. Am insistat pe parcursul orei de vreo doua ori sa faca ce stie ea mai bine, deoarece mi-ar fi placut sa aiba ea initiativa.

 

Sper ca recenzia sa va ajute sa va faceti o parere, am lasat mai jos si notele aferente vizitei si sper ca prima experienta sa nu fie ultima.
 

Locatie: 9 (locatia nu e centrala dar o gasesti relativ usor)

Camera: 9 (Camera e incapatoare, finisaje placute, parchet modern, patul avea un prosop si trei perne mici, cel mai neplacut este scurgerea din baie si slapii de plaja care erau rupti, nici nu i-am folosit)

Atitudinea: 5 (Imi dadea senzatia ca nu se purta natural, era crispata, statea langa mine pe pat dar intre privirile noastre era tot timpul distanta destul de mare, dand impresia ca isi tragea capul sa nu ajungem sa ne sarutam din greseala, asta in conditia in care venisem de acasa, imbracat ca de sarbatoare, dusulit si parfumat. Am intrebat-o din start ce putem si ce nu putem face si i-am promis ca voi fi un gentleman exemplar si asa am si facut. In schimb pe parcurs am rugat-o sa faca lucruri **spam editat**e,sa stea mai aproape de mine, sa se aseze pe perna de langa mine, sa schimbe pozitia, din dreapta mea sa se urce pe mine, sa ma sarute pe gat, dar de fiecare data a refuzat, spunandu-mi ca nu face asa ceva cu clientii si nici macar cu prietenul ei, nu ca m-ar interesa daca are sau nu prieten dar e de prost augur sa precizezi asemenenea detalii. M-am simtit ca ultimul client ce a intrat pe usa aceea)

Fata: 7 (Varsta 24-26 banuiesc, inaltime aproximativa 160-170, corp placut, voluptoasa, sani mari, epilata in sud, evident doar visual s-a putut constata asta, deoarece nu accepta nimic cu clientii, nici macar atingeri. pe picioare firele zgariau putin deoarece banuiesc ca foloseste epilatorul in schimbul cearei, dar nu m-a deranjat pentru ca banuiesc ca e greu sa te epilezi atat de frecvent. lungimea parului era pana la umeri, vopsit cu nuanta de blond-saten, ochi de culoare inchisa, piele finuta, era mai placuta daca nu era atat de tratata la solar)

Masaj relaxare: 8 (Masajul de relaxare a fost ok, a insistat destul de mult pe gambe si pe pulpe cu toate ca am rugat-o mai mult sa se ocupe de gat si de umeri, iar cel erotic a fost placut mai ales cu mana cat si cu sanii mari pe care ii avea domnisoara in dotare. Aveam senzatia ca alta pozitie nu era permisa, m-am simtit stanjenit datorita faptului ca parea lipsita de interes. Am rugat-o sa mimeze un orgasm sa ii aud vocea sau sa ii simt respiratia calda deoarece timpul era aproape gata si eu ma apropiasem prea putin de orgasm, dar mi-a spus ca nu stie. Am apreciat ca a asteptat cateva minute in plus pentru mine si in final am avut un orgasm putin grabit dar placut)


E prima oara cand vizitez un salon de masaje, experienta a fost interesanta, dar sigur nu voi mai reveni aici pentru Daria, poate pentru Sabrina. In schimb prietenul meu s-a simtit mai bine in preajma Sabrinei, totul s-a petrecut in limitele codului de conduita al salonului, ea s-a purtat exemplar, a fost zambareata, comunicativa,a stiut sa faca complimente, masajul a fost placut. A fost foarte finuta si la sfarsit, erau mai multe fete prezente in living, dar faptul ca doi barbati ar fi ales-o dintre toate spune multe.

 

Vreau sa mai precizez ca am observat, ca multe conturi erau blocate pe baza faptului ca era contul facut cu putin timp inaintea recenziei si ca recenzia era mai mult negativa decat pozitiva dar cu riscul ca si contul meu sa fie blocat va rog sa ma credeti ca am venit din oras, iar dezamagit cum a fost nu am putut sa ma asez in pat fara sa dezvalui si eu experienta mea.

 

Sper sa ne cunoastem mai bine pe viitor si sa auzim de fete tot mai bune si frumoase. Numai bine!





 

  • Like 13
Link spre comentariu

Salutare prietene @schiller , si bun venit printre noi.

Te felicit pentru prima ta recenzie. Chiar daca experienta , prin care ai trecut nu a fost una tocmai de nota10, mi-a placut modul in care ai prezentat-o.

Nu trebuie sa iti faci griji , pentru banarea contului. Chiar daca ai scris o prima recenzie ( te-ai si inregistrat in acea zi ) , ea nu aduce injurii nici salonului si nici maseuzei. Personal cred ca a fost o prezentare obiectiva , care ne va ajta sa ne formam o parere ...despre unii....despre altii....

 

Succes in continuare si te asteptam cu urmatoarele recenzii.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare prietene @schiller , si bun venit printre noi.

Te felicit pentru prima ta recenzie. Chiar daca experienta , prin care ai trecut nu a fost una tocmai de nota10, mi-a placut modul in care ai prezentat-o.

Nu trebuie sa iti faci griji , pentru banarea contului. Chiar daca ai scris o prima recenzie ( te-ai si inregistrat in acea zi ) , ea nu aduce injurii nici salonului si nici maseuzei. Personal cred ca a fost o prezentare obiectiva , care ne va ajta sa ne formam o parere ...despre unii....despre altii....

 

Succes in continuare si te asteptam cu urmatoarele recenzii.

Multumesc, e o bucurie sa fiu primit pe forumul acesta. Sper ca in urmatoarele saptamani sa revin cu o alta recenzie, evident dupa ce ma voi ghida dupa ale voastre. Weekend placut!

Link spre comentariu

Vreau sa mai precizez ca am observat, ca multe conturi erau blocate pe baza faptului ca era contul facut cu putin timp inaintea recenziei si ca recenzia era mai mult negativa decat pozitiva dar cu riscul ca si contul meu sa fie blocat va rog sa ma credeti ca am venit din oras, iar dezamagit cum a fost nu am putut sa ma asez in pat fara sa dezvalui si eu experienta mea.

 

Sper sa ne cunoastem mai bine pe viitor si sa auzim de fete tot mai bune si frumoase. Numai bine!

 

Nu cred ca este cazul tau .Felicitari pentru recenzie .

 

 

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Week-endul ce a trecut, cazat la un hotel din Cluj, in jur de 3 noaptea, am cautat pe net pentru deplasare la hotel, am sunat la receptie 0756521848 sa intreb cate fete au si mi-a spus ca sunt 6 disponibile si 3 sunt la masaj. Am intrebat de varianta la hotel, mi s-a spus ca 5 domnisoare sunt disponibile pentru deplasare la hotel, 3 acum si celelate 2 in vreo 30 de min s-ar elibera, nu le retin numele. Am zis ca acum sa imi trimita, m-a intrebat ce gen de domnisoara vreau, mi-a indicat si site-ul http://www.salonredlips.ro/galerie-fete pe care pot vedea domnisoarele, insa nu toate au poze acolo. Am ales-o pe Ramona...In 20 de minute Ramona era la usa.

 

Blonda inalta, bine proportionata, cu forme generoase ai pe ce pune mana, intr-o rochita rosie cu decolteu am poftit-o inautru, vreo 5 minute am stat la poveste, prima impresie buna, am servit o Cola :pepsi  si o tigara. M-a luat de mana sa mergem la dus, am prins-o de mijloc, am pupat-o pe gat, i-am dat jos rochita, m-a ajutat sa ma dezbrac. Deja eram excitat, ajunsi la dus, mangaierile au continuat, apoi m-a sters cu atentie, dupa care m-am intins pe pat.

M-a uns cu ulei, a inceput cu un masaj de relaxare, nici prea prea nici foarte foarte, destul de bine efectuat, miscari variate. :masaje Este vorbareata si draguta, exact ce aveam nevoie atunci. La body masaj i-am simtit sanii alunecand usor pe spate, sarutari pe ici pe colo, nu e zgarcita la sarutari, i-am simtit respiratia suava pe gat, cu mana il atingea senzual pe cel mic si ouale, m-a intrebat cum imi place. E foarte atenta si ma gandeam ca sunt cu iubita. La invitatia ei, m-am intors pe partea cealalta, s-a asezat peste mine, masandu-ma cu sanii si apoi cu abdomenul si aplicandu-mi sarutari pe gat pe piept si abdomen, se juca cu sanii si buzele, apoi ma jucam cu sfarcurile ei si i le-am supt, cand le impingea in fata, avea pielea fina, m-a lasat sa o sarut pe corp si sa o ating oriunde, i-am simtit cu degetele pasarica umeda. Apoi s-a pus deasupra mea cu spatele la mine, masandu-mi cu fundul juniorul si ouale, iar eu ii simteam cu mana cand sanii, cand pasarica umeda. I-am propus sa se aseze in 69, sa-i pot degusta pasarica, a fost foarte receptiva. Are labii medii, dulci, epilata, curata, gustoasa. Am continuat cu linsul si suptul timp in care Ramona ma masa cu mainile, cu ma atingea usor cu unghiile pe coaie, senzatie foarte placuta, si gemea, real cred eu, a reluat masarea juniorului cu sanii urmand finalizarea exploziva pe sanii ei. Am mers amandoi la dus, continuand cu mangaierile.

 

Toata actiunea a durat o ora, platind la inceput 300 de lei. Dupa ce am iesit de la dus, ne-am imbracat, Ramona si-a chemat un taxi, luandu-ne la revedere. :couple

 

Aspect - Blonda, inalta, nu e slaba, sani medii, 9

Igiena - 10

Masaj relaxare - 9

Masaj erotic - 9 s-a implicat, oricand e loc de mai bine 

GFE - 10, a fost bine dispusa tot timpul, vorbareata. :X

Una peste alta o experienta pe care o recomand si poate data viitoare la salon ca e pretul mult mai mic si sa le pot vedea pe toate!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Studiind forumul de ceva vreme si comparand vineri seara cateva site-uri de prezentare ale saloanelor, am ales Redlips datorita galeriei de fete. Am sunat sa intreb de fetele din seara respectiva, mi s-a zis pe cine pot vedea pe site, si ca cele noi nu poze pe site.

Ajuns acolo, m-a intampinat o domnisoara satena, am fost invitat in living, am servit un pahar de whisky cu Cola pana ce si-au facut aparitia 4 domnisoare, mi-a sarit in ochi rujul rosu intens de pe buzele lor, amabile, am intrat in discutie cu ele, am mai asteptat cateva min inca 2 domnisoare, fiind nou la ei mi s-au detaliat si serviciile oferite.

A coborat una blonda si Marta, cea pe care am ales-o, mi-a placut din prima de ea. Satena, inalta,  draguta la fata, par lung si slabuta. Am platit 150 de lei la receptie, am urcat intr-o camera de la etaj, spatioasa, patul ok, oglinda in fata lui, baie proprie. Am intrat cu fata la dus, m-am incins inca din dus.

M-am asezat apoi pe pat pentru masajul de relaxare. A inceput de la talpi, ajungand incet si senzual pana la gat. M-a intrebat cat de apasat imi place, fiind atenta la indicatiile mele, am mai discutat una alta. Partea de masaj erotic foarte placuta, facut cu tot corpul si pasiune, soapte fierbinti, atingeri, fara graba, finalizare pe sanii ei, dupa care am fost la un dus, fata m-a spalat pe spate, sa scap de tot uleiul de masaj.

Am coborat, le-am rugat sa imi comande un taxi, am mai stat cateva minute in living.

M-am simtit bine, atmosfera ok, fete dragute, de revenit, raport calitate pret ok

Locatie: 9

Fata: 9, dupa ce si-a legat parul parea o papusa.

Igiena: 10

Masaj: 9

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare stimabililor!

 

avand treaba iar prin Cluj am zis ca trebuie sa mai incerc piata. dupa ce am aflat ca nici Ancuta si nici Giulia nu erau prin Cluj am zis sa ma orientez catre un salon de masaj. am incercat pe la ora 00:00 la Cleo dar nici aici nu am avut noroc. imi intra mesageria. probabil ca fetele nu mai erau disponibile. asa ca am deschis forumul si am ales red lips

am sunat la numarul de pe site si am aflat ca sunt 3 domnisoare libere.

am luat un taxi si am ajuns la locatie. numele strazii nu l-am retinut....era dificil :)

pana la urma se pare ca erau doar 2 fete diponibile : Irina si Marta

am ales sa intru cu Irina

 

am intrat in camera de scandal. camera mare, spatioasa cu un pat mare pe mijloc si o oglinda in fata lui. baia in camera. un mare plus pentru acest aspect. problema este ca atunci cand am fost la dus era un miros ciudata acolo plus apa pe jos ( ca o mica balta)

facut dus si aranjat frumos in pat. prosop curat pe pat.

a venit si Irina si a inceput cu un masaj de relaxare bine executat. apoi bineinteles masajul erotic si acesta bine facut cu mici exceptii

si acum notele:

 

Fata: la chip nota 7 la trup nota 9

Masaj de relaxare: nota 8 spre 9

Masaj erotic: nota 8 spre 9

Camera: nota 8 Baia : nota 4

Tarif : 200 de ron pentru o ora

 

de revenit? poate atunci cand sunt mai multe fete

 

cu deosebita consideratie!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Baieti, sunteti prosti? Pentru ca a fost dus de taxi, peste tot e la fel faza cu taxi pentru clientii noi, pretul real noaptea e 150.  :slap2

 

 

Când pui cuiva întrebarea aceasta, fie și retorică, pleci de la presupunerea că tu ești deștept, sau cel puțin nu la fel de prost ca destinatarul întrebării. În situația de față însă, presupunerea ta este greșită.

Fără îndoială există practica racolării de clienți prin intermediul taximetriștilor și, corelativ, a remunerației lor pentru acel serviciu. Dar în niciun caz obolul achitat de salon taximetristului nu se adaugă aritmetic la costul masajului, ci se prelevă din acesta. De altfel, clienții de multe ori nu știu de chestiunea respectivă, înțelegerea și plata desfășurându-se în absența clientului.

În plus, faptul se aplică într-adevăr la clienții noi, mai exact la aceia care, suindu-se într-un taxi, îi cer șoferului o îndrumare. Or, vedem în compunerea lui Achile că el a ales salonul înainte să apeleze la firma de taxi, cercetând forumul. Deci nu a mai fost nevoie să solicite un sfat de la taximetrist.

 

Prin urmare, d-le AntoniDan, dacă tăceai filozof rămâneai - sau cel puțin nu-mi dădeai mie ocazia să observ și să declar (cu argumente) că prostul ești tu.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

@Stalingrad, sa stii ca si eu am patit odata chestia asta...chiar la salonul de pe brancusi... primul meu masaj acolo a fost de 200 de lei..si pe urma, cand la urmatorul masaj mi-a fost ceruta suma de 150 de lei, le-am intrebat pe fete cum de s-a ieftinit masajul..si am aflat cu stupoare ca prima oara am platit 200 de lei deoarece taximetristului care m-a adus i s-au dat 50,,,

Acuma poate depinde de la salon la salon cine plateste acea taxa....

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Andrei, experiența mea (de demult...) e în sensul celor deja afirmate. În plus, așa cum am observat, în speță nu putea fi vorba de recomandare câtă vreme omul s-a dus la sigur, alegând înainte. În caz contrar ar însemna ca, de fiecare dată când mergi cu taxiul la un salon de masaj erotic, să plătești suplimentar 50 lei.

Iar dacă salonul Raiza a procedat de maniera în care grăiești, asta nu face decât să-mi întărească proasta părere pe care o am despre acel stabiliment.

Trăgând linia: eu niciodată nu voi da pentru un masaj erotic 200 lei (pentru o oră și fără alte artificii).

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Nelegiuirea pare sa fie a taximetristului care probabil a pretins ca a pescuit clientul, cerand bani nemeritati.

 

In contextul asta, desi poate nu e locul, as dori sa raportez o alta neregula, de data asta de partea salonului: pretul standard de 150 iniferent de statutul sau calitatea meseuzelor. Am patit-o la acest salon ultima oara, dar in trecut si la altele. Maseuza incepatoare, netalentata, stangace (ii urez un viitor cat mai luminos) mi-a incasat acelasi tarif ca o senatoare. Inteleg si accept diferenta de prestatie, dovada ca am ramas, dar plec cu un nod in gat. E de-a dreptul necinstit atat fata de client, dar mai ales fata de colegele mai performante.

 

Nu am nicio sugestie concreta, dar saloanele ar creste in ochii mei daca ar gasi o solutie la nedreptatea asta.

 

Stiu, cu timpul sunt penalizate de clienti prin evitare, sau poate cresc in timp. Dar pe perioada junioratului ar fi buna o reglementare discreta gestionata chiar de salon.

 

Mentionez ca la salonul asta lucreaza unele dintre maseuzele de top.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salut,


 


Zilele trecute am incercat si eu salonul. Mai fusesem anterior acolo, insa cu 2-3 ani inainte.


La telefon mi s-a spus ca sunt 2 fete disponibile, insa cand am ajuns mai era doar una, mai exact Marta.


 


Am urcat dupa taxa de 150 lei pentru masaj erotic nud, camera si baia ok, exact cum au descris colegii mai sus.


Fata este inalta, draguta, cu silicoane (de bun simt).


Partea de masaj de relaxare a fost ok, facuta cu stiinta si rabdare, insa cea de masaj erotic slabuta de tot. S-a incheiat cu o laba facuta cu semi-implicare.


 


Fata: nota 8


Masaj de relaxare: nota 9


Masaj erotic: nota 6


Camera: nota 8


Tarif : 150 de ron ora (timp efectiv door to door 40-45 min)


 


Nu recomand cu caldura, probabil sunt oferte mai bune la aceiasi bani.


  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Fratilor,la prima postare incep cu una negativa cu scuzele de rigoare adresate salonului pentru bad review, vizitat salonul recent, primit chiar si bon fiscal, ceea ce nu e putin lucru, mi s-a spus ca sunt 7 fete prezente, mi-am spus ca 2 gasim cat de cat rasarite(eram cu un prieten), ajuns la locatie, prezentat fetele, si spre surprinderea mea(treaz fiind), repet IMI CER SCUZE pentru reclama proasta, parca erau toate din zona Cernobal la scurgere, respectiv , fara sa jignesc pe cineva personal si constient de faptul ca fiecare fatuca e fiica cuiva, poate chiar mama cuiva, TOATE fetele sunt moartea pasiunii si mai ales total neadecvate pentru acest tip de job.

 Parerea mea..................inacceptabil!!!

Intrat la masaj cu X, nu imi aduc minte numele, fara vlaga, fara chef, fara motivatie, au mama...........trist. faceti review-uri pe bune, va rog, sa nu mai muscam toti gogoasa si vom avea de castigat.......timp si bani... va rog nu mai fiti gugu sa va vindeti pe o ....de urs.

  scriet pe bune!!!  IN PUII MEI

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Te invit sa vizitezi salonul si abia apoi sa faci recenzii! Din 2013, vrei sa cred ca e prima experienta pe care vrei sa o impartasesti acestei comunitati? Legat de aspectul fetelor, ai aruncat o critica fara argumente, daca nu le-ai vazut cum ai putea sa le descrii?! La Red Lips lucreaza peste 30 de fete! Ai intrat cu toate de ai afirmat ca sunt ”total neadecvate pentru acest tip de job”. Daca ai intrat la masaj cu X, ii puteai retine numele pentru recenzie! De o luna a fost zugravit, iar in camere se face curatenie, se aeriseste, se schima cearsaful si prosoapele dupa fiecare masaj! Daca nu ai fost, de unde sa stii?! Gaseste-ti o alta ocupatie!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Draga mea, postarea subsemnatului are intr-adevar o nota de subiectivism, nicidecum nu imi doresc sa denigrez pe cineva, si cu atat mai mult un sufletel de fatuca ce vrea sa faca un banut. Daca salonul vrea sa tina cont, bine, daca nu iar bine. Fiecare isi alege drumul dupa cum considera de cuviinta. Eu nu impun nimic, dupa cum nici unii dintre noi nu au cum sa o faca. Piata va impune. Cei ce asculta obiectiv remarcile rezista, cei ce au ei dreptate nu clientul, vor vedea.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Te invit sa vizitezi salonul si abia apoi sa faci recenzii! Din 2013, vrei sa cred ca e prima experienta pe care vrei sa o impartasesti acestei comunitati? Legat de aspectul fetelor, ai aruncat o critica fara argumente, daca nu le-ai vazut cum ai putea sa le descrii?! La Red Lips lucreaza peste 30 de fete! Ai intrat cu toate de ai afirmat ca sunt ”total neadecvate pentru acest tip de job”. Daca ai intrat la masaj cu X, ii puteai retine numele pentru recenzie! De o luna a fost zugravit, iar in camere se face curatenie, se aeriseste, se schima cearsaful si prosoapele dupa fiecare masaj! Daca nu ai fost, de unde sa stii?! Gaseste-ti o alta ocupatie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...