Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Asadar, ignorati impardonabilul fapt, stiu, este de neiertat, am vopsit oole azi. Si-i gata si friptura aia marinata in bere neagra si ulei.

post-224146-0-22571400-1492186944_thumb.jpg

post-224146-0-95830700-1492186954_thumb.jpg

post-224146-0-38308200-1492187016_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

ana paraschiv, on 14 Apr 2017 - 7:23 PM, said:

Asadar, ignorati impardonabilul fapt, stiu, este de neiertat, am vopsit oole azi. Si-i gata si friptura aia marinata in bere neagra si ulei.

Aoleu, m-ai spart nenea paraschiv.'Felicitari! :138x :138x :138x :beex2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Picoane, dupa buna mea crestere, neluand in seama ateismul meu, si logic vorbind, traditia vine din credinta. Deci, fara niciun fel de ofensa, ipocrizia romanului e in creste pe masura ce trec anii. Fiecare zona a tarii are traditia ei si in special cea din nord adusa in sud si interpretata cu multa brutalitate si fara pic de logica in apucaturi. Cei mai ipocriti devin batranii

Mamaie, am vorbit cumva cu tine? Tu ai înțeles ce am vrut eu a spune, sau te plictisești și nu mai si cu cine să te cerți?

Priblema e simplă, pentru cune poate, sau vrea să înțeleagă: de ce înroșim ouă acum și nu pe 18 iulie, de exemplu? Păi dacă tot e vorba de tradiție, adică le înroșitm de Pasti, hai să ne ținem cât-de-cât de ea! La minimum, nu zic de urzici, oțet și alte trăznăi, nici de post sau alte practici religioase.

După cum vezi, nu m-am amestecat în certurile tale cu unii membri, deși de multe ori, ai luat-o pe arătură, dar văz că te cam mâncă. Chiar nu vreau să intru in conflict cu tine, nu obișnuiesc să port războaie cu muierile, decât când chiar nu am alternativă.

Hai, un Paște fericit!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mamaie, am vorbit cumva cu tine? Tu ai înțeles ce am vrut eu a spune, sau te plictisești și nu mai si cu cine să te cerți?

Priblema e simplă, pentru cune poate, sau vrea să înțeleagă: de ce înroșim ouă acum și nu pe 18 iulie, de exemplu? Păi dacă tot e vorba de tradiție, adică le înroșitm de Pasti, hai să ne ținem cât-de-cât de ea! La minimum, nu zic de urzici, oțet și alte trăznăi, nici de post sau alte practici religioase.

După cum vezi, nu m-am amestecat în certurile tale cu unii membri, deși de multe ori, ai luat-o pe arătură, dar văz că te cam mâncă. Chiar nu vreau să intru in conflict cu tine, nu obișnuiesc să port războaie cu muierile, decât când chiar nu am alternativă.

Hai, un Paște fericit!

tataie, eu nu disper de mancare dar crestinismul este o dogma din punctul meu de verdere, si nu numai crestinismul, dar si celelalte religii.

Nu mai face atat pe ofuscatul ca nu ai dreptate, ipocrizia este in floare la romani si nu numai dar si prostia promovata cu brio de majoritatea batranilor

Si nu te ratoi la mine ca... nu ai dreptate

Link spre comentariu

tataie, eu nu disper de mancare dar crestinismul este o dogma din punctul meu de verdere, si nu numai crestinismul, dar si celelalte religii.

Nu mai face atat pe ofuscatul ca nu ai dreptate, ipocrizia este in floare la romani si nu numai dar si prostia promovata cu brio de majoritatea batranilor

Si nu te ratoi la mine ca... nu ai dreptate

Mamaie, tu chiar nu înțelegi că nu de religie sau practică religioasă, vorbeam? Moș Craciun, de exemplu, mai are vreo treabă cu religia? E drept, că e o tradiție mai nouă! Coronița pentru copiii care au luat premiul I, tot o chestie de dogmă creștină e? Și exemplele pot continua...
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mamaie, tu chiar nu înțelegi că nu de religie sau practică religioasă, vorbeam? Moș Craciun, de exemplu, mai are vreo treabă cu religia? E drept, că e o tradiție mai nouă! Coronița pentru copiii care au luat premiul I, tot o chestie de dogmă creștină e? Și exemplele pot continua...

tata'e, ai luat-o pe urmele *tantricei, vorbesti vorbe lungi in franturi de ganduri. Crezi ca ipocrizia vorbelor nu este redata in fapte, si viceversa. Citeste ce ai scris si pe urma sa aduci ca exemplu coronita pt copii. Nu o zguduii cu mine ca nu o zgudui bine

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

ce mielu/iedu  meu vă tă sfădiți ? (fara mine :rax2  :laugh2 )

no, pana maine la marinat si apoi in cuptor cu el,io  nu cred ca o sa manc :blink:

ioi, ca ma doare spatele/picioarele  cat am stat in picioare pana am ”belit” toata pielea aia alba dupa ei :laugh2

post-65199-0-02164800-1492192830_thumb.jpg

post-65199-0-98638500-1492192840_thumb.jpg

• Like 12
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Noaptea tarziu... o poftă mare, una singură. Prea stăteau acolo-n frigider:crochete cu cașcaval... am pus feliute de mozzarela deasupra si am presărat brânză deshidratata rasă. Să nu mai zică lumea că arată urât...post-143417-0-26219700-1492209672_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu

tata'e, ai luat-o pe urmele *tantricei, vorbesti vorbe lungi in franturi de ganduri. Crezi ca ipocrizia vorbelor nu este redata in fapte, si viceversa. Citeste ce ai scris si pe urma sa aduci ca exemplu coronita pt copii. Nu o zguduii cu mine ca nu o zgudui bine

Mda... te-ai sclerozat, mamaie! Cum ți-am spus, evit să intru în conflicte cu femei, decât atunci când nu mai am de ales. Nu forța nota!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...