picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2017 Mai vorbiți mult, cifrat?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 27, 2017 Stop Ca se supara pe noi Iesclus, îl am la mână =)) 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 27, 2017 live În clar
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 27, 2017 Na poftim Imi pierise de mancare cu gandul la acel Topic Merci ...de fapt bogdaproste 8 13
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 27, 2017 Sa nu existe dubii Da, fey....și e și HD 1 3
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 27, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 27, 2017 toroș sau varza cu carne pt ăia de la oraș care nu stiu ce ii toroșu https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/18767293_1523782590994731_1024289330_o.jpg?oh=58091927b12e5306a32a4d72b96b1950&oe=592B905Ccassy bistoș știe ce ii Eu stiu de la tine, daca nu ma insel se face la taierea porcului, cel putin la noi atunci se face. Doar ca la noi se face ciorba cu zeama de varza cu carnita, creier si orez on ea, evident si cu nelipsita boia dulce, servita cu hrean . Apoi o friptura din carne proaspata care chiar nz se poate compara cu nimic altEva. Doar la tauerea animalului se poate gati din carne care inca e calda, cred ca de acolo gustul aparte, si textura e altfel 4
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 27, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 27, 2017 Si supergatita cina de a mea de azi, da, e deja servita 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 27, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 27, 2017 Si supergatita cina de a mea de azi, da, e deja servita Cine e chef-ul ?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 Antreneaza-te bine , ca te chem si pe la mine . Nu sunt decat vreo 12 mc , dar nu a incaput tot maldarul in poza Lemne.jpg Nu fac fata singur cu toporul.. Tu ai drujba https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/61/ChuckyDoll.jpg PS: Iti dau bani de benzina si ulei mai, ghertzoi, pai ai impresia ca ma cumperi cu un litru de benzina si ulei ?ia, mata, frumos, barda si dai ... pana le spargi pe toate, poate iti recalculezi bugetul pt forta de munca... tine cont ca sunt o prezenta placuta ochiului
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 27, 2017 mai, ghertzoi, pai ai impresia ca ma cumperi cu un litru de benzina si ulei ?ia, mata, frumos, barda si dai ... pana le spargi pe toate, poate iti recalculezi bugetul pt forta de munca... tine cont ca sunt o prezenta placuta ochiului Mortăciune,marș la coteț.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 27, 2017 mai, ghertzoi, pai ai impresia ca ma cumperi cu un litru de benzina si ulei ?ia, mata, frumos, barda si dai ... pana le spargi pe toate, poate iti recalculezi bugetul pt forta de munca... tine cont ca sunt o prezenta placuta ochiului daca matale tai 12 mc de lemne cu 1 litru de benzina si de ulei se vede ca nu ai habar , adica nu ai taiat prea multe vreascuri la viata mata pai ce credeai ca imi las nadejea asa in oricine? pe matale te iau , te pun in glastra la geam si te las sa te uiti...e bine asa ?ca sa nu-mi aud vorbe dupa aceea ca te-am muncit prea mult 7 13
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 Mortăciune,marș la coteț. mah, paduche, de cate ori sa-ti explic ca ma-ta se ocupa si percuteaza in locul meu la tot ? am verificat, cotetul era indesat cu .. minune!!!!.... MA-TA (vezi? are si cratima)
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 Mortăciune,marș la coteț. mah, paduche, de cate ori sa-ti explic ca ma-ta se ocupa si percuteaza in locul meu la tot ? am verificat, cotetul era indesat cu .. minune!!!!.... MA-TA (vezi? are si cratima)
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 daca matale tai 12 mc de lemne cu 1 litru de benzina si de ulei se vede ca nu ai habar , adica nu ai taiat prea multe vreascuri la viata mata pai ce credeai ca imi las nadejea asa in oricine? pe matale te iau , te pun in glastra la geam si te las sa te uiti...e bine asa ?ca sa nu-mi aud vorbe dupa aceea ca te-am muncit prea mult adica, vrei sa spui ca treci prin fata geamului, admirandu-mi frumusetea ? ) pai, bine mai, tot tre sa platesti nimic nu e moca pe lumea asta PS:ti-ai luat antevorbitor ??? )sau presteaza voluntar (ca ma-sa) ? ) 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 27, 2017 adica, vrei sa spui ca treci prin fata geamului, admirandu-mi frumusetea ? ) pai, bine mai, tot tre sa platesti nimic nu e moca pe lumea asta PS:ti-ai luat anievorbitor ??? )sau presteaza voluntar (ca ma-sa) ? )DA. Te las la geam si tot este o rasplata deosebitaPS: nu trebuie sa ma asociezi cu nimeni . El este el , eu sunt eu .
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 DA. Te las la geam si tot este o rasplata deosebitaPS: nu trebuie sa ma asociezi cu nimeni . El este el , eu sunt eu . nu era o comparatie ) doar o intrebare inocenta voiam sa stiu daca face voluntariat sau e platit
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 27, 2017 mah, paduche, de cate ori sa-ti explic ca ma-ta se ocupa si percuteaza in locul meu la tot ? am verificat, cotetul era indesat cu .. minune!!!!.... MA-TA (vezi? are si cratima) Locul tau la luat fi-tu,am auzit ca face o muie cu DEEP si CIM de mare clasa.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 il sun acum sa vad daca e dispus sa ti-o dea , amatorule...
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 27, 2017 il sun acum sa vad daca e dispus sa ti-o dea , amatorule...Nu-l mai deranja la ora asta ca doarme in canal cu punga de aurolac in gura.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 Nu-l mai deranja la ora asta ca doarme in canal cu punga de aurolac in gura. e cam devreme pentru canal dar il sun , sa vad daca e dispus sa ti-o vare adanc
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 27, 2017 e cam devreme pentru canal dar il sun , sa vad daca e dispus sa ti-o vare adancÎntreabă-l dacă face si anilingus. Macar asta sa învețe si el de la tine.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 27, 2017 Întreabă-l dacă face si anilingus. Macar asta sa învețe si el de la tine. pisalaule, e mai mascul decat vei fi tu vreodata... deci e clar ca ti-o va baga pe gat pana te ineci .... iti vor curge lacrimi de bucurie sugandu-i madularul pregateste-ti popoul ca te va face fetita lui. Sclavule, ii calci pe urme ma-tii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum