Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stimati domni ,


La sfarsit de saptamana am vizitat-o pe stimata domnisoara . Am cunoscut-o anul trecut in vara .

Locatia : garsoniera zona Timpuri Noi , aproape de metrou , locuri de parcare disponibile . Este singura in garsoniera . Garsoniera este micuta , dar arata ingrijit , aranjata perfect scopului , curata , pat mare ( nou ) cu lemjerie curata , baia in ordine , fara probleme .

Date contact : Tel 0767777986 ( 0767.777.986 ) , programare cu 1 zi inainte .

Program : din cate am inteles nu exista intervale orare , la mica intelegere ...

Detalii servicii : normal pro , oral pro sau nepro ( COB , fara CIM ) , sarut , FK , anal nu am intrebat ....

Tarifare : 200 Lei / ora , nu mi-a cerut banii , i-am lasat eu din proprie initiativa .

Aspect fizic : o bruneta de 24 de ani de cca. 170 cm fara tocuri / cca. 70 kg , par deosebit , lung , des , voluptoasa , sani frumosi , nr. 5 cred , rotunzi , ochi caprui foarte frumosi , tenul alb , catifelat , usor plinuta ( pe mine nu ma deranjeaza acest aspect ) , picioare frumoase , un posterior fenomenal , rotund . Genul de femeie dupa care eu ma uit pe strada ....

Detalii intalnire : M-a primit intr-o lenjerie sexy , pe tocuri de 10 cm . Este amabila si stie sa vorbeasca , se vede experienta in domeniu . Remarc ca din cauza unor probleme am intarziat 20 min , m-a asteptat . M-a invitat la o cafea cu lapte , foarte buna !. Am stat la o vorba , i-am povestit ce am mai facut in ultimele luni ( eu , dezamagit de unele lucruri ce mi s-au intamplat recent , cu diverse probleme de toate felurile....) , a incercat sa faca atmosfera buna . Eu inca am o retinere cand merg la fete tinere , eu avand mai mult de 20 de ani peste varsta Elei ....asta este ....in sfarsit am primit un prosop mare si curat si m-am dus putin pe la baie , unde am gasit vreo 3 tipuri de geluri , sapun , etc . Apoi am fost invitat in patul mare si larg ....am explorat voluptosul corp al Elei si am facut un control de rigoare in zona de jos , unde este epilata , ingrijit , si unde am lucrat usor , usor pentru a obtine o umezire naturala , apoi dra. a avut grija de amicul meu care a dat primele semne de trezire , dupa ce Ela a intrat in actiune cu sanii ei dementiali.....apoi la rugamintea mea a facut un pic de oral , asa de control , sa ramana amicul meu activ , apoi la un moment dat m-am trezit cu gumita instalata si Ela a trecut intr-un cow girl , ocazie cu care i-am savurat vizual si nu numai sanii ( care pe mine m-au cucerit ...) , se misca bine , dupa un timp am rugat-o sa incercam un doggy style si s-a conformat , cred ca este o pozitie pe care ea o prefera , eu ce sa mai spun ( posteriorul e durere , ar trebui interzis , creeaza dependenta ...., am avut o super erectie si am lucrat acolo in draci , dar am obosit ( batranetea , ce sa faci ....) .....si amicul meu incatusat in Durex a ramas fara aer si s-a desumflat ( tradatorul !... ) , dar inventeaza Ela o smecherie cu sanii ei si amicul e gata de lupta , din nou .... ce sa mai facem ? Un cow girl reverse , ca sa admiram posteriorul drei , voluptos ,....Ela m-a corectat ... cica mare .....eu nu sunt de acord , raman la termenul meu , voluptos , parca suna mai bine .....imi aduc aminte de o replica de a regretatului Gh. Dinica ( Diplomatul ) in filmul Prin Cenusa Imperiului , zicandu-i lui Gabriel Oseciuc ( Darie ) : Stii tu ce e aia voluptate ?....eh ..stii pe dracu ! ...in sfarsit mai lucreaza Ela putin , dar eu ca un diesel batran , nu termin ... , depasesc timpul alocat ?...ce e de facut ? gasim o solutie si in final scoatem gumita si termin triumfator pe sanii frunoasei curtezane ..... , verific pulsul , tensiunea pare OK , .....am scapat si de data asta !

M-am simtit foarte bine cu Ela , si fizic si psihic . Are mult bun simt si este o curtezana de moral .

Am trecut din nou pe la baie . In final am mai avut o scurta discutie si a trebuit sa plec, cu regret !

Note :

Locatie : 8,00

Aspect fizic : fata : 9 , ochii : 9, corp : 9 ( posteriorul 10 +, sanii 10 + )

Normal : 9,50

Oral : 9

GFE : 9

Nota generala : 9.50

Concluzia finala : o recomand fara rezerve , mai ales celor care le plac femeile voluptoase , dar ca experienta oricarui barbat . Eu doresc sa o mai vizitez , imi fac abonament !



Sa auzim numai de bine !



Ovidiu .
 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Maestre ovidiu hadrian, mi se pare mie sau recenzia facuta mai sus este aproape o copie fidela a recenziei de aici >>> https://nimfomane.com/forum/topic/5012-iolanda-0733608471-nerva-traian/?p=98158 ?

Va dor oare degetele sa scrieti ceva diferit sau confundati cele 2 fete ?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Maestre Ciocan ,

 

Multumesc pentru mesaj .

Este adevarat , am folosit acelasi sablon de recenzie ca si data trecuta , din dorinta de a respecta regulamentul forumului referitor la acest aspect .

Sa fie iertata comoditatea mea .

Totusi datele din recenzia a doua sunt diferite , corecte , la fel actiunea in partea a doua s-a desfasurat diferit .

Si mai aveti dreptate inca o data , cand spuneti ca cele 2 fete pot fi confundate .....dupa umila mea parere dpdv fizic seamana foarte bine , de aici si similitudinile observate de dvs. in cadrul celor 2 recenzii .

Raman deschis la orice observatie care poate duce la imbunatatirea aportului meu la acest forum .

Sper ca raspunsul meu este satisfacator .

 

Sa auzim numai de bine !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare. Am sunat cu aproximativ o ora inainte m-am deplasat la locatie, am fost ghidat pana la garsoniera, am facut cunostinta am schimbat cateva vorbe dupa aceea am facut un dus. Am inceput cu fk, sarutari pe corp , un mare + pentru sanii imensi , am trecut peste oral la primul numar si am inceput normalul cu ea deasupra (se misca foarte bine si cum au mai spus altii inainte este de aprociat controlul muschilor vaginali) am schimbat cu inca o pozitie si am terminat exploziv in prezervativ. Am mai stat putin dupa care am facut fiecare cate un dus si dupa aproximativ 5 minute am trecut la lucru de asemeni cu mult fk intretinut , continuat cu un oral protejat si dupa aceea am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii si terminat . Dupa un dus si dupa ce am mai schimbat cateva vorbe am plecat foarte satisfacut . Acum note si alte detalii:

             Tarif : 200/h ( stat efectiv o ora jumate)

             Locatia : Timpuri Noi  in spatele caminului studentesc

            Aspect fizic : 8 ( plinuta , sani imensi, fund bestial, piele fina , buze sensuale..numai de bine)

            Locatie : 9 ( garsoniera micuta dar confortabila, baie curata cu o varietate de geluri de dus)

            Prestatie : 9,5 ( oralul si normalul amandoua foarte bune )

            GFE : 10+ ( aici nu e de discutat, un gfe de rang inalt ,foarte lipicioasa, glumeata, deschisa,nimic de reprosat)

Concluzie finala : O experienta foarte placuta care trebuie repetata la prima ocazie . Raport calitate/pret excelent .

  • Like 4
Link spre comentariu

Ela - Timpul regasit.

 

Stropii de ploaie ce cad pe jacheta mea de fas nu mai scot un suntet atat deosebit. Mintea mea este prinsa cu cateva ore in trecut. Sunt in scara blocului, scot cheia sa deschid usa si am un moment de anamneza. Sunt in taxi pe strazile pustii ale Capitalei tot mai aproape de casa, insa tot mai departe. Ma aflu pe strada cu iz de micsunele, ma uit in stanga si in dreapta taxiul nu a sosit. Undeva in zare se vede o licarire verzuie, sa fie oare masina care ma va purta departe de ea... In hol imbracat ii sarut buze si cu greu ii spun nopate buna. Te rog sa mai ai rabdare 5 minute pana vine masina... stiu ca s-a facut tarziu. Sunt pe pat alaturi de ea, prosopul meu, cat si al ei s-au uscat pe noi. Ma gandesc oare nu-i este frig, sa nu raceasca, insa cu trecerea timpului am uitat de lucrul asta . O convrsatie placuta intre doi interlocuturoi anonimi, dintre care unul aflat sub imperiul fantasticului. Cu toate acestea daca imi fortez mintea pot spune ca nu am vorbit numai prostii. Eliade spunea: Timpul este singurul lucru care se pierde intr-adevar. Si cata dereptate in aceste cuvinte. Suntem amandoi in cada imbratisati, trupurile noaste ude se ating unul de celalalt. Mainile mele neincetat aluneca pe trupul ei, ii ating fundul si zona intima. Spuma creata ma face sa ii masez tot mai intens sanii. Si eu sunt dezmierdat de mainile ei iscoditoare care imi cuprind madularul, putin a lipsit sa nu..... Imi ciufuleste parul de pe piept. Stopii ce ne cuprind, apa care invaluie este o reverie, este desavarsirea si implinirea a ceea ce vroiam sa fac inainte de sosirea mea la la ea, si anume sa merg cat mai mult prin ploaie. Ma aflu intins pe pat, este momentul in care extazul este la apogeu. Ela este deasupra mea adanc infipta. Orice miscare a ei ma face sa tresar, senzatiile care ma cuprind sunt prea intense. Ela se misca fantastic, ruperi de ritm, opturi, contre. Fundul, bazinul, picioarele, se foloseste de tot trupul pentru a ma satisface. Iar eu stau pe spate, nu pot sa ma misc, nu mai vreu, sunt coplestit de ce mi se intampla. Vreau sa ii simt tot trupul cum ma cuprinde, vreau sa ii simt sanii pe pieptul meu, o starang puternic in brate, o mangaii pe spate, pe fund. Pun mana pe soldurile ei si o apas pe bazin, vreau sa o penetrez cat mai puternic, imi cupride capul, o iau din nou in brate, limbile noaste necontenit se cauta una pe cealalta, o musc usor de buze, este strans lipita de mine, suntem inlantuiti intr-un dans lugubru al pasinuii dezlantuite.

Intru in scara blocului, deschid usa, sunt acasa, cat nu mi-as fi dorit lucrul asta. In bucatarie caut ceva de mancare, ma duc in dormitor, ma uit din intamplare la telefon si vad numarul 69 afisat. Reintru in starea de visare, sunt din nou cu Ela in pat. Ea este deasupra mea cu fundul spre mine, iar in gura ei se afla ascuns tot madularul meu. O ling strasnic pe clitoris, incerc sa bag si o limba mai jos, dar nu ajung. Mai folosesc si un deget, usor pentru a nu o rani, ii frec clitorisul, il masez, apoi iar il ling. Cu toate acestea nu reusesc sa ma ridic la niveulul cu care ea il suge. Din pozitia respectiva nu pot sa spun decat ca ii simteam buzele, ii simteam limba care necontenit il lua in stapanire.

Revin la realitae, inca nu pot, vreau sa-mi aduc aminte cum a inceput totul. Din ce in ce mai aproape de momnetul reintalnirii, nu inca. Stau intins pe spate la insistentele ei, ne sarutm cu pasiune, mainile mele ii urmeaza formele si precum un olar iscusit nu vreau sa ratez nicio curbura, vreau ca tot trupul ei sa treaca prin mainile mele avide. Coboara jos spre cel invartosat, ma intreaba cu sau fara. Raspunsul meu este ferm: fara. Un suras din partea ei destinde atmosfera. Incepe sa il linga lent, altenand DT cu supt, de-a dreptul coplesitor. Ma aflu la dus, totul este curat, nu observ nimic in neregula dupa ce am primit deja celebrul prosop roz. In camera o privesc insistent, este imbracata intr-o plasa, catsuit am aflat ca se numeste acea costumatie.  Am intrat in apartament. Ma bucur ca am resusit sa imi fac timp pentru o noua vizita. Nici nu apuc sa sun la usa ca se aud pasii ei. Se deschide si Ela imi apare in fata asa cum o stiu, zambititoare si binedispusa.

Pentru prima data ma aflu in drum spre strada micsunelelor. Stropii de ploaie ce cad pe jacheta de fas scot un sunet tare ciudat. Ce nu inteleg este faptul ca pana acum nu am bagat de seama. De ce tocmai acum, nu stiu. …  Merg invaluit de stropii de ploaie care imi picura pe fata, cat de racoritor. Aud si tocul de la pantofi cum de izbeste de asfaltul ud. Doua ritmuri ce ma insotesc si merg alaturi de mine catre ea. Sunt un pic in intarziere, ma uit la telefon, timpul…. si observ, chiar daca sunt in starea de visare ca este afisata data de 01.12.2012, ziua in care am cunoscut-o pentru intaia oara….. Si ma trezesc. Sunt acasa…. ma uit din nou la telefon convins de materialitatea ce ma inconjoara si acesta afiseaza ora 02.13 – 07.02.2013….

 

  • MODALITATE DE CONTACT : 0767777986 (0767.777.986)

 

  • PROGRAMUL DE LUCRU: Din ce am inteles are un program flexibil in functie de client, poate sa incepa mai devreme daca i se cere, si de asemenea poate sa primeasca si seara, ora 20.00 in cazul meu.

 

  • LOCATIA : Timpuri Noi, zona Universitatilor, vizavi de benzinarie. Acces facil la cateva minute de metrou, locuri de parcare nu am observat. Fara colega. In garsoniera se creeaza acel sentiment de intimidate. De curand are si pat nou care nu mai scartie. Aeroterma pentu incalizrea atmosferei si a clientilor infrigurati. Curatenie la ea acasa, prosop curat si roz. Geluri de dus multiple. Eu am fost servit cu apa ca si prima data.   NOTA : 8,5

 

  • ASPECT FIZIC: Bruneta de senzatrie, tanara,  24 de ani, aprox. 1.70 fara tocuri. Este in mod cert  BBW in adevarata acceptiune a cuvantului. Par negru si matasos, ochi caprui, pielea alba extrem de fina si catifelata. Este foarte placut sa o atingi. Sani mari, rotunzi, numarul 5 cred, fund bombat cu un impact vizual puternic, buze carnoase si senzuale. M-a asteptat echipata asa cum am discutat in prealabil intr-un costum porno, ii zice generic catsuit.

 

  • IGIENA PERSONALA : 10 (nimic de reprosat)

 

  • ATITUDINE/GFE: Cu toate ca sunt cam naiv din fire ( ?oare?) de data asta cred ca am facut celebrul ”click” sau cum i-o zice. Mie personal nu imi place deloc acest cuvant. Am fost relaxat si am simtit-o, asta si datorita ei, ca pe o prietena, ca o persoana apropiata. Poate foarte usor sa creeze acea empatie erotico emotionala cu clientul. Intalnirea a decurs natural de ambele parti si eu personal pot sa va spun ca m-am simtit foarte bine in compania ei. NOTA : 9.5.

 

  • SEX ORAL: neprotejat executat EXCELENT. Atentie maxima asupra coitelor, supt si lins. Madularul a beneficita de aceleasi tratament, cu mult peste medie. DT fenomenal, tits fuck de mare efect, nici nu mai este nevoie sa preciz fapul… ce mai, i-a facut de toate, lins, supt lent/rapid, atentie imprejurimi, priviri porno, nu se ajuta maini, cu lins din DT. Am facut si 69, de asemenea de mare efect asupra juniorului. Face si finalizare pe corp sau COB, exclus CIM. NOTA : 9,5.

 

  • SEX NORMAL, bineinteles protejat. Eu am finalizat acolo unde ma simt cel mai bine si anume in …. intelegeti voi. Normal foarte bun, de data aceasta doar o pozitie care mi-a permis sa o simt cat mai aproape de trupul meu, un fel de cow girl, dar imbratisati cu implicare maxima din partea ei. Contractii vaginale.  FK din belsug pe toata durata actului. S-a uitat mereu in ochii mei, si ce poate fi mai frumos decat lucrul asta atunci cand faci sex. NOTA : 9.5.

 

  • SEX ANAL – nu face.

 

  • HALAT NEMTESC - 200 RON/h tarif standard (eu am stat cat timp am fost acceptat de Ela). O finalizare in cazul meu, dar nu orice finalizare, ci una care s-a lasat cu tremurici.

 

  • CONCLUZII: Ela are recomadarea mea pentru toti curvarii care cauta o escorta deosebita din mai multe puncte de vedere. Atitudine si servicii cu mult peste medie (o recomand si celor care cauta oralul suprem, dus spre perfectiune). Foarte implicata si foarte deschisa catre client. (Nu ma pot abtine sa nu fac o mica paranteza: sa nu credeti ca este naiva sau ca ea se daruieste oricarui marlan. NU este o fata hotarata si stie cum sa se poarte inclusiv cu meltenii, asa ca 100% atitudinea ei depinde de atitudinea vostra, de ceea ce oferiti si voi). Ca sa inchei, Ela este in mod cert o escorta de top care merita vizitata macar o data, cu siguranta nu veti regreta.


Cu stima si respect,

Va doresc futaiuri multe si palcute,

Al vostru camarad de arme,

Ventrino.

 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fac aceasta mini-recenzie dintr-un singur motiv, ca cei ce-mi sunt colegi sa nu repete greseala mea.

 

Ajungand la domnisoara Ela, desi am gasit ceva ce nu-mi doream, nu am plecat de rusine. Nu vreau ca domnisoara sa se supere si o rog pe aceasta cale sa-mi accepte scuzele daca va fi deranjata de randurile mele.

 

Locatie in limitele decentei, curatica, dar cu investitii minime. Apartament amplasat in zona Timpuri Noi, pe strada Viorele, o strada ce da in benzinaria Agip de pe Calea Vacaresti.

 

Domnisoara este frumusica, ingrijita, dar mai multa decat imi doream si aveam nevoie eu. Pentru amatorii de BBW si de sani imensi, o recomand cu multa caldura.

 

Numarul de contact si tariful nu sunt modificate (cel putin nu erau acum circa o luna de zile cand am vizitat-o).

 

Datorita nepotrivirii dintre gustul meu si aspectul dumneaei, serviciile mi s-au parut mediocre. M-a deranjat inexistenta analului (desi nu sunt un amator) si a CIM-ului. Nu am fost impresionat nici de saruturile, un pic agresive si prea umede si nici de controlul muschilor vaginali.

Deoarece nu ar fi obiective, nu o sa dau note.

 

Recomandarea mea este sa nu ramaneti niciodata la o escorta de care nu va simtiti atrasi.

 

 

Multumesc pentru recenzie el_dorel,dar daca nu eram pe "gustul" tau,trebuia sa-mi spui si in plus din moment ce ai vazul pozele,era destul de clar ceea ce urma sa gasesti!doar cateva precizari as vrea sa fac:in primul rand nu este apartament,ci garsoniera,iar din recenzia postata,sincer tind sa cred ca nu m-ai vizitat vreodata!dar ca sa fiu sigura ca nu este una din persoanele care ma lucreaza si-mi vor raul,imi poti spune te rog unde este masina de spalat?

Iti multumesc anticipat!

 

 

bun venit pe forum el_dorel

Asteptam completarile curand, mersi anticipat.

 

 

@el_dorel, recenzia ta făcută pt. Ela este 100% falsă şi-mi pare rău acum că Pisicuts a binevoit sa-ti asculte rugămintea şi sa-ti închidă contul. Meritai ban IP în opinia mea sinceră pentru denigrare şi recenzie falsă.

E imposibil să fi fost la Ela şi să nu ştii unde este amplasată masina de spălat în locatia de la Timpuri Noi. Văd că mai ai 2 recenzii şi eşti mult mai explicit, deşi lipsesc şi acolo anumite elemente, fapt ce mă face să mă îndoiesc că-s reale.

Pisicuts, uite din această cauza insist eu pe detalii şi nu vreau să permitem recenzii ambigue, fără elemente esenţiale care pot face diferenţa.

Multumesc de înţelegere!

 

Consider ca o recenzie falsa si dovedita, nu reprezinta off topic! Daca este posibil, as dori sa se repuna postarile selectate mai sus, inapoi pe topicul meu. 

Astept un raspuns, indiferent de natura acestuia. Multumesc!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Buna dragi colegi,

In sfarsit am ajuns si eu la Ela dupa numeroase incercari de a ajunge la ea.Sunat din timp cu o zi inainte si programat la ora 11:30.

Inarmat cu o cutie de bombonele de ciocolata in mana ,m-am prezentat la duduie si bine am facut.Dupa prezentarile de rigoare m-a servit cu o cafeluta pe care nu am avut rabdare sa o termin pentru ca, atras de decolteul super generos, m-am cerut la dus cu gandul sa atentez cat mai repede la "jucariile"domnitei.

Primit papucei de casa c-am micuti avand in vedere dimensiunea mea,dar nu conteaza ca am mers pe varfuri,am intrat la dus,aici,geluri de dus si sampoane pe alese,prosopel curat primit  odata cu papuceii.

Dupa dusul de rigoare ,intrat si Ela pentru improspatare ,revenit in camera si fratilor............ bubuiala la greu.........sus ,jos,la dreapta ,la stanga,si in tot acest timp eu cu gura infipt in sanii domnitei,ca o tot bufnea rasul.Multumiri pe aceasta cale oglinzii de pe usa!!in care am privit mereu actiunea.(scuze daca au ramas semne pe posterior)

Dupa primul numar ,dus eu,dus ea,scuze pt samponul ramas in cada (domnita a alunecat) baut restul de cafea ramas,am inceput si numarul doi care seamana tare cu numarul 1 doar ca a tinut mai mult.

O recomand cu caldura pe Ela,dar numai persoanelor care prefera escortele mai durdulii.

Si acum sa strigam catalogul

 

 Locatie 7

Aspect: 8 cu un plus pt.sani
Oral: 9(protejat la cererea mea)
Normal: 8

Anal nu ma interesat

Halatul 200 ron pt aproximativ o ora.

Succes

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dimineata,am adus poze noi in atentia dumneavoastra impreuna cu cateva precizari: o finalizare =150 lei,iar 1 h=250 lei,(oral protejat/neprotejat in functie de igiena,normal protejat,masaj de relaxare,NU fac finalizare orala si nici anal!) ,iar ca si program:10.00-19.00.   

O zi frumoasa va doresc,

Ela.                                            

     

 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut comunitatea!

Incerc de ceva timp sa dau de duduia in cauza si nu reusesc. Nu raspunde sau are telefonul inchis. Mai presteaza sau si-a luat iar nasul la purtare si primeste numai clienti cu recomandari de sange albastru?

Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Salut comunitatea!

Incerc de ceva timp sa dau de duduia in cauza si nu reusesc. Nu raspunde sau are telefonul inchis. Mai presteaza sau si-a luat iar nasul la purtare si primeste numai clienti cu recomandari de sange albastru?

Conform ultimelor modificari din regulament, asteptam ca "staff-ul" sa ia masuri!  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La ce te referi georgent? Vad ca din 2 martie de la prima postare ai o atitudine cam nepotrivita...

Ma vad nevoit sa te intreb si eu pe tine la ce te referi? Ca eu nu prea am postari, deci de unde atitudine nepotrivita daca ea a lipsit total si cu desavarsire? Daca ma intrebi de duduie, atunci aflati ca am sunat la ea cu o medie de aprox 7 telefoane zilnic in ultimele 4 zile, intre orele mentionate de ea ca fiind de program si a avut momente in care suna fara sa raspunda si momente in care era inchis. La SMS nu a raspuns.

Link spre comentariu
Reputație: 1265

Salut comunitatea!

Incerc de ceva timp sa dau de duduia in cauza si nu reusesc. Nu raspunde sau are telefonul inchis. Mai presteaza sau si-a luat iar nasul la purtare si primeste numai clienti cu recomandari de sange albastru?

 

La asta ma refer

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Aaaaa, pai sa explic atunci, nu mi s-a parut o atitudine fair play fata de "comunitate" cand a inchis cercul de vizitatori, 1 si 2 cand a decis sa revina la "modul initial de prestari", asta denota pt mine un "nas luat la purtare" ca urmare a recenziilor favorabile si o lipsa de respect fata de restul utilizatorilor de aici. Daca voia sa inchida cercul cu adevarat, iesea de aici si devenea "o dama cu circuit inchis" fara sa mai revina.
Pe de alta parte nu am inteles cum e cu oralul facut protejat sau neprotejat in functie de igiena, ce sa inteleg?Ca in cercul inchis sau deschis primeste si nespalati?

Acum zi-mi si mie cum e cu atitudinea nepotrivita din moment ce aveam o singura postare?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stimati colegi ,

 

Nu fac o recenzie ca la carte despre aceasta doamna , am scris parerea mea personala despre ea mai demult , acum aduc doar niste completari ....deci :

 

Locatia cunoscuta , la Timpuri Noi , a suferit imbunatatiri considerabile , in sensul ca garsoniera este acum zugravita proaspat , au fost schimbate usile , a fost montata o instalatie de aer conditionat  , etc .

Fata nu mai este de mult o BBW , a aruncat pe geam multe kilograme , cred ca acum este doar BW ( beautiful women ) . Sa tot fie vreo 3-4 kg in plus acum , dar formele voluptoase sunt tot acolo , la locul lor .

Dupa n vizite , pot spune  despre curatenia  si igiena escortei ca sunt impecabile , la fel prestatia .

Ca tot s-a vorbit de cat de tare sa ne prefacem ….Ela nu se preface , si asta apreciez cel mai mult . Nu merg la ea numai pentru sex . Nu avem compatibilitate maxima la acest capitol . Este mult mai matura decat cei 25 de ani pe care ii are .Spune intotdeauna ce are pe limba, chiar daca poate distruge totul prin ceea ce spune . In ciuda firii sale impetuoase, este placuta ,  fidela amicilor si gata oricand sa acorde ajutor la nevoie. Nu o deranjeaza singuratatea . Cauta mereu sa depaseasca limitele, inclusiv pe cele personale, de aceea are mereu alte si alte standarde, din ce in ce mai inalte .

Eu nu va cer sa ma credeti , verificati personal , poate ca nu sunt destul de obiectiv .

Oricum , nu ma pricep prea bine la femei , cateodata sunt naiv ( in ciuda varstei ) , cum spune Ela ….

 

Ca tot nu i-am facut o dedicatie muzicala la vremea recenziei , imi permit sa o fac acum . Scurt si la obiect : Recondita armonia / Tosca / Puccini , aleg ca tenor tot un bosorog / hodorog ca mine : Placido Domingo . ( numai de al dracului nu propun un tip mai tanar si mai viril …..). Vizionati / ascultati aici :

.

 

Lirica :

Recondita armonia di bellezze diverse !
e bruna Floria,  l'ardente amante mia,
e te, beltade ignota
cinta di chiome bionde !
Tu azzurro hai l'occhio
Tosca ha l'occhio nero!
L'arte nel suo mistero
le diverse bellezze insiem confonde:
ma nel ritrar costei
il mio solo pensiero,
ah! il mio sol pensier sei tu!
Tosca ( Ela ) , sei tu!

 

Sa auzim numai de bine !

 

O.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nici o problema :

 

Halatul : 250 Lei / ora .

 

Locatie : 9

Aspect fizic : fata : 9 , ochii : 9, corp : 9 , picioare : 9 , posteriorul : 10 , sanii : 9 .

Normal : 9,50

Oral : 9 ( fara CIM )

GFE : 9,50

 

Anal : N/A

Nota generala : 9.20 , cu felicitari .

 

O.
 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

RE-intoarcerea

In prealabil si cu o zi inainte am trimis un mesaj catre domnisoara Ela, la cat era de suparata pe mine, mi-am spus daca

raspunde bine daca nu, asta este soarta, dar nu la mult timp, care parca au fost zile intregi si cu inima cat un purice, am

primit acceptul ei.

In tumutul aglomeratiei de pe centura capitalei, era sa o pun iar de mamaliga, daca intarziam si acum cred ca ma astepta cu

o bata facuta la Reghin, si vezi masajul naibii ce mi-l luam.
Ajuns in locatie, punctual, si parca eram un adolescent, resemnat, asteptand consecintele dar nu a fost asa, a incercat sa

destinda atmosfera si nervii mei ca m-a "citit" din prima ca eram ca arcusul unei viori.
Imbracata in rochita neagra, scurta cu pantofi negri cu toc , (era cat mine ce puteam sa mai comentez?) si dupa un dialog

ceva de genul ca nu sunt inca senil si cum de nu am uitat unde locuieste, am inceput o joaca ca de copii cu alintaturi saruturi,

mangaieri.... si avid de prezenta ei am trecut la igienizare.
Ceea ce a urmat a fost o alta experienta placuta , oral protejat, cu DEEP, o joaca placuta, pur si simplu cu al meu organ,

urmat de un normal protejat cu contractiile de rigoare, bineinteles ea fiind la conducere.

CONTACT: 0767777986
PROGRAMUL: Eu am ajuns la ora 11 fix
LOCATIA : Timpuri Noi, apartament ok. baia ok, geluri barbatesti, prosop roz. - 10
ASPECT FIZIC: Bruneta, par negru, lung, circa 1.70 fara tocuri, sani mari, fund sexi 9.5
IGIENA PERSONALA : + 10
ATITUDINE: stie sa se faca placuta si sa te simti bine chiar daca te mai inteapa usor ironic cate o data 10
SEX ORAL: protejat 10
SEX NORMAL, protejat. 10
SEX ANAL – nu stiu nu am intrebat
HALAT - 200 RON la mine a fost o finalizare.
CONCLUZIE : de revenit.
 

  • Like 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...