Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

SEX total, blonda si roscata, oferim sex anal, oral si normal, cu 2 finalizari unde vrei tu, sa te simti bine, locatie discreta si igiena totala, sani nr 3-4, kg 52-55, clipe de neuitat zona Bucur Obor Pret 80L0765.119.902 / 0737.250.600o fi ceva real in acest anunt? fetele din poze arata bine in special blonda

post-3589-133409721872_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu cam incerc cam totul ce e pe la obor si de aceea va spun cum a fost:Ca locatie sunt la obor in spatele la un cazino proaspat deschis. Locatia: specifica pretului, nu pat rupt dar nici lux. Erau 2 fete (nu cele din poza) una trecuta de 35 ani si una pe la 20 de ani. Cea de 35 de ani sani mititei si lasati, se vede varsta pe pielea ei, pe fata si are km buni infipti in ea ca era cam larguta. Cealata tipa tinerica avea niste sani maricei, tari, un cur frumos si o pizda stramta.....:) (ea moldoveanca si zicea ca practica de cateva luni profesia). Eram in pofte in ziua aceea si le-am propus sa le rezolv pe amandoua. Nu a fost nici un show lezbi ci doar regulat la 2 pasarici :) Ele la inceput mi-au spus ca nu se pupa sa alceva.....Cea batrana face o oral mai bun dar parca aia mica e mai pofticioasa, vrea sa impresioneze. Aia tinerica e pupacioasa, a tot incercat Fk dar nu-s adeptul si a 2 finalizare a fost la un oral terminat in gura, fata si corp =))Tipele sunt cuminti, fac ce pozitie vrei si cum vrei. Presteaza doar oral nep si normal protejat. Cica inainte era alta care presta si anal. Le putem depuncta ca nu sunt pozele reale dar nu le pot considera tepe. Pe aia mica chiar o recomand.

Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Am sunat si eu saptamana trecuta.

Eram pe la Muncii , am sunat si am facut o programare .Mi-a raspuns o duduie cu voce placuta si mi-a spus ca trebuie sa ajung in zona clubului Bellagio si cand ajung acolo imi spune exact blocul si cara. Am stabilit ca ne auzim la telefon in 10-15 minute cand sunt in fata la club.

Am ajuns acolo in maxim 15 minute , am inceput sa sun si dupa 3 incercari de a suna in care am sunat pana mi s-a deconectat a raspuns.

Mi-a spus ca ne vedem insa nu acum... sa mai stau vreo 20 de minute ca ea e plecata ( intr-adevar se simtea ca mergea cu un pas relativ grabit in timp ce vorbea).

I-am urat si eu o zi buna si mi-am vazut de treaba.

Nu mi s-a parut serioasa...putea sa spuna ca nu e disponibila nu sa ma plimbe pana la Obor.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...