Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

nu te flata singura

gata tati, te las de acum sa ma flatezi tu. pai nu ascult eu mereu de tine lol ?

uite justluv  zicea sa facen sandvisuri toti trei doar suntem o familie. nepapat nu ramai si stii doar ca m-am apucat sa-ti fac si botosei,sa nu racesti jos

Link spre comentariu

Să nu incurce pasta dă tomate

il ung pe el direct si  :puppykiss

la cat e de jucaus golanul iti dai seama ce am combina ingrediente pe o masa de bucaterie

Pis ai pus-o,de obicei nu suport sa-si bage careva nasu in cratitele mele,dar m-am excit usor si vreau sa gatim impreuna

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

dar m-am excit usor si vreau sa gatim impreuna

Obosit de o zi de munca de birou, si eu m-am excit mai devreme si-am zis, cu tot respectul, ce plm, io-s robot, nu merit si io uMpic® de relaxare?

Drept pentru care m-am apucat de bucatareala.

Friptura de vitel cu garnitura de cartofi natur si o cantitate obscena de sos de mustar... de fapt un fel de sos bechamel la care am adaugat mustar amestecat, de vreo 3 feluri si zeama de lamaie. Sa nu aud comentarii despre cat ii de "sanatos" si/sau de neam prost sa inneci dish-ul in sos, io vreau sa-mi tihneasca. Howgh!

post-53465-0-75549100-1452104555_thumb.jpg

...si (in mod respectuos, ma doare fix in pix daca radeti) - gris cu lapte, cu dulceata de cirese amare. Pentru eventuale nelamuriri despre cantitatea de dulceata, pls see above ;)

post-53465-0-32478100-1452104606_thumb.jpg

• Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Obosit de o zi de munca de birou, si eu m-am excit mai devreme si-am zis, cu tot respectul, ce plm, io-s robot, nu merit si io uMpic® de relaxare?

Drept pentru care m-am apucat de bucatareala.

Friptura de vitel cu garnitura de cartofi natur si o cantitate obscena de sos de mustar... de fapt un fel de sos bechamel la care am adaugat mustar amestecat, de vreo 3 feluri si zeama de lamaie. Sa nu aud comentarii despre cat ii de "sanatos" si/sau de neam prost sa inneci dish-ul in sos, io vreau sa-mi tihneasca. Howgh!

attachicon.gifIMG_1477-2.jpg

...si (in mod respectuos, ma doare fix in pix daca radeti) - gris cu lapte, cu dulceata de cirese amare. Pentru eventuale nelamuriri despre cantitatea de dulceata, pls see above ;)

attachicon.gifIMG_1482-2.jpg

Sos si eu pun cam la fel... da' de ce pui asa putine cirese? :)

• Like 1
Link spre comentariu

Sos si eu pun cam la fel... da' de ce pui asa putine cirese? :)

Pentru aspect, sa se mai vada si ce-i in bol sub dulceata... in cel mai rau caz, aveam borcanul la indemana pentru refill :)

• Like 5
Link spre comentariu

pfuu azi aveam de gand sa fac si io clatite ca am vo 2 kile de branză dulce (scocă) :laugh2​  si nu stiu ce sa fac cu ea...da maine bistoș fac :drool

FOARTE bune-s si cu branza, aproape ca-mi plac mai mult decat cu dulceata. Da' amu' n-am avut nici branza nici Nutella sau Finetti, si oricum n-am facut multe, ca inca-s home alone, ca famelia a mai ramas la tara la neamuri in vacanta prelungita. Si cum afara-i lapovita, asa m-o copulat o lene sa ies din casa... :)

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:fara

ia clătita neamule!  :laugh2 am pus brînză in ele de zici ca îs brînză cu clătite  :yummy https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12498672_1083519288354399_2000786917_n.jpg?oh=56ff5d0f9a867e3c3b3dad20d7e814e9&oe=5691B7EDhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t34.0-12/12511623_1083518945021100_970365289_n.jpg?oh=ae779cd02acd9cd3cca878ad4969305c&oe=5691CA64https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10308239_1083533858352942_1492710332728572931_n.jpg?oh=d23aac7861c363be5f89673bca17c77a&oe=56FB3F88

• Like 11
Link spre comentariu

ia clătita neamule!  :laugh2 am pus brînză in ele de zici ca îs brînză cu clătite  :yummy https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10308239_1083533858352942_1492710332728572931_n.jpg?oh=d23aac7861c363be5f89673bca17c77a&oe=56FB3F88

si-atat? nu le dai la cuptor cu bezea peste? si stropite cu lichior si flambate la final!

Off.. unde-s clatitele banatene, de alta data... Ca alea de la Ana-Lugojana! Geniale!

• Like 3
Link spre comentariu

si-atat? nu le dai la cuptor cu bezea peste? si stropite cu lichior si flambate la final!

Off.. unde-s clatitele banatene, de alta data... Ca alea de la Ana-Lugojana! Geniale!

astea.s clatite a la LOVE ( GABI din oradea) :laugh2

:rax2 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/stai-calm-si-fa-clatite.png

• Like 6
Link spre comentariu

Sunt cel putin 15 ani (daca nu cumva mai mult) de cand n-am mai fost la Ana Lugojana... :( Mai exista, oare? 

Edit: in zona Banatului, nu-s de neglijat nici clatitele de la Millenium (langa Salonta). Dar la Ana Lugojana erau, intr-adevar, ceva unicat...

• Like 2
Link spre comentariu

Sunt cel putin 15 ani (daca nu cumva mai mult) de cand n-am mai fost la Ana Lugojana... :( Mai exista, oare? 

Edit: in zona Banatului, nu-s de neglijat nici clatitele de la Millenium (langa Salonta). Dar la Ana Lugojana erau, intr-adevar, ceva unicat...

norocosule io nu am fost niciodata  ;) salonta aia din bihor  :350x

• Like 3
Link spre comentariu

Anul trecut inca existau.. Parca au mai pierdut ceva din farmec (si din bucatari :( ) dar clatitele inca sunt bunicele

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Ai mâncat la Taverna Sârbului alea făcute într-un fel de bol de pământ?

Peseu: am venit si cu poza

post-104506-0-61421400-1452278158_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...