Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

si eu fac figuri sa nu aud de sangerete,creier de astea.si nu pot manca animale dragutze ca un iepuras.am pus boticu la caprioara odata si mi-a parut rau apoi.cu mistret am fost ok,dar nu e un animal gratios.daca ar fi sa ucid ceva cu mana mea clar mai degraba as paste fericita,ma apuca plansul si la pescuit

 

La pescuit si pe mine ma apuca plansul... de plictiseala :P

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind

facuta de KILLBILL13 ( poate crede lumea ca am fo la tine sau tu la mine :lol: )

( da.mi adresa ca vin sa te colind :feet )

 Acum sa explic diferentele: =))

Si in plus, am gasit si o mostra nu uscata de tot, dar, buna de papa sau de pus in sarmale ( de la altii mai harnici ;)  )

post-179802-0-75984100-1451077528_thumb.jpg

post-179802-0-28192200-1451077622_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Cand eram copil, eram mare amator de caltabos si (mai ales) sangerete. Dupa aia, la un moment dat am inceput sa nu ma mai dau in vant dupa ele, nu stiu de ce. Acuma daca mananc 2-3 feliute odata la cativa ani e mare lucru. Carnatii pe care i-am vazut pe acest thread in ultimele pagini, insa, arata intr-un mare fel :)

 

Din lipsa de somn (am dormit de la 6 la 9 seara, cum povesteam pe alt thread), am descarcat si io cateva poz(n)e cu o parte din bunatatile de anu' asta. Craciun petrecut la neamuri, la tara, unde in mod normal trebuia sa-ti croiesti partie prin zapada ca sa ajungi sub sopron sa spargi niste lemne sa bagi in centrala sau (cum prefer io), direct in soba. Eh, anu' asta umbli prin curte in tricou, la soare, da' nu-i bai ca mancarea si vinu' tot bune îs. Cam toate materiile prime au venit din curte/gradina/beci... 

 

post-53465-0-43716300-1451096797_thumb.jpg

post-53465-0-92461600-1451096814_thumb.jpg

post-53465-0-53960700-1451096824_thumb.jpg

post-53465-0-93499100-1451096836_thumb.jpg

post-53465-0-16442100-1451096848_thumb.jpg

post-53465-0-16798300-1451096871_thumb.jpg

post-53465-0-26272300-1451096891_thumb.jpg

post-53465-0-68884700-1451096916_thumb.jpg

post-53465-0-52995200-1451096929_thumb.jpg

 

Sarbatori fericite, LA MULTI ANI! :)

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cand eram copil, eram mare amator de caltabos si (mai ales) sangerete. Dupa aia, la un moment dat am inceput sa nu ma mai dau in vant dupa ele, nu stiu de ce. Acuma daca mananc 2-3 feliute odata la cativa ani e mare lucru. Carnatii pe care i-am vazut pe acest thread in ultimele pagini, insa, arata intr-un mare fel :)

 

Sarbatori fericite, LA MULTI ANI! :)

 

Eu mananc aproape orice din carne. Si orice fel de carne. N-am probleme cu faptul ca iepurele ce se-nvarete in frigare azi, ieri il mangaiam in cusca lui. Mananc ficat, rinichi, plamani, fudulii, creier... Da' toba nu-mi spune nimic iar caltabosu si lebarul nici sa nu le vad. Nu stiu de ce, am incercat din numeroase surse (deci nu-i vorba ca nu le-ar face bine cine le face).

 

Cam tot ce e in afumatoarea aia arata bine :drool ; la fel si bucatele din pozele tale. Asa ca:

 

Sanatate si virtute,

S-avem ce bea, s-avem ce.. manca! :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

gata cu Crăciunul, să trecem la treaba... :))

 

I agree! Pentru azi imi propun 100 de flotari si 20 minute pe eliptica. Parera mea e ca ar trebui sa deschidem un topic dedicat acestor exercitii de fitness si Bodybuilding. Ar fi interesant si util cum sa ne imbunatatim tonusul si forta musculara (stiti voi de ce).  ;)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Pentru a reveni la subiectul acestui topic, sa va arat ce am gatit eu (si de cativa ani e traditional de craciun pentru mine)

 

attachicon.gifIMG_0053.JPG

 

Sunt curios daca se stie ce e, asa ca o sa spun mai tarziu :)

seamana a ceva care manca mami eu nu tolerez sosuri asa tari.se numeste martas, tejszines martas

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

nu neaparat...vezi ca nu stii? :) exista de generatii varianta alba,care e un fel de adaptare a sosului bechamel

 

Da, sos de mar (sau gutui) care se face cu smantana si lapte. E dulce (dar un dulce temperat, dulce-acrisor). Mie imi place mult, as zice la fel de mult ca si sosul de tomate.  :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

mda stiam ca ficatu meu isi da demisia numai cand o aude pe mama....practic faci o friptura de pui,scoti carnea,adaugi peste acel ulei,2-3 cani de lapte.ingrosi cu putina faina si la sfarsit pui si ceva smantana si marar....asta e tejes martas,dios mio

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

seamana a ceva care manca mami eu nu tolerez sosuri asa tari.se numeste martas, tejszines martas

 

 

no bosomeg te rouzi ,mărtașu ii roșu :lol:

 

 

Da, sos de mar (sau gutui) care se face cu smantana si lapte. E dulce (dar un dulce temperat, dulce-acrisor). Mie imi place mult, as zice la fel de mult ca si sosul de tomate.  :)

 

Va dau o mana de ajutor. Are 3 ingrediente. Un fel de carne, o radacina si smantana.

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

mda stiam ca ficatu meu isi da demisia numai cand o aude pe mama....practic faci o friptura de pui,scoti carnea,adaugi peste acel ulei,2-3 cani de lapte.ingrosi cu putina faina si la sfarsit pui si ceva smantana si marar....asta e tejes martas,dios mio

 

Va dau o mana de ajutor. Are 3 ingrediente. Un fel de carne, o radacina si smantana.

ciulama/topală :D de pui

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

mda stiam ca ficatu meu isi da demisia numai cand o aude pe mama....practic faci o friptura de pui,scoti carnea,adaugi peste acel ulei,2-3 cani de lapte.ingrosi cu putina faina si la sfarsit pui si ceva smantana si marar....asta e tejes martas,dios mio

 

Adica, un fel de pui cu smantana? Fac si eu ceva asemanator. Tai carnea de pui  bucati de-o-mbucatura (sau curcan, in ultima vreme nu prea mai consum pui). O condimentez cu niscavai piper, sare, menta sau busuioc si-o las sa se marineze vreo ora-doua. O rumenesc intr-o tigaie, o scot si torn smantana in tigaie. Cand incepe smantana sa se subtieze bag puiu la loc si il lasla foc mic 15-20 de minute (sub capac). Daca mi se pare prea gros sosul mai bag niste lapte; daca-i prea subtire - ii scot capacul sa mai scada.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...