klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 14, 2017 ÃŽncă nu😂Mă cam neliniștește "încă" 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Mă cam neliniștește "încă" Revin cu recenzia😠2 2 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Buna seara. Ceaveti ??Nimic, incearca sa ma convinga ca are trei ooo. 5 2 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Și-ar ciocni ooleleNtz, el e din gasca traditionalista, nu face el de astea in vinerea mare! 7 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Nimic, incearca sa ma convinga ca are trei ooo. Stiam 'io ca esti baiat destept! 15 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Ntz, el e din gasca traditionalista, nu face el de astea in vinerea mare!Eeee!!! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Io decât sunt ipocrit și pe mine ma adus barzacred ca barza care te-a adus era matoala ) Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Asadar, ignorati impardonabilul fapt, stiu, este de neiertat, am vopsit oole azi. Si-i gata si friptura aia marinata in bere neagra si ulei. 7 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 14, 2017 ana paraschiv, on 14 Apr 2017 - 7:23 PM, said: Asadar, ignorati impardonabilul fapt, stiu, este de neiertat, am vopsit oole azi. Si-i gata si friptura aia marinata in bere neagra si ulei.Aoleu, m-ai spart nenea paraschiv.'Felicitari! :138x Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Norocu' ei că țin post, altfel o futeam ...dă plagiatoare dă oo care este Azi tin post normal...M-am dat pe anal 5 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Azi tin post normal...M-am dat pe anal Duamne ajută! 2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Picoane, dupa buna mea crestere, neluand in seama ateismul meu, si logic vorbind, traditia vine din credinta. Deci, fara niciun fel de ofensa, ipocrizia romanului e in creste pe masura ce trec anii. Fiecare zona a tarii are traditia ei si in special cea din nord adusa in sud si interpretata cu multa brutalitate si fara pic de logica in apucaturi. Cei mai ipocriti devin batraniiMamaie, am vorbit cumva cu tine? Tu ai înțeles ce am vrut eu a spune, sau te plictisești și nu mai si cu cine să te cerți? Priblema e simplă, pentru cune poate, sau vrea să înțeleagă: de ce înroșim ouă acum și nu pe 18 iulie, de exemplu? Păi dacă tot e vorba de tradiție, adică le înroșitm de Pasti, hai să ne ținem cât-de-cât de ea! La minimum, nu zic de urzici, oțet și alte trăznăi, nici de post sau alte practici religioase. După cum vezi, nu m-am amestecat în certurile tale cu unii membri, deși de multe ori, ai luat-o pe arătură, dar văz că te cam mâncă. Chiar nu vreau să intru in conflict cu tine, nu obișnuiesc să port războaie cu muierile, decât când chiar nu am alternativă. Hai, un Paște fericit! 3 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Nimic, incearca sa ma convinga ca are trei ooo.Asta e, tu ai numai 2! Csf? Ncsf! 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Mamaie, am vorbit cumva cu tine? Tu ai înțeles ce am vrut eu a spune, sau te plictisești și nu mai si cu cine să te cerți?Priblema e simplă, pentru cune poate, sau vrea să înțeleagă: de ce înroșim ouă acum și nu pe 18 iulie, de exemplu? Păi dacă tot e vorba de tradiție, adică le înroșitm de Pasti, hai să ne ținem cât-de-cât de ea! La minimum, nu zic de urzici, oțet și alte trăznăi, nici de post sau alte practici religioase.După cum vezi, nu m-am amestecat în certurile tale cu unii membri, deși de multe ori, ai luat-o pe arătură, dar văz că te cam mâncă. Chiar nu vreau să intru in conflict cu tine, nu obișnuiesc să port războaie cu muierile, decât când chiar nu am alternativă.Hai, un Paște fericit! tataie, eu nu disper de mancare dar crestinismul este o dogma din punctul meu de verdere, si nu numai crestinismul, dar si celelalte religii. Nu mai face atat pe ofuscatul ca nu ai dreptate, ipocrizia este in floare la romani si nu numai dar si prostia promovata cu brio de majoritatea batranilor Si nu te ratoi la mine ca... nu ai dreptate Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2017 tataie, eu nu disper de mancare dar crestinismul este o dogma din punctul meu de verdere, si nu numai crestinismul, dar si celelalte religii. Nu mai face atat pe ofuscatul ca nu ai dreptate, ipocrizia este in floare la romani si nu numai dar si prostia promovata cu brio de majoritatea batranilor Si nu te ratoi la mine ca... nu ai dreptateMamaie, tu chiar nu înțelegi că nu de religie sau practică religioasă, vorbeam? Moș Craciun, de exemplu, mai are vreo treabă cu religia? E drept, că e o tradiție mai nouă! Coronița pentru copiii care au luat premiul I, tot o chestie de dogmă creștină e? Și exemplele pot continua... 2 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Aprilie 14, 2017 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17861606_1705057749511152_5900407927101864945_n.jpg?oh=454fd2929b92fc3059e8e5d40bda4ec7&oe=59909B4D 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Mamaie, tu chiar nu înțelegi că nu de religie sau practică religioasă, vorbeam? Moș Craciun, de exemplu, mai are vreo treabă cu religia? E drept, că e o tradiție mai nouă! Coronița pentru copiii care au luat premiul I, tot o chestie de dogmă creștină e? Și exemplele pot continua... tata'e, ai luat-o pe urmele *tantricei, vorbesti vorbe lungi in franturi de ganduri. Crezi ca ipocrizia vorbelor nu este redata in fapte, si viceversa. Citeste ce ai scris si pe urma sa aduci ca exemplu coronita pt copii. Nu o zguduii cu mine ca nu o zgudui bine Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Aprilie 14, 2017 ce mielu/iedu meu vă tă sfădiți ? (fara mine )no, pana maine la marinat si apoi in cuptor cu el,io nu cred ca o sa manc :ioi, ca ma doare spatele/picioarele cat am stat in picioare pana am ”belit” toata pielea aia alba dupa ei 12 12 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Iar se supără Ticuta.Pe tine nu,Gabi. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Tu si mitza mea...numai pe "furat"sunteți Tot cu mine a facut scoala ...intreab-o Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Stiam 'io ca esti baiat destept!mai ales baiat Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Tot cu mine a facut scoala ...intreab-o Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Noaptea tarziu... o poftă mare, una singură. Prea stăteau acolo-n frigider:crochete cu cașcaval... am pus feliute de mozzarela deasupra si am presărat brânză deshidratata rasă. Să nu mai zică lumea că arată urât... 8 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 15, 2017 tata'e, ai luat-o pe urmele *tantricei, vorbesti vorbe lungi in franturi de ganduri. Crezi ca ipocrizia vorbelor nu este redata in fapte, si viceversa. Citeste ce ai scris si pe urma sa aduci ca exemplu coronita pt copii. Nu o zguduii cu mine ca nu o zgudui bineMda... te-ai sclerozat, mamaie! Cum ți-am spus, evit să intru în conflicte cu femei, decât atunci când nu mai am de ales. Nu forța nota! 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum