killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Decembrie 25, 2015 facuta de KILLBILL13 ( poate crede lumea ca am fo la tine sau tu la mine )Pai daca ai fi fost, doar nu te duceam in afumatoare !!! 2 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2015 si eu fac figuri sa nu aud de sangerete,creier de astea.si nu pot manca animale dragutze ca un iepuras.am pus boticu la caprioara odata si mi-a parut rau apoi.cu mistret am fost ok,dar nu e un animal gratios.daca ar fi sa ucid ceva cu mana mea clar mai degraba as paste fericita,ma apuca plansul si la pescuit La pescuit si pe mine ma apuca plansul... de plictiseala 3 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 25, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 25, 2015 La pescuit, beau și fut....)) 5 9 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Decembrie 25, 2015 facuta de KILLBILL13 ( poate crede lumea ca am fo la tine sau tu la mine )( da.mi adresa ca vin sa te colind ) Acum sa explic diferentele: Si in plus, am gasit si o mostra nu uscata de tot, dar, buna de papa sau de pus in sarmale ( de la altii mai harnici ) 8 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Acum sa explic diferentele: Si in plus, am gasit si o mostra nu uscata de tot, dar, buna de papa sau de pus in sarmale ( de la altii mai harnici )arata bine billy 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Cand eram copil, eram mare amator de caltabos si (mai ales) sangerete. Dupa aia, la un moment dat am inceput sa nu ma mai dau in vant dupa ele, nu stiu de ce. Acuma daca mananc 2-3 feliute odata la cativa ani e mare lucru. Carnatii pe care i-am vazut pe acest thread in ultimele pagini, insa, arata intr-un mare fel Din lipsa de somn (am dormit de la 6 la 9 seara, cum povesteam pe alt thread), am descarcat si io cateva poz(n)e cu o parte din bunatatile de anu' asta. Craciun petrecut la neamuri, la tara, unde in mod normal trebuia sa-ti croiesti partie prin zapada ca sa ajungi sub sopron sa spargi niste lemne sa bagi in centrala sau (cum prefer io), direct in soba. Eh, anu' asta umbli prin curte in tricou, la soare, da' nu-i bai ca mancarea si vinu' tot bune îs. Cam toate materiile prime au venit din curte/gradina/beci... Sarbatori fericite, LA MULTI ANI! 13 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Cand eram copil, eram mare amator de caltabos si (mai ales) sangerete. Dupa aia, la un moment dat am inceput sa nu ma mai dau in vant dupa ele, nu stiu de ce. Acuma daca mananc 2-3 feliute odata la cativa ani e mare lucru. Carnatii pe care i-am vazut pe acest thread in ultimele pagini, insa, arata intr-un mare fel Sarbatori fericite, LA MULTI ANI! Eu mananc aproape orice din carne. Si orice fel de carne. N-am probleme cu faptul ca iepurele ce se-nvarete in frigare azi, ieri il mangaiam in cusca lui. Mananc ficat, rinichi, plamani, fudulii, creier... Da' toba nu-mi spune nimic iar caltabosu si lebarul nici sa nu le vad. Nu stiu de ce, am incercat din numeroase surse (deci nu-i vorba ca nu le-ar face bine cine le face). Cam tot ce e in afumatoarea aia arata bine ; la fel si bucatele din pozele tale. Asa ca: Sanatate si virtute,S-avem ce bea, s-avem ce.. manca! 2 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Decembrie 26, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/994747_1669344566650044_8845070422881530373_n.jpg?oh=34dbd2a9d7b832f7236d55568acaadba&oe=5703441B 8 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Sanatate si virtute,S-avem ce bea, s-avem ce.. manca! si fute! Pa' aia mai importanta ai lasat-o afara. Pai se poate!? 1 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 26, 2015 gata cu Crăciunul, să trecem la treaba...) 6 9 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Decembrie 26, 2015 gata cu Crăciunul, să trecem la treaba... ) I agree! Pentru azi imi propun 100 de flotari si 20 minute pe eliptica. Parera mea e ca ar trebui sa deschidem un topic dedicat acestor exercitii de fitness si Bodybuilding. Ar fi interesant si util cum sa ne imbunatatim tonusul si forta musculara (stiti voi de ce). 3 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 si fute! Pa' aia mai importanta ai lasat-o afara. Pai se poate!? Off.. eu incerc sa pastrez un limbaj curat, doar sa dau de-nteles prin lipsa rimei de-acolo... Nu asa se vorbeste in fata unor doamne, ce pula mea! 3 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Pentru a reveni la subiectul acestui topic, sa va arat ce am gatit eu (si de cativa ani e traditional de craciun pentru mine) Sunt curios daca se stie ce e, asa ca o sa spun mai tarziu 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Io zic să vă potoliț'n poola mea cu atâta mişcare 4 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Io zic să vă potoliț'n poola mea cu atâta mişcare mișcarea face bine....) la trup și suflet...) ie bună 3 9 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 26, 2015 mișcarea face bine.... ) la trup și suflet... ) ie bună astea 4 exercitii sunt cele recomandate 1 2 3 4 asta.i pt muschii de la ceafa (iara m.ati provocat sa pun semne obscene) 11 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Pentru a reveni la subiectul acestui topic, sa va arat ce am gatit eu (si de cativa ani e traditional de craciun pentru mine) IMG_0053.JPG Sunt curios daca se stie ce e, asa ca o sa spun mai tarziu seamana a ceva care manca mami eu nu tolerez sosuri asa tari.se numeste martas, tejszines martas 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 26, 2015 seamana a ceva care manca mami eu nu tolerez sosuri asa tari.se numeste martas, tejszines martasno bosomeg te rouzi ,mărtașu ii roșu 6 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 no bozmeg te rouzi ,mărtașu ii roșu nu neaparat...vezi ca nu stii? exista de generatii varianta alba,care e un fel de adaptare a sosului bechamel 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 no bozomeg te rouzi ,mărtașu ii roșu ps nu mai vb porcos ca nu pot rade o intreb totusi pe mama,dupa ce isi face siesta si revin cu lamuriri.numai ea consuma asa bazaconii 3 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Decembrie 26, 2015 nu neaparat...vezi ca nu stii? exista de generatii varianta alba,care e un fel de adaptare a sosului bechamel Da, sos de mar (sau gutui) care se face cu smantana si lapte. E dulce (dar un dulce temperat, dulce-acrisor). Mie imi place mult, as zice la fel de mult ca si sosul de tomate. 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 mda stiam ca ficatu meu isi da demisia numai cand o aude pe mama....practic faci o friptura de pui,scoti carnea,adaugi peste acel ulei,2-3 cani de lapte.ingrosi cu putina faina si la sfarsit pui si ceva smantana si marar....asta e tejes martas,dios mio Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 seamana a ceva care manca mami eu nu tolerez sosuri asa tari.se numeste martas, tejszines martas no bosomeg te rouzi ,mărtașu ii roșu Da, sos de mar (sau gutui) care se face cu smantana si lapte. E dulce (dar un dulce temperat, dulce-acrisor). Mie imi place mult, as zice la fel de mult ca si sosul de tomate. Va dau o mana de ajutor. Are 3 ingrediente. Un fel de carne, o radacina si smantana. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 26, 2015 mda stiam ca ficatu meu isi da demisia numai cand o aude pe mama....practic faci o friptura de pui,scoti carnea,adaugi peste acel ulei,2-3 cani de lapte.ingrosi cu putina faina si la sfarsit pui si ceva smantana si marar....asta e tejes martas,dios mio Va dau o mana de ajutor. Are 3 ingrediente. Un fel de carne, o radacina si smantana.ciulama/topală de pui 4 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 mda stiam ca ficatu meu isi da demisia numai cand o aude pe mama....practic faci o friptura de pui,scoti carnea,adaugi peste acel ulei,2-3 cani de lapte.ingrosi cu putina faina si la sfarsit pui si ceva smantana si marar....asta e tejes martas,dios mio Adica, un fel de pui cu smantana? Fac si eu ceva asemanator. Tai carnea de pui bucati de-o-mbucatura (sau curcan, in ultima vreme nu prea mai consum pui). O condimentez cu niscavai piper, sare, menta sau busuioc si-o las sa se marineze vreo ora-doua. O rumenesc intr-o tigaie, o scot si torn smantana in tigaie. Cand incepe smantana sa se subtieze bag puiu la loc si il lasla foc mic 15-20 de minute (sub capac). Daca mi se pare prea gros sosul mai bag niste lapte; daca-i prea subtire - ii scot capacul sa mai scada. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum